Nekega popoldneva sem z prijatelji Avo, Nikom, Maryo, Imayo in Matejem odšla na sladoled. Sedeli smo za mizo, naročali in se obenem smejali. Imaya je rekla: "Se spomnite danes, ko je Tina (razredna zlobnica) padla?" Vsi smo se zasmejali. Predlagala sem: "Danes je petek, zato lahko pri meni doma gledamo grozljivke. Vsak naj prinese priboljške." Vsi smo se strinjali.
Next?
08. februar 2022
Next
08. februar 2022
Tako sem odšla domov. Pripravila sem čips, kokice in druge sladkarije. Prišel je Matej. Začela sva se pogovarjati. Rekla sem: "Kateri film, misliš, da bomo gledali?" "Ne vem..." "No, naj se popravim, grozljivko." "Morda bi lahko gledali Krik. Menda je zelo grozljiva." "Hm. Rada gledam grozljivke, ampak ne preveč strašne." Takrat so prišli še ostali. "Mami sem rekla, da ste prišli prespat." "V redu." So se strinjali. Izza hrbtov so potegnili najrazličnejše sladkarije. Ava se je namuznila. "Matej je prišel prvi. Se je med vama kaj dogajalo?" je vprašala. "Kaj, ne! Ava!" sem kriknila. "Oprosti no." se je opravičila. "Je že v redu." Odpravili smo se v dnevno sobo, kjer sta bila moja mama in oče. Predstavila sem jima moje prijatelje. "Mami, oči, mi bomo v moji sobi gledali film. Lahko?" "Seveda, ljubica. Vi kar." je rekel moj oči. "Hvala!"
Next?
09. februar 2022
sm bila vcerej na covid testu in je prsel nek mal deček in me je pogledu v oči in rekel ur mom in od takrat sm cursed z tvojo mati
10. februar 2022
Odšli smo v mojo sobo, kjer imam tudi velik TV. Usedli smo se na posteljo, seveda sem 'po naključju' pristala zraven Mateja. Prižgala sem TV, ko se je začel začetek neke grozljivke, za katero ni nihče vedel, katera je. Poskusila sem se premakniti, ampak se nisem mogla. Tako je bilo kar nekaj časa. Več minut? Ur? Nisem vedela. Končno se je grozljivka nadaljevala. Ugasnila sem TV. "Utrujena sem," sem rekla. Ava je nasprotovala: "Daj no, Katnis, šele začeli smo. Daj no," je moledovala. "Ne," sem bila odločna. "Prav, prav," se je Ava vdala,"gremo, pustimo Katnis pri miru." Vsi prijatelji, razen Ave, so odšli iz sobe. Začudeno sem jo pogledala. Pomežiknila mi je. Ta pomežik je sporočal: 'Boš že pozneje videla, kaj nameravam'. Utrujeno sem ji pomahala, nato pa je odšla. Vrgla sem se na posteljo in v nekaj minutah zaspala.
27. april 2022
Next.
11. december 2022
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani