Hey! Kot vidite bom začela pisati novo zgodbico. Ker pa vidim, da je zelo velik deklet totalno pahnjenih na 1D bo to fanfiction . No, upam da vam bo všeč.
*************************************************************************************************
/Amelia Luciana Fox/
˝Harry! Spusti me! Prosim te!.....Boli me!!˝sem kričala, ko me je začel pretepati. Grobo me je porinil ob rob mize, da sem padla po tleh in začutila sem kri, ki mi je spolzela po hrbtu. Imela sem sedemnajst let in želela sem mu povedati, da sem noseča in otrok je bil njegov. Bil je nekako omamljen. Izražal je sovraštvo in se sploh ni menil za moje krike in kri, ki je kapljala na zvezeno preprogo v njegovem stanovanju. Prav igral se je z mano in…

Zbudila sem se in čutila, kako so potne kapljice kapljale iz moje čela. Vsak dan ena in ista mora. Pogledala sem na uro, ki je kazala sedem zjutraj. Skobacala sem se iz postelje in stekla pripravit zajtrk za vso družino Smith. Torej za gospoda Verona, gospo Hally in njuna otroka dekle Taylor in dečka Mika. Bila sta tako ponosna na svoja otroka, čeprav je bila Taylor ena iz med tistih barbik, Mik pa eden iz med popularne družbe z najlepšimi dekleti ter malo pameti v glavi. Vsi so jih imeli za prijazne ljudje , ker so vzeli pod okrilje mene, ubogo zapuščeno dekle. Minili sta dve leti od kar se je zgodilo tisto, a ne morem pozabiti. Od takrat sem se zelo spremenila, a moja notranjost je ostala enaka. Tako sem naredila toast in ga namazala z maslom in marmelado, segrela sem mleko in spekla nekaj jajc na oko. Nato sem servirala in stekla v sobo. Smith-ovi me ne vidijo radi, čeprav živimo v isti hiši. Delajo se, da me ni. Tako sem se skobacala nazaj na posteljo in iz pod blazine potegnila sliko. Sliko mene in moje mamice in očka. Bila sta mrtva, zato pa je bila kriva prometna nesreča. Na sliki sem bila star deset in tisti dan je bil sončen in smo se zato odpravili na piknik. Brez, da bi se zavedala mi je po licu spolzela solza. Edina oseba, ki me še podpira je moja teta Emily in se že veselim, ker jutri odhajam. Odhajam stran od teh groznih ljudi, stran od teh zlobnih ljudi, ki me nikakor ne cenijo in me sploh ne poznajo. Sploh ne vem, če še vedo, da obstajam. Dobila sem službo, ki mi jo je priskrbela Emily. Urejala bom neke znane pevce za vse nastope jim izbirala oblačila in občasno učila kareografijo. Odšla bom na drug konec Londona. V neko vilo, ki je last nekih fantov, ki jih bom urejala.
/Čez nekaj ur/
Še zadnjič sem se obrnila proti hiši Smithov in vstopila v avtobus. Plačala sem in sedla na prvi sedež. Poleg tega, da rada plešem tudi zelo dobro rišem. Začela sem risati obraz. Narisala sem bujne kodre in velik nasmeh. Osenčila sem robove in šele , ko sem dokončala risbo sem se zavedala, da sem narisala Harry. Pogoltnila sem solze, sliko raztrgala čez pol in jo vrgla v smeti. Preostanek vožnje sem le zagrenjeno opazovala pokrajino, ki pa se ni veliko razlikovala od tiste, ki sem jo videla vsak dan iz svoje sobe. Dolgočasna sivin vsepovsod in tu ter tam samotna zelenica ali drevo. Ko smo končno prispela sem zagledala gromozansko vilo, ki mi je vzela sapo. Še enkrat sem preverila , če sem na pravem naslovu, nato pa sem odpravila po dolgem dovozu do vrat ter pozvonila. Čakala sem in od znotraj slišala krike in prepiranje, mislim, da zato ker ni želel nihče odpreti. Nekdo je priropotal do vrat in jih odprl. Široko se mi je nasmehnil fant z rjavimi lasmi:ˇHej hoj! Ti si gotovo Luciana. Me veseli. Že dolgo te pričakujemo. Kako si kaj? Od kod pa si? Kar vstopi.˝Prva stvar na kar sem pomislila je bila `bo ta človek sploh kdaj utihnil!`. Nato sem se nasmehnila in pokimala, ter se za njim odpravila v notranjost božanske vile. Čakal me je neverjeten pogled. Vse je bilo razmetano, hlače in majice so ležale po tleh, papirčki bonbonov in čokolad so ležali po tleh, v zgornjem nadstropju, pa je nekdo zelo glasno predvajal glasbo. Moja usta so bila na široko odprta, fant ob meni pa je le nasmejano odšel naprej, čeprav se kmalu ni več smejal, ko se je spotaknil čez košaro za perilo in z obrazom naprej pristal v napol pojedenih kosmičih. Takrat so iz ene iz med sob pritekli štirje fantje. Postavili so se v vrsto pred mano in se predstavili.˝Louis˝je še vedno z glavo v kosmičih zamomljal svoje ime fant, ki me je pripeljal v hišo.˝Jaz sem Zayn.!˝je malce zagrenjeno odgovoril črnolasec z dvignjeno frizuro.˝Liam!˝je rekel naslednji na kratko pobrit fant.˝Niall˝je rekel prisrčen blondinec s širokim nasmehom in skledo kokic v naročju.˝Jaz pa sem Harry srce!˝je rekel zadnji. Ta pa mi je bil še celo preveč znan. Prestrelila sem ga z pogledom in se obrnila proti ostalim.˝Mi pokažete mojo sobo prosim.˝sem prijazno rekla. Zayn mi je pomignila naj grem za njim, nasmehnila sem se mu ter vsem ostalim, Harry-a pa sem ignorirala. Skupaj sva odšla v tretje nadstropje, kjer mi je pokazal prelepo modro sobo z modernim pohištvo in vsem kar sem potrebovala. Veselo sem objela Zayna ter se vrgla na posteljo.
25. december 2013
next
25. december 2013
/Amelia Luciana Fox/
Ko je Zayn izginil iz sobe sem iz obraza izbrisala narejen nasmešek in po licu mi je spolzela prva solza.˝Kaj on počne tu!?˝sem po tiho vprašala sama sebe.˝Kaj počne tukaj!!!˝sem glasno zakričala, ter boksnila v steno. Še ist hip je na drugi strani nekaj padlo na tla oz, je nekdo vrgel na tla. Stekla sem k sosednjim vratom in potrkala. Slišala sem tiho hlipanje in zato sem vstopila. Zagledala sem vazo razbito na desetine kosov, ob njej pa je na vseh štirih klečal Zayn. V rokah je imel kos stekla s katerim je drgnil po svojem zapestju. Ohranila sem mirno kri, saj sem bila tudi že sama že velikokrat na robu, a presenetilo me je , da se je to dogajalo nekomu, ki ima vse, kar si srce poželi. So pa stvari, kot je ljubezen, ki se je ne da kupiti. Dozdevalo se mi je, kaj je vzrok obupa. Stopila sem k njemu, ki me je šokirano pogledal, verjetno je pričakoval depresivno kričanje in podobne stvari. Za nepoškodovano roko sem ga potegnila na noge in ga odvlekla do moje kopalnice. Verjetno si ne bo nihče upal v mojo kopalnico. V tišini sem mu sprala rane in mu jih obvezala. V kuhinji sem mu skuhala čaj in mu ga nesla v mojo sobo. Sedla sem k njemu na posteljo.˝Hvala˝je nekako zamomljal Zayn in me na moje presenečenje objel.˝Pričakujem razlago˝sem rekla in ga strogo premerila. Zavzdihnil je in rekel:˝Dekle˝˝Vem kako je to˝sem zinila brez, da bi se sploh zavedala, kakšne bodo posledice.˝Misliš, da bo vse popolno………Da bosta živela srečno, do konca svojih dni, kot v pravljici. A življenje ni pravljica. To ni popolna zgodba, ki je ne more nič uničiti. Kaj pa se zgodi, ko te ljubezen tvojega življenja zapusti. Postane to pravljica z groznim koncem? Ne, Zayn! Življenje teče dalje. Pravljica ima zaplete, a na koncu bo vse dobro. Ne smeš verjeti, da je življenje pravljica, a na njo ne smeš pozabiti. Moraš verjeti! Dobrim ljudem se zgodijo dobre stvari, zato nikdar ne obupaj. Življenje je hudo, a ima tudi dobre plati. Dobri spomini naj dobijo posebno mesto v tvojem srcu, slabe pa preprosto odmisli. Vse bo dobro Zayn. Verjemi mi. Tudi sama sem to doživela, le da je bilo pri meni veliko huje. Zaradi svojega fanta sem bila deležna mnogih stvari. Ta fant, ki me je ko sem ga zadnjič videla hudo prizadel v fizičnem in psihičnem smislu je zdaj, v tem trenutku zelo blizu, a me ni prepoznal. Poglej mene! Nisem obupala! Zdaj pa se mi zazri v oči, in reci, da ne boš več nikdar tega naredil.˝sem ga prosila. Nekaj časa je strmel vame prav s spoštovanjem, nato pa se je zazrl v moje zelene oči in mi obljubil.

/Zayn/
˝…Življenje teče dalje. Pravljica ima zaplete, a na koncu bo vse dobro. Ne smeš verjeti, da je življenje pravljica, a na njo ne smeš pozabiti. Moraš verjeti! Dobrim ljudem se zgodijo dobre stvari, zato nikdar ne obupaj. Življenje je hudo, a ima tudi dobre plati. Dobri spomini naj dobijo posebno mesto v tvojem srcu, slabe pa preprosto odmisli. Vse bo dobro Zayn. Verjemi mi. Tudi sama sem to doživela, le da je bilo pri meni veliko huje. Zaradi svojega fanta sem bila deležna mnogih stvari. Ta fant, ki me je ko sem ga zadnjič videla hudo prizadel v fizičnem in psihičnem smislu je zdaj, v tem trenutku zelo blizu, a me ni prepoznal. Poglej mene! Nisem obupala! Zdaj pa se mi zazri v oči, in reci, da ne boš več nikdar tega naredil.˝me je prosila. Postalo mi je žal. Me prav zanima kar vse je ona doživela, da je tako suverena. Obljubil sem ji in zdelo se mi je prav. Nisem se mogel več zadržati in sem zinil:˝Kaj ti je storil!˝mislil sem na fanta, ki jo je tako prizadel. Mislim, da sem jo šokiral. Pogoltnila je slino in od nekod so se pojavile prve solze. Vstala je ter mi na uho zašepetala:˝Otroka, ki je naredil, je tudi ubil.˝Stekla je stran jaz pa sem le šokirano gledal za njo. Moje težave niso nič proti njenim. Stekel sem za njo, a sem je izgubil iz pred oči takoj, ko je odšla iz hiše.
25. december 2013
Next
25. december 2013
Mnenje?
25. december 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!
Fuul je vredi začetek!!
Čimprej nexti!!
25. december 2013
/Amelia Luciana Fox/
˝Kako si prijazen˝sem se zahihitala. Nasmejal se mi je nazaj, da so se v njegovih ličkah naredile luknjice. Prijel me je za roko in skupaj sva se odpravila proti gozdu. Tam, na čudoviti jasi sva se poljubila pod najinim drevesom. Tam me je prvič poljubil, tam me je vprašal, če bi bila njegova punca in kot presenečenje me je sem pripeljal na najino tretjo obletnico…


Odprla sem oči in pred sabo zagledala cesto in zaslišala hrup, ki so ga proizvedli vsi ti avtomobili. Spet sem prepustila, da so lepi spomini priplavali na plano. Po licu mi je spolzela debela solza. Po njej pa še ena in še ena. Zakaj je storil tisto?˝Zakaj!?˝sem se vprašala. Tako rada bi ga pozabila, a kaj ko je to tako težko. Sedela sem na neki klopci in sploh nisem vedela kje sem. Vsa premražena sem začela hoditi proti robu mesta, kjer se mi zdi, da bi se morala nahajati vila fantov. Zavila sem na nek most. Sedla sem na rob, da so mi noge bingljale nad reko. Zazrla sem se v sonce. Zahajalo je in se potapljalo v reko. Zaželela sem si, da bi kar izginila v reki in se potopila kot sonce. Nekega dne pa bi se spet zbudila močnejša in lepša kot zdaj.


˝Harry! Kam me pelješ!˝sem ga v smehu vprašala. Bil je moj šestnajsti rojstni dan. Z Harry-em sva se dolgo vozila. Najprej z letalom, nato pa še z avtom. Ni mi želel izdati kam greva, le peljala sva se. Ko sva prispela do nekega počivališča mi je preko oči zavezal prevezo. Peljala sva se naprej in ko sva prispela me je prijel v naročje in me nekam nesel. Stisnila sem se k njegovem prsnem košu in vdihnila njegovo kolonjsko. Želela sem, da bi ta trenutek trajal večno. Takrat se je Harry ustavil in me obrnil okrog.˝Upam, da ti bo všeč˝mi je zašepetal na uho, da sem zadrhtela. Odvezal mi je prevezo in kar sem zagledala me je prevzelo. Pred mano se je raztezal celoten Paris čudovito osvetljen, da so na Harry-evo roko padle moje solze. Stala sva na vrhu Eiflovega stolpa. Obrnila sem se proti Harry-u in najine ustnice so se združile v strasten poljub. Takrat sem zaslišala:˝Luciana! Luciana,ne!!!´
/Zayn/
˝Sranje!˝sem zaklel. Pognal sem se skozi vrata, prej pa seme na hodniku zgrabil jakno in stekel v smer, v katero se mi je zdelo, da je stekla Luciana. Ne bi smel vprašati. ´Kam bi lahko šla´sem se spraševal v mislih. London je grozno velik.˝Zakja sem sploh vprašal!˝sem jezno rekel sam sebi. Ona je tako lepo poskrbela zame in mi vlila upanje, jaz pa sem ji tako vračal. Še zdaj mi iz glave ne grejo besede ´Otroka, ki je naredil, je tudi ubil.´ Tako grozno osebo bi moral prepoznati tudi totalni bebec, kot sem jaz oz. se tako počutim. Noge so me kar same vodile. Takrat sem jo zagledal. Stala je na ograji mostu in se nevarno nagibala proti reki. Pognal sem se proti njej. V očeh sem začutil solze, saj mi je prirasla k srcu v zadnjih dveh ura Zakričal sem:˝Luciana! Luciana, ne!!!˝
26. december 2013
next
26. december 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!Hitro!!
26. december 2013
/Zayn/
Zakaj to počne. Saj je ona tista močna jaz pa sem bil šibek ne pa ravno obratno.˝Luciana!˝sem še enkrat zakričal. Videti je bilo,kot, da ni pri sebi. Oči je imela zaprte. Takrat pa je padla čez rob. Bila je popolnoma mirna, njeni lasje pa so se igrivo prepletali v vetru. Mene pa je zadel šok, zato sem se še hitreje pognal proti mostu. Tekel sem med tem pa je kot v počasnem posnetku moja Luciana padala. Bil sem le še meter oddaljen od nje. Vrgel sem se naprej, kot v kakšnem filmu in…Zgrabil njeno roko. Uspelo mi je, a nevarnosti ni bilo konec. Luciana se sploh ni zavedala kje je, njene oči pa so bile še vedno zaprte. Potegnil sem jo više in uspelo mi jo je zgrabiti še z drugo roko, da sem jo lahko povlekel gor. Potegnil sem jo na most, a sploh ni bilo odziva. Ležala je na mojem prsnem košu, ki se je hitro dvigal in spuščal. Toda zbudila se ni.˝Luciana, Lucy!˝sem jo tiho poklical. Zdaj me je zgrabila panika. Poklical sem prvega v mojem imeniku od fantov in to je bil Harry.
Harry S.: What´s up Zayn!? (je veselo zdrdral Hary)
Zayn: Prosim te…. Hotela se je ubiti.. V nezavesti… Ona( Sem blebetal med tem, ko sem globoko dihal in se hotel umiriti)
Harry S.:What!?
Zayn: Lucy se je hotela ubiti!
Harry: Omg pridemo takoj ,kje si?
Zayn: Most ob Star POP TV
Harry S.:Takoj bomo tam.

Amelia Luciana Fox/
Letela sem. Bila sem kot angel. Morda bom odšla k očku in mamici. Takrat pa je vse okoli mene prepojila tema. Bilo je tako temno. Črnina v kateri, v kateri je vsaka kapljica svetlobe vredna čistega zlata. Takrat pa…
26. december 2013
Fuck U girl!!!!
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
26. december 2013
Hvala ti Evelina 1D-next bo pa jutri, ker sem zdajle čist brez energije
26. december 2013
Ok....ni problema
26. december 2013
Res res res mi je žal, ker tako dolgo ni bilo next. Za opravičilo bom zdaj napisala enega zelo dolgega za Evelino-1D.
****************************************************************************
/Amelia Luciana Fox/
Takrat pa me je zaslepila močna svetloba. Oči so me grozno pekle kot, da bi nekdo usmeril reflektor vanje. Nekako mi je uspelo, da sem odprle oči. Vse je bilo megleno. Videla sem obrise zelenih ljudi. Nad mano se je drenjalo vsaj sedem teh ljudi in vsi so nekaj kričali in govorili drug čez drugega, čeprav nisem jaz ničesar slišala. Vedela sem, da govorijo saj so odpirali usta, a nisem ničesar slišala. Moje telo je bilo popolnoma otoplo. Razen tega, da sem odprla oči nisem zmogla ničesar drugega. Z očmi sem begala med obrazi, ki so bili še kar razmazani in čudno zeleni. Neka temnolaska se je sklanjala nad mano in me nekaj spraševala, jaz pa sem le butasto strmela vanjo. Slika se je malo izostrila, kot če bi jo izostril na fotoaparatu. Zagledala sem sinje modre oči tiste temnolaske, ki so z upanjem strmela vame. Z roko je pokazala na moje uho nato pa nase. Morda hoče vedeti, če jo slišim. Z malo muke sem najprej oči usmerila v levo, nato pa v desno, kot da bi hotela odkimati. Temnolaska se je obupano nasmehnila in nekaj rekla nekemu večjemu moškemu na moji levi. Ah, saj res to so zdravniki. Zato te zelene cunje. Čakaj malo zdravniki!! Kaj! Kje!! Zakaj!Kako! Čisto nič mi ni jasno. Takrat pa so od nekod pritekli fantje. Če pravilno povemo je od nekod priteklo pet opic, ki so grozno kričali, saj se mi je zdelo, da si je zdravnica pokrila ušesa. Oh tile se mi zdijo znani. Ah tisti One direction. Tisti fantje za katere jaz nekako ´skrbim´ , čeprav ta trenutek tukaj ležim in sploh ne vem zakaj. Zakaj lahko imam odprte le oči? Zakaj ničesar ne slišim? Zakaj ne morem govoriti? Preveč vprašanj, preveč vprašanj. Nekdo se je sklonil nad mano, čakaj! Ah, zakaj govorim svojim možganom naj čakajo. Meša se mi. Ti kodri, ta kolonjska. Prepoznala bi ga na kilometre. Bedaka, ki mi je uničil življenje. Bedaka, ki je ubil lastnega otroka. Bedaka, ki me ni nikoli želel poiskati in me vprašati kaj se je zgodilo…. Pač no bedak je! Harry je nekaj govoril, jaz pa sem nekako zbrala toliko moči in rekla:˝Zayn! H ub-b-b-bil o-o-o –o-tr…!˝ Moja roka se je hudo tresla, ko sem nekako pokazala na Harrya. Moje oči so se počasi zaprle. Tako sem utrujena. Utrujena….Utruje….na….

/Harry Styles/
Zdravniki so se sklanjali nad Lucy, meni pa ni bilo nič jasno. Zakaj se je želela ubiti. Zakaj je želela skočiti iz mostu!? In kaj se sploh dogaja z njo. Vseh pet nas je steklo proti njeni sobi, ko so se zdravniki končno umaknili. Njene lesketajoče zelene oči so bile odprte.˝Velika možnost je, da se sploh ni želela ubiti. Padla je v nekakšno komo , le da lahko vse spremlja, a ji od čutil deluje le vid. Možno je, da je srečalo osebo, ki ji je povzročala veliko trpljenja in je zato njeno telo želelo , da nebi njen razum ničesar čutil. Kot nekakšen čuden obrambni mehanizem. Tudi, če bi jo zdaj pretepli, mislimo, da ne bi ničesar čutila oz, se tega ne bi zavedala do takrat, ko bo v tem stanju. To je prvi primer tega čudnega obrambnega mehanizma, ki smo ga kdaj zdravili. Moje sožalje, a mislimo , da se ne bo nikdar več zavedala svojega telesa oz. če bo njeno telo zavračalo hrano in zdravila je velika možnost, da ne preživi.˝Zdravnica je to povedla in se tudi sama s solzami v očeh obrnila proti Luciana nato pa odšla iz sobe. Zayn je prijel Lucy za roko in na licu sem zagledal solzo.˝Jočeš˝sem šokirano izdavil. Zayn nam je povedal celotno zgodbo in, ko je prišel do dela´Otroka, ki je naredil, je tudi ubil´smo že vsi jokali. Sklonil sem se nad njo in, ko sem jo želel pobožati je izdavila: :˝Zayn! H ub-b-b-bil o-o-o –o-tr…!˝ Njena roka je tresoče pokazala name, jaz pa sem se zmedeno zazrl v Zayna. Takrat je oči zaprla in nadležno piskanje vseh naprav se je zmanjševalo.˝Umira!˝je zakričal Liam in se pognal na hodnik in klical zdravnike. Nagnali so nas iz sobe in nas poslali v čakalnico.˝Ožvljamo jo in ne kaže dobro!˝je komaj izdavila zdravnica, ki nam je prej razložila situacijo. Vsi smo se sesedli na stole, Zayn pa je onemel. Zelo počasi se je obrnil proti meni. Pritekel je do mene in me zgrabil za vrat ter pritisnil ob steno.˝Prasec!! Zakaj si ji to storil!˝je zamomljal skozi zobe, jaz pa sem se dušil pod njegovim trdnim prijemom.˝Prosim spusti˝sem moledoval, pa sploh nisem vedel o čem se gre. V igro so vstopili fantje in Zayna odtrgali od mene.˝Otrok je bil tvoj! Lastnega otroka si ubil in potem si se spraševal kam je odšla tvoja Amy. Pravo Lucy-no ime je Amelia Luciana. Ti je zdaj kaj bolj jasno ti…..……. morilec.˝je izdavil ter me močno boksnil v trebuh, da sem se zložil po tleh in nato odšel iz bolnišnice. A bolečina ob tem udarcu ni bila še nič, kako me je bolelo v prsih. Imel sem otroka. Tisto je moja Amy. Najbolj pa mi je v mislih odmevala beseda MORILEC.
11. januar 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext
Hvala!
13. januar 2014
/Harry Styles/
MORILEC. Morilec sem. Šele, ko sem se zavedal, da mi primanjkuje zraka sem spet vdihnil. Kaj se je zgodilo takrat. Trdno sem zatisnil oči in si predstavljal, kako bi živel zdaj z deklico, ki bi z mano in njeno mamico hodila na turneje in koncerte. Če bi Amy tako želela bi se tudi odpovedal karieri, ampak zakaj je zbežala, saj ji nisem ničesar storil. Ali pač? Kako bi bilo, ko bi prišel domov in bi si mi v objem zakadila prikupna kodralaska, ki bi se želela igrati z mano. Kako bi bilo, ko bi me Amy poklica po telefonu, ko bi bil na turneji in bi zaslišal prikupen glasek, ki bi vprašal kdaj pridem domov. Sploh se nisem zavedal okolice, dokler me ni nekdo z nečem polil. Zavohal sem kavo in kmalu slišal Louisa, ki je rekel:˝Kaj no! Mislil sem, da je voda!˝. V normalnih okoliščinah bi se začel smejati kot utrgan, a zdaj mi ni bilo do smeha. Šele zdaj sem pogledal gor, saj sem še kar ležal na tleh in bolečina v trebuhu je naraščala, a te sploh nisem čutil s primejavo z nevihto, ki je divjala v mojem srcu. Videl sem tri presenečene obraze. Liam me je prijel pod roko in me potegnil gor. Za trenutek se postal in se kmalu zopet zgrudil na tla.˝Mora v bolnišnico!˝ je zakričal Louis. Danes je pa res v formi, in če ne bi bil žrtev jaz bi se že po tleh valjal od smeha. Slišal sem pok in predvidevam, da je Liam klofnil Louisa in ta je bedasto vzdihnil svoj:˝Aja!˝. Louis in Liam sta me prijela pod roko in kmalu sem čutil nežne prste, ki so drseli čez moja rebra. Verjetno zdravnica. Pogledal sem gor in namesto, da bi videl prijetno zelenooko blondinko sem zagledal zagorelega potetoviranega tipa. Tam se mi je za njegove pojme prisrčno nasmejal, jaz pa sem skoraj bruhal, ko sem videl njegove porumenele zobe. Potipal je tudi malo prenizko za moje pojme in vedno bolj se mi dozdeva, da je gej.

/Zayn Malik/
Harry. Ne morem verjeti. Harry je ta prasec. Ne, da sem jaz zaljubljen v njo, meni je všeč neko drugo dekle, a jaz jo imam rad kot sestro. Kako je lahko moj najboljši prijatelj storil kaj takega. Sploh se nisem zavedal, kdaj sem prišel do skupne hiše. Odšel sem v zgornje nadstropje v svojo kopalnico pod tuš. Ko je mrzla voda sprostila moje mišice sem se oblekel in se vrgel na posteljo. Ja moje mišice so bile pomirjene, moje misli pa ne. Ne da bi vedel kdaj je neko v sosednji sobi zaloputnil vrata. Moja soba je ob Niall-ovi in to pomeni, da se je vrnil iz bolnišnice. Kmalu je vstopil v mojo sobo z kijem za baseball. Kljub temu, da sem bil slabe volje sem se nasmehnil in rekel;˝Saj te ne bom udaril.˝Niall si je vidno oddahnil odvrgel kij in sedel na mojo posteljo
21. februar 2014
Omg amazing
10. november 2014
Nexttt plsss
14. november 2014
Next
29. januar 2015
Next
27. april 2015
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext plisss for me?
27. april 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani