Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
To je moja prva zgodbica in upam,da vam bo všeč. Prosim izpolnite anketo spodaj heart
Ime mi je Sarah in stara sem 15let. S starši smo se iz Londona preselili v Slovenijo. Več izveste v nadaljevanju.
Zjutraj me je zbudil zvok budilke. V meni je vse zaživelo. Preplavili so me čudni občutki. Končno bom lahko odšla v svoj LONDON. Ko sem bila stara 5let smo se s starši preselili v Slovenijo. Ura je 7.30,čas,da se odpravim v šolo in dobim spričevalo. Končno. Spričevalo je v mojih rokah. Starši me že čakajo v avtu,da se odpravimo na letališče. po urah vožnje sem končno lahko zadihala zrak rodnega kraja. Kmalu smo prispeli v hišo,v kateri smo živeli prej. Zraven je bila še ena hiša,katere prej ni bilo. Iz nje je prihajala prijetna glasba,ki so jo še bolj poudarjali fantovski glasovi.''Kako lepo pojejo'' rečem mami,mama pa mi le odgovori ''Vem,da ko jih boš spoznala,ti bojo všeč.''Nagajivo me je pogledala in dodala'' pojdi se skopat in nato spat''. Brez besed sem odšla v kopalnico.
Zjutraj sem se uredila in odšla po stopnicah v kuhinjo kaj pojest. Kmalu je zazvonil zvonec. Odšla sem odpret in zagledala Harry-a. S Harry-em sem prijateljica skoraj od rojstva. Po tolikih letih,ne verjamem da je to on. Ni možno. Za njim so prišli še 4fantje. Seveda še drugi člani skupine One direction. Njihovi glasovi,ko pojejo so čudoviti,v živo pa je to še boljše. ''Harry,Niall,Louis,Zayn,Liam pojdite s Sarah malo po mestu in ji ga razkažite,jaz pa bom med tem pripravila večerjo za vse'' je ponosno rekla moja mama. ''Prav'' so se vsi strinjali.

Prvič pišem zgodbico. Se ti zdi začetek vredu in nadaljujem?

če želiš glasovati se prijavi ali včlani

01. marec 2013
neeeeeeeeeeeeeext
01. marec 2013
Po ogledu večine znamenitosti smo se odpravili domov. Doma nas je na mizi čakala večerja in zraven listek. Bil je od mame. ''Sarah in fantje. Z očetom sva dobila nujen klic in morala sva odpotovati. Nekoliko dni naju ne bo. Naj več mesec dni. Pazite na Sarah. Lep pozdrav mami in oči.
P.S. Oprosti,ker sva morala oditi nekoliko dni pred tvojim 16. rojstnim dnevom. Darilo dobiš po pošti.''
''No fajn'' sem si rekla sama pri sebi. Sama v stanovanju celo noč. To je strahljivo. Na srečo imama Harrya. ''Se gremo flašo resnice'' se vprašala fante. Vsi so bili za. Na vrsti je bil Liam. Flaša je pokazala name. ''Resnica ali iziv'' je rekel ''resnica'' sem odgovorila. ''Katerega bi izbrala,da bo danes prespal pri tebi,ker ni staršev in če bi te bilo strah?'' Po dolgem razmišlanju sem le z muko odgovorila ''Ha...ha....Ha...Harryja'' Prišel je čas ko so se morali fantje posloviti in iti domov. Ko smo že bili pri vratih sem se spomnila''Lahko prespite tukaj. Imamo še dve zakonski postelji,ena je v sobi za goste,druga pa je od mame in očija''sem rekla. Fantje so bili navdušeni. ''Ampak eden bo moral iti domov''je rekel Niall.''Eden lahko prespi pri meni''sem rekla''imam zakonsko posteljo''. Zayn nas je razdeli kako bomo spali. Niall in Louis, Zayn in Liam ter jaz in Harry. Ko smo prišli v sobo sem rekla''da ne bi kaj poskušal ponoči.''sem zabrusila Harryu. ''Ne bom'' mi je obljubil.
02. marec 2013
love
Se opravičujem za vse slovnične napake
02. marec 2013
NEXT!!!!!!!!!! heart heart heart
02. marec 2013
Ko smo se zjutraj zbudili sem videla,da sem se med spanjem privila k Harry-u. Upala sem da se še ni zbudil,a na mojo žalost se je.''Dobro jutro zaspanka''mi je rekel.''Upam da si dobro spala''. ''sem'' sem odgovorila''in ti?''. ''Dobro'' mi je odgovoril. Odpravila sem se v kopalnico in se uredila. Kmalu smo bili vsi zbrani v kuhinji.''Kaj bomo počeli danes'' je vprašal Zayn.''Ne vem'' smo odgovorili vsi na kmalu. ''Lahko bi se šli kopat na morje'' je naposled rekel Louis. ''Za hišo imamo bazen,če se komu ne ljubi do morja'' sem rekla. ''Prav'' so odgovorili vsi v en glas. Ko so se šli pripravljati in malo urediti okoli bazena,sem se šla obleči nove kopalke. Bile so čudovite. Fantje so že vse uredili za hišo in se šli obleči v kopalke. Skupaj smo odšli do bazena. Brisače smo položili na tla in se nekaj časa sončili. Kmalu sem zaspala. Kar na enkrat me je zajel plaz mrzlice. V trenutku sem bila prebujena in slišala glasove fantov kako se smejijo. ''A ste zmešani ?!!! Lahko bi me kap!!!!!! Saj ste nori!!!!'' se je zaslišalo iz mene. Enemu fantu sem vzela brisačo in odšla v sobo. Tam sem se preoblekla. Kmalu je za menoj prišel Harry.''Oprosti'' je rekel. ''Nismo vedeli da boš tako reagirala. Vsem nam je zelo žal.'' Potem se mi je približal. Stala sva le nekaj centimetrov narazen. Lahko sem čutila njegovo sapo. Nato me je poljubil. Njegov poljub je bil fantastičen. mešanica okusa med jagodo in čokolado. Okusa,ki se ga nikoli ne naveličaš. ''To pa je opravičilo od mene,ker je bila ideja moja. Žal mi je.'' je še rekel in potem odšel iz sobe. Ta poljub..... Prvi v mojem življenju. Ne morem verjeti,da se je to zgodilo. Zvečer smo se šli flašo resnice. Tokrat sem bila pripravljena na iziv. Flaša je spet pokazala name. ''Iziv'' se je zaslišalo še preden me je Liam vprašal. ''Prav''je rekel''kakor želiš''. ''PA da vidimo kaj se mi upaš naložiti'' sem rekla. ''Poljubi Harryja po francosko. Vsaj 5 minut. Na stolu. On sedi in ti na njemu.'' ''Prav'' sem rekla. Vsi so se začudili. Sploh se ne zavedam kaj govorim. Sploh kaj čutim do Harryja????? Če ne bi nič čutila,zakaj bi potem privolila na ta iziv?? Še sama ne vem. Iziv se je začel. Poljubljala sva se več kot je bilo potrebno. Te njegove ustnice...pač nikoli se jih ne naveličaš. ''Čas za spanje'' je zaklical Niall. ''Že??'' smo mu odgovorili vsi v en glas. ''Ja'' je rekel. Zvečer sva se v sobi z Harryjem še poljubljala. Njegove roke so segle vse do mojega modrca. Skoraj je bil že odpet. ''Čakaj Harry'' sem rekla. ''Nisem še pripravljena'' ''Prav'' je rekel. ''Ampak..''''kaj?'' ''Vseeno se lahko poljubljava vso noč.'' ''Ljubim te'' mi je zašepetal na uho. ''Jaz tudi tebe'' sem mu odgovorila. Izmenjala sva si še nekaj poljubov in zaspala. Zjutraj sem se zbudila in Harryja ni bilo nikjer. Odšla sem v kopalnico in se uredila. ''Danes je moj rojstni dan''sem pomislila sama pri sebi. Ko sem prišla nazaj v sobo,me je na postelji čakala škatla v kateri so bili lepi čevlji s peto. ''Prva polovica darila je tukaj,drugo pa še dobiš. Poljubček Harry''. NA koncu mi je nekdo pokril oči.''Ti je všeč'' me je vprašal. ''Ja,zelo. Hvala.'' Sem mu rekla. ''Drugo polovico dobiš,ker zvečer nekam greva. Sama.'' Prav se rekla in ga poljubila. Vrata so se odprla'' Upss. Napačen trenutek'' Bil je Niall. Vrata je zaprl in odšel. Za njim sva šla še jaz in Harry v kuhinjo in nekaj pojedla. Ko sva prišla v dnevno sobo so vsi sedeli na kavču. ''Nama želite kaj povedati'' je rekel Niall. ''Ne zakaj?'' je vprašal Harry. ''Niall je v Sarahini sobi nekaj videl.....''''Ne nič takega ni bilo. Samo prijateljski poljub. Pač na usta. ''Moram iti še nekaj v sobo'' sem rekla skoraj v joku. Upam da se mi v glasu ni nič poznalo. Kmalu je Harry prišel za mano.''Oprosti če sem te prizadel. Ne želim ,da že izvejo in tudi danes,ko bova šla ven sem te želel vprašati če bi bila moja punca,ampak je Niall vse pokvaril'' ''Oproščeno'' sem rekla in mu stekla v objem. ''Zvečer jim bova povedala,da sva skupaj'' je še rekel in me poljubil. Tokrat na hitro,da zopet kdo ne udre v sobo. Po kosilu sem odšla ven. Ko sem prišla nazaj me je v sobi čakala še ena škatla. Tokrat večja. V njej je bila lepa rdeča oblekica z črno špagico. Pri postelji so me že od prej čakali črni čevlji. Zraven njih je bila še ena škatla v njej pa črn bolero. ''Od kje se tako spozna na stil oblačenja'' sem se vprašala naglas. ''Včasih lahko pomagajo tudi prodajalke''je nekdo rekel nekje pri vraatih. ''Obrnila sem se in videla da je Harry.''Hvala,najlepša hvala'' sem mu rekla. ''Poslušaj načrt'' mi je rekel. ''jaz grem 10minut pred tabo iz stanovanja in te počakam za vogalu. Potem greš ti. Če te fantje kaj vprašajo reči,da greš ven s starim prijatelji in da boš prespala pri prijateljici. Jaz si bom že kaj izmislil. Najel sem nama sobo in bova lahko do jutra uživala in se smejala.'' ''Ok. Kaj za naju jim bova povedala jutri ko se vrneva?'' ''Če želiš lahko že zdaj'' ''Ne rajši ne'' sem mu rekla nazaj.

moja oblekca:https://www.google.si/imgres?q=obleke+za+valeto&hl=sl&sa=X&biw=1600&bih=760&tbm=isch&tbnid=me-CfuxCk89lHM:&imgrefurl=https://krsko.olx.si/ponudba-svecane-obleke-za-valeto-iid-444894982&docid=grn_6rXLo4JqGM&imgurl=https://images02.olx.si/ui/13/51/82/1350891091_444894982_1-Slike--Ponudba-svecane-obleke-za-valeto.jpg&w=400&h=400&ei=MGQyUfSqNMfXsgb594DYBw&zoom=1&iact=rc&dur=332&sig=101636414482223415306&page=1&tbnh=146&tbnw=146&start=0&ndsp=55&ved=1t:429,r:22,s:0,i:210&tx=94&ty=46
moji čevlji:https://www.google.si/imgres?q=%C4%8Drni+%C4%8Devlji+s+peto&start=310&hl=sl&biw=1600&bih=760&tbm=isch&tbnid=dtpo45b_G3qSvM:&imgrefurl=https://bib.ge/platform/platform_language_1.php%3Fid%3D3883&docid=-eVhugHXjPcUfM&imgurl=https://bib.ge/shoes/didi/7790500851704366.jpg&w=300&h=300&ei=8mYyUYGwCsbJswbbpIHYCA&zoom=1&iact=hc&vpx=731&vpy=235&dur=1260&hovh=225&hovw=225&tx=131&ty=162&sig=101636414482223415306&page=8&tbnh=147&tbnw=147&ndsp=51&ved=1t:429,r:45,lollol00,i:139
moje kopalke: https://www.google.si/imgres?q=%C5%BEenske+kopalke&hl=sl&sa=X&biw=1600&bih=760&tbm=isch&tbnid=gSibARlmMNsylM:&imgrefurl=https://lylo.si/katalog/4-perilo/17-kopalke-in-rute-za-na-plazo/23944-zenske-kopalke---bikini-selina-/&docid=_ZJoADwkiroiDM&imgurl=https://lylo.si/application/lylo/request/image/image.php/galerija/product/thumb-xxl/720xauto/middlexcenter/100/23-1538-40870-20-Kopalke-bikini.jpg&w=720&h=1209&ei=7WMyUbO1HMrEswbQ64CgBw&zoom=1&iact=hc&vpx=2&vpy=81&dur=62&hovh=291&hovw=173&tx=56&ty=143&sig=101636414482223415306&page=1&tbnh=140&tbnw=84&start=0&ndsp=50&ved=1t:429,r:0,s:0,i:87
02. marec 2013
u113639
u113639
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext++nova bralka
02. marec 2013
u14318
u14318
omg mateja popounuu *_____*
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!
02. marec 2013
res taku misliste?
03. marec 2013
u113639
u113639
ja kaj si nora fuul dobra zgodbica
03. marec 2013
heartheart tnx usm. ju3 nov next. je v obdelavi.
03. marec 2013
nextttt
03. marec 2013
u110196
u110196
next+nova bralka
03. marec 2013
neeeeeeeeeeeeeeeext
03. marec 2013
OMFG NEEEEEEEEEXXTTTT!!!!!!!!!!!!!!!
05. marec 2013
Neeeeeext
05. marec 2013
Prišel je čas odhoda. Odšla sem v sobo in se uredila. Oblekla sem oblekico,ki mi jo je kupil Harry. Odšla sem do vrat,ko sem za seboj zaslišala Niallv glas. ‘Z njim greš ven,je tako?’ ‘Ne. S prijateljicami,ki jih nisem že dolgo videla’ sem nahitro odgovorila ‘seveda je tako’ je rekel Louis. Ker jih nisem več mogla poslušati,sem odšla skozi vrata do ulice,kjer sva ila s Harryem dogovorjena. Tam je že bil Harry in taxi ki naju je čakal ter naju odpeljal od restavracije.

Ko sva prišla v restavracijo sva tam zagledala Taylor, ki je sedela sama in na nekoga čakala. ‘Vidim,da me nisi pogrešal Styles’ mu je hitro rekla. ‘Ne nisem te pogrešal,ker se spoznal bolj prijazno osebo od tebe,ki mi daje ljubezen,ne pa ti,ki si me samo silila na otroke.’ Ji jehitro rekel. Taylor ni mogla vrjeti svojim ušesom,hitro pobrala svoje stvari in odšla iz restavracije. Tako sva lahko s Harryem uživala brez tiste kurbe.
05. marec 2013
u14318
u14318
Neeeeext!!!!!
05. marec 2013
se opravičujem zaradi zadnje besedee v zadnjem nextu
05. marec 2013
lmao mateja :'''D drgač pa neeeext!!!
05. marec 2013
lmao mateja :'''D drgač pa neeeext!!!
05. marec 2013
u113639
u113639
neeeeeeeeeeeext
07. marec 2013
neeeeeeext
07. marec 2013
Neeext
09. marec 2013
u110196
u110196
next
09. marec 2013
punce in FANT! že dovgu nejsm nextala in zato danes ali pa ju3 dobite next. ga že pridno pišem <3
23. maj 2013
TA NEXT POSVEČAM OneTrueLove<3 IN đastinbibs KER ST RES NAJBOLŠA PRIJATLA.

Te besede so mi pomenile vse. Človek se bi ob teh besedah zjokal in tudi meni je kapnila solza. ''Ljubica'' mi je rekel Harry''ne jokat. Prosim. Zame?'' ''Prav'' sem mu odgovorila in ga nežno poljubila. Skupaj sva komaj en dan,pa me že brani in mi pravi lepe verze iz njihivih pesmi. Harry-ja poznam že od malega. Čeprav tega ni nobeden vedel sva si skrivaj pisala pisma. Tako sva ohranila stike in on se je zaljubil vam in jaz v njega. ''Lepo je ko imaš ob sebi osebo,ki ti pomeni veliko,prav tako kot ti meni Sarah moja.'' ''Vem'' sem mu odgovorila in ga nežno poljubila. Harry je plačal in odšla sva v Hotel. Tam sva najprej šla na streho opazovati zvezde,ki so lepo sijale. ''Poglej utrinek!'' mi je rekel Harry. ''Kaj si si zaželela?'' ''Ne bom ti povedala,ker potem se mi želja ne bo izpolnila.'' ''Če je v zvezi z mano se ti bo sigurno izpolnila in ti povem,da boš eno najsrečnejših deklet na tem svetu'' Ko je to rekel me je poljubil. Skočila sva s strehe na teraso ter se odpravila v sobo. Tam sva drug drugega med poljubljanjem začela počasi slačit. ''Harry zaščita''sem mu rekla. Takoj jo je vzel in si jo nadel. ''Misliš,da je verna,ker je tako zmečkana? Koliko časa jo že imaš v denarnici?'' '' Ne vem. Mogoče eno leto,ker imam vedno škatlico s sabo,samo danes je ostala doma v predalu?'' ''Harry občutek imam,da to ni dobra ideja. Kaj če kondom poči? Kaj če zanosim? Pa saj se komaj dopolnila 16 let!'' ''Ampak jaz vem,da se ne bo nič zgodilo.'' mi je še previdno rekel. Počasi se je najin večer začel.( ne bom opisovala,ker mislim da veste kako to gre) Ko sva končala se je ulegel zraven mene in me poljubil. Tokrat ni bil tisti nežen poljub, tokrat je bil tisti strasten poljub,ki si ga želijo vse oboževalke 1D. ''Vidiš,da se ni nič zgodilo?'' mi je rekel. Nazaj sem mu prikimala, kakor,da je imel sedaj prav. Šla sva pod tuš, nato pa spat. Zaspala sva si v objemu. Zjutraj me je zbudil nežen poljub. Odprla sem oči. Videla sem njega. Mojo ljubezen. Tistega,ki mi pomeni največ. Poljubila sem ga nazaj,nato pa sva se še valjala po postelji. Sobo sva zapustila komaj po 12uri. ''Greva domov?'' me je vprašal. Prikimala sem mu. ''Veš razmišljal sem. Kaj ko bi fantom danes povedala ,da sva skupaj,saj jaz tega ne bom mogel več dolgo zadržati v sebi.'' ''Strinjam se,zato je najbolje,da skupaj prideva v hišo in se drživa za roke. Nič ne rečeva in se usedeva na kavč. Tam se poljubiva in ko naju bodo vprašali kaj je to jim enostavno poveva.'' ''Tvoj načrt mi je všeč princeska moja.'' mi je dejal in me še enkrat poljubil. Kmalu sva bila pred hišo. Počasi sva vstopila in se držala za roke. Vsi so naju čudno gledali. ''Kaj zijste?'' jih ne vprašal Harry.''Nič'' so odgovorili v en glas. Usedla sva se na kavč. ''Kako bodo sprejeli?'' mi je rekel po tiho. ''Ne vem'' sem rekla in zasmejala sva se. ''Ljubim te''mi je zašepetal. ''Jaz tudi tebe'' sem mu odgovorila in poljubila sva se. ''Mislim,da ne verjamejo svojim očem'' mi je rekel in me še enkrat poljubil. Ker niso nič rekli sva vstala in odšla v najino sobo. Tam sva se prek Skaypa pogovarjala z mojo prijateljico Niko iz Slovenije. Ona je velika oboževalka 1D in ko sva ji povedala,da se poznava že od otroštva in da sva postala par,je skoraj padla s stola in ni mogla verjet. Kmalu je nekdo potrkal. Harry je šel pogledat kod je in bili so fantje.''Harry se lahko sami pogovorimo?'' me je vprašal Liam. ''Pikica takoj pridem'' mi je rekel in mi poslal poljub.
HARRY
Zvlekli so me v sobo in me najprej zasliševali. Ko sem jim razložil,da sva že dogo zaljubljena in da sva si skrivaj pošiljala pisma jim je bilo vse jaso. Na koncu pa sem jim moral povedati vse kaj se je dogajalo včeraj zvečer.
SARAH
Večer se je približeval,zato sem se poslovila od Nike in odšla kuhati večerjo. Kmalu so fantje prišli dol,ker je že pošteno dišalo po celi hiši. Ko smo pojedli sem pomila posode in Louis mi je pomagal. ''Harry nam je povedal,kaj se je zgodilo med vama. Čestitam. Harry si končno zasluži punco,ki je za spremembo dve leti mlajša in ga ima zares rada.'' ''Hvala Louis.'' sem mu rekla. KO smo končali smo gledali High School Musical 3. Film je bil zanimiv. Ko je končal smo šli spat. Midva s Harry-jem sva se še dolgo v noč poljubljala. Končno sva bila sama in bilo je lepo. pel mi je na uho in se z mano smejal.''Harry, jutri pride mama domov. Mislim,da bi bilo prav,da ji poveva še isti dan in tako boš lahko prespal velikokrat pri meni'' ''Tvoja ideja mi je všeč.'' je rekel in me poljubil. Nato sva zaspal drug na drugem.
1. Kaj se bo zgodilo,ko bosta prišla starša domov? Kako bosta sprejela?
23. maj 2013
u113639
u113639
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
23. maj 2013
''But now when I see you with him it tears my world apart…'' sem slišala Harryjev glas in obstala. Med tem ko je pel, me je gledala naravnost v oči. V njegovem glasu je bilo slišati milijon čustev, od jeze do razočaranja. Zdelo se je, kot da bi pel meni, kot da bi mi nekaj hotel sporočiti.
''I’ve been waiting all this time to finally say it, but now I see your heart’s been taken and nothing could be worse, baby, I loved you first,'' so nadaljevali vsi skupaj. Čudne občutke ob Harryjevem solo delu sem potlačila v sebi in nadaljevala z vajo.

spet pišem tole zgodbico in veliko bi mi pomenili če bi jo katera prebrala
http://www.igre123.com/forum/tema/this-is-more-than-love-one-direction-fanfic/53905/6
15. junij 2013
u123401
u123401
Next!!!!
15. junij 2013
tema je zaklenjena