Pozdrav. Moja prva zgodba na igrah po 4 letih, upam da vam bo všeč : )

GUILTY
|1|
Prehiter korak bi jo skoraj pogubil. Samo leta izkušenj, hitro razmišljanje in precej sreče, da je bila omara odklenjena, so jo bili rešili pred veliko napako, ki si je ni smela privoščiti. V mislih je za trenutek že videla, v kakšnih težavah bi lahko bila. Sicer se moški v sobi tudi če bi jo opazil, ne moral upirati, a z malo preglasnim klicom za pomoč bi lahko uničil vse. In če bi za takšen začetniški spodrsljaj izvedel Andy....
Izvije se iz teh misli in se posveti realnosti. Za trenutek zadrži dih, nato pa si oddahne, ko zasliši zvok televizije iz sosednje sobe. Počasi pritisne na kljuko, ki vseeno komaj slišno zaškripa, zaradi česar v mislih potihoma zakolne in po glavi se ji že poraja kakšno kazen bi jo čakala, če bi za to izvedel Andy. Dve začetniški napaki v enem večeru!
Lahen stresljaj z glavo jo predrami iz teh misli in na njenem obrazu se izbriše še zadnji kanček prejšnjega strahu. Popolnoma osredotočena se počasi, s hrbtom proti steni napoti po hodniku, proti zvoku televizije.
Kot prikladno, je obrnjen s hrbtom proti njej, popolnoma zamoten z dogajanjem na zaslonu ekrana. Počasi potegne na plan manjši, a močno oster nož. Ponavadi se sicer odloči za daljšo verzijo, brez krvi, ki bi bila manj tvegana, a tokrat nima časa. Kevinova varuška ni utegnila priti, zato je želela opraviti z vsem skupaj čimhitreje. Ni ji bilo všeč, da bi bil popolnoma sam. Konec koncev, je zadnja tri leta opravljala delo, kjer bi marsikatero njeno žrtev pogubilo ravno to, da so bili sami.
Znova se osredotoči na delo. Z dvema naglima, profesionalnima giboma je bilo končano. Za trenutek se je še zazrla v mrtev lesk njegovih oči, potem pa se obrnila, in previdno, a hitro, odšla iz stanovanja.
Ko je končno zadihala mrzel večerni zrak, je izvekla telefon in kot že velikokrat zadnja 3 leta napisala kratko sporočilo. "Opravljeno" se je samo še za nekaj sekund zrcalilo na zaslonu telefona, preden je bilo sporočilo poslano Andyju. Končno si je dovolila oddahniti.
~~~
Torej, to je vse za nekakšen prvi del. Kot prvo, hvala da ste se 'prebili' skozi njega ^^ Bila bi vesela vaših mnenj, saj je to zame prvič, da se po dolgem času znova vračam v pisanje zgodb : )
16. marec 2019
Next
16. marec 2019
neext
16. marec 2019
Next
17. marec 2019
neext
18. marec 2019
u230318
u230318
Next
21. april 2020
u247338
u247338
Neeext
11. maj 2020
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani