NO JAZ PA MOJI DVE PIKICI KELLY PA INES SMO SE ODLOčILE,DA BOMO NAPISALE šE EN FANFIC TU. NE BOM VAS ZDAJ MUčLA Z NEKIMI ROMANI TU, KER SE MI RES NE, DA NEKEGA UVODA PISAT RAJš SE ZGODBICI POSVETIM UžIVAJTE!

Ashley Hayden Brown
''JERSEEEEY!'' sem zavpila čez vso stanovanje. ''Kaj je? Kaj se dereš? Sem v sosednjem prostoru, ti pa tu vpiješ, kot da bi te kdo klal!'' ''SAJ ME! ANNIE ME ŽGEČKA!'' sem spet zavpila Jessie pa se je prikazala iz kuhinje z nutello v roki. Ja ime ji je Jessie. Hillary Jessie, če smo natančni ampak vsi jo moramo klicati Jersey. Ne vem zakaj. Mene to spominja na New Jersey ampak saj je vseeno. Če ji ne rečeš tako kot ona hoče jo skupiš in to grdo. Zato jo raje kar kličem Jersey. Vsi jo raje tako kličemo. ''Annie saj obe veva, da si najmlajša od naju ša čeprav samo za nekaj minut ampak še vseeno je tvoje obnašanje res grozno tako, da BI SE LAHKO MALO ZRESNILA KER NOČEM OGLUŠETI ZARADI ASHLEYINEGA KRIČANJA??!!'' v trenutku me je nehala žgečkati saj je imela več dela z pokrivanjem ušes. Man Jessie pa res zna kričati, ko je to potrebno! ''Si končala?'' je vprašala Annie in Jessie jo je svareče pogledala nato pa pokimala. Nato se je obrnila in odšla nazaj v kuhinjo. Annie je spet skočila name, ter me začela žgečkati. ''ANNIE!'' sem zavpila.

No pa naj se vam med tem, ko me moja sestrica muči predstavim. Moje ime je Ashley Hayden Brown ali krajše Ash. Sem ena od treh trojčic družine Brown. Ja prav ste slišali. Imam dve sestri, ki sta stari enako kot jaz. Če seveda odštejemo minute. Prva se je namreč rodila Jersey 15 minut za njo jaz 13 minut za mano pa Annie. Ampak še vseeno smo vse stare 18, če odštejemo tistih nekaj minut. Kot vidite je Annie najbolj nora pri nas, Jersey pa najbolj resna. Hm jaz… jaz pa zelo velikokrat potegnem z Annie razen, če napade mene. Takrat sem absolutno na Jerseyini strani. Živimo v Londonu v zeloo veliki hiši. Naši starši so namreč kar precej bogati. Oče dela po cele dneve in nam prinese veliko denarja, ker je zdravnik mami pa je odvetnica. Vse tri smo samske razen, če za koga ne vem. Zase sem kar precej prepričana, da sem samska. Obožujem šport ter glasbo. Ta je moje življenje in mi res veliko pomeni. Poslušam veliko vrst glasbe in nimam neke najljubše skupine. Preprosto: vse so mi enako dobre. Hmmm kaj naj še povem mah briga me za vas. Boste že videli kakšna sem!

''ANNIE, ČE SE NE SPRAVIŠ IZ MENE TE BOM SEŽGALA V KAMINU!'' sem zavpila in Jersey je spet prišla iz kuhinje. ''ANNIE!'' je bevsknila. Mislim res se je slišalo kot bevsk. In naša nora Annie je začela seveda zaradi tega oponašat psa ter se začela smejati Jersey v obraz. ''UGHH ČE TE DOBIM!'' je rekla ter se zapodila zanjo Nutello pa pustila na mizi. ''Njami!'' sem rekla ter jo prijela v roko. V posodici je že bila žlica, ki jo je uporabljala Jersey zato sem jo vzela ter začela jesti Nutello. Kolikor vem Jersesy namreč ni okužena. Drugače pa je moj oče tako ali tako zdravnik. ''DOMA SEM!'' sem čez nekaj sekund zaslišala zavpiti mamo, ko je vstopila v hišo. ''O hey mami!'' sem rekla, ko se je pojavila v istem prostoru kot jaz-torej v dnevni sobi. ''Hey miška! Kje sta Annie in Jessie. '' Okej prej sem se malo zlagala. Obstaja ena oseba, ki Jersey reče Jessie. In to je moja mama. Nje že ni strah, da bi ji hčerka kaj storila! ''Hm ne vem mislim, da je šla Annie pobirat jajca v kokošnjak Jersey pa molzti krave!'' sem rekla mama pa me je čudno pogledala. Nasmehnila sem se ona pa je le zavila z očmi. ''Ashley Hyden Brown ti si tako čudna oseba!'' je rekla ter odšla po stopnicah gor proti sobi. ''O SAJ VEM!'' sem zavpila za njo in takrat sta se na stopnicah Annie in Jersey, ki sta se še vedno lovili. ''Hey mami!'' sta rekli v en glas nato pa stekli naprej.

''Ne ne ustreli ga samo ne ustreli ga!'' sem govorila medtem ko smo z Annie in Jersey gledale nek film. PUF! Se je zaslišalo iz televizije. ''NEEE!'' smo zavpile vse tri hkrati.''Bedak!'' je rekla Annie. ''Ta film mi ni več všeč. Ubila so najlepšega fanta v filmu!'' je jezno rekla Jersey in jaz sem prestavila program. ''HEY SAJ JE BIL ŠE VSEENO EN SEXI TIP NO!'' je rekla Jersey midve z Annie pa sva se zarežali. Preklopila sem nazaj nato pa spet začela gledat film. ''Resno še tega tipa bo ubil?'' je vprašala Annie jaz pa sem čakala, da še enkrat ustreli. Ravno v najbolj pomembnem trenutku mi je zazvonil telefon. ''Naj se tisti, ki me zdajle kliče gre nekam solit!'' sem rekla ter vstala. Sprehodila sem se do kuhinje kjer sem imela svoj telefon. Ko pa sem zagledala ime klicatelja me je skoraj zadela kap…
05. februar 2013
u117381
u117381
NEEEEEEXT!!
05. februar 2013
Jessie (Jersey) Hilary Brown:

Čisto za začetek se vam bom predstavila, da me spoznate. Moje polno ime je Hilary Jessie Brown. Ne prenesem svojega imena, sploh pa ne Hilary, zato me vsi kličejo Jersey, razen seveda moje mame ki more biti izjema. Ona me kliče Jessie in to dovolim samo njej, saj ji je to ime neznansko všeč in mi ga je izbrala ona. Oče pa mi je izbral Hilary. Stara sem 18 let in sem ena izmed Brown-ovih trojčic. No zdaj vam bom povedala zakaj imam vzdevek Jersey. Moj idol je Jon Bon Jovi. Sanjam da ga bom nekega dne spoznala in tudi kaj zapela z njim. Bila sem že na 20ih koncertih Bon Jovi-ja in mi ni žal. Neverjetni so. No poslušam jih že od malega. Pri desetih letih sem začela nekako sovražiti svoje ime, zato sem iskala primeren vzdevek zase. Najprej sem hotela da bi me klicali Bon Jovi ampak to je bilo čudno, potem pa sem ugotovila da je Jon iz New Jerseya, zato sem potegnila ven Jersey in zdaj sem pač Jersey. Najbrž vas zanima kako se razumem s sestrama, glede na to da smo trojčice. Vse tri skupaj smo najbolj nore na svetu in se nam res vtrga. Nikoli se ne kregamo ker se nam to ne zdi kul, saj smo celo življenje skupaj. Z Annie sva si zelo podobni po izgledu, Ashley pa je čisto drugačna od naju.

(Annie & Jessie ~ po vrsti)

No za razliko od mojih sester, sem jaz veliko bolj resna. Sploh ko gre za šolo. Vse naredim pravočasno in po moji zaslugi tudi Annie in Ashley. Zelo rada pojem, zato hodim tudi na glasbeno gimnazijo za smer solopetje. Znam igrati tudi kitaro, klavir in bobne ter bas kitaro. Preprosto se v glasbi najbolj najdem. V naši družini smo bogati in s sestrama vedno dobimo kar hočemo. Čeprav si jaz redko kdaj kaj zaželim.

**********************************************************************************************

''Hey Jessie, hey Jessie, it feels like a party every day hey hey hey hey Jessie!'' je zapela Annie poleg TV-ja na katerem je imela Disney program in predvajala se je nadaljevanka Jessie. Grdo sem jo pogledala, ona pa mi je pokazala jezik. ''Kam je šla Ash?'' je nenadoma vprašala mama iz hodnika. ''V kuhinjo.'' sva zavpili obe hkrati z Annie. ''Bi bila katera od vaju tako dobra da bi šla v mesto po čebulo? Zmanjkalo je čebule!'' vzklikne mama. ''Greva obe? Saj bi rekla še Ash ampak očitno bo še dve uri na telefonu.'' Annie je prikimala in se zasmejala. Stekla sem v sobo in iz garderobe potegnila torbico ter v njega dala telefon in denarnico. Že sva bili pri Annie-nem avtu. Ona je zelo rada vozila. Za rojstni dan smo dobile vsaka svoj avto in največkrat v garaži stojita samo dva ker se Annie kar naprej kam vozi. Sonce je žgalo kot noro. ''Rabim sladoled.'' je zavpila in se zagnala na parkirišče od velike tržnice, kjer so imeli res najboljši sladoled. ''Boš hitro? Morem se učit za izpit.'' rečem nestrpna ko sva hodili po tržnici, medtem ko je ona čisto sproščena gledala izložbe. ''Izpit imaš čez 3 mesece in se že učiš?'' se je začudila, jaz pa sem prikimala. Zavila je z očmi in šla po sladoled, jaz pa sem sedla na klopco. ''You were born to be my baby, baby I was meant to be your man, we got something to believe in...'' je zapel moj telefon. Vsi so strmeli v mene, medtem ko sem jaz odpirala torbico. Brez da bi pogledala kdo me kliče sem se oglasila. ''Jersey jaz sem. Mi lahko posodiš izpiske za izpit da si skopiram? Res ne vem kam sem jih založila.'' je rekla Vanessa, moja najboljša prijateljica poleg mojih sester. Annie in Ashley je pravzaprav ne marata ampak ne vem zakaj. Ona pa ne mara njiju. ''Ja seveda, kje se dobiva?'' vprašam. ''Čez 1 uro pri starbucksu?'' ''Prav.'' Pospravila sem telefon nazaj v torbico in končno se je pojavila Annie s sladoledom. ''Annie, čez 1 uro morem bit s starbucksu pa še po izpiske morem domov. Greš z mano?'' Takoj sem planila k njej in jo skoraj podrla. ''Naj uganem, Vanessa si je spet pozabila vse prepisati. Zakaj se sploh družiš s to avšo? Niti malo si nista podobni. Ti si tako nežna dušica, ona pa....Raje ne bom rekla kaj. Fante menjuje kot gate.'' reče in začne lizati sladoled. ''Joj Annie, če bi se družila z njo bi videla da ni tako slaba.'' odvrnem. ''Ne, samo izkorišča tvojo dobroto, ti pa tega ne opaziš.'' reče in zavije z očmi. ''Oh daj greva, mogoče se je Ash odlepila s telefona in bo šla z nama.'' rečem in jo potegnem proti avtu. ''NEEEEEEEEEEEE!'' je nenadoma vzkliknila. ''Kaj je?'' se začudim in zaprem vrata. ''Umazala sem avto s sladoledom, na čiščenje mora, nujno!'' je zavpila in že sva se odpeljali....
05. februar 2013
u110644
u110644
Neext
05. februar 2013
u103180
u103180
next
05. februar 2013
u116976
u116976
neeeeeext
05. februar 2013
~~~~~~~~~~Annie~~~~~~~~~

"Jas sme takšna trapa... Kako sme lahko avto umazala s sladoledom... Moj preljubi avto" sem se skoraj zjokala Jersey pa je zavila z očmi. "Ti boš seminarsko naredila poleg tega javkanja o avtu'' reče jas pa sem hitro zapeljala avto v čistilnico (al kak se reče temu dreku). ''Za šolo nikoli tako ne paničariš'' je dodala njeni pridigi jas pa sem le izstopila iz avta in jim plačala da mi ga sčistijo. ''Zdaj pa tako... Khm... Če na avtu po tem vidim kakršnokoli prasko ti odtrgam glavo roke noge pa še kaj zmes okej?'' vprašam s nasmehom na ustih on pa hitro in prestrašeno pokima. ''Okej. pa hitro prosim'' rečem in se obrnem k Jersey, ki se je le držala za glavo. ''Ti si nora'' reče jas pa jo grdo pogledam. ''Zakaj pa misliš da sem tvoja sestra?'' vprašam in obe planeva v smeh.

No med tem ko mi tile čistijo avto se vam naj predstavim. Sem Annie Jamie Brown in sem stara 18 let. Imam totalno zabiti sestri in kot že veste smo trojčice... in jas sme najmlajša -.-'' Ni čudno, da sem nora če sme to podedovala po njima. Če sta starejši a ne? Kakorkoli. V glavnem sovražim to, da sme najmlajša ampak sem tudi najbolj igriva. Nikoli nimam mira in težko me 'zlomiš'. Pa ne mislim tako na pol ampak težko se zjočem... Ja tako ja. Nimam fanta. Za zdaj se še malo poigravam z njimi. Mislim ne hodim z enim in ga naslednji dan pustim ampak malo flirtam z njimi... Saj sem rekla, da sem igriva! Um... Imam dolge blond lase in sem zelooo podobna Jersey. Jas in Jersey sva enaka dva delmatinčka Ash pa je kot delmatinček brez pik... Ali grdi raček. no ni grda je pa drugačna... Ah saj je vseeno glavno je, da jo imam enako rada... Še kaj? Aja rada igram na nogomet in se zabavam in če me ob vikendih ni na kakšni zabavi sta samo dve možnosti; Ali sem na Antarktiki s pingvini ali pa sme mrtva. In ja to bo to za enkrat.

še ena posebej slikica od mene:
Kmalu je bil avto čist in do mene je prišel tisti fant kateremu sem plačala. Pogledal je Jersey in potem mene nato pa se ves prestrašen obrnil k prijatelju ali karkoli je. ''Klonirala se je... Želim ti veliko sreče ampak zame je to preveč'' reče in odide Jersey pa plane v smeh. "Kaaaj no? Mogoče sem mu namignila da mu bom odtrgala njegovo moškost... ops'' rečem ona pa zmaje z glavo in se usede v avto. No pa greva domov.
"ASH DOMA SVAAAAA!" zavpijem Jersey pa si pokrije ušesa. "Kaj? Če pa je skoraj gluha'' rečem Jersey pa zavzdihne. ''No sedaj zagotovo je gluha'' zamrmra in skupaj odideva gor po stopnicah do Ash-ine sobe... Vse je bilo tako tiho. "Ash?" tiho vprašam... V hiši je bilo tudi temno saj smo imeli zagrjene zavese in ugasnjene luči. "Ash.. Si tukaj?" rečem in počasi odprem vrata njene sobe. In ja bila je tam ampak zgledala je kot defektni umo bolnik, ki strmi v svoj telefon. Ok malo pretiravam. "Ash je vse ok?" takoj vpraša Jersey in počepne k njej. "Niall me je klical'' reče jas pa jo začudeno pogledam. ''Niall... Kdo za vraga pa je ta degen?'' vprašam Jersey pa me grdo pogleda. ''Pa saj veš... Moj bivši fant'' reče jas pa malo pomislim. ''Aja on... Čakaj... kdo?'' vprašam Ash pa me lopne po glavi. ''Saj je vseeno. Vabi nas na zabavo, ki bo jutri... TUKAJ... V Londonu'' reče jas pa malo pomislim. ''Čakaj... Nimam pojma kdo je ta slonček Niall ampak je rekel, da nas vabi na zabavo?'' vprašam ona pa počasi pokima. ''Kaj še sploh razmišljamo?! Jersey idi ti k Vanessi in naredi to, kar ti ukaže nato pa spat jutri pa na zabavo'' rečem in plosknem z rokama Ash pa zavzdihne. "Ampak on je moj bivši in veš včasih sva se imela zelo rada'' reče jas pa se skremžim ob njeni pocukranosti. ''Sestrica life is party. Jebiga če je tvoj bivši! Življenje gre naprej in začneš lahko s to zabavo... poleg tega imam dober občutek da ma hot frende'' se zahahljam oni-dve pa zavijeta z očmi in se nato zasmejita.
05. februar 2013
u116976
u116976
neeeext
05. februar 2013
u103180
u103180
next
05. februar 2013
next
05. februar 2013
u87504
u87504
next
05. februar 2013
u110644
u110644
Neext
05. februar 2013
u80842
u80842
Neeeeeeeeext
+nova bralka
05. februar 2013
Next
05. februar 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :*
05. februar 2013
u101906
u101906
SLON HAHAHHAHHAHAHAHAAHAH
05. februar 2013
Ashley Hayden

'Niall <3' se je izpisalo čez cel ekran. Presenečeno sem obstala. Ne morem verjeti zakaj me kliče on. Minilo je že tako veliko časa. IN sploh zakaj ga imam še sploh shranjenega v imeniku. Mislim zakaj je zraven srček? Kaj res nisem takrat spremenila? No bili so težki časi verjetno nisem niti pomislila, da bi ga brisala iz imenika, če pa sem skoraj ves čas na skrivaj jokala. Naslednje vprašanje pa je, ali se naj oglasim. Me bo prosil odpuščanja. Ne po vsem tem mu ne morem oprostiti. V mojo glavo je spet švrknil tisti spomin, ki ga tako nisem marala

#Flashback#

Z Niallom sva sedela za mizo v stanovanju, ki ga je imel skupaj s fanti, ter jedla špagete, ki sem jih skuhala jaz. Bila sva sama, ker so fantje nekam šli in naj bi se vrnili šele čez dve uri. Do takrat bi bila z Niallom sama. ''Torej kaj bova počela danes, dokler fantje ne pridejo nazaj?'' sem vprašala Niall, ki se mi je že ves čas zdel nekam čuden. ''Am jaz moram… bi gledala film?'' je vprašal. Čudno sem ga pa pogledala nato pa pokimala. V tišini sva špagete pojedla do konca. Nato pa sem prijela krožnike ter jih nesla v kuhinjo, kjer sem jih pomila ter skrbno zložila nazaj, da je vse iz gledalo kot prej. Ja če s svojim fantom skrivaš zvezo je težko. Ja z Niallom sva skrivala zvezo zaradi njegove slave! Ko sem končala sem se vrnila v kuhinjo, kjer ni bilo NIalla. Očitno je že v dnevni sobi. Tiho sem odšla do dnevne sobe, kjer sem ga zagledala s hrbtom obrnjenega proti meni. Mislila sem g a presenetiti pa sem slišala o čem se je pogovarjal. ''Ne nisem še… Kaj pa naj ji rečem? Da sem jo imel samo za igračko? Ne morem ji povedati po re…'' presenečeno sem obstala. ''Torej nisi hotel o zvezi molčati, ker te je skrbelo zaradi fanov ampak, ker sem bila tvoja lutka?'' sem ga presenečeno ustavila. V trenutku se je obrnil in prekinil. ''Miška ni to kar misliš…'' je rekel in me hotel objeti. ''O NE? KAJ PA JE POTEM? SLIŠALA SEM NIALL SLIŠALA! IN VEŠ KAJ? NAVADEN KRETEN SI! SPLOH NE VEM ZAKAJ SEM OB TEBE PRIČAKOVALA, KAJ RESNEGA. SAJ SEM VEDELA, DA SI SLAVEN!'' sem jezno rekla in stekla proti vratom, kjer sem si nadela jakno in obula čevlje. ''Ash!'' ''Oh in nikoli več me ne kliči!'' sem rekla nato pa izginila od tam. Ko sem prišla domov sem hotela na skrivaj priti v sobo pa sta me sestri zalotili in sem jima morala vse povedati. Ampak oni dve nista povedali nikomur, tako, da je to samo naša skrivnost! Niall me je še nekaj tednov potem klical ampak, ker se mu nikoli nisem javila je odnehal.

#End of flashback#

Nisem hotela dvigniti ampak me je radovednost premagala. Kliknila sem sprejmi in telefon prislonila k ušesu. ''Kaj bi rad Niall?'' sem rekla mirno. ''OMG… oglasila si se!'' je presenečeno rekel. ''Ja in zdaj hitro povej kaj bi rad, da mi ne bo prej žal in bom prekinila!'' ''Okej Ash mislim, da bi se morala pogovoriti! Bi lahko jutri prišla na zabavo v bar kjer sva se prvič srečala?'' ''Kdaj se začne?'' ''Ob devetih zvečer. Prideš?'' ''Lahko moji sestri prideta zraven?'' ''Ja… torej prideš?'' ''Bom videla!'' sem rekla ter odložila. Nato sem odšla v sobo kjer sem razmišljala,če naj gremo ali ne. Čez nekaj časa sem pred sabo zagledala Jersey. Trznila sem in se zbudila iz misli. Annie in Jersey sem povedala za zabavo in seveda bomo šle, ker je Annie tako rekla. Ona vedno hoče na zabave, ker misli, da bo ta srečala kakšnega tipa in bosta srečno živela do konca svojih dni. Ja pač ona je čudaška veverica ampak še vseeno jo imam rada! ''Okej jaz grem zdaj k Vanensi. Se vidimo!'' je rekla Jersey ter odšla. ''Greva igrat playstation?'' je vprašala Annie in jaz sem prikimala. Zapodili sva se dol ter začeli igrati. Čas je minil astronomsko hitro in kmalu sva zaslišali Jersey priti domov. Bila je… no kako naj rečem. Razpičkana. Ja to bo še najboljša primerjava. Bila je razpičkana! ''Jerseeeey kaj je narobe!'' sem jo vprašala Annie pa se ji je zarežala, ker je iz gledala, kot, da bo zdaj zdaj izdihnila pljuča iz sebe. ''NE KLIČI ME JERSEY!'' je jezno rekla nato pa odšla v sobo. ''Weird!'' sva zapele z Annie nato pa se spet posvetili igrici

иαšłeđиנı đαи, zνečeя

Cel dan smo z Annie in Jessie zbriali obleke, Jessie pa nama je tudi razložila kaj se je zgodilo včeraj. In zdaj jo moramo klicati Jessie. No skratka, zdaj se z Annienim avtom proti zabavi vse urejene jaz pa samo upam,da se bom lahko čim bolj oddaljila od Nialla, ker si resno ne želim biti sama z njim. V resnici grem na to zabavo samo zaradi Annie! Annie je v tistem trenutku ustavila in vse tri smo stopile iz avta ter se napotile proti vhodu. S Strahom v očeh sem gledala, če je kje v bližini Niall, medtem, ko smo skupaj hodile k prazni mizi. Ko ga nisem nikjer zagledala sem si oddahnila in vse tri smo se v sedle za mizo ter si naročile pijačo. ''Gremo plesat?'' je čez nekaj časa navdušeno vprašala Annie. ''No…'' sem hotela reči pa me je precej znani glas prekinil. ''No mislim, da ne morete pleat brez soplesalcev!'' Zavzdihnila sem in se obrnila. Bil je z ostalimi štirimi fanti. ''Hey Niall!'' sem rekla ter se kislo nasmehnila.
мч đяešš
05. februar 2013
********************************************Jessie********************************************

''Oh šit, zamujam. Vanessa me že čaka. Sta sigurni da ne gresta z mano?'' sem vprašala Ashley in Annie ki sta sedeli pred TV-jem in se nista hoteli premakniti. ''Ok pa nič. Prosim povejta mami da bom hitro nazaj.'' rečem in že sem bila v garaži pri svojem avtu. Hitro sem vrgla torbico na sosednji sedež in se odpeljala proti Starbucksu. Bila sem nekako dobre volje, zato sem naglas navila Bon Jovi-jev CD in začela peti. Pri vhodu Starbucksa sem zagledala Vanesso in Rebecco. Rebecca je njena sestrična, ki me ne mara. Hitro sem zaklenila avto in počasi začela hodit proti vhodu. Ko sem že hotela pozdravit Vanesso, sem se ustavila. ''SI lahko misliš? Ta trapa Jersey res misli da sva najboljši prijateljici. Ni čudno da me njeni sestri ne marata, saj se družim z njo. In ta vzdevek Jersey, sploh ji ne pristaja. Jessie Brown je navadna ničla.'' Ko sem slišala te besede iz Vanessinih ust sem komaj zadrževala solze. Rebecca se je naglas zasmejala, a se je zresnila ko je zagledala mene. Prav tako Vanessa. ''Torej Vanessa, to je tvoje mnenje o meni ha?'' vprašam in stopim korak bližje k njej. ''Ne? Sem rekla Jessie Brown? Nee mislila sem eno Jessico..'' reče in pogleda proti Rebecci, ki je bila tiho in je strmela vame. ''Glej Vanessa, nisem neumna tako da te ne bi slišala, prav?'' Dala sem ji klofuto in stekla v avto. Me je ves čas samo izkoriščala? Zaradi nje sem se večkrat skregala z mamo ker mi je rekla da je Vanessa čudna. Zaradi nje so me vsi klicali Jersey ker me je prepričala da je moje ime kar nekaj. Nikoli, res nikoli ji ne bom oprostila tega. Od osnovne šole sva bili najboljši prijateljici. Zdaj bom vsaj normalna Jessie Brown.

****************************************************************************************

Naslednji dan sem vse razložila sestrama. ''Torej sva z Annie imeli prav glede tiste kokoši?'' vpraša Ash in se ponosno nasmehne. ''Ja.'' odvrnem in zavzdihnem. ''Torej Jers..'' ''Jessie.'' sem hitro popravila Annie. ''Jessie, že veš kaj boš oblekla?'' vpraša in plane v smeh. ''Pravzaprav ne.'' odvrnem in planem k omari. Cel dan smo izbirale obleke in na koncu sem se le odločila za eno.

Ko smo na zabavi sedle za prazno mizo, so se nam nenadoma približali neki fantje. 5 jih je bilo. Gledala sem vsepovsod naokoli, samo njih ne ker me niso zanimali. Nenadoma sta pred menoj stala dva izmed petih fantov. Eden je imel rjave lase, eden pa črne. Strmela sta naravnost vame in črn je potisnil rjavega proti meni, tako da je skoraj padel na mene. ''Hej, imaš plesalca za danes? Vse so že zasedene in jaz sem se ravno pred kratkim razšel s punco in nočem da mislijo da sem osamljen. Torej bi bila moja spremljevalka danes?'' je vprašal. ''Prav.'' odvrnem. Itak mi je bilo dolg čas ker sta moji preljubi sestri zginili nekam. Tisti fant je prisedel k meni za mizo, črnega pa ni bilo več zraven. ''Torej jaz sem Liam Payne.'' reče in mi da roko. ''Jessie. Jessie Brown.'' odvrnem in nasmehnil se je ter pokazal svoje lepe bele zobe. ''Boš kaj pila?'' je prekinil tišino. ''Em..Ne hvala.Nisem žejna še.'' odvrnem in pogledam po plesišču, če bi slučajno kje zagledala Annie in Ashley. ''Greva malo ven na zrak? Tukaj je tako mučno.'' reče čez nekaj časa in takoj sem se strinjala. ''Torej živiš v Londonu kajne?'' vpraša, medtem ko sva hodila po prazni ulici. ''Ja. Ti pa tudi kajne?'' vprašam. Rahlo se je zasmejal. ''Lahko bi rekli tako nekako ja. S čim pa se ukvarjaš?'' vpraša. ''Hodim na glasbeno gimnazijo za solopetje, drugače pa igram tudi klavir, kitaro in bobne. Pa ti?'' Spet se je zasmejal, tokrat bolj naglas. ''Ti očitno ne veš kdo sem jaz kajne?'' vpraša in se zasmeje, meni pa ni bilo čisto nič jasno. ''Na kaj pomisliš ko slišiš besedi One Direction?'' vpraša in se za trenutek ustavi med hojo. ''Na eno smer? Ne čakaj, to je neki boy band kajne? Baje vse najstnice po svetu norijo za njimi.'' rečem, on pa plane v smeh. Lep nasmeh ima. Ničesar ni rekel, hodil je naprej in jaz za njim..No sem hodila dokler.... ''AAAAA kdo je nastavil to presneto luč tukaj na sredino pločnika?!'' sem vzkliknila in se prijela za nogo ki me je grozno bolela saj sem se zaletela v luč. Liam se je obrnil in me pogledal ter se zasmejal. ''Ni smešno!'' vzkliknem. Zmajal je z glavo in prišel do mene ter mi umaknil pramen las z obraza. ''Greva nazaj?'' vpraša. Prikimala sem in počasi stopila na nogo ki me ni več bolela. ''No torej ti ne poznaš skupine One Direction?'' vpraša. ''Ne ravno.'' odvrnem. Potem pa se mi je zasvetilo. Niall je v tej skupini. Ta prasec, ki je zlomil srce moji sestri. ''Pravzaprav vem kdo so. Ne maram jih. Nialla pa najmanj.'' vzkliknem. ''Zakaj pa jih ne maraš?'' vpraša in se začudi. ''Zato! Kaj te zdaj to tako zanima?'' ''Čakaj malo. Jessie Brown. Ashley Brown...Zdaj pa vem.'' reče in se odpravi naprej, da sem ga komaj dohajala. Nič mi ni jasno. Pozna mojo sestro?
05. februar 2013
Tko jast pa Nika jutri nimava šole ker sva obe bolni in sva se odločili da biva nextali čeprav nebo nobenega 'nexta' od vas zmes, ker je pozno... Boste pač imeli več za brat :')

~~~~~~~~~~Annie~~~~~~~~~~

"Kje za vraga je Jessie ko jo najbolj potrebujem... Ko pa je ne potrebujem pa je vedno ob meni pa samo nekaj pridiga pa bla bla bla'' sem momljala vsa jezna dokler nisem spet slišala kako najbolj nadležna oseba na svetu kliče moj glas... Bil je nek pijanček katerega sem poljubila in zdaj me zalezuje in kot neka spužva z našobljenimi ustnicami teka za mano. Fuj. Mislim. da bom bruhala po moji prečudoviti obleki s katero sme imela ogromno težav saj mi jo je Jessi ves čas vlekla dooooool do kolen da sem zgledala kot nekakšna nuna. Samo v samostan bi me še mogla poslat... Ok whatever...


Stekla sem ven iz diskoteke v nekoliko mračno ulico. "Spužva zalezovalka nekako se ga moram rešiti in... OMG JESSIE TUKAJ SI!" vzkliknem in nerodno stečem k njej tako, da so moji lasje bili vsepovsod (x'D). "Jessi jas res potrebujem pomoč neka čudna prikazen s spužvastimi ustnicami me zale... O ti si pa luškan! Kaj delaš z mojo sestro? Hud okus maš sis" rečem ona pa se udari po čelu. "Oprosti Liam ona je pravo čvekalo... Kar naprej govori" reče in zmaje z glavo. "Vid-ve sta... sta..." reče mi-dve pa narediva enako začudeno pozo in ga pogledava češ *Povej že!*. "Dvojčici?" vpraša mi-dve pa odkimava, kar ga še bolj začudi. "Trojčici... No v bistvu se je tatretja porazgubila po klubu, kar je njej v navado. In če jo boš iskal išči nekoga, ki nama ni niti malo podoben, ker nama ona vsekakor ni" rečem on pa zmaje z glavo. "Meša se mi če prav še nisem nič pil" reče jas pa se zasmejem. "Ah pozabi raje mi predstavi kakšnega tvojega prijatelja" rečem on pa me začudeno pogleda. "Nosiš črno oprijeto obleko, ki ti poudari postavo poveča joške in rit in je tako kratka da lahko vidim tvoje spodnje perilo (Pretirava x'D) dooolge lepe noge... A ti res hočeš biti posiljena danes?'' vpraša s privzdignjeno obrvjo in vsi planemo v smeh. "Meni je prav če greš k kateremu samo, da se ne napiješ... Veš kaj je rekla mama'' reče Jessie jas pa zavijem z očmi. "Čakaj... Tudi ona mora ostati popolnoma trezna? Potem sem našel prava dva za njo'' reče z nasmeškom na obrazu in skupaj odidemo nazaj v klub. "Harry, Zayn!" zavpije Liam, da bi ga slišala dva možiclja za točilnim pultom in ko drugič zavpije ga le slišita in se obrneta... Bila sta cute. "Harry, Zayn moja dva trezneža... Tukaj sem vama pripeljal Annie. Mislim, da ji je bil dolgčas... Ali kakorkoli. No pa ne se mi napit... Jas bom pa šel plesati z Jessie" reče in se nasmehne in z Jessie sta odšla. "Um... No heei" rečem in oba se mi nasmehneta. "Torej... Um... Meni je zelo žal ampak je ravnokar prišla punca tako, da vaju zapuščam. Pa fajn se imejta" reče tisti črnolasi.... Zayn! No in že ga ni bilo več. "Pa sva ostala sama... Torej... A res misliš ostat trezen?" vprašam on pa zavzdihne in pokima. "Zgledam kot, da imam izbiro? Moj menedžer mi je naročil, da se danes ne napijem, ker je jutri koncert al nekaj " reče zdolgočaseno in pogleda v svoj pomarančni sok jas pa planem v smeh. "hahhahah omg neka zabava pa to piješ?" rečem on pa žalostno pokima. "Natakar prosim dva koktajla kakršna koli z alkoholom prosim" rečem in pogledam Harry-a on pa se namesti na stol. "Ne, ne, ne, ne smem" reče jas pa ga pogledam s privzdignjeno obrvjo. Okej... Ampak ti boš kriva" reče in se zasmeje jas pa veselo plosknem z rokama. "Potem nama prosim prinesite za tisto mizo" rečem in pokažem na mizo katera je bila v polkrogu s kavčem na katerem sva se s Harry-em udobno namestila. in ja kmalu sva dobila naročena koktajla.


In tako sva pila... In pila... In pila... In pila... TO BE CONTINUE. "Okej fajn si me napila... Tako, da mislim, da me ne rabi bit sram te vprašat za ples" reče jas pa se nasmehnem prikimam in hitro vstanem. Sprehodila sva se do plesišča in lahko bi rekla, da sva se ujela v ritem divje glasbe... Jas sem bila obrnjena tako, da sme Harry-u kazala hrbet in z boki sem se premikala v ritmu glasbe ter mu zmes med mojimi gibi s boki 'podrgnila' mednožje. Malo umazanega plesa pa more bit. Pa še totalno pijana sem hahahaha. Harry me je prijel za roko in me hitro obrnil ter me poljubil. (Da si ne boste zdaj tak mislili, wow komaj spoznala sta se pa sta že skupaj al neki... No pač nista skupaj samo pijana sta in vsaka zgodbica ma začetek in ta ga pač ma takega... pri eni zgodbici so celo meli nočne aktivnosti na začetku takoj tko da mislim, da je še to normalno c Okej to je bilo totalno nepričakovano ampak sladko... Pf ni šans, da bi se mu uprla. Naivno sem se nasmehnila in mu poljub vrnila. "Harry... Harry!" zavpije nekdo in počasi sva se obrnila. Bil je Liam. "Rekel sem ti, da se ne napit zdaj pa to?!" reče Harry pa se zasmeji. "Ops" reče Liam pa mene in njega odvleče do mize kjer je bila tudi Jessie. "Imamo rahlo težavico... HARRY BI MORAL OSTATI TREZEN ZAJ PA JE MRTVO PIJAN IN SE POLJUBLJA Z NEZNANKO!" razburjen zavpije Liam Harry pa se vrže na zofo, ki je bila tam namesto stolov. Mislim, da bo kar zaspal... Pa ja nisem jas kriva, da se je tako napil! Pf! Harry je živi dokaz za mojo pesnitev! Liter vodke, liter vina pa te fukne kot pingvina! "Annie... ugh sem vedla, da ti ne morem zaupati! kje je zdaj Ash... Jooooj taka ne moreš domov mama te bo zadavila" reče in se prime za glavo. "Um... Če je že tako težavno bi lahko ostale pri nas za dan ali dva in pač rečete mami, da ste pri prijateljici... No pač predlog" reče Liam Jessie pa se mu hvaležno nasmehne. "Liam hvala to bi nam zelo pomagalo... No kje je zdaj Ash" že razburjena reče Jessie jas pa se vsa omotična in pijana sesedem na spečega Harry-a na zofi...
06. februar 2013
Ugh se opravičujem za tisti smajli! Tko bi moglo bit
...še to normalno c; )***
06. februar 2013
Ashley Hayden

Resno ne morem verjeti, da se to dogaja meni ZAKAJ SEM SPLOH PRIŠLA? ''Hello Ash! Te lahko prosim za ples?'' se je nasmehnil Niall jaz pa sem zavzdihnila. ''Naj pomislim…'' sem začela ampak Niall me je prijel za roko ter potegnil na plesišče. ''Vidim, da se nisi veliko spremenil!'' sem godrnjajoče rekla medtem, ko sva začela plesat.''Res?'' je rekel in se nasmehnil. ''Ja, še vedno si kreten!'' sem rekla Niall pa me je zavrtel nato pa se im približal. ''No tudi ti se nisi spremenila Ash! Še vedno si zlobna!'' ''Zlobno sem se mu nasmehnila. ''Do tebe vedno!'' Naslednjih nekaj gibov sva odplesala v tišini nato, ko pa sva se spet bolj približala je spet spregovoril. ''V preteklosti sva bila kar lep par!'' ''V preteklosti sem bila samo tvoja igračka'' sem rekla in se mu zlobno nasmehnila. ''Ni res. '' ''Povedal si pred mano Niall!'' ''Ni bilo tako, kot je bilo slišati!'' ''Ah ja Niall resno? Kot, da misliš, da ti bom verjela!'' sem rekla in takrat je bilo pesmi konec. Zlobno sem se mu nasmehnila nato pa sem ga spustila ter odšla k baru. ''Eno teqilo prosim!'' sem rekla in v trenutku, ko sem jo dobila sem jo na dušek spila. ''Hvala zdaj bi pa koktajl!'' sem rekla in nato sem z njim odšla za neko prazno mizo. ''Torej se nameravaš napiti sem čez nekaj sekund za sabo zaslišala glas, ki je seveda pripadal Niallu. Glavo je naslonil na mojo ramo. ''Veš morala bi biti previdna! Lahko pristaneš v čigavi postelji!'' je tiho rekel na moje uho. ''No to zagotovo ne bo tvoja postelja dragi Niall.'' ''Škoda, so prav všeč stvari, ki sva jih včasih počela v njej!'' ''Torej me hočeš nazaj samo zardi seksa? Lepo NIall res lepo poteza zdaj ti bom zagotovo odpustila!'' ''Lepo!'' je rekel in me poljubil na vrat. Obrnila sem se in ga lopnila v glavi. Okej s tem človekom je nekaj zagotovo narobe. Ali je pijan ali pa zadet od drog. ''Niall mislim, da bi moral na svež zrak, da se malo skuliraš!'' sem rekla. ''Boš šla z mano?'' ''NE?!'' sem relka on pa je skomignil z rameni. ''potem pa nič!'' je rekel ter se usedel poleg mene. ''Ah prav pa nič!'' sem rekla ter začela goltati kokatjl. ''Mislim, da bi resno morala nehati!'' ''In jaz mislim, da bi ti resno moral na zrak!'' sem rekla ter natakarju pokazala, da hočem še en koktajl. ''Ash res bi morala nehati!'' ''Oh NIall get a life YOLOOOOOO!'' sem se zadrla on pa mi je prikril usta. Nekaj ljudi se je obrnilo k nama in jaz sem jim le neumno pomahala. ''ASH!'' je rekel Niall. ''Ashley!'' sem zabito rekla in prijela za kozarec, ki mi ga je natakar ravnokar prinesel. '' Ashely mislim, da bi res morala na zrak!'' je reke Niall. ''Počakaj, da spijem!'' sem rekla, ter začela piti. '' Ash!'' je rekel Niall in mi hotel vzeti kozarec. ''Niall noo včasih si bil veliko bolj zabaven!'' sem rekla on pa je zavil z očmi. ''C'mon NIall dolgočasen si spusti zabaven del iz sebe!'' sem rekla. ''Zakaj?'' ''Zato Zameee!'' sem rekla on pa je zavzdihnil. ''Prinesite še koktajl zame!'' je zavpil natakarju jaz pa sem navdušeno zavriskala. ''Še žal ti bo boš videla!'' je rekel jaz pa sem odkimala. ''Neee'' sem rekla in spet popila požirek. Kmalu je bilo na mizi vse več praznih kozarcev in mislim, da za večino dejanj nisem vedela kaj počnem. No razen za dejanje Niall. Ne mislim ga poljubiti sploh se ne mislim pobotati z njim! ''Greva plesaat!'' sem navdušeno rekla, ko je na vrsto prišla dobra skladba. Potegnila sem ga za roko in skupaj sva se odpravila na plesišče ter se prepustila ritmom glasbe. Čez nekaj skladb se je Niall sklonil k meni. Za razliko od mene je bil precej manj napit in je zelo dobro vedel kaj počne. ''Mislim, da bi morala malo na svež zrak, da se strezniš!'' je rekel. Odkimala sem ampak me je še vseeno prijel za roko in zvlekel ven. ''Zdaj pa se lepo usedi na klopco in se malo nadihaj svežega zraka!'' je rekel jaz pa sem zavzdihnila ter se vlegla na klopci ter zaprla oči. ''Heyy pa ne zaspat!'' je rekel Niall. ''Saj ne boooom!'' sem zagodrnjala in odprla oči. Čez nekaj ternutkov sem vstala. ''Sedaj lahko greva nazaj noter!'' sem navdušeno rekla ter pobegnila skozi vrata on pa za mano. ''Tukaj si!'' se je kar naenkrat pred mano pojavila Jessie. ''O glej New jerseey!'' sem rekla in ji omoteno padla v objem. ''Oh pa ne še ti!'' je rekla in zavila z očmi. ''Danes gremo prespat k fantom, da nas mama ne vidi take!'' je rekla Jessie. ''Neeeee nočem k njemu!'' sem rekla in pokazala na Nialla, ki je slonel na vratih in naju opazoval. ''Ash saj je samo za danes ter mogoče jutri!'' ''Veš, če je tebi všeč toti Liam, še ne pomeni, da morava midve z Annie iti s tabo k njemu domov da bi kaj počela. Mimogrede, kje je Annie!'' Jessie je pokazala k mizi, kjer je ležal kodrolasec-mislim, da mu je ime Harry- na njem pa je sedela Annie in napol spala. ''Mislim, da je najbolje, da bi čimprej hitreje šli!'' j rekel Liam, ki je bil poleg Jessie. ''Pa ne šee noo!'' sem rekla ampak Jessie je zavila z očmi ter Niallu nakazala naj mi pomaga priti do avta. Stopil je do mene jaz pa sem se odmaknila. ''Saj lahko sama veš!'' sem rekla ter se nato za Niallom odpravila do avta. Sledila mi je Jessie, Liam pa je šel poklicat še ostale. Čez nekaj trenutkov smo bili vsi v avtu in se peljali proti hiši fantov. Zraven mene je sedela Annie in skupaj sva prepevale neke pesmice. Saj bi se nama pridružil še Harry pa je bil preveč pijan in je spal čez Louisa Liama in Zayna. Ko smo prispeli sva z Annie skupaj stopili iz avta ter se objeli čez rame nato pa še vedno pojoče odšli k vratom. Liam je hitro stopil pred nama ter jih odklenil. ''Torej ena lahko spi v sobi za goste dve pa pri enemu fantu. ''Jaz bom v sobi a goste!'' je hitro rekla Jessie. ''Jaz bom pri Harryju!'' je vsa v rožicah rekla Annie. Ampak tako ali tako se nič ne more narediti, če pa je Harry čista koma in spi. Dojela sem, da čakajo, ad povem še jaz pri kom bom spal in Niall me je še posebej pričakujoče gledal. ''Oh jaz bom na kavču!'' sem z nasmehom na obrazu rekla.
06. februar 2013
u116976
u116976
neeeeeext
06. februar 2013
***********************************************Jessie*****************************************************

Vedela sem kaj se bo zgodilo, moji zlati sestrici sta obe pijani. In zdaj nas morem seveda jaz rešit, da ne bosta mama in oče kaj posumila. Šla sem v kuhinjo, kjer je bil Liam. ''Hej, čakaj malo. Če je tisti blondinec Niall, je potem on iz One Direction. Rekel si da je v skupini 5 fantov. In ravno nas je 5. Torej.....'' Liam je prikimal. ''Čakaj malo, potem si ti prijatelj od tega kretena ki je zlomil srce moji sestri? Ne morem verjeti. Jutri odhajamo.'' rečem in začudeno me je pogledal. ''Jessie.'' je zavzdihnil. ''Ne. Vem da ga boš zagovarjal in veš kaj? Ni treba. Itak te sploh ne poznam in jutri takoj ko se Annie in Ash zbudita odhajamo.'' rečem in se na petah obrnem. Šla sem v sobo za goste in zaprla vrata. Na telefon sem vtipkala mamino številko in imela je nedosegljivo. Super! Poklicat sem mogla na domač telefon in oglasil se je oče. ''Jersey kje ste ve tako dolgo?'' je zavpil. ''Prvo, kliči me Jessie. Drugo, srečale smo eno prijateljico in nam je rekla če pridemo prespat k njej. Zato pridemo nazaj jutri ko se zbudimo.'' rečem. Oče je bil nekaj časa tiho. ''Prav.'' je končno rekel. ''Ampak brez alkohola.'' je še dodal. Ko bi le vedel da je že bil alkohol. Odložila sem telefon na mizo in zaspala. Naslednje jutro sem se zbudila in pogledala na uro. Bila je 11. O moj bog čisto sem pozabila da imam točno ob dvanajstih nastop v glasbeni šoli. Za mojo pozabljivost se lahko zahvalim tej zabavi. Hitro sem se naličila ter počesala in na sebe navlekla obleko iz zabave. Stekla sem na hodnik in si med tekom obuvala čevlje. Na hodniku sem naletela na Liama. ''Kam pa ti greš?'' me je vprašal. ''Mudi se mi. Prosim povej Ash in Annie da naj me pokličeta ko se zbudita.'' rečem in že odprem vrata. ''Jessie počakaj.'' je vzkliknil za mano. Obrnila sem se in ga zagledala. Bil je naslonjen na vrata in brez majice kar prej nisem opazila. ''Saj se bova še kaj videla kajne?'' je vprašal in se rahlo nasmehnil. ''Ne. Razen če bo Ash odpustila Niallu, kar dvomim.'' Obrnila sem se in ustavila taxi, ki je ravno peljal mimo. Pripeljal me je direktno do doma. Mame in očeta hvala bogu ni bilo doma, ker sta v službi. Očitno sta tudi onadva pozabila da imam danes nastop. Na hitro sem šla v svojo garderobo in poiskala primerne obleke.
Lase sem si spela v visoki čop, da me ne bi motili pri igranju klavirja. Še zadnjič sem se pogledala v ogledalo in stekla v garažo do svojega avta. Točno 15 minut je bilo do dvanajstih. Peljala sem tako hitro, kolikor je le šlo. 5 minut je bilo do dvanajstih, ko sem prišla do glasbene šole, kjer sem obiskovala ure klavirja. ''Jessie Brown?'' je vprašala neka učiteljica, jaz pa sem prikimala. ''Pripravi se, prva si na vrsti ker smo spremenili vrstni red.'' odvrne in me premeri od glave do pet. ''Prva?!'' sem rekla sama sebi in začela gledati note. Iz dvorane se je zaslišalo ploskanje, kar je bil znak da sem na vrsti jaz. Nisem imela ravno neke treme, a sem bila zelo zaspana. Odigrala sem pesem in vsi so ploskali. Ko sem prišla v zaodrje mi je zazvonil telefon.
06. februar 2013
u106935
u106935
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext *-*
06. februar 2013
next
06. februar 2013
u80842
u80842
Neeeeeeeeeeeeeext!!!
06. februar 2013
next
06. februar 2013
u116976
u116976
neeeext
06. februar 2013
u103180
u103180
next
06. februar 2013
next
06. februar 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani