inn tukaj je moj nov ff. upam, da vam bo všeč, lahko oglašujete kamot.

starring-
Ella Daisy Joners
Liam Payne

Lisa Maria Joners(Ellina mama)
George Joners(Ellin stric)
Martha Joners(Ellina teta)
Katie Neeples
Will Dopler
Ostali 1D
------------------------------------------
Živijo, sem Ella Daisy Joners, ampak imam raje, da me kličete Ella. Stara sem 17 let in igram klavir, oziroma, sem ga, a sem nehala kljub veliki ljubezni do glasbe.Pravzaprav nočem govoriti o tem, preteklost bi rada pozabila.
Pravkar iščem počitniško delo.
"Super. Da, obupana je. Najlepša hvala George." mama je govorila po telefonu. Nato je odložila in prišla k meni."Stric George ti ponuja službo v hotelu, rabi nekaj osebja."
"Pa plača?"
"Solidno, vsaj tako je rekel. In začneš jutri, če boš delala tam."
od veselja sem skočila v zrak in to šla takoj sporočit moji najboljši prijateljici Katie.
"Tudi jaz sem včeraj dobila delo v nekem lokalu." obe sva bili veseli ena za drugo. Šla sem pod prho in nato z veselimi mislimi spat.
"Ella." zamomljala sem v blazino.
"Ella." obrnila sem se na drugo stran.
"Ella Daisy Joners!" mama me je res znala zbuditi. Veselo sem vstala, saj je bil prvi dan dela. Uredila sem se in šla v kuhinjo, kjer me je na mizi že čakal zajtrk."Ljubica v službo grem. Tukaj imaš nekaj denarja, George pa ti bo vse razložil, ne skrbi." ko sem pojedla skledo kosmičev, sem zaklenila hišo in se s kolesom odpeljala do hotela. Malce s strahom sem vstopila.
"Pozdravljena, Daisy." stric me je vedno klical po mojem drugem imenu.
"Spoznaj Willa. Will je natakar in dela tudi v recepciji." Will mi je podal roko in se mi nasmehnil. Bil je lušten. "Torej, jaz moram iti v pisarno. Will, razloži ji vse, kot sva se zmenila." pokimal je. Ko je George šel, sva šla do sprejemnega pulta."Torej tukaj vpišeš priimek ali ime pod katerim se je stranka vpisala in dobiš številko ključa." pokimala sem."Delala boš tudi v restavraciji, menjala se bova." zopet sem pokimala. Ko je Will šel, sem si čas krajšala s pisanjem pesmi in risanjem. Slišala sem glasove, zato sem se uradno postavila za pult. Vstopila je po videzu zelo premožna družina, kar pa ni bilo čudno, saj je hotel imel pet zvezdic."Dobrodošli v hotelu Star." nejevoljno si je obilnejša gospa popravila torbico in pokimala z glavo."Pod katerim imenom ste prijavljeni?"
"Mrs. Pigger, družina Pigger."
komaj sem se zadržala, da nisem bruhnila v smeh. Podala sem ključ.
Ko so odšli mi je fant pomežiknil. Nasmehnila sem se mu in se obrnila stran. Brskala sem po računalniku in prebrala, da pride skupina One Direction. Kaj je že to? Slišala sem za njih. Nekaj dobrih pesmi so imeli, a nikoli se jim nisem kaj preveč posvečala.
Kako se vam zdi?
08. avgust 2014
u172812
u172812
ful dober začetek(: hvala za link
neeeext!
08. avgust 2014
u155253
u155253
Next ! Super je
09. avgust 2014
u100166
u100166
neeext<3
09. avgust 2014
here's next pa hvala da berete, čeprov vas ni dost hahahha
-2-
"Hej, Ella," sem zaslišala klic. Dvignila sem glavo. Nasproti je prihajal Will."V kuhinjo moraš. Menjava se." pokimala sem in začela iti proti kuhinji, a me je Will prijel za komolec. Začudeno sem se obrnila. Peljal me je za pult."Midva bi se lahko lepo zabavala, kaj praviš?" postalo me je strah. Na obrazu sem čutila njegovo sapo, njegove roke pa so potovale do mojih bokov in nato na mojo zadnjico. Prijela sem njegove roke in jih dala dol. Ustnice so se mi tresle."Te je strah?" me je posmehljivo vprašal."Pusti me." sem zašepetala in se mu izvila iz objema in stekla proti kuhinji. Bila sem šokirana za tisto kar se je pravkar zgodilo."Živijo, jaz sem Jessie," me je pozdravila ženska, ki je bila verjetno glavna kuharica. Nasmehnila sem se ji in dala mi je prvo delo; morala sem nositi naročila po mizi. Po sedmih zdrobljenih krožnikih sem raje pobirala naročila."Ella, previdna moraš biti, natančna. In, kmalu pridejo One Direction. Blondinec je vedno lačen. Saj nisi njihova fanica, ali kaj takega?"odkimala sem in se ji nasmehnila."Torej, to je zaenkrat vse. Če česa ne boš vedela, me poišči." pokimala sem in pobrala še nekaj naročil. Restavracija je bila polna bogatašev in finih ljudi. Pomojem so bili tako fini da še na WC niso hodili. V velikem trušču nisem videla petih postav, ki so sedle za mizo. Po nekaj minut sem zagledala dvignjeno roko blondinca. To mora biti ta lačen. Nasmehnila sem se in šla proti mizi."One Direction, kajne?" pokimali so. Ko so povedali, kaj bodo jedli(popisala sem 4 male lističe zaradi blondinca ), sem se obrnila na peti in hotela iti proti kuhinji."Hej, počakaj." rjavolasi fant je zrl vame, ko sem se obrnila okoli."Kako ti je ime?"
"Zakaj te to zanima?"
"Zato."
"Zato ni odgovor."
"Ja pa je."
"Ella."
vstal je in mi podal roko."Liam." pokimala sem."In to so Zayn, Harry, Louis in Niall." namenila sem jim narejene nasmeške in šla proti kuhinji. Bila sem čisto rdeča. Sploh nisem vedela, od kod je prišel tisti pogum."Kaj pa je da si tako rdeča?" me je vprašala Amber, ena izmed kuharic."Nič," sem hitro rekla. Poslala mi je strupen pogled, jaz pa sem ji pokazala jezik. Odnesla sem hrano k mizi One Direction in takoj so mi plačali. Ko so odhajali, mi je Liam pomahal. Zardela sem in moja roka se je dvignila in pomahala nazaj. Kaj mi je bilo? Takrat je prišel Will."Sledi zamenjava, ritka." poslala sem mu zaboden pogled."Ne kliči me ritka!" zarežal se mi je."Prav ritka." besno sem odšla do pulta.
Ko sem prišla domov, sem se oprhala in šla pred televizijo, kjer sem zaspala.
Naslednje jutro sem se zbudila in šla v kopalnico, kjer sem se uredila. Mama je že šla v službo, sama pa sem si naredila zajtrk. Ko sem ga pojedla, sem se s kolesom odpeljala do hotela. Ob vstopu me je spet pozdravil George."Pozdravljena, Daisy. Danes boš šla počistit vse sobe. In jutri tudi in vsako jutro." nasmehnila sem se in šla v shrambo, kjer so bili pripomočki za čiščenje. Nenadoma sem na bokih začutila roke."Hello, ritka." besno sem vstala in se izmuznila iz njegovega prijema."Pusti me pri miru. In ne kliči me ritka!" sem mu zabičala."Zakaj pa ne? Ritka?" zavila sem z očmi in se odločila, da ga bom ignorirala. Ampak dotikov le nisem mogla ignorirati. Prijel me je za rit. Takrat mi je prekipelo i z vso močjo sem ga cepnila. Vzela sem pripomočke in stekla iz shrambe. Za sabo sem pustila Willa, ki se je držal za ličnico in me besno gledal. Prišel je za menoj. Bil je čisto tiho."Za tole mi boš še plačala," je bil edini stavek ki ga je premogel. Čistil je z mano, kar je bila velika muka. Od začetka je bil tiho, a bolj sva šla proti koncu, bolj mi je razjedal živce. Zaradi tega sva po nesreči izpustila dve sobi. Glasno sem zaklela in se vrnila v tisto nadstropje, Will pa za mano. S strahom sem vstopila in začela blebetati:"Se opravičujeva, nisva vas hotela spustiti.." prekinila sem samo sebe, ko sem zagledala Liama na kavču pred televizijo. Nasmehnil se je in vstal. "Živijo, Ella." vrnila sem mu nasmeh.
"Se vidva poznata?" je vprašal Will ljubosumno. Liam in jaz sva hkrati prikimala.
Začela sva z čiščenjem."Kje pa so drugi fantje?" sem vprašala Liama."Niall je bil lačen." je odgovoril med smehom. Nasmejala sem se in pridobila Willov ljubosumni pogled. Z Liamom sem se še nekajkrat zasmejala, ko sva se pogovarjala o anekdotah iz skupine.
"Ella čisti," sem zaslišala Willa.
"Saj čisti." Liam je prijazno gledal Willa.
"Tebe nisem pa nič vprašal," se mu je približal Will."Zato utihni." Liam je nastavil roke v bran in šel v drugo sobo in jaz sem ostala sama z Willom. Počasi se mi je približeval v meni pa je naraščal strah.
09. avgust 2014
nextt nujnoooooo
09. avgust 2014
u175930
u175930
Nextic!
09. avgust 2014
u155253
u155253
KI TI KONČAŠ?! NEXT
09. avgust 2014
jap jaz bom vedno tak končala takda se pripravte hahha
-3-
Umikala sem se mu nazaj. S hrbtom sem zadela ob steno. Stala sva čisto skupaj."Ubogaj." prikimala sem. Na obrazu sem čutila njegovo sapo, roke pa so tipale moje telo. Nato se je obrnil stran in čistil naprej. Ko je videl, da grem iz sobe, je rekel:"In ne približuj se tistem tipu." poslala sem mu zaboden pogled."Bom se približevala komur bom hotela! To ni tvoja stvar. Sploh pa si ne mislim pokvariti počitnic s tem da bi ubogala tebe!" iz druge sobe sem zaslišala ploskanje. Ko sem pogledala tja, sem zagledala vseh pet, kako se smejijo. Will je vrgel stvari po tleh in zavpil:" Ne bom čistil s tabo! Pazi se me!" odvihral je iz sobe, Zayn pa me je potrepljal po hrbtu."Prav si naredila." zardela sem in pogledala Liama, ki se mi je smehljal.
Ko sem prišla domov, sem zagledala mamo za mizi s papirjem v rokah. Jokala je."Mama, kaj je narobe?" sem tiho vprašala."Izgubila sem službo." obstala sem z odprtimi usti. Šla sem k njej in jo začela tolažiti. Tako se mi je smilila.
Naslednje jutro sem spet morala čistiti sobe. Tokrat brez Willa."Ella." stric George je šel proti meni."Pridi sem, pogovoriti se morava." stopila sva v njegovo pisarno.
"Torej, mama je zgubila službo, kajne?" s pomračenim obrazom sem prikimala. Nadel je očala in nadaljeval:"Če danes ne bo našla službe, lahko gre z mano v Nemčijo. Tam imam še en hotel in še bolj primankuje osebja zdaj, ko so dopusti."
"Ampak, kako dolgo bi ostala?"
očala je dal dol."Dolgo, Ella." sedla sem na stol. Upala sem, da najde službo.
Šla sem čistit. Sobi 72 in 73 sta vedno prišli na vrsto zadnji, saj sem se s fanti zelo zabavala. Ko sem vstopila, je bil Liam spet sam."Kje so vsi?" sem vprašala, ko sem vstopila."Ista zgodba kot prejšnjič." zasmejala sem se. Pomagal mi je čistit. V nekem trenutku sem ga pošpricala in se delala, da tega nisem naredila jaz."Hej!" komaj sem zadrževala smeh. V obraz sem dobila vodo. Začela sva se škropiti in priznam, že dolgo se nisem imela tako zabavno. Kmalu sem končala s čisščenjem. Šla sem do vrat."Čiščenje je kar naenkrat postalo zabavno," je rekel. Zasmejala sem se in se poslovila od njega. Do konca izmene sem delala v restavraciji, kjer mi je šlo že kar dobro. Ta dan sem uspela s samo enim razbitim krožnikom.
Domov sem prišla z upanjem, da je mama našla službo. Ampak ne, ni. Žalostno sem jo objela." Ti je stric povedal?" prikimala sem." Ell, ne vidim drugega izhoda." prikimala sem."Kdaj naj bi šla?"
"Čez en teden."zopet sem jo objela. Želela sem preživeti čimveč trenutkov z njo, dokler še lahko.
Naslednji dan, ko sem prišla, sem morala spet v pisarno."Živijo, Daisy." zavila sem z očmi."Torej, mama ni našla službe, kar veš, kaj pomeni." prikimala sem z žalostnim izrazom na obrazu."Daisy, nekako morata, to veš. V času, ko naju z mamo ne bo, bo hotel vodila Martha. In razmišljal sem, da bi program naredili malce zanimivejši. Bi igrala klavir ob kosilih?" je vprašal boječe."Ne," sem izstrelila."Daj no Daisy. Preteklost moraš pustiti zadaj." divje sem odkimala."Ne. Sprijazniti se morate, da z glasbo ne bom več imela opravka." povesil je pogled, vendar ni odnehal."To kar se je zgodilo, je bil samo dogodek, ki ga moraš nujno pozabiti. Ampak, nič hudega." objel me je, nato pa sem spet šla čitit sobe. Ko sem prišla do sob One Direction sem se ustavila. Slišala sem, da nekdo glasni govori. Prepoznala sem Willov glas.
Hvala vsem ki berete
10. avgust 2014
am slike oseb bom dajala zdele v komentarje ker mi jih noče dat skupi
Ella Daisy Joners
https://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/32/7e/f6/327ef672f86153958418d71b3a72504e.jpg
10. avgust 2014
Lisa Maria Joners(Ellina mama)
http://static.wallarc.com/519bad008008d77186.jpg
10. avgust 2014
Will Dopler
https://25.media.tumblr.com/tumblr_mcmz8jEOxI1r6qcqfo1_500.jpg
se opravičujem da sem mogla v vsak drugi komentar ampak mi šteka tole z linki vedno
10. avgust 2014
u172812
u172812
neeext
10. avgust 2014
Neeeeeeext + nova bralka
10. avgust 2014
NEXTTTTTTTTTTTTTTTTT
POPOLNO JE
10. avgust 2014
u155253
u155253
KAJ TI BOŠ VEDNO TAK KONČALA ? NEXT
11. avgust 2014
Okej next je tukaj upam da ne boste nehale brat, zto ker se zdle ne boše nič dogajalo tacga in to
------------------------------------------
-4-
Vstopila sem in na postelji zagledala sedečega Liama pred njim pa je stal Will. Ko sta me zagledala sta se oba obrnila. Liam mi je poslal nasmešek, ki sem mu ga vrnila. Will se je obrnil proti njemu in z resnim glasom rekel:"Payne, sva zmenjena?" ni pokimal, samo gledal je vanj nasršeno. Ko je Will odšel, sem ga vprašala:"Kaj je bilo tole?" obrnil se je k meni in zabrusil:"Se te ne tiče." presenečena sem bila nad izpadom, zato sem samo strmela vanj. Z roko si je šel čez lase in zavzdihnil."Oprosti." pokimala sem in šla čistit. Ko sem počistila, sem šla s tiihim pozdravom iz sobe. Res me je zanimalo, kaj se je zgodilo. Ko sem prišla k pultu, sem zagledala Katie. Skočili sva si v objem."No no." sem zaslišala Willa. Zavila sem z očmi. Zasmejala se je."Kako si?" me je vprašala. Povedala sem, kaj se je dogajalo v hotelu. Nekaj časa sva še klepetali, nato pa je Katie z obljubo, da še pride, odšla."Je kar seksi, tale tvoja prijateljica." spet sem zavila z očmi."Kaj sta imela z Liamom?" sem bolj zahtevala odgovor, kot pa vprašala."Kaj?" je neumno vprašal."Še brisač ne smem nesti tja?" sumljivo sem ga pogledala."In kaj je pomenil stavek na koncu 'Payne, sva zmenjena?' " sem porogljivo oponašala njegov glas. Zagnal se je proti meni in me potisnil ob steno. Prijel me je za ovratnik in se igral z njim. Čutila sem njegovo sapo. Z ustnicami se je dotaknil mojih lic. Odrinila sem ga, a me je spet potisnil ob steno."Včasih obstajalo občutljive teme. Ubogala me boš in se ne boš vtikala, prav?" odkimala sem."Seveda boš!" je zakričal in zdrznila sem se."Hej, Will pusti jo!" sem zaslišala glas. Spustil me je in zagledala sem Liama. Will mu je poslal preteče pogled in šel stran. Liam je pritekel k meni."Si v redu?" pokimala sem."Samo manjši prepirček sva imela." pokimal je in brez besed je odšel. Kmalu se je moja izmena končala. Ko sem prišla domov, sem zagledala mamo, ki je pakirala."Hej mama, zakaj že pakiraš?" prišla je k meni."Ljubica, načrti so se spremenili. Jutri odhajam." objeli sva se in pomagala sem ji pakirati."Veš srček, živela boš v hotelu. Ne morem te pustiti same doma."
"Mama v redu bom."
odkimala je."Vse je že zmenjeno. Ne bi si odpustila, če bi se ti kaj zgodilo." vdala sem se in še sama spakirala.
Zjutraj sva vstali zgodaj. Ko sva se najedli, je mama zaklenila hišo. Med vožnjo sva bili tiho. Razmišljala sem, kako jo bom pogrešala. S svojo mamo sem bila zelo navezana. Kmalu sva prispeli na letališče."Ljubica, vse bo v redu. Prav?" jokaje sem pokimala. Še zadnjič sva se objeli, nato pa je odšla. Z Martho sva se odpeljali do hotela, kjer mi je izročila ključe za sobo. Soba je bila na hodniku, kjer so stanovali tudi One Direction. Ko sem vse razpakirala, sem počistila še sobe. Potrkala sem na Liamovo sobo in vstopila."Hej," sem tiho pozdravila. Nasmehnil se mi je. Nato je njegov nasmeh zbledel."Ella, si jokala?" prikimala sem in mu povedala vse o mamini selitvi."Tako hitro se je vse zgodilo. Zelo jo bom pogrešala." nato me je stisnil k sebi. Poljubil me je na glavo. Nenadoma so vstopili še Zayn, Louis, Niall in Harry."Haaa, videli smo vaju!" je zakričal Louis, ko sva skočila narazen."Golobčka." se je zasmejal Niall. Zardela sem in se poslovila od njih, slišala pa sem, kako so zbadali Liama.
To je to za dan...
Rada vass mamm*.*
11. avgust 2014
u155253
u155253
Next
11. avgust 2014
Rada vass mamm*.* mi tut tebe
in nextttttttttttt
ali lahko next zame
res poopolno pišeš in hvala,da si začela objavlat to zgodbico in da so tko dolgi nexti ali lahko prosim nextaš plissssssssss
in popolno je
in res ušeč mi je da je Liam glavni
in lahko next
*PUPPY EYES*
I
N
N
E
X
T
P
R
F
E
C
T
J
E
NIKOL NE POZAB
PRFECT JEEEEEE
IN
NEXTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!
11. avgust 2014
Neeeeeeeeeext
12. avgust 2014
u172812
u172812
next
12. avgust 2014
nexta ne boo zdele pač bo čez ene dva dni ker sm na morju sin faking slabo uleče :/
14. avgust 2014
Hello girls nazaj z morja snn in tam je awesome vreme resno čista razlika temu dreku ki je tu -.-
no u glavnem next je posvečen αloɴe.* inn hvala za tvoj prelep komentar
------------------------------------------
-5-
Stekla sem po stopnicah navzdol in z zardelim obrazom prišla do Willa."Kaj si delala zgoraj?" me je tiho vprašal."Ni tvoja stvar in ni treba, da vedno veš kje sem." sem siknila. Vihravo sem začela iti naprej, a me je grobo potegnil nazaj."Wow, wow. Rekel sem, da boš ubogala." izmuznila sem se njegovemu prijemu."Pusti me pri miru! Ne boš me nadzoroval kot umirajočega otroka!" sem zavpila. Nato me je udaril. Njegova roka je priletela na lice, ki me je močno zabolelo."Prekleto! Prasec! Pusti me pri miru!" držeč se za lice sem stekla naprej. Kaj mu je? Zakaj mi to dela? Ne vem, kaj sem mu naredila. Šla sem v hrupno jedilnico in se usedla na polico, kjer sem se vedno lahko sprostila. Strmela sem v mesto in razmišljala. Razmišljala o mami, Liamu in prekletem Willu. Odločila sem se, da bom poklicala mamo. Po nekaj minutah, ko se ni oglasila, sem zavzdihnila in šla k Marthi, ki me je potolažila."Srček, v redu je. V zraku je, ne bo se oglasila. Prepričana sem, da je vse v redu. In rekla je da bo poklicala, ko prispeta." malce me je pomirila in me nato napotila v restavracijo, kjer sem postregla nekaj gostov, nato pa preživela preostanek v sobi in razmišljala. Ko sem pogledala na uro je kazala 22:30. Skočila sem iz postelja in šla pod prho in nato spat.
Ponoči sem imela grozljive sanje. Sanjala sem, kako je letalo strmoglavilo in iz njega je priletela mama. Stekla sem k njej in jo potresla. Njeno telo je bilo trdo. Bila je mrtva. Zakričala sem in se zbudila. Nato sem se spomnila: mama. Ni me poklicala. Zgrabila sem telefon na nočni omarici. Imela sem eno sporočilo od mame. Kaj če je pisala da je umrla? Nasmejala sem se svojim mislim, ko sem zagledala sporočilo.
'Ljubica, z Georgeom sva ravnokar prispela. Vse je v redu. Vem, da spiš, zato sem poslala sporočilo. Upam, da je vse v redu.'
Oddahnila sem si in se ulegla nazaj. Nisem mogla spat, zato sem šla v spodnje nadstropje v jedilnico in se usedla na polico pri oknu. Zazrla sem se v mesto z mislimi. Po naključju sem se ozrla nazaj in zagledala klavir. Zaprla sem oči in se spet zazrla v mesto. Ampak prisotnost klavirja mi ni dala miru. Ko sem se spomnila tistega dogodka, mi je pritekla prva solza. S počasnimi koraki sem odšla do klavirja in ga odprla. Pritisnila sem na tipko, ki je lepo zazvenila. Spomini so prilezli na plan. Moji prsti so drveli po tipkah v ritmu Chopinovega valčka, po licih pa so tekle solze. V nekem trenutku sem nehala in zaprla klavir. Naslonila sem se nanj in jokala naprej."Ella?" švisnila sem v zrak in obrisala solze. Obrnila sem se okoli in zagledala Liama."Liam, kaj delaš tukaj?" sem vprašala s tresočim glasom."Nisem mogel spati. Ella, je vse v redu?" odkimala sem in nato spet prikimala."Kaj je narobe?" šla sem k njemu in ne vem kaj mi je bilo, samo objela sem ga. Pobožal me je po laseh."Saj veš, da mi lahko zaupaš, kajne?" pokimala sem."Oprosti, ampak nisem pripravljena govoriti o tem, prav?" pokimal je. Prijela sem ga za roko in ga odvedla do okenske police.
"Vidiš tisto stavbo?" pokazala sem na razpadajočo stavbo na koncu mesta, blizu hiše. Prikimal je in me vprašujoče pogledal."Tja sem vedno hodila, še od malega, ko sem morala razmisliti o čem pomembnem. Ali pa samo razmišljati. Biti v miru." prikimal je."Takrat, ko sta se oče in mama razšla, sem morala izbrati, s kom bom. Šla sem tja in napisala k vsakemu nekaj razlogov, zakaj bi bilo v redu z njim. Zmagala je mama. Z veliko skalo sem v steno napisala 'mama'. Napis je še vedno tam. In vem, da sem izbrala dobro." poslušal je in se smehljal."Kaj?" sem vprašala."Dobro pripoveduješ." zardela sem in usmerila pogled v stavbo. "Lepa si." je naenkrat rekel. Pogledala sem in zardela. Prekleto, zakaj vedno postanem rdeča, ko sem z njim?! "Hvala," sem rekla tiho."Mogoče bi morala iti gor." sem nadaljevala."Ok. Louisa bo strah če bo sam v sobi," se je zasmejal."Hvala da si me potolažil," sem rekla." Tudi tebi hvala za čudovito noč." to se je slišalo malce čudno, zato sva se zasmejala. Nato sva odšla vsak v svojo sobo. Preostanek noči sem razmišljala o njem. Postal mi je všeč, čeprav tega nisem zares hotela.
15. avgust 2014
Next popolnooo jeee
15. avgust 2014
Next
15. avgust 2014
neeeeeeext perfeeeeekt *___________________*
15. avgust 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani