aja točn

1. prfect telebajski
2. mal je res kratko ampk je ok
3. sanja se mi ne
4. really? neeeeeeeeeeeeeeeeeext
24. februar 2015
aloha
ne ni next
trailer sem malo spremenila in je na voljo na youtube hah
27. februar 2015
Cool
28. februar 2015
Hejla
Se opravičujem da tok dolgo ni blo nexta In konc mojga nakladanja ker se mi mudi in sem komaj napisala pa lep vikend

Ashley Demi Black /Chapter 6/

Bila sem zelo vesela, da sem po dolgem času srečala Deana. Nič se ni spremenil in…''Ash!'' me je iz razmišljanja vrgla Annie. ''Ja, ja saj že grem.'' sem ji rekla in odpravili sva se v Lukovo sobo. Ko sva prišli v Lukovo sobo me je zadel šok. Pričakovala sem zelo razmetano sobo, ampak je bila pospravljena. Stene so bile v odtenku modre barve in na steni sta bili obešeni kitari. ''Pa sta le prišli.'' je rekel Luke, jaz pa sem samo prikimala. ''Kaj pa glasba?'' je vprašala Annie. ''Vidvi izberita, ker nisi nikoli zadovoljna z našo izbiro.'' je rekel Luke. ''Kaj pa, če bi vi kaj zaigrali?'' sem jih vprašala in Annie mi je namenila ubijalski pogled. ''Pod pogojem, da bosta tudi vidvi peli ali igrali zraven.'' je rekel dihur (Mickey). ''Sanjaj, ne pojem ciganskih pesmi.'' je odvrnila Annie. ''Pred dvema letoma sem igrala kitaro.'' sem odgovorila. ''Super, imam dve kitari.'' je rekel Luke in mi podal kitaro ter akorde od njihove pesmi Good girls. Z Lukom sva začela igrati in moram priznati, da so bili kar dobri. ''Čisto opisuje vajino družbo.'' je rekel Ashton in zavila sem z očmi. Pogledala sem k Annie in malo je manjkalo, da ni napadla Ashtona. Na njegovo srečo je vanj priletela samo blazina in 'jebi se'. Luke mi je namenil upravičujoč pogled, jaz pa sem le skomignila z rameni in sedla k steni zraven Annie. Nekaj časa je vladala mučna tišina, dokler je na srečo ni Luke prekinil. ''Flaša resnice ali drinkopoly?'' ''Drinkopoly.'' je predlagal Ashton. ''Ne, flašo resnice.'' sem rekla. '' Umirita se no. Lahko bi se šli oboje, kdor ne bi hotel povedati resnice ali opraviti izziva mora spiti to kar mu določijo drugi.'' Pametno predlaga Annie. ''Uff, sestrica ti je enciklopedija padla na glavo?'' reče Luke, ne preveč zbadljivo in Annie se nasmehne, kar je zelo čudno za njun odnos. Začudeno pogledam Annie, ki samo skomigne z rameni. Luke vstane in vzame z mize še polno steklenico likera. Vsede se na tla in zavrti steklenico, ki pokaže na Ashtona. ''Iziv.'' odgovori brez, da bi ga Luke sploh vprašal. ''Odpri okno in zakriči 'nategnil sem kuro za 10 evrov'!'' je rekel Luke in Ashton je že v smehu odpiral okno. Vsi smo šli bliže k oknu, da bi videli, če bo kdo sploh kaj slišal. ''Nategnil sem kuro za 10 evrov!'' se je zadrl Ashton in v trenutku padel na tla zaradi smeha, na cesti pa je bilo kar nekaj ljudi. Starejši so smeje odkimavali, dve najstnici pa sta se začeli krohotati. Ko smo se malo pomirili smo nadaljevali z igro. Ash je zavrtel in steklenica je pokazala na Caluma. ''Iziv.'' je pogumno rekel in zadrževal smeh. ''Poljubi Askley na usta.'' je izivalno rekel Ashton in Luke je bil cel bled v obraz. ''Kaj?!'' sem presenečeno vzkliknila, Calum pa ni bil nič boljši. ''Ashley ti si pač del Calumovega iziva. Ljudje na ulici tudi niso imeli izbire, če bi me poslušali ali ne.'' vznemirjeno reče Ashton. Vdana v usodo sem vstala in Calum se mi je približal. Bila sva že čisto skupaj…

Ashton's P.O.V
Vedel sem, da je Luku všeč Ashley, zato sem vedel zakaj je bil cel bled. Danes, ko smo prišli domov mi je priznal.

*FLASHBACK*
Prišli smo nazaj k Luku. Eni boljše, drugi slabše volje. Luke je bil ne vem zakaj več kot vesel, Annie pa besna zato, ker je Luke poklical njuno mamo in ji uredil pripor. Z Lukom sva se vrgla na kavč, Mickey in Cal pa sta si šla v kuhinjo po hrano. ''Zakaj si sploh Annie uredil pripor?'' sem ga vprašal. ''Saj ji ga sploh nisem.'' je odvrnil. ''Ampak rekel si...'' ''Lagal sem.'' me je prekinil na sredi stavka. ''Ampak zakaj?'' sem začudeno vprašal. Luke je ignoriral vprašanje in prižgal TV. Vztrajno je preklapljal programe in bil videti živčen. ''Luke meni lahko zaupaš.'' sem mu rekel. Globoko je vdihnil ''Ne gre se za to, da bi Annie šla ven…'' je zamišljeno odgovoril. ''Čakaj, če ni zaradi Annie potem...'' ''Se gre za Ash.'' me je dopolnil. ''Všeč ti je!'' sem zakričal kot 7-letnik, ki je ugotovil, da Božiček ne obstaja. ''Utihni idijot še mrtvi so te slišali.'' je razdraženo odgovoril Luke. ''Razloži.'' sem zahteval. ''Če Annie ne bo šla ven tisti bedak Dean ne bo osvajal Ash. In če Annie ne sme iz hiše bo Ash nekaj dni pri njej.'' je razložil.
*END OF FLASHBACK*

Ashley's P.O.V
Bila sva že čisto skupaj, ko je zazvonil zvonec. ''Takoj bom nazaj, počakajte me.'' Je rekel Luke. Čez nekaj minut se je Luke prikazal v sobi s periksodično blondinko, ki je izgledala kot ku**a. ''To je Jennifer, moja prijateljica.'' jo je predstavil Luke. Najraje bi jo nagačila ali vrgla iz nebotičnika, da bi ji uničila ta periksodični na pogled nedolžen obraz. Da bi jo nagačila tudi ni slaba ideja. Čakaj, zakaj me sploh tako moti saj nisem ljubosumna?!? V tistem trenutku bi najraje poljubila Caluma (iziv) in kot, da bi mi bral misli se je sklonil in me poljubil.
06. marec 2015
next
06. marec 2015
Neeext dej naslednjič še blj dougega
07. marec 2015
Next+nova bralka
11. marec 2015
Komii čakam na nov next
15. marec 2015
u186207
u186207
nekšt
15. marec 2015
Neeeeeeeeeext
15. marec 2015
next
+nova bralka(:
18. marec 2015
Neeeext
22. marec 2015
heej(:
tukaj tista ki 'pripoveduje' kot Annie
opravičujem se ker še ni blo nexta 2tedna pa pol-.- ni me v šoli zaj blo da bi s sošolko next napisali in next bo mogoče ta ali pa naslednji teden(:
ps: dolg bo*-* hahah xđ
24. marec 2015
Yeey doug next uoam da bo čim prej (:
24. marec 2015
Next
25. marec 2015
heej(:
midvi sva spet tu in spet ni next-.-" vema da je to ff od 5sos ampak sva tudi directionerki in veva da veste kaj se je zgodlo z Zaynom. Marsikdo bo nehal pisati njihove ff-je. Midvi pa sva se odločli, da napiševa njihov ff oziroma bolj Zaynov ff ker misliva, da tiste, ki so nehale pisati in jim obrnile hrbet niso s tem nič dosegle samo pripomogle k razpadu cele skupine. Če bodo vse nehale poslušati jim ne bo preostalo nič drugega kot razpad cele skupine. Sva realistki a tudi optimistki in upava da se Zayn vrne in dobi več zasebnosti. #AlwaysInOurHeartsZaynMalik
#directionerkedržtese
next bova poskušali objavit čimprej(:
psolg bo+kreganje+ono+ono+boste vidle xđ
27. marec 2015
next je tu *finally* haahah xđ hvala, da ste tako dolgo čakale(:
sem mislila next objaviti včeraj samo sem referat delala predolgo-.-" +v šoli je blo vsega polno-.-" okej dovolj mojega bednega nakladanja, ki ni pomembno.
next posvečava *Dorothy in Mяšǀяωιη.*
#hopeypulikeit

Anna Selena Hemmings /Chapter 7/

Videla sem, kako je Ash z ubijalskim pogledom gledala Jennifer. Je ljubosumna? Luka očitno ni motilo, da je ona ljubosumna, saj se je nasmehnil. Calum je očitno to opazil in poljubil Ash. Bolelo je, čeprav sem vedela, da ji samo pomaga. Cal je imel srečo, da je bil Lukov prijatelj, drugače bi mu sodeč po njegovem pogledu razbil kitaro na glavi.
"Kaj vsi tako buljite?" je vzkliknil Calum. "Če pa sem lačen." je odgovoril Luke. "Zakaj? Saj Calum ne bo pojedel Ashley." sem se zasmejala. "Utihni! Gremo nekaj pripravit v kuhinjo." mi je sitno odgovoril Luke. Vsi smo odšli v kuhinjo, le Calum in Ashley pa sta ostala v Lukovi sobi.

*V LUKOVI SOBI*
Ashley's P.O.V
"Oprosti, nisem te hotel poljubiti. A, ko sem videl kako ubijalsko gledaš Jennifer sem bil prepričan, da ti je Luke všeč." je hitro izblebetal Calum. "Hvala, ampak res mi Luke ni všeč." sem rekla. "Jaz pa sem tvoja babica." je rekel v sarkazmu, jaz pa sem zavila z očmi. "Zdravo babi." sem rekla z glasom 5-letnice.
"Ali letos dobim barbiko za rojstni dan?" sem nadaljevala svojo pripoved babici Calum. "Čudna si, veš to? In ne spreminjaj teme gospodična Hemmings." je rekel, jaz pa sem ga gledala z odprtimi usti. "Hemmingsa lahko dobiš ti po glavi." sem zavila z očmi. "Ampak Luke je zelo težak, lahko mi razbije lobanjo." je v smehu rekel Calum in oba sva se zasmejala.
"Greva dol?" vpraša Calum in prikimam.

Anna's P.O.V

Ash in Calum sta prišla nazaj. Končno. Edino kaj se je slišalo v kuhinji je bilo blebetanje tečne Jennifer. "Kje imaš gumb za izklop?" sem vprašala tečno Jennifer, ki je takoj utihnila. "Oh končno, sem že mislila, da mi bodo počili bobniči." sem rekla in v tistem trenutku se mi je zdelo kot, da bi me hotela napasti. Zagotovo se tepe kot barbika. "Ne vtikuj svojega jezika v mene." je rekla barbika. "Ne vtikuj svoje riti v mojo hišo." sem ji zabrusila. "Luke, naredi kaj." je zatežila in prvič v življenju se mi je bratec zasmilil. "Ja, Luke odpri vrata." je rekla Ashley in skoraj so mi izpadle oči. Nisem si mislila, da bo kaj rekla. Calum in Ashton sta samo bruhnila v smeh.
"Obe se umirita." je rekel Luke, ki ni vedel, kaj bi naredil."Jaz lahko nadaljujem?" sem izivalno vprašala. "Veš, lahko bi vsaj enkrat utihnila. Zaradi tebe moram biti v Sidneyu." je narejeno jezno rekel Luke. "Kdo pa te je prosil? Saj bi lahko bila sama." sem rekla nazaj in zavila z očmi. "Za dve uri te ni varno pustiti samo." je rekel predragi bratec. Pa kaj res misli, da sem otrok? "Ima katera od vaju maskaro?" je vprašala koza ter pogledala mene in Ashley. Točno. Pametna jaz. "Ja." sem rekla in prijela Ashley za roko in jo potegnila v svojo sobo.
"A si ti normalna?" je panično vprašala Ashley. "Am, ne. Kaj če maskara ne bi bila več črna? Lahko bi bila zelena." sem rekla in se zlobno nasmehnila. "Končno si vklopila možgane pred zagonom jezika."je ponosno rekla Ashley. "Poišči zeleno barvo, jaz pa bom sprala maskaro." sem rekla in začeli sva z misijo. "Tu imaš." je čez par minut rekla Ash. Hitro sem nalila barvo in se zlobno zakrohotala, da se je Ash začela smejati. Odpravili sva se dol in maskaro sem podala kozi. "Hvala." je rekla z visokim glasom. Prhnila sem, da ne bi bili sumljivi. Čez par minut se je vrnila z zelenimi trepalnicami. Kaj koza ni ugotovila, da si nanaša zeleno barvo? Pogledala sem Ash in v trenutku sva se obe valjali po tleh od smeha. Kmalu so se nama pridružili tudi Ashton, Calum in Mickey. Obrnila sem se proti Luku, ki je smeh zadrževal zaradi spoštovanja. "Zakaj se vsi smejite?" je vprašala koza. "Pust je že mimo." je v smehu izdavil Ashton. Začela je vreščati kot, da se ji je utrgalo. O Bog, moji bobniči
"Annie! Ashley!" je jezno rekel Luke.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kaj se bo zgodilo?
Bo Jennifer kmalu šla? haha xđ
mnenja/kritike?
next?
upava, da ni prekratko(:
31. marec 2015
Neeeeeeeeext
01. april 2015
Neeeeeeeeeext
Jap mislim da bo kr hitro šla
Suuuuuuuuper je
05. april 2015
Mislim da bo po lufti šla ven iz hiše
Nimam kritik mam pa mnenje: PRFEKCIJAAAAAAAA
ŠEvprašata za next? Sej vesta kak je odgovor
JAAAAAAA
03. maj 2015
u186207
u186207
nesramnost pa taka muahahahahha
next valdaaaa
03. maj 2015
next
10. maj 2015
Heej
Še je kdo tu živ?
No minilo je že 3 mesece od najinega zadnjega nexta:/
Sva 9. razred in ful nisva imeli časa in navdiha-učenje, NPZ-ji, vpisni, ipd.
No zdaj pa so se *končno* začele počitnice in sva se spomnili tudi na to zgodbico in naju zanima ali bi še kdo bral to polomijo če bi spet začeli pisati?
25. junij 2015
next hitro
17. oktober 2015
u199774
u199774
nova bralka+ neeeeeeeeeext!!!!!
31. oktober 2015
next
31. oktober 2015
next+nova bralka
31. oktober 2015
Neexxttt!!!
14. november 2015
neeext
02. december 2015
Ja bi bral usi!!!! Zdej pa napista Next ceprou ni vec pocitnc ampak ce mata cs....???? Nextttt
12. januar 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani