u224658
u224658
omg to je najbolsa kao "grozlivka" ko sm jo brala itak Next NUJNO
10. junij 2017
Ko je v sobo prišel drugi zdravnik sem se skrila pod omaro ampak je tam bilo vse premajhno in mislila sem da nosim pravega slona namesto da bi on mene.Zdravnik me je videl in rekel : " Budalo zabito špinačasto, saj vsi vemo da maš steklinaste nohte ampak da spustiš v bolnico v isto sobo kot Amando morilko, ki jo je hotela umoriti to pa je že višek.Takoj jo odpelji najprej pa reši omaro da je ne bo umorila tako kot je njena prijateljica iz Norišnice umorila hišo " Zdravnik z mornarsko čepico na glavi in z steklinastimi nohti me je pogledal " Prav samo jaz sem mislil da se igra operacijo na Amandi in kako jo naj spravim ven? Notri se je spokala da jo je zmečkalo od sile " je rekel zasmejala sem se in si potipala nos če je še cel in bil je! Jejjejjejejejejjeeeejejeje tako sem tudi kričala ko me je zapustil piflarski fant, ki sem ga imela v srednji šoli.Popeljali so me nazaj v Norišnico in tam sem videla mojo bff, ki je imela spet prisluhe o mačkah, ki pojejo pop glasbo divjala je po sobi kot morilska podgana " Ali imaš spet iste prisluhe? " sem jo vprašala in tedaj se je umirila " NE, imam prisluhe ko mačke pojejo stare dududududu pesmi " je odvrnila smejala sem se kot slon potem pa se vrgla na pojsteljo bilo mi je smešno za crknt postila sem jo da laufa po sobi jaz pa sem si nadela slušalke in poslušala pesmi dudududdudu da vidim kako zvenijo " JUGI JUGI JUGI " Je rekla moja bff in se vrgla na pojsteljo " TO SO PELE " Je rekla na glas kot da bi bili odaljeni 100000 metrov. Jao kak lahko nekateri rečejo da so neke mutave punce poslušale mačke, ki pojejo JUGI JUGI JUGI. Popolnoma se ji je mešal.Odšla sem iz sobe in pobrala mojo kitaro ter odšla v jedilnico tam sem začela igrati lepo glasbo in peti kot angelček " Dej tih bot tuki sem že celih 100 let in nisem slišale še dobene tako glupe glasbe kot je ta " je rekla starka, ki je po mojem izgledala da je bila že od rojstva tuki " Vem kaj razmišljaš kot dojenčka so me obtožili ko sem se enkrat posrala v planico da sem nora ker sem umorila planico z smradom torej jaz sem Samantha Jugi stara sem 100 let in 1 mesec " je rekla " Zdravo jaz sem kako mi je že ime ? Aja Lisa,stara sem 17 let " sem rekla vstala sem se in odšla drugam ker so mi starčki odšli že na živce zdravniki so me potegnili iz sobe in me dali v samico pa ne vem zakaj do mene je prišel fant ki neve da sem jaz njegova punca.
F - Fant
J - Jaz
F : Hey
J : Hey
F : Me poznaš?
J : Ja, ti si moj fant samo da tega nevem mislim nič.....
F : Super ti si tud moja punca
J : Res?
F : Naredila si mi uslugo ko si umorila mojo sestro bila mi je že tečna
J : Ok George samo moreš vedit da sem imela lesen nož v bolnici pa kič nož
F : Torej je nisi ubila?
J : Ne
F : Morava se je znebiti
J : Super povej ostalim da nisem nora in jo greva ubit
F : Ne bo šlo sem že poskusil
J : Kaj?
F : Zdaj sem tudi jaz v Norišnici ker sem jo poskušal umorit
J : Res? Super veliko podobnega imava
F : Ja,ljubim te
J : Jaz tudi tebe mucek
F : Ubijva jo
J : Ja,samo ali veš da so tudi tuki kamere in so vse slišali kaj sva govorila in kaj delaš tuki to je samica
F : Vem,kar naj tuki sem ker so me vrgel sem ker so bile vse druge polne
J : Super
13. junij 2017
u224658
u224658
Next
13. junij 2017
hahah nika jst sn napisala žanu če verjameš v sveto kokoš da se boma vidla semestra
14. junij 2017
u224658
u224658
hahahaha omg no zdej kdaj pa bo Next
14. junij 2017
mogoč dons
15. junij 2017
Vsedla sem se na steno fant po imenu Jack pa na luč " Rit mi gori " je rekel Jack tak sem se najmejala da sem padla z stene in se spodbila na mušici ko mi je enkrat ratal prispet na noge jao sem glupa kak lahk se spodbijem na mušici MUŠICI! Jack je prišel dol ker mu je gorelo vso telo. Čez nekaj časa so zdravniki pridšli v sobe in naju spravili v sobe Jack je spal pri meni ker tudi ni bilo prostora zraven pa je ležala bff ki se je premetavala po pojtli pol pa štrbunknila na tla pa je zraven vzela odejo pa je spala na tleh.
J- Jack
L- lisa
J : hey morava naredit kako bova pršla iz te grozote zdi se mi kot da bi padu v črno lukno.
L : hahhaha, ja točno morava narediti načrt
J : JAAAA!
L : Ne deri se moja bff spi na tleh to pomeni da dobro spi ker tudi smrči.Ooooo fuj ka tak smrdi?
J : tvoja bff se je po mojem spohala
L : ja no takšno je življenje kot da bi lizu kravo tak srdi pa srdi po wcju
J : ja prav maš jst pa voham gnile jajce
L : zberva se ok? najprej bova z sladkorno palico užgala vse policiste neeeeee! plesala bova kot v filmu jao ka jst blebetam že vem z pilo bova rezala tole dokler ne zbeživa jaaaa
J : ne lahko pa se samo skrijeva do noči ko doben več ne pazi in pobegneva dddd
L : ja bolšo zamisel maš ti
16. julij 2017
u224658
u224658
Next
16. julij 2017
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg