To temo bom namenil kot blog in bom vanj pisal svoja razmišljanja, mogoče vmes kakšne zgodbe in podobno
Včasih sem pisal bloge, oboževal sem jih, potem sem zaradi šole nehal. In sedaj sem spet v akciji!
Lahko komentirate, razpravljate o temi, karkoli hočete
Skratka, uživajte v branju!
TadooTadee
07. avgust 2014
Torej za začetek bom napisal nekaj kar že dolgo skušam povedati vsakemu posamezniku, ki ima probleme s svojimi starši, prijatelji družino in tako dalje. Sedaj ta tema/blog bo govorila o materini in sinovem odnosu. Realno se nekateri pizdijo in se pritožujejo kako imajo g***o mami, da jih skos kaznuje, da jih nemarajo in da hocjo da neb obstajala-.- poslus zdej to kar se spomnim iz prej ze doooougo let nazaj sm to od ene gospe slisu:
fant je za racunalnikom in spila igrce. pride mami in se mu nasmehne in ga vprasa ce se bo kaj ucil. fant jo grdo pogleda in ji rece da naj spoka iz njegove sobe. mami je sla razocarano iz sobe. fnt je pa se naprej spilau. mami ga je poklicala h kosilu, fant prlaufa dol, pozre hrano in pusti kroznik in laufa nazaj. mami je vzela kroznik in ga pospravla. sla je do famtove sobe in ga prosila da naj pospravi sobo in odnese smeti ven. fanta prepricuje zelo dolgo in ji uspe prepricati. nato je naslednji dan prosila, da gre v trgovino in pomije posodo ker ji je slabo in tokrat jo je cudezno ubogau. bila je srecna. na koncu je prisel do nje in ji izrocil list:
-pospravljanje sobe: 10€
-odnasanje smeti tedensko: 10€
-pomivanje posode: 20€
-sesanje in pometanje: 40€
-ucenje 30€
-sprehajanje psa: 15€
-hvaleznost: 20€
mati ga je pogledala in je vzela pisalo in je na drugo stran lista napisala:
-nosenje v trebuhu tebe devet meseceu: 0€
-igranje s tabo ko si bil majhen: 0€
-tolazila tebe ko si jokal:0€
-kupovanje obleke zate:0€
-kuhanje kosilo zate:0€
-spodbujanje za solo in resevanje problemov pri ravnatelju:0€
-te imela neznansko rada:0€
dala mu je list in se napotila po torbico. fant je sokirano gledal v list in zaklical "pocakaj!" na spodnji list ji napise in ji izroci ter jo objame. napoti se v kuhinjo, da skuha kosilo.mati prebere in nasmejano se odpravi pomagat fantu. na listu je pisalo 'placano'.
veste mocno upam da niste takšni in sovražite svoje matere. večina jih ima rado in jih ceni, nekateri pa celo ne. dejte vaso mami spostovat in jo imeti radi ter jim pomagajte, tako vam bo pomagala in boste v najlepših odnosih. ker ona vas ima zlozlo rada in bi dala ziuljenje za vas! spostujte svoje starse, imejte jih radi in sodelujte z njimi in se boste imeli res fajn mau se zamislite, tudi vi boste imeli nekoc otroke in najbrz vam ne bi bilo fajn ce bi imeli tak odnos s svojimj otroci...
Lp TadooTadee07. avgust 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani