Živjoo
Liam ma rojsn dan i can't breath ok
------------------------------------------
Moje oči so bile prikovane na telefon. Naj pogledam ali ne? Del mene je pravil naj pogledam in se prepričam, če je vse v redu, a del mene je pravil nasprotno, naj se ne dotikam telefona, ker to ni moja last. Zavzdihnila sem in se odplazila k telefonu. Moje roke so same odklenile zaslon in odprle mapo 'sporočila'.
Zagledala sem ime Soph xx. Odprla sem zadnje sporočilo, ki naj bi ga napisala ona.
'Torej, srček, bi se lahko dobila? '
srček?!
Takoj sem pogledala, kaj je odgovoril. Na moje razočaranje je bilo sporočilo zame negativno.
'Lahko. Kdaj?'
super. Poleg mene, se bo dobival še s svojo bivšo. Komaj čakam, da mi pove, da sem mu še vedno všeč, ampak Sophia je njegova edina.
Slišala sem, da so se odprla vrata. Hitro sem zaklenila telefon in ga položila nazaj na omarico. Liam je prišel iz kopalnice v samih boksaricah, zgoraj brez. Postalo mi je vroče, ko sem zagledala njegove mišice. Ne, Ella, ne smeš se še bolj zaljubiti vanj, sem si dopovedovala. Ampak, žal, ni šlo. Poljubil me je in vračala sem mu poljube. Ella, nehaj ga poljubljati. Nehaj!! Opozorila znotraj mene niso zalegla. Nekaj neznanega, močnega me je vleklo k njemu. Svoje roke sem zakopala v njegove lase, njegove roke pa so pristale na mojih bokih. Prekleto, nehati moram. To se mora končati! Odlepila sem se od njega in se obrnila proč."Ella, je kaj narobe? Sem jaz kaj takega naredil?" je zaskrbljeno vprašal in me pobožal po roki."Samo... Utrujena sem. Lahko greva spat?" sem rekla."Nekaj je narobe, kajne?" je rekel in se mi zazrl v oči. O bog, nehaj.
"Ne, nič ni narobe, lahko greva prosim spat?" sem tečno rekla. Objel me je in me poljubil na glavo.
"Ella, nekaj sem ti mislil povedati." je rekel z resnim glasom. Torej, sedaj se moram pripraviti na solze. In da bom kričala."Liam, vem že." sem rekla mirno.
Dvignil je obrvi.
"Nikomur nisem tega povedal." je rekel začudeno.
"Telefon? Sporočila?" sem mu poskusila namigniti.
"Tudi v telefon nisem nikoli napisal, da...te ljubim." je rekel in zadnje besede poudaril. Kaj?! O fuck, skoraj sem zamočila. Prijela sem se za glavo. Ljubi me?
Bila sem na precepu. Naj omenim Sophio? Res pa je bilo, da so bila moja čustva do njega velika. Bila sem prepričana, da ga tudi jaz ljubim.
"Je kaj narobe?" je vprašal.
"J-Jaz...samo presene..čena sem." sem izdavila."Tudi jaz te ljubim." sem zašepetala. Potegnil me je k sebi v objem. Poljubil me je in spet so moje roke pristale v njegovih laseh. Njegove roke so božale moje boke. Nato me je dvignil in svoje noge sem ovila okrog njegovih bokov. Položil me je na posteljo. Začutila sem prste na robu moje majice. Poljube sem mu vračala naprej in čez nekaj trenutkov mi je slekel majico. Prekinil je poljub."Oprosti. Ne bi.." je rekel in pobral majico."Liam, pripravljena sem." sem rekla. Spustil je majico na tla in se mi nasmehnil."Si res?" prikimala sem in spet me je poljubil. Pobožal me je po prsih in mi slekel hlače."Ti je že kdo povedal da si popolna?" je rekel z nasmehom. Odkimala sem. Nihče.
Nato mi je slekel modrček in spodnjice. Poljubljal me je po telesu. Slekel je še svoje boksarice."Liam, imaš kondom?" sem vprašala. Prikimal je in iz žepa v hlačah vzel kondom ter si ga nataknil.
Poljubil me je in me božal po rokah. "Sedaj bom vstopil." je rekel."Lahko?" je vprašal. Prikimala sem in spet me je poljubil. Nato sem začutila bolečino in ugodje hkrati. Ustavil se je."Si v redu?" je vprašal. Prikimala sem in zaprla oči."Premaknil se bom." je rekel in prikimala sem. Začel se je premikati in zaradi poljubov sem čutila samo še ugodje, bolečine pa ne več. Rahlo sem zastokala.
Od naju se je slišalo samo globoko dihanje in stokanje. "Prišlo mi bo." je zastokal. Nekajkrat se je še premaknil, nato pa se je zgrudil poleg mene."Hvala ti Liam." sem zašepetala. Poljubil me je in nato sva zaspala.
Zjutraj sem se zbudila in vstala. Liam je še spal, zato sem naredila palačinke. Spodnji del me je malo bolel, zato sem se težje premikala. Palačinke sem namazala z nutelo.
Nato sem se spomnila videospota skupine The Vamps, Can we dance. Nasmehnila sem se sama pri sebi.
Iz hladilnika sem vzela smetano in potiho šla k Liamu. V roke sem mu stisnila smetano in ga nato s svojimi konicami lasmi nežno požgečkala po nosu. In zgodilo se je ravno to, kar sem načrtovala. Z roko se je hotel popraskati na mestu, kjer sem ga požgečkala, a si je namesto tega smetano namazal po obrazu. Odprl je oči.
"Predrznica!" je zavpil in me začel mazati po obrazu s smetano."Nehaj! Palačinke so boljše, če so tople!" sem zavpila med smehom. Ustavil se je in odšla sva v kuhinjo ter pojedla palačinke.
29. avgust 2014
neeeeeeext
29. avgust 2014
neeext
29. avgust 2014
Neeeeeeeeeeeeext
29. avgust 2014
omggg *o* neext
29. avgust 2014
Nexttttttt
29. avgust 2014
haha neeext perfektnoo *_*
29. avgust 2014
Živjoo
here's next.;D
------------------------------------------
Po tistem, kar se je zgodilo zvečer, sem čisto pozabila na Sophio.
"Ljubica, jaz grem." poljubil me je in odšel. Sama sem se oblekla in šla pozdravit Martho."Pozdravljena, Ella. Bi delala? Sarah je na dopustu." Sarah je bila natakarica. Prikimala sem in nadela predpasnik.
Jess me je veselo objela, ko me je zagledala."Tebe nisem videla že tristo let." je zavpila in cela kuhinja je pogledala proti meni. Zardela sem in se nasmehnila. Postregla sem nekaj strank.
Nato sem prišla do neke mize, kjer je sedela punca z dolgimi rjavimi lasmi. Bila je zelo lepa.
"S čim vam lahko postrežem?" sem vljudno vprašala.
Naročila je hrano in ko sem se hotela obrniti je zaklicala:"Bi lahko še nekaj?" obrnila sem se okoli."Seveda, karkoli." sem odgovorila.
"Bi lahko prosim izvedela, če je soba 72 prazna? Oziroma, če ima eno posteljo prazno?" pokimala sem in šla na recepcijo.
Vrnila sem se k punci."Gospa, soba je zasedena." pokimala je in se nasmehnila."Bi me lahko naročili v sobo blizu 72?" pokimala sem in jo takoj šla naročit v prosto sobo, 77. Izročila sem ji ključ in odšla v kuhinjo. Čez nekaj časa sem opazila, da je punca odšla.
"Ella, lahko greš!" se je zadrla Jess. Odvezala sem predpasnik in se poslovila, nato pa odšla k Liamu. Potrkala sem in vstopila. Pričakalo me je presenečenje. Na postelji sta sedela Liam in tista punca iz restavracije. Kdo je to?
"Dober dan gospod Payne." sem uradno pozdravila, saj sem se pred gosti morala pretvarjati, da je Liam samo stranka.
"Ella, ni se treba pretvarjati." je rekel.
"To je Sophia, in to je Ella." naju je predstavil. Segli sva si v roke. To je Sophia? Niti do kolen ji nisem segla.
"Prisedi." je rekel Liam. Sedla sem zraven, a sem bila popolnoma odveč. Govorila sta neke osladnosti, kako sta se imela, ko sta bila še skupaj. Oba sta bila že precej opita. Vstala sem in brez pozdrava odšla. Z jezo sem zaloputnila z vrati. Dvomim, da sta sploh opazila, da sem šla. Torej, vse je res.
Naslednje jutro sem se zbudila, se oblekla in umila in nato odpravila iz sobe in se pri tem zaletela v Liama."Hej." je rekel in me poljubil. Nisem mu vračala poljubov."Je vse v redu?" me je vprašal.
Pokimala sem in se izmuznila ter šla naprej. Nato sem začutila močne roke, ki so me potegnile nazaj."Ne, pa ni. Zakaj mi lažeš?" je rekel."In, zakaj si včeraj kar šla, brez pozdrava, poleg tega pa še skoraj polomila vrat?" je vprašal.
Izmaknila sem pogled in ostala tiho.
"Ella?" je rekel. Pogledala sem ga v oči."Nekaj je narobe in če mi boš povedala, ti bom lahko pomagal." je rekel nežno. Pobožal me je po licu.
"Sophia. To je narobe." sem neslišno rekla.
"Kaj?" je rekel.
"Nič." sem odgovorila na hitro.
Poljubil me je in poljube sem mu le delno vračala.
"Prekleto, kaj je narobe?!" je zavpil in me potisnil ob steno.
Prestrašila sem se in se poskušala izmuzniti, a železen prijem me je držal.
"Spusti me no. Narobe je to, ker je prišla Sophia, prav?!" sem rekla zadirčno in se mu izmuznila, a me je spet potegnil nazaj."Zame boš vedno ti edina, prav? Sophia je samo prijateljica in nič več." je rekel in me pogledal v oči."Po tistem včeraj, dvomim." sem rekla zaničljivo.
"Zdaj pa nehaj! Res misliš da sem tak?" se je zadrl.
"Utihni no. Ne deri se nad mano ok?!" sem rekla nazaj.
Spustil me je in se prijel za glavo.
"Poskušam ti povedati, da te ljubim." je rekel tiho. Objela sem ga in šla dol.
"Danes imam dobro novico. Ne bo ti več treba delati." je rekla Martha.
"Dobili smo naval novih delavk in ti lahko samo počivaš, prav?" je rekla in objela sem jo.
Pognala sem se po stopnicah v svojo sobo. Vzela sem telefon in se odločila da bom obiskala Liama.
Ampak, ko sem vstopila, sem zagledala še večje presenečenje, kot pa včeraj. Liam in Sophia sta se poljubljala na postelji, ko pa sem vstopila, sta oba uprla poglede vame.
"Jaz bom morala iti." je rekla Sophia z zadrego. Ko je šla sem nastavila ramo in butnila vanjo da se je opotekla. Liam je zrl v tla. Zaprla sem vrata.
"Se sedaj počutiš bolje? Ko imaš dve punci?" sem zavpila.
"In ti meni praviš, da je samo prijateljica? Veš kaj? Dovolj te imam. Dovolj imam teeh tvojih laži in prevar. Ti si navaden kretenski idiot, ki nima čustev. In ne približuj se mu več!" sem zavpila.
"Lahko razložim." je rekle in stopil proti meni.
"Pusti me. In prihrani razlago za Sophio!" sem zavpila in strgala verižico iz sebe ter jo vrgla na tla. Podaril mi jo je Liam."Sovražim te, Liam Payne!" sem še zavpila in ga udarila, da se je prijel za lice, nato pa odšla ven in zaloputnila z vrati. Stekla sem v sobo in se vrgla na posteljo ter začela jokati.
30. avgust 2014
OMG morta se pobotat
neeeeeeeeeeeeeeeext
30. avgust 2014
Omg, neeeeeeeeext
30. avgust 2014
u155253
u155253
Neext
31. avgust 2014
Omgggg
nextttt
31. avgust 2014
pobatata naj se!! neext popolnoo!
01. september 2014
neeeeeeeeeeeeeeext *o*
01. september 2014
Hej punce
bolna sem :/ ampak here's next anyway.
in hvala vam, ker berete.
------------------------------------------
~Liam~
Ne morem verjeti, kaj se je pravkar zgodilo.
Udarec me je bolel. Ampak bolečina v srcu je bila večja. V srcu je zevala luknja. Začel sem jokati.
Zakaj je morala prav zdaj Sophia priti?! Zakaj me je prej ignorirala, ni odgovarjala na moje klice in sporočila, sedaj pa se tukaj prikaže, kot da je vse v redu?!
Sovražim vse, kar se je zgodilo! Solze so mi stekle po licih in sesedel sem se na tla. Nato so se odprla vrata.
"Hej Leeyum, razmi- kaj pa je?" sem zaslišal Zayna. Nisem odgovoril. Slišal sem kako je prišel k meni in nato začutil njegove roke, ki so me objele. Jokal sem v njegovo ramo in bil sem mu hvaležen, da ga to ni motilo."V redu je. Kaj je narobe?" je zašepetal.
Povedal sem mu vse, kar se je zgodilo.
Solze so mi še bolj tekle po licih, ko sem mu pravil. Ampak čutil sem, da se mi to more dogajati.
Ko sem končal, se je slišal moj jok in od časa do časa Zaynovo tolažbo. Bil je res pravi prijatelj. Nato je vstal in odšel ven.
~Zayn~
Ubogi Liam. Tako se mi je smilil. Zaprl sem vrata Liamove sobe in potrkal na Elline.
"Pojdi stran." se je zaslišal njen jokavi glas.
Kljub temu sem vstopil. Zagledal sem jo, kako je jokala na postelji.
"Pojdi stran!" je povzdignila glas.
Zaprl sem vrata in sedel k njej, ter jo objel."Pusti me! Vsi ste enaki!" je rekla in se odmaknila.
"Ella. Vem kakšen je Liam. Veš kaj se je zgodilo. Poljubila ga je prav v trenutku, ko si vstopila." sem rekel.
Jokala je.
"Ne bi ji vrnil poljuba če bi me imel vsaj malo rad!" je zavpila in si obrisala solze. Maskaro je imela razmazano po obrazu.
"Nehaj Ella." sem rekel.
"Ti pa pojdi ven! Ničesar ne boš spremenil, okej? Samo..odpeketaj." je rekla in pokazala na vrata.
"Dobro. Ampak toliko da veš. Liam se pravkar joče v sobi. Prizadela si ga, ko si ga udarila. In to ni bilo največ. Verjela si nečemu, kar ni res. Že dobro. Jaz sem ti že povedal. Poznam Liama in vem da ni tak. Če pa ti misliš da je tak, pa ne vem zakaj sploh jočeš. Premisli malo, kaj se dogaja in mu daj še eno priložnost. Verjami pa kar hočeš. Od tebe je odvisno, kaj se bo zgodilo." sem rekel hladno in zapustil sobo.
~Ella~
Auč. Tole je pa bolelo. Ampak, maščevala se mu bom. Niti enkrat ne bo več prevaral punce. Niti pomislil ne bo na to. Kreten. Obrisala sem si solze in se postavila pred ogledalo. Bila sem grozna. Maskaro sem imela razmazano povsod po obrazu. Očistila sem se in nato stopila pod tuš. Potem sem šla spat. Maščevanje bo sladko.
Malce krajši je, ker nisem sposobna napisati neki daljšega. Se opravičujem -.-
02. september 2014
neeeeeeeext + prooooosim naj mu oprosti prooooosim
02. september 2014
next
02. september 2014
neeeext
02. september 2014
neeeeeeeeeeeeeext
02. september 2014
Neeeeeeeext
02. september 2014
Hej, next is here. posvečen pa je Martinaa12
enjoy :*
-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
Naslednje jutro, ko sem se zbudila, je bila prva misel Liam. In sovraštvo. Zavzdihnila sem in vstala. Umila sem se, nato pa odšla po stopnicah k Marthi.
"Delala bi." sem rekla trdno. Začudeno me je pogledala.
"Dobro. Lahko greš v kuhinjo." je rekli in začudeno odšla v pisarno. Šla sem v kuhinjo in pozdravila Jessico ter še nekaj drugih, nato pa postregla nekaj strank.
Potem sem za mizo zagledala Sophio. Brala je nek časopis, pred sabo pa ni še imela nič. Šla sem k njej in jo zmotila.
"Kako vam lahko postrežem?" sem narejeno vprašala.
Dvignila je glavo in ko me je zagledala je odložila časopis.
"Poglej, Ella. Res bi se ti rada opravičila. To je bila napaka. Rada bi jo popravila." je rekla in me pohlevno pogledala.
"S čim vam lahko postrežem?" sem hladno ponovila.
"Eno dolgo kavo, prosim . Mi oprostiš?" je vprašala upajoče.
"Hvala za vaše naročilo." sem uradno in hladno dejala in se obrnila okoli. Ko sem prinesla kavo, sem jo postavila pred njo in priložila še račun nato pa se obrnila okoli. Nato sem zagledala Njega. Sedel je z ostalimi za mizo. Zgledalo je, kot da se zabavajo brez njega. Hitro sem šla v kuhinjo.
"Ella, hitro! Miza 22!" je zavpila Jessica. Pokimala sem in poiskala mizo. Odlično.
"Kaj lahko prinesem?" sem poskušala biti ravnodušna, ampak moj glas je izdajal žalost in trpljenje.
"Solato, hamburger, pico, tortico in puding." je izstreril Niall. Nasmehnila sem se mu. Ostali so naročili. Liama sploh nisem vprašala. Zanj je naročil Zayn. Liam je slonel na svoji roki in gledal skozi okno. Ko sem jim prinesla, je zrl vame s prosečimi očmi.
"Ella?" je rekel Louis.
"Se lahko pogovoriva?" je vprašal.
Prikimala sem. Sledila sem mu k oknu.
"Kaj je?" sem vprašala.
"Liam je zelo žalosten." je rekel.
"Pa saj ima Sophio." sem rekla in zavila z očmi.
"Dobro veš koga hoče." je rekel in me poznavalsko pogledal.
Spet sem zavila z očmi.
"Daj mu priložnost." je prosil.
"Na živce mi greš ti, Liam, in tale kraj nasploh! Ne vem kako sem se lahko sploh zapletla z njim! Pustite me pri miru! Sama se bom odločila ali si zasluži drugo priložnost. Oh, sem se že. Ne. Odgovor je Ne." sem rekla sarkastično. Odvezala sem predpasnik in ga vrgla vanj, nato pa šla ven. Hotela sem se malo sprostiti zato sem tekla. Tekla sem na drugo stran mesta, do koder je bila kar dolga pot. Ko sem se vračala, sem začutila kapljo dežja na glavi. Odlično! To sem čakala celo življenje!
Zavzdihnila sem in začela teči proti hotelu.
Med tekom se je močno ulilo in pred hotel sem prispela takšna kot razmočen cucek. V paniki sem stekla noter in se zaletela v Liama.
04. september 2014
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeext
04. september 2014
neeext popolnooo *_*
05. september 2014
Here's next
------------------------------------------
"Hej, si v redu?" je rekel zadihano.
Odmaknila sem se od njega in zavila z očmi.
"Potrebuješ nova oblačila." je rekel in se obrnil proti vhodu.
"Liam nehaj. Ne potrebujem pomoči. Sploh pa ne tvoje." sem zajedljivo rekla, čeprav tega nisem hotela. Razočarano se je obrnil k meni.
"Ella. Dovoli mi da ti razložim, prosim." je rotil.
"Okej, Liam. Vse že vem. Ona te je poljubila." sem rekla in zavila z očmi. Začela sem iti proti vhodu, a me je močno prijel za roko in me pritisnil ob steno pri vratih.
Nekaj se je zganilo v mojem trebuhu, ko sem videla njegove ustnice, njegove oči in čutila njegove tople roke na mojih.
"Ljubim te." je rekel in me stisnil za roke. Postalo mi je vroče. Ampak nenadoma se je prikazal prizor njega objetega s Sophio.
Zaprla sem oči."Pusti me Liam. Tu ni več kaj za narediti. Vrnila se je, stara ljubezen nikoli ne umre, to vem. Razumem. Pojdi k njej. Priznaj ji ljubezen. Naredi nekaj kar meni ne bi, kakorkoli." sem dejala utrujeno in ga odrinila od sebe.
"Ne." je rekel trdo in me potegnil nazaj k sebi.
"Ljubim tebe. Hočem tebe." je rekel in me pogledal v oči.
"Ne vem če bo kakor je bilo. Zdaj pa me spusti." sem rekla.
Nato je pritisnil svoje ustnice ob moje. Neznan občutek je preplavil moje telo. Njegove roke so bile na moji glavi, se zapletale v moje lase. Nato sem prekinila poljub in ga odrinila od sebe.
"Nehaj. Ničesar ne boš spremenil." sem zabičala in se vrnila v hotel. Bila sem omotična od poljuba, ki mi je bil še vseeno všeč, čeprav si tega nikakor nisem mogla priznati. Liama sovražim, kajne?
Ne pa ga ne, je rekel črviček slabe vesti."Utihni." sem rekla in šla v sobo, se oprhala in šla spat.
Naslednje jutro sem se uredila in šla iz sobe. Na hodniku sem srečala, ugibajte koga.
"Hej," je presenečeno pozdravil Liam.
Hotela sem nadaljevati pot, a se je postavil pred mene.
"Ella, prosim. Daj mi še eno priložnost." je rekel.
Zavila sem z očmi.
Spet sem hotela nadaljevati pot, a se je spet postavil predme.
"Ljubica..." je nežno rekel in mi umaknil pramen iz obraza.
"Takoj se umakni s poti ali pa te bom tako nabila da boš pozabil kaj pomeni 'ljubica'!" sem zavpila in presenečeno se je umaknil. Nadaljevala sem pot.
"Prav. Pa bodiva taka drug do drugega. Ti bo že še žal." sem ga zaslišala. Nato je šel proti meni in se obregnil v mojo ramo. Jezen je nadaljeval pot. Zavzdihnila sem.
Pa sem ga izgubila.
05. september 2014
Here's next
------------------------------------------
"Hej, si v redu?" je rekel zadihano.
Odmaknila sem se od njega in zavila z očmi.
"Potrebuješ nova oblačila." je rekel in se obrnil proti vhodu.
"Liam nehaj. Ne potrebujem pomoči. Sploh pa ne tvoje." sem zajedljivo rekla, čeprav tega nisem hotela. Razočarano se je obrnil k meni.
"Ella. Dovoli mi da ti razložim, prosim." je rotil.
"Okej, Liam. Vse že vem. Ona te je poljubila." sem rekla in zavila z očmi. Začela sem iti proti vhodu, a me je močno prijel za roko in me pritisnil ob steno pri vratih.
Nekaj se je zganilo v mojem trebuhu, ko sem videla njegove ustnice, njegove oči in čutila njegove tople roke na mojih.
"Ljubim te." je rekel in me stisnil za roke. Postalo mi je vroče. Ampak nenadoma se je prikazal prizor njega objetega s Sophio.
Zaprla sem oči."Pusti me Liam. Tu ni več kaj za narediti. Vrnila se je, stara ljubezen nikoli ne umre, to vem. Razumem. Pojdi k njej. Priznaj ji ljubezen. Naredi nekaj kar meni ne bi, kakorkoli." sem dejala utrujeno in ga odrinila od sebe.
"Ne." je rekel trdo in me potegnil nazaj k sebi.
"Ljubim tebe. Hočem tebe." je rekel in me pogledal v oči.
"Ne vem če bo kakor je bilo. Zdaj pa me spusti." sem rekla.
Nato je pritisnil svoje ustnice ob moje. Neznan občutek je preplavil moje telo. Njegove roke so bile na moji glavi, se zapletale v moje lase. Nato sem prekinila poljub in ga odrinila od sebe.
"Nehaj. Ničesar ne boš spremenil." sem zabičala in se vrnila v hotel. Bila sem omotična od poljuba, ki mi je bil še vseeno všeč, čeprav si tega nikakor nisem mogla priznati. Liama sovražim, kajne?
Ne pa ga ne, je rekel črviček slabe vesti."Utihni." sem rekla in šla v sobo, se oprhala in šla spat.
Naslednje jutro sem se uredila in šla iz sobe. Na hodniku sem srečala, ugibajte koga.
"Hej," je presenečeno pozdravil Liam.
Hotela sem nadaljevati pot, a se je postavil pred mene.
"Ella, prosim. Daj mi še eno priložnost." je rekel.
Zavila sem z očmi.
Spet sem hotela nadaljevati pot, a se je spet postavil predme.
"Ljubica..." je nežno rekel in mi umaknil pramen iz obraza.
"Takoj se umakni s poti ali pa te bom tako nabila da boš pozabil kaj pomeni 'ljubica'!" sem zavpila in presenečeno se je umaknil. Nadaljevala sem pot.
"Prav. Pa bodiva taka drug do drugega. Ti bo že še žal." sem ga zaslišala. Nato je šel proti meni in se obregnil v mojo ramo. Jezen je nadaljeval pot. Zavzdihnila sem.
Pa sem ga izgubila.
05. september 2014
Neeeeext
05. september 2014
neeeeeeext
06. september 2014
Neeeeeeeeeeeext!!!!!
06. september 2014
Enjoy in next.
------------------------------------------
Gledala sem za njim in v oči so mi pritekle solze. Naslonila sem se na steno in se sesedla na tla. Zakaj se mi more to dogajati? Zakaj?
"Hej, si v redu?" sem zaslišala glas. Ozrla sem se navzgor in zagledala fanta, ki mi je dal številko in jo je potem Liam vrgel v smeti."Ti zgledam tako?" sem nesramno rekla.
Kako mu je že ime? Mitch? Mitch.
Obrisala sem solze in odkimala.
Pogledala sem v tla in čutila sem, da je sedel zraven mene."Kaj se je zgodilo?" je vprašal.
"Svojih problemov pa res ne mislim razlagati neznancu."
sem še enkrat rekla sarkastično.
Zavzdihnil je.
"Včasih je v redu, če se nekomu zaupaš. Kot bi padlo breme iz tvojih ram, veš." je rekel."Sploh pa nisem jaz kriv da me imaš za neznanca." je rekel in dvignil roke v bran."Saj sem te hotel spoznati." je rekel in se nasmehnil.
Imel je res lep nasmeh. In spravil me je v malo boljšo voljo.
"Ella." sem rekla in mu podala roko.
Sprejel jo je."Mitch." nasmehnil se je."Mi boš zaupala, da te malo polažim? Tvoj obraz je prelep, da bi ga uporabljala za jok." je rekel in se spet nasmehnil. Vrnila sem mu nasmeh.
"Samo...z Liamom imava nekaj težav in..." sem začela.
"Liam je tisti tip, ki je bil zdajle tukaj?" je vprašal. Prikimala sem.
"Kakšne pa so te težave?" je vprašal.
"Prevaral me je. Z bivšo, ki se je prikazala tukaj. V hotelu." sem rekla in pogledala v tla.
"Ni Liam znan iz fantovske skupine?" je vprašal. Prikimala sem.
"Prevaral te je, praviš. In kaj sedaj hoče od tebe?" je vprašal.
"Pravi da ga je ona poljubila in da me še vedno ljubi. In problem je da ga tudi jaz, ampak hkrati ga sovražim z vso močjo." sem rekla srdito. Pesti sem stisnila skupaj.
"Hej, pomiri se. V redu bo." je rekel in se nasmehnil.
Nekaj časa sva sedela tam in se pogovarjala. Bil je dve leti starejši od mene in sem so prišli na počitnice. Bil je res šaljiv in znal me je spraviti v smeh, kar me nihče v tistem trenutku ne bi mogel.
"Moral bom iti. Lepo te je bilo spoznati. Se počutiš kaj bolje?" je vprašal. Prikimala sem in se nasmehnila.
"Torej moje številke nimaš več?" je vprašal.
"Ne. Oprosti." sem rekla. Vzel mi je telefon in napisal svojo številko v moj telefon.
"Hvala za tolažbo." sem rekla in pomagal mi je vstati."Upam da se še vidiva." je rekel in se nasmehnil.
Prvič po nekaj dneh sem se spet počutila v redu. Poslovila sva se in šla sem po stopnicah. Z nasmehom. Ampak ta nasmeh je kmalu izginil, ko sem zagledala Willa za pultom. Poželjivo se mi je nasmehnil. Ignorirala sem ga in šla v pult, da bi ven vzela hotelski telefon, ker sem hotela poklicati mamo, moj telefon pa je imel prazno baterijo. Stal je in me gledal. Mislila sem si, da me je končno pustil pri miru, ampak tisti trenutek me je prijel za roko in me potegnil k sebi."Miška, midva se že pa dolgo nisva videla." je rekel z nasmehom."Ne kliči me miška, ti podgana." sem prhnila predse in ga brcnila v mednožje. Stekla sem v svojo sobo, za sabo pa sem slišala korake. O, ne. Sledi mi. Pritekla sem v sobo in se zaprla v kopalnico. Iskala sem ključ ampak ga nisem našla! V paniki sem prevrnila škatlo in našla ključ, ampak takrat so se odprla vrata in vstopil je Will. Zadenjsko sem se pomaknila proti steni.
"Pusti me." sem šibko rekla. Strah v meni je naraščal. Tresla sem se in Will se mi je približeval.
"Opraviči se." je rekel mirno.
Ne. Ne bom. Ne bom se mu opravičila. Odkimala sem. Stopil je še korak bližje. Nastavila sem roke v bran."Samo pusti me pri miru in tega ne bo več treba." sem rekla zavzeto. Izkoristila sem priložnost in stekla iz kopalnice v sobo in k vhodnim vratom. Hotela sem jih odpreti, a so bila zaklenjena! Idiot, zaklenil jih je! Hitro sem jih odklenila in odprla vrata, ki pa jih je njegova roka takoj zaprla. Odmaknila sem se od njega. Prijel me je za roko, z drugo pa je zaklenil vrata."Will, kaj delaš?" sem zašepetala.
"Tvoja kazen. Ker tako grdo delaš z mano." je rekel in se zarežal. Ni mi bilo do smeha. Grobo me je poljubil in mi začel slačiti majico. Upirala sem se in kričala.
"Nehaj Will, spusti me, ti prasec!" sem zakričala. Potegnil me je za lase in me porinil na posteljo. Z obema rokama si je začel slačiti jopo in vstala sem gor in stekla proti vratom. Spet me je potegnil k sebi. Začela sem jokati in vpiti na pomoč. "Pusti me, prosim!" sem moledovala, ampak začel me je slačiti. Potisnil me je k steni.
"Končno si moja." je rekel z nasmeškom in me slekel do konca.
Solze so lile po licih in takrat sem si želela, da bi bila z Liamom. Da bi mu takrat oprostila. Ampak, bila sem v kruti resničnosti. Zraven Willa. Gola.
07. september 2014
next
07. september 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg