19. maj 2013
prebral na netu
Par zaljubljencev se namesti v hotelu, a v njuni sobi odurno smrdi, zato se pritožita upravi hotela. Nekoga pošljejo v sobo in ta ugotovi, da smrad prihaja iz postelje.

Verjetno so vsi upali, da so gostje pred njimi zverinsko bruhali po pijani noči. A na žalost ni bil to vzrok za neznosne vonjave.
Osebje hotela je pregledalo posteljo in ugotovilo, da je par spal na žimnici, v katero je bila zašita mrtva deklica.
19. maj 2013
Pripomočki v lunaparku niso izdelani iz navadnih materialov ampak iz človeških kosti in kože. In vsi otročički v Hiši strahov so drezali v pravo mumificirano truplo. Huh.
19. maj 2013
Ubogi ljudje se že odločijo, da se odpeljejo v večna lovišča, ni jim pa še namenjeno. Zato najdejo čez nekaj časa v krstah obrnjene ljudi z izpuljenimi lasmi in popraskanim pokrovom krste.
Tudi v mojih krajih je znana legenda o ženski, ki so jo pokopali, nato pa tisti večer po pogrebu slišali zamolkle krike in ropotanje s pokopališča. Drug dan so jo izkopali in jo našli v drugačnem položaju, z lastnimi lasmi v rokah
19. maj 2013
aja vse to sem prebral na internetu tak da se ne razburjat na mene ker sem to sam prekopiral
19. maj 2013
u137621
u137621
;o tista zadnja je..grooozna
19. maj 2013
to so 3 različne?
19. maj 2013
u137621
u137621
ja
19. maj 2013
u23050
u23050
Pri nas so znali povedati, da je bil pogreb veljaka, zato je bilo polno ljudi. Korakali so že blizu britofa, ko je nenadoma razbijanje prekinilo molitev gospoda župnika. Razbijanje se čulo iz keste in nosači so takoj deli na tla krsto in se odmaknili. Razbijanje se je nadaljevalo, dva pogumna sta se dala na delo in odprla krsto. Možakar star77 let se počasi dvignil da je lahko sedel se oziral okrog in vprašal. Kdo je ukazal da se mene v grob spravi. Vsi ste zmešani. Vstal in odkorakal domov. Čez dva dni je pa zares umrl. To je prava resnična.
21. maj 2013
verjamem
21. maj 2013
u23050
u23050
w.igre123.com/forum/tema/tako-se-ne-zgodi-vsakemu/55622/
21. maj 2013
u131714
u131714
DUH
Bila je sobota. Končno! Poklicala sem svojo bff Nino in skupaj sma gledali grozljivko. Potem pa sva bili lačni. Odšla sem v kuhinjo in bila ja vsa razmetana. Potem sem odšla jezno do sobe mojega starejšega brata in ga hotela jezno uprašati če je on razmetav kuhinjo. A ko sem prišla v njegovo sobo je bil nekdo pokrit s črno kapuco. Potem pa sem rekla "pa nehi se zezeat Matic" jezno zakričim a odgovora nisem dobila.

Bilo me je kar malo strah. Res priznam. Spreletaval me je čisti srh. Ko pa se obrne čisto počasi pa je bil tak:
Sploh ni bil moj brat ampak dojenček. Ustrašila sem se in zakričala. Potem priteće k meni Nina in panično upraša kaj se je zgodilo. Pa rečem "ga ne vidiš"? Potem pa me ona čudno pogleda in reče "kaj naj vidim?" odgovorim ji "njega!!!" In padem skupaj. Drugo jutro se zbudim v postelji in pogledam v časopis ..Na naslovnici je pisalo "ZAMASKIRAN SERISKI MORILEC ŠE NA PROSTOSTI" in mi pokaže tako sliko kot je moški v črnem (glej zgornjo sliko) in na drugi sliki je bil dojenček (glej drugo sliko) Zraven nje pa piše. Ugrabil je dojenčka ga razparal in sešil nazaj.. Bila sem čisto panična. A ko sem izvedela da je to bila le nedolžna potegavščina mojega brata ki je sam izdela časopis saj dela šolsko glasilo sem si oddahnila in zaspala nazaj. KONEC!
21. maj 2013
next naslednja zgodba
23. maj 2013
u70855
u70855
ok to zgodbo pripoveduje moški zato bom tko tud pisala.

Z ženo in hčerko sem se nekega dni preselil v neko hišo, saj v prejšnjem stanovanje ni bilo dovolj prostora. Moja žena je učiteljica naravoslovja in ne verjame v paranormalne reči. Moja hčerka pa je stara samo 5 let. Dobro začel bom zdaj s zgodbo : Bilo je približno 6 mesecev po selitvi in do takrat je bilo vse v redu in bili smo srečni. Vse do tistega dne.....Z ženo sva pospravljala hišo, medtem ko se je najina hčerka (v tej zgodbi ji bo ime Kayla) igrala pred hišo. Žena mi je rekla naj v klet odnesem nekaj škatel. Ubogal sem jo. Ravno ko sem hotel stopiti na stopnice ki so vodile do kleti, sem pogledal čez tamkajšnje okno. Nato pa je nekaj ujelo mojo pozornost. Na koncu mojega dvorišča je stala ženska, obrnjena proti gozdu (naše dvorišče vodi do gozda). Oblečena je bila v črno obleko ki ji je segala do kolen in čez glavo je imela vlečko, tako kot jo ima nevesta na poročni dan, samo da je bila črna. Bila je kar pomankljivo oblečena, saj je bila zima in bil je sneg. Razmišljal sem ali kaj hoče od nas, vendar sem se tega otresel in mislil da je mogoče prišla k sosedom. Nato sem nesel škatle v klet. Ko sem prišel nazaj, ženske ni bilo več. Mislil sem si, da je mogoče le šla k sosedom. Naslednji dan sem jo spet videl, točno tam kjer je bila včeraj. Spet sem mislil da ni bilo nič takega, zato sem jo ignoriral. Nato se je prikazala še tretji dan in končno sem jo vprašal : ''Oprostite! Ali je kaj narobe? Ali kaj hočete?'', vendar nisem dobil odgovora. Ženska je le odkorakala stran, še vedno obrnjena stran od mene. Nekaj časa začuden stal na mestu, nato pa odšel nazaj v hišo. Bilo je že pozno, zato smo odšli počasi v postelje. Šel sem v Kaylino sobo, jo poljubil na čelo in ji želel lahko noč, nato pa se odpravil v svojo spalnico, kjer je žena že napol spala. Ulegel sem se in kmalu me je premagal spanec. Naenkrat sem se sredi noči zbudil. Imel sem nek čuden občutek ki ga nisem znal pojasniti. Mislil sem da sem samo rabil malo svežega zraka, zato sem odkorakal do okna. Ravno sem ga hotel odpreti, ko sem zagledal.....njo... Bila je ista ženska od prej! Spet je stala na dvorišču, vendar tokrat je bila bližje in strmela je direktno v mojo hišo. Bolj podrobno sem si jo ogledal : njena koža je bila zelo bleda, obraz dolg in koščen, njena obleka strgana in umazana. Naenkrat pa je pogledala direktno v moje okno, kjer sem stal jaz. Od strahu sem zagrnil zavese in molil da me ni videla. Šel sem nazaj v posteljo in s težavo zaspal. Ženska se je od takrat naprej kar naprej pojavljala, vedno na dvorišču, zato sem se ga izogibal kolikor sem se ga lahko. Ženi sem povedal za njo, a ona mi je samo rekla da se mi meša in naj neham s takimi.
S Kaylo sem se igral na snegu pred hišo. Končno sem malo pozabil na 'njo'. Nato pa me je Kayla vprašala : ''Očka! Ali greva lahko na dvorišče? Tam je več prostora!''. Z grozo sem se spomnil 'nje', saj je vedno stala tam! Kaylo sem s težavo prepričal naj pod nobenim pogojem ne hodi tja.
Bil je večer. Odpravili smo se spat. Kayli sem kot ponavadi želel lahko noč, jo poljubil in šel v posteljo. Sredi noči me je zbudilo Kaylino stokanje. Klicala me je : ''Očka..Očka, strah me je, pomagaj....''. Skočil sem iz postelje in odtekel v hčerino sobo. Uboga Kayla je sedela na postelji, objokana in prestrašena gledala v omaro. Njena omara je bila vedno zaprta, ampak tokrat je bila na stežaj odprta. Pogledal sem v omaro...oh groza. V omari je bila tista ženska! Oblečena v iste reči, bleda koža, strgana obleka, bled koščen obraz. Strmela je vame. Kaylo sem vzel v naročje in ji v uho šepetal : ''Ššš ljubica vse bo v redu. Očka je tukaj'' čeprav sem se sam tresel od strahu. Hotel sem kričati, vendar me telo ni ubogalo in nisem mogel ničesar ziniti. Počasi, počasi sem hrbtno hodil ven iz sobe, oči nisem odvlekel stran od ženske. Mislil sem, da bo skočila name, tekla do mene, karkoli...vendar nič. Preprosto je samo stala tam, gledala mene kako sem zapustil sobo. Zaklenil sem Kaylino sobo in oddrvel v svojo spalnico. Kayla je od joka revica zaspala, jaz pa sem komaj pomežiknil od strahu.
Naslednji dan, ženske ni bilo več na dvorišču. Velik kamen se mi je odlegel od srca. Ženi seveda nisem povedal o nezgodi sinoči, saj mi ne bi verjela. Kayla pa se je še vedno malce tresla, ampak drugače je bila v redu. Pred Kaylino omaro sem postavil veliko igrač. Sam pri sebi sem se zarežal : ''Ha kot da bo nekaj igrač ustavilo paranormalno'', vendar nisem imel izbire. Tiste noči sem spet slišal Kaylo, ki me je v strahu klicala. Vedel sem, da če grem v njeno sobo...da bo ženska tam. Strahopetec kot sem bil sem ji rekel : ''Ljubica, pridi k meni v spalnico''. Plašno je odgovorila : ''Očka...ne morem...strah me je...prosim pridi k meni''. Hotel sem vstati, vendar se nisem premaknil. Preprosto nisem mogel. ''Kayla, samo pod odejo pojdi in zapri oči. Vse bo še dobro, obljubim.'' Seveda tega nisem mogel obljubiti, ker nisem vedel česa je sposoben tisti...duh. Kmalu Kayle nisem več slišal in molil sem da je le zaspala. Tudi sam sem se skril pod odejo in zaspal.
Naslednje jutro sem bil olajšan, da je bila Kayla živa in zdrava. Vendar se nisem mogel pomiriti. Kaj ko me zdaj zalezuje tista stvar v ženski podobi. Nisem imel kaj narediti.
Dan je spet hitro minil in ženske spet ni bilo na spregled. Odšli smo spat. To noč pa so me zbudili koraki na hodniku. Mislil sem, da je to Kayla, spet prestrašena in hotela biti pri meni. V to sem bil prepričan in zaspano rekel : ''Kayla, ljubica, pridi k meni.''. Slišal sem kako so se vrata odprla, vendar tam ni stala Kayla, pač pa....ona... Bila je spet tista ženska! Stala je pred vhodom v mojo sobo in spet strmela vame s tistimi mrtvimi, mrzlimi očmi. Zgrožen sem zamrznil na mestu. Nisem se mogel premakniti, ne kričati, ne nič. Nisem hotel zaprti oči, ker sem vedel da če jih odprem, bo stala bližje, da bo stala pri postelji in gledala dol name. Nekako sem zbral moči in izjecljal : ''P-p-prosim-m-m, p-pusti m-me p-pri m-miru-u.''. Nobenega odgovora. Prisežem, da sem takrat zaspal z odprtimi očmi, saj ko sem se zbudil, se nisem spominjal da bi ženska kdaj odšla...
Tako zdaj živim vsak dan. Žena se je ločila od mene, saj je mislila da se mi je zmešalo. S Kaylo sta se odselili, jaz pa nimam denarja za novo stanovanje. Tudi ne vem ali bi mi nova selitev pomagala... Zdi se mi, da se duh pojavlja tudi v drugih krajih kot v službi, na zabavah...Prisežem, da sem jo enkrat videl sedeti na zadnjem sedežu avta, medtem ko sem vozil. Mislim da je ta trenutek v moji sobi....medtem ko to pišem za vas....23. maj 2013
u131714
u131714
Neext za new story
24. maj 2013
u23050
u23050
next Tebi lep pozdrav
24. maj 2013
next
24. maj 2013
u70855
u70855
ok js mam še eno (na youtubu sem slišala tko da bo prevedeno)

KAKO SE SAM IGRATI SKRIVALNICE

Ta igra je zelo popularna na nekaterih delih Azije. Tisti ki so se to igrali, so sporočili, da je delovalo in da so bila njihova življenja ogrožena.
Potreboval/a boš :
-Igračo z nogami. Igrača je kraj v katerem se duh naseli. Ne uporabi igrače s človeško podobo ali igrače ki ti je zelo všeč, kajti velika možnost je, da duh ne bo hotel oditi iz igrače.
-Riž. Duh ki bo pojedel to ponudbo, bo postal močnejši.
-Rdečo nitko. Ta simbolizira kri in igra kot zadrževalo.
-Nekaj od tvojega telesa. Nohti se največkrat uporabijo. Nekateri, pa dajo tudi kri, lase, kožo, itd...Ne uporabljaj telesnih delov koga drugega, ker potem lahko postane prekletstvo.
-Orožje. Nekaj s čemer lahko zabodeš igračo, da jo lahko razjeziš. Pravi noži so nevarni, zato večina ljudi uporablja svinčnike ali igle.
-Slano vodo ali alkohol. Brez tega se igra ne konča. S tem materialom se znebiš duha.
-Skrivališče (seveda).
-Ime. Če daš duhovom ime, postanejo zelo močni.
1. korak : Igračo prereži in jo napolni z rižem.
2. korak : Daj nekaj od tvojega telesa (noht, lase,...) v igračo.
3. korak : Igračo zavij z rdečo nitko. Okoli vratu, da jo oviraš.
4. korak : V kopalnici nalij vodo v veliko posodo in najdi skrivališče.
5. korak : Preden začneš igro, postavi kozarec slane vode v skrivališče.
Kako igrati :
Začni ob 3.00 zjutraj. Takrat so duhovi najbolj aktivni. Daj igrači ime. Ko ura odbije 3.00, zapri oči in reci : ''Prvi/a ki se skriva je *ime igrače*''. To ponovi 3x. Če govoriš z igračo, moraš govoriti strogo. Pojdi v kopalnico in postavi igračo v posodo z vodo. Ugasni vse luči. Zapri oči in štej do 10. Pripravi orožje in pojdi v kopalnico. Pojdi k igrači in reci : ''Našel/la sem te *ime igrače*!'' in zabodi igračo. Potem zapri oči in reci : '' Zdaj *ime igrače* išče*''. To ponovi 3x. Orožje postavi nasproti igrače, in odteci do svojega skrivališča. MORAŠ zakleniti vsa vrata in okna. Spij slano vodo, ampak je NE SMEŠ POGOLTNITI ALI IZPLJUNITI. Voda te bo varovala pred duhom. Ko hočeš končati z igro, vzemi ostanke slane vode ali alkohola in najdi igračo. Zapomni si, da igrače mogoče ne bo več v kopalnici, saj so bile že novice, da se je pojavljala zunaj. Ko jo najdeš, nanjo pljuni slano vodo v ustih in jo polij z ostalo vodo ki ti je ostala. Zapri oči in zatuli : ''ZMAGAL/A SEM, ZMAGAL/A SEM, ZMAGAL/A SEM!''. Duh v igrači se bo vdal...in igra se konča.
Svetovano je, da se igrače znebiš, s tem da jo zažgeš.
Pomembni dodatki :
Igra naj bo krajša od dveh ur, kajti po dveh urah, duha ni več mogoče odstraniti. Moraš se igrati sam/a. Če je več ljudi, večja nevarnost je, da se duh koga polasti. NE HODI VEN IZ HIŠE. Med skrivanjem, ostani tiho. Ugasni vso elektriko pred začetkom. Ko bežiš, se ne oziraj. Tudi to : Ne zaspi med igro, kajti igrača te lahko zabode. Mogoče tudi ubije. Če te igrača odkrije, lahko končaš z manjšimi ranami ali pa se te duh lahko polasti. Če te najde, bodi previden/a, kajti tvoje orožje bo nekje na tleh, ali v žepu. Po koncu igre, v vsak kotiček v hiši natresi malo soli, še posebej tam kjer je bila igrača in kjer si jo našel/la. Pravijo da sol odžene duhove. Ljudje ki so se igrali, so sporočili da so se stvari dogajale med igro. Kot na primer : televizija se je sama prižigala, luči so se prižigale in ugašale, vrata so se odpirala in zapirala in......slišal se je tudi smeh.24. maj 2013
u131714
u131714
Kul + neext za novo zgodbo
25. maj 2013
grozn hahahah
next
25. maj 2013
u23050
u23050
grozno, zavezano z rdečo nitko, bbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrr zdaj vem zakaj so bile rdeče kapljice v kopalnici, pa vlekle na zeleno, ko da so mačje oči,pa niso bile. Sigurno je duh ranjen iskal kotiček zase. Če ga želi kdo, ga z veseljem podarim

NEXT
25. maj 2013
hahaha
25. maj 2013
u70855
u70855
haha xP
25. maj 2013zbira kdo?
25. maj 2013
u23050
u23050
ne
25. maj 2013
škoda
25. maj 2013
ne
25. maj 2013
u131714
u131714
Js tut ne
25. maj 2013
u83620
u83620
ne
25. maj 2013
u83620
u83620
nismo otroc
25. maj 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani