Hej girls
------------------------------------------
Zjutraj sem se zbudila zgodaj in šla v kopalnico, kjer sem se umila. Nato sem šla v spodnje nadstropje, kjer me je že čakala Martha. Prvo delo je bilo čiščenje sob. Ko sem končala sem šla še k Liamu. Vstopila sem in nasmehnil se mi je."Živijo. Kako si?"
"V redu, ti?" pokimal je."Ni ti treba čistit. Saj je čisto. Poleg tega pa ne bodo vedeli, kajne?" poredno sva se nasmehnila."Bi pogledala kak film?" skomignila sem. Začela sva gledati nek film, ki pa je bil dolgočasen, zato sva ugasnila televizijo."Že vem. Greva se 21 vprašanj." prikimala sem. Na vsti je bil on."Imaš fanta?" odkimala sem. Zakaj me je to vprašal?"Imaš punco?" sem vprašala z nasmeškom.
Zardel je."Je kaj narobe?"
"N-Nimam. Pred nekaj tedni sem se razšel s Sophio."
"Oh...oprosti."
"Je že v redu. Na vrsti sem jaz, kajne? Ti je kdo všeč?" zardela sem. Seveda mi je! Ti si mi všeč!"J-Ja."
"Kdo pa?" Otrpnila sem. Ne morem mu povedat. Gotovo ne čuti isto, kot jaz."Ti?" sem bleknila in se prijela za ustnico.O bog. Zemlja odpri se in me vzemi vase. Vstala sem in zbežala ven. Na hodniku sem se sesedla na tla in razmišljala, kaj sem storila. O ne. Bila sem v šoku. Glavo sem zakopala v glavo. Zaslišala sem, da so se odprla vrata hotelske sobe."Ella?" Liamov glas. Kako se sploh more pogovarjati z mano po tem?"Liam, v redu je. Vem da ne čutiš isto." nisem dvignila pogleda.
"Ella. Ni res." kaj? Je nor? Gotovo se zafrkava."Tudi ti... Si mi v-všeč." je spravil iz sebe. Čakaj. Stresla sem z glavo. To gotovo ni res. Dvignila sem pogled in se zazrla v njegove oči. Bog, gledala bi jih ves čas."Res?" sem negotovo vprašala. Prikimal je. Približal se mi je. O ne. Kaj se dogaja? Začutila sem njegove ustnice na mojih. Bile so mehke. Njegov poljub je bil nežen. Nato se je odmaknil. Začutila sem metuljčke v trebuhu. Nato je vstal gor in me potegnil k sebi."Že dolgo si mi všeč. Odkar smo prišli." laže. Gotovo laže. Nato me je še enkrat poljubil in odšel. Bila sem v šoku. Tole se je zgodilo res hitro. S prsti sem šla skozi ustnice. Nasmehnila sem se in šla dol.
Kratko jeee ampak dobite daljšega ok?
16. avgust 2014
Neeeeeeext *w*
17. avgust 2014
u155253
u155253
Aww next
18. avgust 2014
next
18. avgust 2014
Here's next
hope you'll like it
-----------------------------------------
Ko sem z nasmehom prišla po stopnicah k sprejemnem pultu, sem zaslišala Martho:"Kaj si pa ti tako nasmejana?" zardela sem."Nič?" zahahljala se je in šla v pisarno, pred tem pa me je poslala še k pultu. Čakala sem, da pride kdo od gostov. Nekaj jih je imelo rezervirano prav ob tem času, torej sem morala še malo počakati. Nato sem zaslišala, da gre nekdo po stopnicah navzdol. Zagledala sem nasmejanega fanta, ki je šel proti meni. Podal mi je roko, ki sem jo s čudnim pogledom sprejela."Jaz sem Mitch."
"Ella." veselo se je nasmehnil in mi v roke potisnil neki listek in odšel.
Wtf? Odprla sem listek.
~spodaj je moja številka ki kar čaka da me pokličeš!xxx~
zagledala sem še številko. Če priznam, tip ni bil slab. Ampak potem je tu še Liam. Kaj sva z Liamom? Par ne. Ampak, prijatelji se spet ne poljubljajo, ne?Spet sem zaslišala hojo po stopnicah. Ampak zagledala sem Liama in se skrila v pult iz neznanega razloga. Ampak zagledal me je, na žalost, že prej. Veselo se mi je nasmehnil in odprl vratca, ki so vodila v pult, in kamor pravzaprav lahko vstopijo samo zaposleni."Liam?" nič ni rekel, le z nasmeškom je stopil k meni in me strastno poljubil. Pritisnil me je k steni, njegove roke pa so me božale po bokih. Njegovi poljubi so se nadaljevali po vratu, kjer me je grizel. Začel mi je sesati vrat, zato sem zastokala. Medtem se je nasmehnil in z roko oplazil mojo zadnjico. Pred vrati sva zaslišala glasove, zato sva skočila narazen. Vstopili so gostje, Liam pa je bil še vedno v pultu."Torej, brisače vsak dan, čiščenje pa tudi?" se je delal da me nekaj sprašuje. Prikimala sem in zadrževala smeh."In gospod Payne, naslednjič ne hodite v pult, je samo za zaposlene." delal se je zmedenega in nato prikimal. Odšel je ven, jaz pa sem dala še nekaj ključev novim gostom. Ko ni bilo nikogar več sem poklicala mamo.
Povedala sem ji vse o Liamu in kako se imam v hotelu. Bila je vesela zame a me je vendarle posvarila pred to zvezo.
Ko sem šla po stopnicah v sobo, sem srečala Willa."Živijo miška." zavila sem z očmi.
"Will."
"Kaj je?" me je nedolžno pogledal. Nadaljevala sem z hojo. Začutila sem njegovo roko v moji. Potegnil me je v hodnik in me pritisnil k steni."Želim si te." je rekel."Jaz pa ne tebe, zato me izpusti preden ti izpahnem čeljust." sem mirno rekla. Zasmejal se je, a me ni spustil."Daj no, Ella. Priznaj da sem sexy." delala sem se, da se mi je zaletelo."Will, ne predstavljaj si tega, ker... Nisi blizu." sem dejala v smehu. Izvila sem se iz objema. A me je na žalost potegnil nazaj in me grobo poljubil. Upirala sem se. Udarila sem ga in s tem prekinila poljub."Pusti me že enkrat pri miru! Všeč mi je drug, prav? Sprijazni se s tem!" zahehetal se je in me še enkrat poljubil. Odrinila sem ga od sebe in zagledala Liama. Stekla sem k njemu in ga objela. Vrnil mi je objem."Hej, Payne. Kaj pa ti de.." prekinila sem ga."Tiho Will." šla sva stran od njega."Ella, si ok?" me je vprašal."Samo jezna." prikimal je. Nato me je dvignil v naročje in me nesel proti sobi."Liam, kaj delaš?" sem ga vprašala v smehu. Ni odgovoril."Zapri oči." je rekel. Zaprla sem jih. Zaslišala sem, da je odprl vrata sobe in jih nato zaprl za sabo. Nato me je postavil na tla."Odpri." odprla sem oči in zagledala mojo sobo. Na sredi je bila mizica, na njej pa šampanjec in kozarci. Poslala sem mu zapeljiv pogled in ga objela."Hvala ti." zamrmral je nekaj v mojo ramo in me napotil k postelji. Položil me je nanjo in nato šel po šampanjec. Z nasmehom sem ga gledala. Bil je tako seksi. Nato je prišel nazaj k postelji in se ulegel zraven mene. Podal mi je šampanjec. Kaj se tukaj dogaja? "Ella, mislil sem te..." ni nadaljeval.
"Kaj?" sem ga vprašala po nekaj sekundah.
"Mislil sem te vprašati, če.. Če bi bila moja p-punca?" je spravil iz sebe. Ali bi bila njegova punca? Takoj sem se prevalila nanj in ga poljubila."Je to odgovor?" je zamrmral med poljubom. Prikimala sem. Svoj šampanjec je odložil na omarico pri postelji, nato pa vzel še mojega in ga postavil zraven svojega. Prevalil se je name in me strastno poljubil. Božal me je po rokah, nato pa po stegnih. Prekinil je poljub. Nato sva pila šampanjec. Smejala sva se in čutila sem da sem omotična. Kar naenkrat sem mu slekla majco."Ella, pijana si." je rekel z resnim glasom."Nisem pijana, tvoj nos je pijan." sem glasno rekla in se začela smejati.
19. avgust 2014
next
19. avgust 2014
neext
19. avgust 2014
u172812
u172812
next
19. avgust 2014
Tuki mate en kratek next
hvala, ker berete.
------------------------------------------
~Liam~
God, kako bi rad to storil. Tako prekleto sem si je želel. Ampak, zavedal sem se, da je spila preveč.
Slekla mi je majco in me božala po mišicah, na katere sem bil tisti trenutek zelo ponosen. Smejal sem se ji, ker je bila popolnoma drugačna, ker je bila pijana. Bilo mi je žal, da sem jo pravzaprav jaz napil. Stisnil sem jo k sebi in spet me je božala po mišicah, kar me je zelo vzburjalo."Ella, nehaj to delat, ker me zelo vzburja." sem ji priznal. Zasmejala se je in nadaljevala."Vzburja, kaj?" je nagajivo rekla. Utrujeno sem prikimal in umaknil njeno roko."Malo počakaj tu, takoj pridem." šel sem do omare in ven vzel eno mojih prevelikih majc. Slekel sem jo, medtem ko je ona zaspala. Njeno telo je bilo popolno. Tako sem si je želel. Položil sem jo na posteljo in z njo zaspal.
~Ella~
Imela sem grozen glavobol. Zbudila sem se poleg golega Liama, ki pa se je tudi zbudil za mano."Kje sem? Zakaj si ti tukaj... Gol?" zasmejal se je.
"Spala si z mano, napila si se." spala sem z njim?"Spala sva skupaj?" bruhnil je v smeh."Ne, ne v tem pomenu. Spala sva skupaj. Pač, skupaj. Nič se ni zgodilo.. Mislim, napila si se, nato pa si zaspala." vstal je in mi prinesek kozarec z vodo in tabletko ter moja oblačila.
20. avgust 2014
neeextaj ful zakon < 333333
20. avgust 2014
Nexttt
20. avgust 2014
u172812
u172812
next
20. avgust 2014
u172812
u172812
next
20. avgust 2014
next
20. avgust 2014
u155253
u155253
neext aww
20. avgust 2014
Hellooo
------------------------------------------
Kar stal je tam in čakal da se začnem oblačiti. Hotela sem vstati, ampak mojo glavo je presekala močna bolečina, zato sem raje legla nazaj. Čutila sem, da me je Liam slekel iz njegove majice in oblekel mojo. Imela sem zaprte oči. Oblekel je še hlače in me poljubil."Hvala." sem zastokala in odprla oči. Stal je tam v samih boksaricah. Gosh. Zaprla sem oči. Morda pa le sanjam. Spet sem jih odprla. Fuck."Liam, obleči se, preden..." zasmejal se je in se oblekel. S težavo sem vstala in se napotila proti vratom."Danes zvečer lahko prespim pri tebi?" sem ga zaslišala. Skomignila sem z rameni in se odvlekla ven. Ko sem prišla dol, je do mene pritekla Martha."Srček, mame kakšen teden ne boš mogla poklicati, ker imajo prekinjene vse telefonske zveze." zavzdihnila sem."Je kaj narobe?" je vprašala."Teta, včeraj sem spila malo preveč šampanjca. Oprosti." sem rekla. Zasmejala se je."Ohh ljubica, dam ti prosti dan. Pravzaprav, lahko si prosta več dni, prav?" skočila sem ji v objem."Hvala ti." šla je v pisarno, jaz pa sem se vrnila v sobo, kjer je še vedno bil Liam."Hej Liam." sem rekla utrujeno. Pritekel je k meni in me objel. Nežno me je poljubil. Čez nekaj trenutkov sem začutila njegov jezik. Odmaknila sem se."Oprosti." je rekel."Samo.. Ne znam." sem rekla osramočeno."Naučil te bom." je rekel z nasmehom."Samo, pusti mi, da opravim. Sprosti se, prav?" prikimala sem. Poljubil me je in nekaj časa je bil poljub nežen in normalen. Nato mi je obliznil spodnjo ustnico in rahlo sem odprla usta. Najina jezika sta se prepletla in čez nekaj sekund sem se odmaknila. Zajela sem sapo."Ti je bilo všeč?" me je vprašal."Zelo." sem rekla in ga objela."Spala bi." sem rekla in zastokala."Z mano?" je vprašal Liam poredno. Udarila sem ga po rami. Nasmejal se je in me položil v posteljo ter me nekaj časa poljubljal, nato pa odšel.
Kmalu sem zaspala in ko sem se zbudila, sem opazila, da sem spala skoraj štiri dni. Vstala sem in šla k Liamu v sobo. Navdušeno me je objel in me poljubil."Hej, kaj pa jaz," je zavpil Harry. Sploh nisem opazila da so še ostali štirje v sobi. Ločila sem se od Liama in si nerodno odkašljala. Z Liamom sva sedla na posteljo in se začela pogovarjati, medtem, ko je Zayn nagnal vse ostale ven in šel z njimi. Nato je Liam dobil sms. Ko ga je pogledal je zardel."Je vse v redu?" prikimal je. Skrivoma sem pogledala na ekran in videla da si piše z neko Sophio. Nato sem se spomnila;to je bila njegova bivša punca! Odsotno sem se zazrla skozi okno. Postala sem zelo zadržana. Ko je pospravil telefon, me je stisnil k sebi. Poljubljal me je, vendar mu poljubov nisem vračala."Ella, je vse v redu?" stresla sem z glavo in zaprla oči."Veš kaj? Najbrž bom morala iti." pritisnila sem mu poljub na lice in ga zmedenega pustila v sobi. Medtem ko je z mano, si piše z bivšo. Dobro. Mogoče se bom sprijaznila s tem. Gotovo se bo iz tega nekaj izcimilo. Sem pač igračka. Kot za vse preklete fante! Stekla sem v sobo in se jezno vrgla na posteljo.
21. avgust 2014
neeeeeeeeeeeeext!!! nujno!!
21. avgust 2014
Next nujno kko si upqs konc tlele koj zjle se mi sprau za komp in napis 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 nextou plisss pises pa dbest in prosm.nexttttttttt in to.dolg ne vem kolk strani.ker pises Amazayn hahahahahah sj bos napisala next annn zame plissss
21. avgust 2014
next
22. avgust 2014
Neeeeeeext *-*
22. avgust 2014
u155253
u155253
neext
22. avgust 2014
živijoo
amm nextala bom jutri al pa pojutrišnjem ker danes res nimam časa :/
lahko pa berete še en moj ff: https://m.igre123.com/forum/tema/be-strong-with-me-zayn-malik/73619/3
hvala vam, ker berete tole inn če boste še drugega;o Zaynu.
super ste *.*
23. avgust 2014
neeeext
23. avgust 2014
neeeext :3
25. avgust 2014
Hello
nisem nextala, ker sm bla na Triglavu petič jeeej
no u glavnem next je pa zdej tuki in je posvečen αloɴe.*
------------------------------------------
Zavzdihnila sem. V ušesa sem vtaknila slušalke in po nekaj minutah zaspala. Zbudila sem se, ko je bila že tema. Luč je bila prižgana, kar se mi je zdelo čudno, saj je pred tem, ko sem zaspala nisem prižigala, ker je bilo še svetlo. Vstala sem in ugasnila glasbo. Nato sem zagledala Liama, kako sedi v naslonjaču. Zakričala sem, ker sem se tako prestrašila."Prekleto, Liam!" sem zavpila. Zasmejal se je in me potegnil k sebi."Oprosti." je zašepetal."Ne." sem rekla. Izvila sem se iz objema in se pred njegovimi očmi preoblekla v pižamo. Požiral me je z očmi. Globoko je požrl slino in me opazoval. Zavlačevala sem in vedela sem da ga to živcira."Jaz..mmm...khm...gr-grem pod tuš." je zajejcljal. Z nasmeškom sem prikimala. Vzel je spodnjice in šel v kopalnico. Nato sem na nočni omarici zagledala njegov telefon. Vedela sem njegovo kodo, kar je bilo še bolj mamljivo. Naj pogledam?
Kratek je
27. avgust 2014
u155253
u155253
Neext
28. avgust 2014
neeeeeeeeeeeeext
28. avgust 2014
Neeeeeeeext!!!!!
28. avgust 2014
neeeeeeeeext
28. avgust 2014
next
28. avgust 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg