Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Žiujo sm Sara in to je moja prva zgodbica. To je izkušnja iz mojega življenja zato se prosim ne umešavati.. Devala bom lepe slike.. NO vsaj meni so lepe... Tko da preberte če češ.! Pa začnimo.. Sam imena bojo drgačna. START:
Hellou!! Moje ime je Avril. Stara sem 16 let. Naša družina je zeloooo bogata. Imam BFF Bello. Ampak z Bello sva se skregali. Ne vem zakaj. Vem samo to da je bil najin zadnji pogovor tak:
B: Veš kaj nemarnica, s tabo se je res težko družiti.. KAj šele pogovarjati!
j: Zakaj?!
B: Ker postajaš zmerom bolj prizadeta.
To je bil najin zadnji pogovor izpred 2 let. Žauu mi je full... Ampak nazadnje ko sem se hotela pogovoriti z njo je rekla samo: " Veš kaj?? Bedak si in jaz nimam časa za bedake!" In od takrat mi ni rekla niti Živjo. Vsaj to mi je ponavadi rekla po tem ko sma se skregal.GROZA!!! Sploh nisem vedela o čem govori.. Začela se je družit z Anchy in Tinny. To sta 2 naibolj popularne punce na šoli. Bella mi je zmerom govorila da me ne bo nikoli zapustila. Da ne bo nikoli...nikoli.. kaj naj ona ve kaj vse ne bo nikoli.. Samo da se pa res NIKOLI ne bo družila z Anchy in Tinny. Tako jima je ime to niso nobeni vzdevki. No trenutno sem v postelji in razmišljam ampak zmerom bolj se mi zdi da bom morala v šolo. Odšla sem z svojim avtom. Ko sem prišla do šole sem vzela torbo stopila stran od avta in šokirana obstala.
NEXT???
Pixice:Jst! (Aviii)Bella (Bells)AnchyMami!!TinnyTale hiša je moia samo da je vijolčna CELA!
NEXT???
14. oktober 2011
Ja next a ne najjača storica...!! Še posebi k se gre o men....
14. oktober 2011
u57498
u57498
next
14. oktober 2011
Še en NEXT...
♥FeeejkGir l4E♥: Bojo use podrobnosti!! Muaaaaaaa
15. oktober 2011
Vidla sm Anchy in Tinny kako se pogovarjata z Bello. Resno!!! GROZA!! Sama je rekla da ju nikoli ne bo marala. Šla sem do njih jo potegnila vstran in ji rekla: " Kaj za vraga se greš???!" " Kaj pa naj bi se šla?! Sem pač ugotovila da si ti ena navadna razvajena bogata smrklja!!! Tko da ne se mi več približevat. Ker vsi ti tvoji parfumi skupaj prav zaudarjajo! AJDE!!" Obstala je. Dobila sem solzne oči. Vsi so me pogledali jaz pa sem stekla na stranišče z rokami pred očmi. Med potjo do stranišča sem se zaletela v novega sošolca. Pogledala sem mu v,oči imel je črne.. Lahko bi ga še 100 let gledala tako je bil lep. Vendar pa sem začutila kako mi solze polzijo po licih in zraven najbrž tudi moja make-up. Odmaknila sem se in rekla:"Oprosti!" Ter spet letela na stranišče. Za sabo sem še zaslišala glas Tinchy:" Avril? A si ok?" Mislila sem da se zajebava zato se nisem uzrla. Toda v njenem glasu je bilo čutiti strah da bi se mi kaj zgodilo. Šla sem na stranišče ter se zaprla v garderobo. Vsedla sem se pred ogledalo ter se ponovno namazala. Ko je na moja vrata potrkalo. " Avril, jaz sem Tinchy. A si vredu? Ali lahko pridem notri?" Ni mi bilo jasno ali je ponoči doživela hudo preobrazbo. Odklenila sem ji. Ko pa je prišla noter sem nazaj zaklenila. Potekal je pogovor med nama:

T- Tinchy j-jst

T: A si ok?
j:Jap.
T: Če ti grem na jetra mi povj!!
j: Ne cool si!!
Objela sem jo! Začudila se je
T: Zakaj pa to?
j: Kr si zlo cooll osebca sam jst.....jst.....jst.. nism vedla tega
T: Kr noben ne ve. Ampak se z Anchy ne sekirava. Sva le človeka ki sta pač človeka. Vsi smo ljudje eni revnejši kot drugi eni lepši...
jORI
NEXTTTTT????
21. oktober 2011
* j: SORI
21. oktober 2011
next
17. marec 2013
Next
06. september 2014
Next
24. december 2016
tema je zaklenjena