To bo moja 3. zgodbica.
Govorila bo o One direction in Little mix. To bi zelo rada napisala in upam, da mi bo uspelo pisat čim bolj zanimivo.

OPIS: Zayn in Perrie se poročita. Pevska skupina 1D in LM se zelo spoprijateljijo in skupaj preživljajo veliko časa. Jade postaja všeč Harry. Zaljubi se vanj. Bo tudi on enako čutil do nje?...

Se vam zdi OK?
18. avgust 2014
zdi se ok
18. avgust 2014
u178075
u178075
ne zdi se mi ok zdi se mi prfekt
18. avgust 2014
u177126
u177126
neeeeeexttttt
ni ok
to je perfect
tko kot je julie rekla
18. avgust 2014
u155047
u155047
next
18. avgust 2014
Ok. Začela bom…
12:30 v šopingu
Perrie je plačala blagajničarki v trgovini za poročne obleke in opazovala sem jo. V njenih očeh ni manjkalo veselja. Veselila se je poroke. To mora bit čudovito! Z Zaynom se dobro, odlično razumeta. Odkar jo je zaprosil za roko, pa je povsem druga oseba. Tudi jaz hočem imeti fanta. Dolgo nisem imela nobenega. Minila so že leta. Leigh-Anne ima skrivnostnega tipa in Jesy ima fanta, Perrie je zaročena, jaz?...
Perrie je sedaj veliko bolj vesela in obnaša se, no…bolj odraslo. Jesy je preizkušala ličila in glasno razmišljala, katero obleko naj nosi na poroki. Svetovala sem ji naj ne vzame rdečo obleko, ali pa zeleno, če si bo lase obarvala rdeče. Jesy je zelo izbirčna glede oblek…vse smo. Leigh-Anne si je že vse pripravila. Ima prečudovito obleko. Le jaz še ne vem ničesar. Počasi začenjam razmišljati, da bom oblekla kavbojke in top. V šopingu smo bile že celo dopoldne. Zayn nas pride iskat ob devetih zvečer in imam še dovolj časa, da si kaj kupim.
Pomerjale smo oblačila in se gledale v ogledala. Bilo je zabavno. Pogledala sem se od glave do nog in se skremžila. Zakaj nisem nobenemu všeč? Zakaj me nihče niti ne povoha?

Odločile smo se za te obleke:

Od Perrie:

Od Jesy:

Od Leigh-Anne:

Od Mene:

Ni nekaj posebnega, ampak OK.
18. avgust 2014
u177126
u177126
cool
nexxttt
18. avgust 2014
next
19. avgust 2014
next
19. avgust 2014
u178002
u178002
next
19. avgust 2014
u178075
u178075
nexttttttt
22. avgust 2014
21.00
Zayn nas je prišel iskat. Komaj čakam, da pridem domov! Nočem biti s temi...nočem govoriti! Perrie, Jesy in Leigh so rekle, da grejo na wc, v resnici pa sem jih videla, kako so izginile v neko full kul trgovino! In to brez mene! Znorela sem. Ko so prišle ven, sem jih najprej nadrla in niso bile presenečene, kar me je 10x bolj razjezilo in tudi pokazale mi niso tistega kar so kupile.
Kaj jim je bilo? Zaynov avto se je ustavil pred Shopping centrom in Perrie je sedla k njemu spredaj. Poljubila ga je na usta in Zayn jo je vprašal: »Si kupila kar si mislila…« pri tem se je obrnil k meni. Zavila sem z očmi in se nasmehnil.
Jesy in Leigh pa sta si nekaj šepetali. »Kako ste se imele?« nas vpraša in vse se zaderejo: »Kulllll!« Le jaz rečem: »Lepo, dokler mi niso ONE vsega pokvarile!« a ni me slišal.
Z roko sem si podpirala glavo in slonela na oknu. Zrla sem v luno, ki se je komaj kaj videla, zaradi mestnih luči. Zakaj so me zapustile? »Zdaj pa gremo vsi k Harryu,« reče Perrie in jaz trmasto zinem: »Negrem.« »Vsi gremo,« reče Jesy. »Ve mi ne boste ukazovale! Zayn, zavij k meni domov!« ukažem Zaynu. Ignoriral me je. Pa kaj jim ni jasno!? Domov hočem! Čeprav bi rada šla, samo k Harryu. On je, iskreno povedano,…res luštkan. Z ostalimi smo dobri prijatelji.
Perrie, Jesy in Leigh in če štejemo še Zayna,…so me zapustili.
Avto se je ustavil pred Harryevo hišo. Iz avta sem šla le zaradi Harry in drugih. Zayn in tiste tri so se zapodile v hišo, v kateri so bile luči ugasnjene. Je Harry doma?
'Ne potrebujejo me,' pomislim, a radovednost me premaga. Zanima me, kaj imajo tam noter! Odprem vrata in stopim na hodnik. Zaradi teme nič ne vidim in nikogar ni. V trenutku pa se prižge luč in zagledam Zayna, Perrie, Jesy, Leigh, Harrya, Louisa, Liama in Nialla. »Presenečenje! Vse najboljše za rojstni dan, Jade!« Imam rojstni dan? Kateri dan je danes? Ali nimam rojstnega dneva čez en teden? Očitno ne. Te misli so mi noro letele po glavi in nikakor nisem mogla dojeti vsega naenkrat. Priredili so mi zabavo?! V tem je štos! Ugotovila sem, da so se v avtu tako obnašali do mene, ker so delali načrte za zabavo, ali vsaj tako mislim. Bila sem tako vesela!
Perrie je prva šla k meni in me objela. »Oprosti, ker smo tako ravnale s tabo, ampak izbirale smo darila zate…« Osuplo sem pogledala škatlo, ki jo je držala v rokah. »Vse najboljše! In danes je tvoj rojstni dan, veš?« zasmejala se je. »Hvala!« dahnem in odprem škatlico. Notri je ovitek za telefon, na katerem je rdeči metuljček! Oh! Kako sem bila lahko taka do njih!?
»Oprosti!« rečem, ko do mene stopi Jesy in se zakrohota. »Oh Jade! Si res mislila, da bi se kar tako nehale družit s tabo? Vse naj! Pa, da bi našla kakšnega fanta!« Ja res, bilo bi dobro. Izroči mi prekrasen črn top z potiskanim belim metuljčkom na sredini in črno trenirko. Obožujem metuljčke! Leigh mi vsa vesela da v roke plišasto punčko. Na njej je polno lepega nakita in okoli vratu ima…lahko ugibate…metuljčka! Puce mi čestitajo in potem so na vrsti fantje. »Joh, Jade! Sem mislil, da boš kar iz avta skočila!« se je hecal Zayn in previdno sem ga objela, da ne bi Perrie slučajno mislila, da ji ga hočem vzet. Dal mi je lepo krilo (stavit grem, da mu je Perrie rekla naj ga kupi).
»Oh! Dajte no! Toliko daril!« se čudim, ko k meni prideta Niall in Liam z najnovejšim mejkapom. Loui mi podari verižico v obliki srca. Srce se je lahko odprlo in na vsako stran sem lahko dala kakšno sliko. Skoraj zjokala sem se, ko je to rekel: »Ko boš imela fanta, daj v to srce svojo in njegovo sliko, res cute je, veš?« »Tako dober frend si!« in objamem ga. »Vse najnajnaj!« mi čestita.
Sledi Harry. K meni stopi s tako naglico, da se skoraj zaletiva in nerodno mu je. Z nosom se skoraj dotakne mojega lica, ki začne drhteti. »Ups! Hahaha! Vse najnaj, Jade!« reče in na hitro pogoltnem slino. Mislim, da se bodo metuljčki kmalu znašli v mojem trebuhu. Ne zaradi tega, ker bi jih pojedla, ampak zaradi…Harrya? Bomo videli…
Dal mi je vrtnico. Rdečo vrtnico. Nanjo je bil privezan en bel metuljček, zraven pa mi je dal še zavitek mojih naj bonbonov! Kako kul fant, ej! »Res hvala!« se mu nasmehnem in pogleda me nekako tako:


Bila sem presrečna!
21. september 2014
Next
21. september 2014
next
22. september 2014
next
22. september 2014
u177126
u177126
waw
iiiiiiiiiiiiii cute
neeeeeeeeeeeeeeextttttttttttt
22. september 2014
Niall, Louis in Leigh so v kuhinji vreščali. 'Vse palačinke bodo pristale na stropu' pomislim in se zasmejim.
Zayn in Perrie sta plesala na glasbo, ki sva jo s Harryem vrtela na predvajalniku. Jesy opazuje dogajanje.
Zazvonilo je. Liam je šel odpret. Bila je Ela (na kratko), Louisova zaročenka. Pozdravila je in Louis je hitro švignil iz kuhinje k njej v objem. »Jade!« me pozdravi. »Lepo, da si prišla!« objamem jo. »Vse najboljše!« izroči mi medvedka s srčkom. Zacvilila sem. »Ni bilo treba! Važno, da si tu! Sedaj bosta z Louisom lahko plesala!« se pošalim in zasmeji se.
Harry zavrti počasnejši komad. Perrie še vedno pleše z Zaynom, Louis zapleše z Elo, Niall prosi Leigh za ples in Jesy pleše z Liamom. Meni ostane le Harry. »Ne moraš kar sama stati tukaj,« se oglasi za mano. Harry se prisrčno smeji. »Pustiva, da se ta komad odvrti in…bi plesala z mano?«
»Ja, z veseljem!« Res ga ljubim.
01. oktober 2014
next
02. oktober 2014
next
03. oktober 2014
*****************************************************************************************************

* Ok...tale zgodbica je bila zelo ponesrečena...ja, tko bom začela še enkrat vse na novo...

* Če vam ne bo vseč vas prosim, da ne berete, ...če bo sploh kdo bral. Vse bom malo priredila itede.

* Najboljš da začnem, a ne?

JADE


JESY


PERRIE


LEIGH-ANNE


ONE DIRECTION


ASHTON


****************************************************************************************************
01. februar 2015
Zgodbico posvečam Act My Age in Sleeplessness, zato se bom potrudila kakor se le da. :-)


Na nastopu smo totalno zamočile. Brez heca. Ampak zakaj smo zamočile zdaj?! Zakaj v FINALU X FACTORJA?! To tekmovanje mi pomeni vse. To so moje sanje. In sanje ne smejo ostati LE sanje. Sanje je treba uresničiti.
Mislila sem, da bomo Little mix podrle vse nasprotnike, toda saj še ni rezultatov...v bistvu rezultat ni uraden, je pa viden. Če občinstvo s palci kaže dol in vpije »BUUUUUUUU!!!« ...je več kot očitno da bomo pristale na tretjem mestu.
Lahko bi bile prve. Prve! OMG – včasih sem res nehvaležna in prav zares NEUMNA. Tretje mesto je za nekatere WAAAWW. Saj, ponosna bi morala biti nase, ker smo s skupino prišle tako daleč, pa vseeno. Res sem neumna.
Zaradi lastne pohlepnosti po zmagi niti ne razmišljam zakaj smo pravzaprav bile tako slabe. Če samo pomislim na to me sili k bruhanju. Perrie, ne Jesy in niti Leigh-Anne niso krive. Kriva sem jaz. Zaradi mene smo na tretjem mestu. Meni so kazali palce obrnjene navzdol...in posledično tudi mojim prijateljicam, ki so osramočeno stale sredi odra ter me z razočaranjem gledale.
Pa ni samo to. Z odra sem stekla kot bi bila brez možganov (verjetno tudi sem). Kar šla sem. Šla sem v preoblačilnico, kjer so pogled vame uprli One Direction (ki bodo po vsej verjetnosti 1.). Brigalo me je, samo skrila sem objokani obraz med dlani.
Še vedno sem vsa lepljiva od maskare.......mislim.......lahko bi vzela vodoodporno!
Ne vem kaj naj si mislim. No, Perrie je takoj stekla za mano in mi govorila, da ni nič narobe. Seveda je narobe. Vse so padle po moji zaslugi.
Jesy ni bilo nič jasno, prav tako Leigh ne. V sobi št. 143 so me objokano spravile na stol. Želele so govoriti z mano, pa nisem odprla ust.

»Kje si bila, Jade? Včeraj se nisi javila na telefon. Non-stop sem te klicala! In danes si prišla 10 minut pred nastopom. Ne jokaj in povej!« se je razburjala Jesy.
Nisem bila jezna nanjo. Prav je bilo, da se je jezila name.
»Mislile smo že poklicat policijo. Daj, povej nam kaj te teži!« Leigh se je začela jokat in me objela okoli ramen.
Toliko skrbi sem jim naprtila, da se mi ni zdelo vredno, da me objema.
»Jade! *****************kaj je!?« je skoraj zavpila Jesy, a se je ustavila.
Vrata sobe so bila na široko odprta. Opazila sem 1D, ki so stali za vogalom in me opazovali. Že tako sem bila dovolj v sramoti in še pobegnila sem iz sobe št. 143, stran od trenutno nevarne Jesy, stran od pogledov 1D in stran od svoje pevske kariere.
Slišala sem, kako so me klicali.
Leigh, ki hitro teče, me tokrat ni ujela.

Zbežala sem iz stavbe in se skrila med grmovje. Najbolj pametno. Kmalu mi je postalo žal, ker jim nisem zaupala svojih težav. Vendar v tistem trenutku, ko sem na odru začela 'fušat', nisem mislila na nič drugega, kot samo na Leigh-Anne, Perrie in Jesy in na dejstvo, da zaradi mene sanje niso postale resničnost.
Upam da je bolš kot prej...
01. februar 2015
next
02. februar 2015
NEXT + NOVA BRALKA + KUL PIŠEŠ *_* *-* *O* *o*
NUJNO NEXT ZAME PLISS
02. februar 2015
Next
02. februar 2015
OMG!!!!!!!!
Next posvečen men- omg jst norim norim veš kaj je tu....
Da mi ne bi nehala pisat te zgodbice če ne te..... ok ne ubila te ne bom kr ne boš mogla več tega pisat ampak lucy... si ti uredu... mislm tako zgodbico lahku napišejo samu profiči!!!!
AAAAAAA še vednu nemorm vrjet next posvečen men!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
03. februar 2015
NEXT + nova bralka
Super zgodba.
03. februar 2015
Full sem vesela, ker vam je všeč! Hvala Act My Age, FOREVER, rock n roll<3, MIX from europe in next posvečam Hello <33https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7f/Cornflakes_with_milk_pouring_in.jpg

V skledo sem si z eno roko, malomarno natresla kosmiče, medtem, ko me je teta Gaia oštevala glede nastopa. Sploh je nisem poslušala. Neprekinjeno sem zrla v skodelico in čakala, da se kaj zgodi. Karkoli. Samo, da se zgodi, ker sem se počutila izredno bedno. Žlica ni pristala v mojih ustih, dokler ni pred mano prišla teta in suhim kosmičem dodala mleka. Šibko sem prijela žlico in pomešala po kosmičih.

»Nikar se ne igraj, Jade!« me je začela karat kot, da sem triletni otrok.

»Ne igram se,...Arrggghh! Saj ne razumeš!« ji zamrmram nazaj.
Njene hrapave prstne blazinice so se naenkrat dotaknile mojih ušes ter jih navile. Auh! Če bi to videla Perrie, Jesy ali Leigh! Ni čudno? Namesto, da bi se teta vsaj malo potrudila, da me spravi v dobro voljo, me je še bolj tlačila v sramoto. Itak ni bilo nikjer nikogar, ki bi lahko videl njeno početje, a bilo me je sram.

»Ne razumem! Kdo ti ves čas kuha, skrbi zate, te ohranja pri življenju, kdo te je vzel k sebi ob smrti...« tako močno se je ugriznila v spodnjo ustnico, da so se ji ob okrajkih ustnic poznale rdeče črte krvi. Široko je odprla oči, saj je verjetno začutila bolečino. Jezna sem bila nanjo. Prav ji je bilo. Zakaj je omenila, ...omenila smrt mojih staršev? Dobro ve, kako me to potre.
» ob smrti staršev,« sem jo dopolnila.
»Oh,...oprosti....nisem, ...samo,...vem koliko ti pomeni. Tudi jaz ju pogrešam,« v oči so ji stopile solze, zato se je obrnila proti kuhinjskemu pultu. V usta sem porinila žlico kosmičev in odhitela iz kuhinje po stopnicah v sobo.

Vrgla sem se na posteljo in k sebi vzela sliko. Ob pogledu na majhno deklico (mene) in dve odrasli osebi (starša), sem se skrčila ter zajavkala. Tetino hlipanje iz kuhinje me je spodbudilo in solze so mi začele liti po rdečih licih.
Nenadoma mi je postalo tako žal. Pekla me je vest, ker sem bila taka do tete. Po eni strani je imela prav. Sprejela me je, čeprav bi me lahko poslala v sirotišnico. Problem sem edino jaz - nehvaležen insekt! Teta je utihnila in zaslišala sem tihe korake, namenjene proti moji sobi.
Ni potrkala, niti ni odprla vrat. Čutila sem jo in skoraj me je spravila v smeh z njeno plašnostjo. Odprla sem vrata in jo brez besed objela. Za trenutek se je zadržala, nato pa spet zajokala.
»Pšššššš...,« sem jo mirila, »oprosti, nisem hotela biti nesramna,...samo tak grozen dan je za mano...... in pred mano,« sem dejala. Ker uboga teta ni prenehala s hlipanjem, sem se ji izvila iz objema ter jo stisnila za rame. »Daj no, če boš jokala, bo še huje!«
Na hitro je pokimala in se v sekundi zresnila – veste, moja teta je lahko ubogljiva, le, če si želi. Glasno je zasmrkala: »Vredu, Jade,...res ne vem, kaj bi brez tebe,...včasih, no ja...«
Ah – stara teta Gaia. O njej bomo razpravljali kdaj drugič, ko bom boljše volje , ampak stvar, ki jo morata o njej vedeti je:

Ko začne govoriti. Preprosto. Ne neha.

»Koliko sva prestali skupaj?! Se zavedaš? Kot lastna hči – sestra si mi!« Z robcem mi je obrisala nos. »In nikar ne govori kako grozen dan je pred tabo. Res, da si včeraj podlo zavozila na 3. mesto,........DA NE OMENJAM TVOJEGA SKRIVANJA..........vaša mentorica na X factorju je bila zelo v skrbeh zate potem, ko si zbežala! Ko bi človek vedel kaj te kdaj piči! Kako mi je odleglo, ko smo te z gdč. Smith našli v grmovju!...................... A danes je nov dan. Danes se lahko marsikaj spremeni. Kaj, če pokličeš svoje prijateljice in se dobite na pijači? Lahko bi večerjale pri nas? Daj no, Jady!«
Teta zna biti res razumevajoča in rada pomaga, ampak ni vedela v čem je štos. Če prav pomislim, sploh ji nisem omenila, zakaj me včeraj ni bilo na vaje za nastop. Prijateljic pa absolutno nisem mogla povabit. Postala sem njihova ovira. Nikogar ni bilo, da bi mu povedala tehten razlog... In One Direction? Verjetno sem se jim zdela prava koza.

»Ne, teta. S tabo bi šla na pijačo,« sem čisto iskreno povedala.
»O, srček!« Na teme mi je pritisnila glasen/velik/piskajoč? cmok.
»Ja, danes je najin dan,« sem še dodala.

Vrnili sva se v kuhinjo in med njenim predavanjem o nevem že čim, sem pojedla celo skledo kosmičev (z dodatno porcijo). Tako sem končno pozabila na X Factor.
Ravno, ko sem nameravala izklopit telefon (da me slučajno ne bi motili razni SMSji in klici, ker sem želela, da bi bil ta dan samo moj in tetin), me pokliče stvor – Ashton.

---------------------------------------
Kaj mislite, kdo je Ashton?
06. februar 2015
HWALLA TI ZA POSVEČEN NEXT PIKICAAA <3
Ashton jee...Njen brat? mogoče hihi
NUUUJNO NEEEXT + ZANIMIV JE PROU TM K KONČAŠ -.-"
07. februar 2015
Hitro pišem šeen next, ker mogoče pol ne bom mela časa. Upam, da je OK.

--------------------------------------------------------------------------------------Roka je naenkrat segla po mobilcu in se zatresla. »O, ****!« sem bleknila, dovolj potiho, da me teta ni slišala. Kaj naj pa zdaj? S prstom podrsam po zaslonu. Ne - zakaj sem to naredila? Morala bi prekinit / pustiti telefonu, da odzvoni svojo melodijo do konca. Ampak ne....jaz sem neumen človek....zato sem se oglasila in na drugi strani zaslišala ******.
»Danes sem moram nujno dobit s tabo,« je zdrdral brez pozdrava.
»Lahko prides v Bronze Garden ob 18:00?« je nadaljeval. Najraje bi ga brcnila.
»Ne,...kaj ti pa je?! Prekinila sem s tabo!« sem odločno odvrnila.
»Jade, najina ljubezen je večna, ne da se je prekinit...včeraj sem zavozu tako k ti, lej pač,...oprosti.....«
»Lahko blebetaš tri ure pa od tega ne boš imel nič,« sem mirno odgovorila, čeprav bi morala tako osebo pošteno nadret. Hotela sem ga spravit iz glave (to sem v bistvu naredila že včeraj, ampak preprosto ne gre). Bila sem neumna, še vedno sem neumna, vedno bom neumna,...tega se ne da potrditi, samo sklepam, glede na lastno obnašanje in skrukturo možganov, ja – res sem pravi neumni zarodek...Zarodek?! Da sem neumna potrjujejo moje besede (mogoče sem to podedovala po teti). Najbrž nihče od vas nima pojma o čem govorim. Niti sanja se vam ne kdo je ta bebec, ki se ga hočem znebit. Ime mu je Ashton, to ja, samo......zgodba je preprosto PREDOLGA.
»Ne blebetam. Hočem te. Hočem tebe.« Auu, uaau. Pa - kaj?
»Jaz pa tebe ne, še posebaj po tistem včeraj! Zgini mi izpred ušes! Nočem te več slišat!« sem se že drla. Opazila sem teto Gaio, ko se je vzravnala (kadar se vzravna, pomeni, da me posluša). Ugriznila sem se v jezik. Še ta šok!
»Preprosto, izgini!« šepnem v telefon.
»Jade,...odkrito povedano je prav to tisto, česar sem se najbolj bal.« Sem naglušna ali je res začel šepetat?
»Zini, kaj bi rad?« Nisem bila več potrpežljiva, vendar me je prav zanimalo, česa se tako boji.
»Rad bi ti povedal tisto, kar sem načel že včeraj. Vem, koliko ti pomeni glasba. Želiš si kariere, o tem si ves čas sanjala. Ampak, ker sem tvoj fant in te poznam, vem, da znaš bit zelo pohlepna in ker si trenutno pohlepna, ti je mar zame. Očitno ti glasba pomeni več od mene. Nisem hotel, da se prijaviš na X Factor. Bal sem se, bal sem se...izgubiti te. Neskončno te ljubim, Jade Thrilwall. Resnično. Prav tako nisem želel, da Little mix zmagate. Če bi zmagale, bi me zapustila samo zaradi bedne kariere!« Tedaj se je začel dret name. Čutila sem solze in moje prste, ki so se začeli zvijati v pest. Komu naj bi verjela? Sebi ali njemu? Po eni strani je imel prav, po drugi je bil sebičen. Ni mi do denarja, samo obožujem petje, nič drugega. Rada bi pela, da bi depresivnim ljudem olepšala svet. To sem mu odkrito povedala.
»Zadržal sem te, ker sem hotel biti s tabo. Še vedno bi bil rad s tabo.« Se mu je zmešalo / kaj?
»Sem ugotovila! Neumna sem, ti pa nisi nič boljši! Če me ljubiš, zakaj te moti moja želja do kariere? Ali ni prav to point? Če bi do mene kaj čutil, bi mi pomagal, tako pa si izkoristil mojo votlo glavo, me zvlekel k sebi in...,« tako butasto sem jokala. Teta je osuplo strmela vame. »Ne gre se le zame. Zaradi mene so zavozile moje prijateljice. Uničil si me in jaz sem uničila njih! Ti je všeč? Si zadovoljen? Spelji se in ne kliči me več.«
»Tebi nič ne pomeni ljubezen,« je dodal na koncu. Če bi nosila petke, bi stekla k njemu domov in mu jih zabrisala v glavo. Namesto, da bi naredila še kakšno neumnost, sem ugasnila telefon. Naj gre v ***************!
No, sedaj ste očitno ugotovili za kaj se gre. Nič nimam za pripomnit. Takoj, ko sem zabrisala telefon na kavč, je teta Gaia planila k meni. Vse jo je zanimalo, tudi to, kdo je Ashton (ni vedela zanj). Težko sem ji vse razložila. Do sedaj je vedela toliko kot vi. Ja – včeraj sem bila pri Ashtonu, namesto, da bi šla na vaje za nastop. Mislila sem, da se ne bom tako dolgo zadržala pri njem, potem pa sem, hm, ja, zaspala. To je prav grozno! Še vedno se počutim osladno in...ne morem verjet. Dobro, ker sem teti povedala v čem je finta. Rekla je, da naj se je Ashton kar pazi in da si bova privoščili popoldne v Brunswicku. Kako pomirjujoče...
10. februar 2015
WAW *-*
Koji je ta Ashton!!! kaj misl da je!!!!
hahha ni važno mal mam izpade
NEXTTTTTT
11. februar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani