Hej sva dve najboljši prijateljici in imava skupen profil. Odločili sva se, da napiševa ff od 5SOS. V zgodbi bosta dve prijateljici in pisali bova izmenično. To je najin prvi ff zato oprostite za kakšne nejasnosti. To je najin prvi trailer: https://www.wevideo.com/view/308035682

Zoella as Anna Selena Hemmings
Ashley Benson as Ashley Demi Black
5SOS as 5SOS
No to je to, hope you like it

Anna Selena Hemmings /Chapter1/

"Vi ste pojoči idioti," sem zakričala na brata Luka. Ja, pozabila sem se predstaviti. Sem Anna Selena Hemmings, na krajše Annie. Stara sem 17 let. Živim v Sidniyu z bratom Lukom, ki mi včasih res najeda živce. Ja moj brat je Luke Hemmings. Večina deklet bi bilo ponosnih na to, ampak jaz ne. Večino časa se prepirava zaradi mene in mojega uporniškega obnašanja. Pa tudi zaradi tega, ker sovražim njihovo skupino 5 seconds of summer. In ne maram, ko se vsi zberejo v najini hiši. Zato pa vedno pokličem svojo najboljšo prijateljico Ashley Demi, toda vsi ji pravimo Ash. In očitno sem zamudila Lukovo razlago in potem bo prišla še ena razlaga, ki je zagotovo ne bom poslušala. "Si razumela?" je vprašal Luke. Ups spet nisem poslušala. "Kaj?" sem vprašala in to vprašanje ga je vedno jezilo. "Nismo pojoči idioti." je rekel in jaz seveda nikoli nisem ostala tiho. "Seveda ne, zato pa ste pojoči iztrebki." sem mu vrnila in bil je že zelo jezen. "In naj ti povem še eno novico, ki ti bo zelo všeč." je rekel. Začela sem moliti, da ne bodo fantje prespali tu, samo to ne. "Fantje bodo danes prespali tu." je nadaljeval. Ni me zelo presenetilo, saj so že velikokrat prespali tu, jaz pa sem se takrat zaklenila v sobo. "Me sploh ne preseneča." sem rekla in stekla v sobo. Vzela sem telefon in poklicala svojo najboljšo prijateljico Ash. Odločila sem se, da jim ne prepustim cele hiše kot ponavadi, zato sem prepričala Ash, da pride ona prespat k meni. Slišala sem histeričen smeh, ki bi ga povsod prepoznala. Šla sem dol in videla idiote kako se butasto smejijo. Calum je rekel:"A smo gospodični postali všeč, da se ni zaklenila v sobo?" Zavila sem z očmi in mu sarkastično odgovorila:"Ja seveda ljubim vas. Idioti! Ash pride danes prespat k meni." Calum pa se je zasmejal. "A je dobra?" je vprašal Luke. Joj, kdaj bo nehal gledati za vsako punco? Najbolje, da postane peder. "Ash se niti ne dotakni ti blont pirs opica. Aja in nima tako slabega okusa." sem mu zabrusila in fantje so zgrmeli po tleh od smeha. Končno je zazvonilo in skoraj sem padla na rit, ko je Luke stekel do vrat in odprl Ash. Ash je vstopila in hotela sem ji predstaviti idiote. "Ash to so pojoči iztrebki, moj brat blont pirs opica (Luke), dihur (Mickey), rakun (Ashton) in krtek (Calum)." sem rekla in Ash se je začela histerično smejati, fantje pa so naju gledali kot, da bi padli iz Marsa. "Pridi pokazal ti bom svojo sobo." je izustil Luke. Na mizi zraven mene je bil kozarec vode in vzela sem ga, vodo pa zlila Luku na glavo. Res je bil smešen. "Nihče od vas ne bo šel z mojo prijateljico v posteljo." sem rekla z mrkim pogledom. Z Ash sva odšli v mojo sobo. Naenkrat so prišli fantje in predlagali flašo resnice.
1. prvi vtis
2. mnenja
3.next?
26. januar 2015
1 woow
2 zanimiva zgodba hahahaha "blont pirs opica" :"""D
3 jap
26. januar 2015
1 super
2 zanimivo
3 next
28. januar 2015
u181346
u181346
1.perfektno
2.super kul čim prej next
3.ka sploh sprašuješ neeeeeeeext
28. januar 2015
Heej končno vikend *o* no jaz sem 'druga' ki piše zgodbico, upam, da bo vam všeč in sedaj bo 'pripovedovala' Ashley.
Ashley Demi Black /Chapter 2/

Naj se vam predstavim še jaz. Sem Ashley Demi Black, na kratko Ash. Stara sem 17 let in sem edinka. Imam najboljšo prijateljico Anno, ki mi je kot sestra. Ravno sedaj stojim pred njeno hišo. Kmalu so se odprla vrata in pred njimi je stal Luke. Odšla sva noter in po nekaj navalih smeha sva z Annie odšli v njeno sobo. Čez pol ure so fantje kar vdrli v sobo in predlagali, da bi se šli flaše resnice. Sprejeli sva in odšli v dnevno ter se posedli v krog. "Ashley naj vrti prva, ker ni tako nadležna kot Annie." je rekel Luke in Annie mu je vrnila "Nisi moj brat. Našli smo te na smetišču kamor spadate ti in tvoj bend." Zavrtela sem steklenico in pokazala je na Luka. "Iziv!" je takoj zakričal. "Pojdi po vodko in spij 3 požirke." sem rekla. "Pa kaj se ti tudi družiš z pijanci kot Annie?" me je vprašal. "Raje se druživa z pijanci, kot pa z baletkami kot ti." je rekla Annie. Luke je brez besed odšel po vodko in jo spil, nato je vrtel on in pokazalo je na Annie. "Iziv." je rekla in takoj obžalovala odločitev. "Sleči majico ali poljubi Caluma." je rekel Luke in Annie je imela zgrožen obraz. Annie je zavila z očmi in na lice poljubila Caluma. "Zakaj pa na lice?" je razočarano vprašal Luke. "Saj nisi rekel kam idiot." je odvrnila. "Na rit." je rekel Mickey in začela sem se smejati. "Utihni pojoči smrduh." mu je zabrusila Annie in še bolj sem se začela smejati. Annie je zavrtela steklenico in pokazala je name. "Iziv." sem izustila. "Spij kozarec vodke." je rekla Annie in nalila sem si vodko ter začela piti. "Mickey, z to frizuro izgledaš kot dihur." je rekla Annie in zaradi tega sem se hotela zasmejati in vodko pljunila po Annie, jaz pa sem začela kašljati. Nisem mogla nehati kašljati in naenkrat sem začela težko dihati, bila sem cela rdeča v obraz. Ostali so se smejali kot zmešani in niso opazili, da se bom vsak čas zadavila, če se ne bodo nehali smejati kot osli. Vsi so se smejali razen Luka, ki me je naenkrat potegnil v kopalnico in me nežno tolkel po hrbtu. Kašelj je kmalu ponehal in zmočila sem si obraz, Luke pa mi je podal brisačo. Nisem je prijela pravi čas in padla je na tla. Oba z Luke-om sva hotela pobrati brisačo in ko sem že skoraj držala brisačo sta se najini roki srečali. Ravno v tistem trenutku so v kopalnico vdrli Annie in idioti, v obraz pa sem postala rdeča kot paradižnik.

1. Kako se vam zdi?
2. Mnenja?
3. Next?
+sori da je kratko
30. januar 2015
Neeeext
30. januar 2015
u181346
u181346
neeeeeeeeeeext
super je
30. januar 2015
spet sva nazaj z nextom in upava da vam bo všeč

Anna Selena Hemmings /Chapter 3/

"Iztrebek ne otipavaj je!" sem zakričala in opazovala prizor pred sabo. Ta izmeček mi gre že pošteno na živce. "Zakaj nisi peder? Moje življenje bi bilo popolno in nebi me skrbelo za najboljšo prijateljico." sem mu rekla in počasi je odmaknil roko od Ash. "Annie! Saj nisva nič počela." je rekla Ash. "Kaj si jo že nategnil, da te zagovarja?!" sem vprašala presenečeno in ugotovila, da je bilo to nesramno do Ash. Ash me je začudeno pogledala, mi vrgla brisačo v glavo in jezno rekla:" Ne morem verjeti, da si takšna!" Vstala je in odšla ven. "Vedel sem, da si nesramna do mene, ampak do Ash?" je rekel Luke razočarano ter zmajal z glavo. "Utihni, vsega si ti kriv! In Ash jo lahko kličem samo jaz." sem mu zabrusila nazaj. Vsi so me gledali kot, da bi bila narvni talent za uničevanje življenj. Okej priznam, ni bilo lepo to kar sem rekla Ash. Saj me že itak vsi sovražijo. Luke me itak sovraži od rojstva in jaz njega. Ash je bila vedno zraven mene in jaz jo prizadenem z par besedami, ki sem jih izrekla v jeti. Najbolje, da si poiščem sanjsko službo uničevanja življenj. "Annie." je rekel krtek (Calum). Takoj sem se zdrznila, saj nisem vedela zakaj me kliče. "Hm?" sem zamišljeno rekla. "Luke je videl, da je Ash na vrtu za hišo." je rekel krtek. "Naj nekdo drug govori z njo, jaz sem jo užalila." se rekla. "Jaz bom šel." je rekel blondi, ki se je naslanjal na podboj vrat. "Dobro. Samo ne domišljaj si, da boš kdaj kaj imel z njo." sem mu rekla napadalno. Zavil je z očmi in pokimal in se odpravil skozi vrata, takrat pa sem slišala:"Sanjaj." Pokazala sem mu sredinca. "Zaveži, če ti je premoženje drago." in vsi so se zasmejali. Vsi so stekli k oknu in takrat se mi je posvetilo, da bomo vse lahko videli. Seveda sem tudi sama šla k oknu opazovat. Začela sta se pogovarjati, naenkrat pa je svojo roko položil na njeno! "Prijel jo je za roko!" sem zakričala. "Pomiri se." je rekel dihur(Mickey). Nekaj časa sta se pogovarjala in se pogledala v oči in on jo je nekaj vprašal in pokimala je. "Ne, Ash reči, da ne boš šla v posteljo z njim." sem rekla in vsi so me čudno gledali. In takrat sem zagledala najgrozlivejši prizor. OBJELA STA SE! "OBJELA STA SE!?" sem zakričala. "Dihaj."
mi je govoril krtek.

1) Kako se vam zdi?
2) Mnenja?
3) O čem sta se pogovarjala Ash in Luke?
4) Next?
+se opravičujem da je kratko, nasljedni deli bodo daljši
01. februar 2015
Neeeeeeeeeeeeext
01. februar 2015
u107131
u107131
*o* *.* neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
pa prosim takooooooj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
11. februar 2015
u107131
u107131
neextttttt
15. februar 2015
u181346
u181346
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
15. februar 2015
u186207
u186207
O BOG SUPER JE PA SKUP JU SPRAVITA IN POSKRBITA DA SE BOM ŠE VEČKRAT SKORAJ POHCALA OD SMEHA MA NEXT JAAAAAA
17. februar 2015
u186207
u186207
aja pa trilerja noče zagnat -.-''
17. februar 2015
Se opravičujeva da že dolgo ni nexta sam je bla šola, informativni, pust,bla bla izgovori al neki in ja pravi razlog je moja lenoba hh ju3 dobite next, naj vas razočarava-Luke in Ashley se neki časa ne bosta skupi, trailer pa šteka tk da mal počaki pol pa ponovno odpri
17. februar 2015
u183265
u183265
Jaz takoj, ko sem začela brati tale ff, mi je skor poču trebuh od smeha. Pojoči iztrebki, njen brat peder, dihur, krtek, blondi... Omg tole je najbolj smešni ff vseh časov!
Haha pa tale Annie je pa zelo zaščitniška do svoje najboljše prijateljice Ashley :')
Pa stavim, da se bo med Luke-om pa Ashely neki spletlo. Tisti romantični prizor z brisačo, ki ga je seveda morala uničiti Annie.
In zakaj se sovražta med sabo? ;o Annie je res zlo zlo uporniška. I like that! >:3
Ti nadaljuj, ko boš imela čas. Mi bomo že počakal, ker je res super ff. Full smešen
Neeeeeeeeext!
18. februar 2015
Evo vam next hvala za potrpežljivost in se opravičujeva da je ta next tudi kratek sam jih mama neki napisanih odprej in ja naslednji bodo daljši in se bo dogajal YourDemon hvala za razpis in pohvalo, upava da vam je next všeč
__________________________________________

Ashley Demi Black /Chapter 4/

Od Annie tega res nisem pričakovala. Zaslišala sem korake za sabo. Obrnila sem se in bil je Luke. Sedel je k meni na gugalnico. "Hej, vse bo vredu." je rekel Luke. "Ne bo. še nikoli se nisva skregali." sem odvrnila. In ja najraje bi se vrgla z mosta. Vsaj bolečina bi ponehala in nebi več trpela. Super. "Am...o čem razmišljaš?" je vprašal Luke in odvrnila sem:" Nič." Res se mi ni dalo razlagati, da razmišljam o samoumoru. Točno droge, tega že dolgo nisem jemala. Kar naenkrat je Luke položil svojo roko na mojo. "Ne zameri moji zabiti sestri. Vedel sem, da je nesramna do mene, ampak do tebe? Se boš pogovorila z njo?" je vprašal rekel Luke in prikimala sem. Nenadoma me je objel in po nekaj sekundah sem mu objem vrnila. Tega nisem pričakovala od njega, glede na to kako sva jih sovražili. Čez par minut sva se nehala objemati. "Se greš zdaj pogovorit z Annie?" je vprašal Luke. Samo pokimala sem in šla nazaj v hišo. Ko sva vstopila mi je Annie takoj skočila v objem. "Oprosti." je zašepetala. "Nič ni." sem ji odvrnila. Ko sva se nehali objemati sem ugotovila, da vsi strmijo v naju. "Naju prvič vidite osli zadeti?!" je 'zakričala' Annie. Vsi vključno z mano smo se začeli smejati. Z Annie sva odšli v svojo sobo in se pogovarjali, ko je naenkrat nekdo potrkal in v sobo je vstopil Luke. Nevem zakaj, ampak ni me motil kot na začetku. Sploh ni tak kot ga je opisovala Annie. Prekleto Ash kaj govoriš?! NE, še vedno ni moj prijatelj, Annie že ve zakaj se z njim ne razume. "Motim?" je vprašal luke. "Se ti zdi?" je osorno odgovorila Annie. "Mislil sem, da sta lačni in bi šli z nami ven jest in v trgovino po nekaj stvari za pozneje." je rekel Luke. Za pozneje? Sem se vprašala v glavi in glede na Annien pogled je tudi ona ujela le ta del. "Kaj bo pozneje?" je vprašala Annie. "Po poti izveš." je rekel Luke, že prepričan, da greva z njimi. "Kaj ti misli..." je že hotela ugovarjati Annie, a sem jo prekinila. "Greva." sem zavpila, da nebi Annie spet začela ugovarjati. Luke se je nasmehnil in rekel, da gremo čez 20 minut. Hitro sva se uredili in ko sva končali sva se odpravili dol, kjer so naju čakali. krtku(Calumu) so se 'zasvetile' oči, ko je videl Annie prepričana sem, da mu je všeč. "Končno." je rekel rakun(Ashton). Annie je zavila z očmi in odpravili smo se v mesto, ki je bilo blizu saj smo šli peš. Komaj smo začeli hoditi že je Annie vprašala krtka, kaj bo pozneje. "Priredili si bomo manjši 'party' v Lukovi sobi." je odvrnil. "Prideta?" me je naenkrat vprašal Luke. "Če bom uspela prepričati Annie." sem začudeno, a navdušeno odgovorila.
18. februar 2015
u186207
u186207
waw *–* i lof it sooooooooooooooooooo much next
18. februar 2015
neeeeeeext
18. februar 2015
u107131
u107131
Nexttttt
19. februar 2015
Next
19. februar 2015
u189359
u189359
neeeexxxxxxxttttt
20. februar 2015
u181346
u181346
nneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
20. februar 2015
next
20. februar 2015
Next js crkujem od smeha
21. februar 2015
spet sva nazaj z nextom upava da vam bo všeč

Anna Selena Hemmings /Chapter 5/

Party? Vsaj enkrat nekaj pametnega od njih. "Prideš?" je vprašala Calum. "Samo če se boš držal varnostne razdalje." sem mu odgovorila in zavila z očmi. naenkrat sem zagledala Deana, Joeja in Logana. "Glej koga je veterček prinesel v mesto." se je nasmehnil Dean in se z komolcem naslonil Ashley na ramo. Lahko bi prisega, da je Luke debelo pogledal. "Kako to, da ne prideta več toliko med nas?" me je vprašal Joe. "Ash je imela pripor, ker jo je Dean ob treh zjutraj pripeljal napol v komi domov." sem rekla. "Ta vikend moramo ven, zdaj pa oprostita ker se nam mudi." je rekel Logan. "Okej." sem odvrnila in odšli so. "Misliš, da boš šla?" je vprašal Luke. "Ne mislim ampak vem." sem mu odvrnila. Zdaj mi bo še ukazoval? Pa kaj si misli, da je. Stara sem prekletih 17let in sama odločam o svojem življenju. Luke je vzel telefon in odšel vstran. Je kar tako odnehal? Ne zagotovo ni. "Pripor imaš sestrica." je rekel moj predragi bratec Luke, ki bi mu v tistem trenutku najraje odtrgala glavo. "Uf misliš, da te bom upoštevala? Nisi moja mama." sem mu odgovorila. "Draga sestrica, govoril sem z tvojo ljubo mamo." je odvrnil in malo je manjkalo, da bi ga vrgla racam. "Ne mislim biti vse dni doma." sem rekla in odvrnil je:"Hočeš, nočeš, moraš." "Ah utihni vreča bolh." sem zakričala nanj. "Ash lahko ostaneš pri meni?" sem jo vprašala. "Seveda bom." je odvrnila. Vsaj nekdo, da ne bom vse dni doma z idioti. "Tudi oni ostanejo pri meni." je rekel Luke in pokazal na smrduhe. Pa kaj res nimajo svojega doma, da morajo biti ves čas v naši hiši? Najraje bi vse poslala na samoten otok in imela celo hišo samo zase. To bi bilo življenje. No Ash nebi poslala. Končno smo prišli domov in sem Ash prijela za roko in jo odvedla v mojo sobo. "Ash prisežem, da ga bom ubila, če mi bo to kar naprej počel. Jaz hočem ven." sem rekla. "Greva na zrak pred hišo?" je vprašala Ash in prikimala sem, na hodniku pa sva srečali telebajske. Bilo je že pozno in bila sem prepričana, da mi bo Luke začel težiti kam greva tako pozno, ampak ni. "Ali prideta na party?" je vprašal Luke in gledal bolj Ash kot mene. "Ti izgledam tako?" sem vprašala. "Daj no?" je bolj vprašal kot rekel Luke. Ashley me je pogledala. "Rada bi šla." je rekla proseče. "Ne." sem rekla glasno in jasno. "Saj veš, da imaš pripor in da ne smeš nikamor drugam ne moreš." je rekla prepričljivo. Shit pozabila sem na pripor. "Ob kolkih naj bova tam?" sem vprašala. Luke se je zadovoljno nasmehnil:"Ob enajstih." Prikimali sva in odšle ven, kasneje pa v sobo. Nekaj časa sva se pogovarjali in smejali, nato pa sva se preoblekli in se odpravili v Lukovo sobo, saj je bila ura že skoraj enajst.

1)Mnenja?
2)upava da ni prekratko in prisežm da bo naslednji next dalši hah
3)Kaj se bo zgodilo na partyu?
4)Next?
22. februar 2015
Next
Awesome
22. februar 2015
u107131
u107131
Nexttttt
23. februar 2015
u189359
u189359
nexxxxxttttttttttt
24. februar 2015
cool
24. februar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani