u164044
u164044
Hej!

Odločila sem se, da napišem še eno zgodbo. Že prej sem pisala zgodbe, pa mi nobena ni šla. Čudim se še, da sploh vztrajam. Ampak nekaj pa bile spravila skupaj, eno zgodbo.
Dobila sem idejo, da bi dala One Direction v zgodba bolje šla. No jaz upam, da bo!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1. DEL


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SARAH JOHNSON

Naj se na kratko predstavim. Moje ime je Sarah. Sarah Johnson. Z mamo Daphne, živim v New Yorku. Očeta ne poznam, ker naju je z mamo zapustil že ob mojem rojstvu. Tako, da ga sploh ne poznam. Ampak navadila sem se živeti brez očeta. Stara sem 17 let in ravno sem končala sem prvi drugi letnik srednje šole. Nimam fanta, ker na šoli tudi nisem preveč popularna. Imam najboljšo prijateljico, ki se poznama še od malih nog. Ime ji je Katie. Mislim, da bo dovolj o meni.
To sem jaz Sarah:


Dolgo sem se upirala in pritoževala ampak Simon ni popustil. Nisem imela druge izbire. Samo zaradi tega cepca Simona Cowella, sem imela cele počitnice uničene! To mu nikoli ne bom oprostila. Vsak čas se bo začel sestanek. Hitro sem se uredila. Oblekla sem si modro bolero, belo obleko in modre pete. Seveda sem se tudi naličila. Lase sem imela kar spuščene. Zaklenila sem stanovanje (mame še ni bilo doma) in odhitela po stopnicah. Hitro sem naročila taxi in se odpeljala na sestanek.

Potrkala sem na vrata. "Naprej!" je zaklical Simonov obraz. Nadela sem si prisiljen nasmešek in odprla vrata. Na zofi je sedelo 5 fantov, ki sem jih sovražila. Vsakemu posebej sem namenila prisiljen nasmešek. Predstavili so se mi. Zayn, Niall, Liam, Louis in Harry. Ko sva se rokovala sem začutila iskrico. Zardela sem in se usedla na stol nasproti njih. Simon je bil videti zelo zadovoljen. Začel je predavati v turneji in bla, bla. Saj sem že vse vedela. Moj pogled je ves sestanek gledal Harrya. Enkrat me je celo zalotil in se mi nasmehnil. Njegov nasmeh je bil zares božanski. Kaj mi je? Sestanka je bilo konec. Na hitro sem se poslovila in odšla iz pisarne. "Hej počakaj!" je rekel Harry. "Kaj je?" sem vprašala in se ustavila. "Danes si povabljena na večerjo, da se pred turnejo bolje spoznamo. Večerja bo ob 20h. Naročili smo že taxi za tvoj dom. Zraven pripelji svojo najboljšo prijateljico, ki bo šla zraven tebe," je rekel. Jaz sem le prikimala, nato pa se hitro odpravila po stopnicah.

Harry:


Nevem kaj mi je bilo, ampak domov sem zelo hitela. Hitro sem naročila taxi, da me skupina One Direction nebi več dohitela. Ne morem verjeti, da me je Harry povabil na večerjo. no cela skupina me je, ampak to ni pomembno. In ko se poznamo samo dve uri! Počakala sem, da me je taxi odložil pred našo hišo. Hitro sem odklenila vrata. Mame še ni bilo doma. Krasno! Dela do 18h. Ura je bila 15:30. Jaz bom medtem povabila svojo najboljšo prijateljico Katie k meni. Kako ji naj povem, da do Harry Stylesa nekaj čutim... Ali pa si le domišljam. Telefon je začel zvoneti.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
J - jaz, K - Katie
K: Halo Sarah?
J: Hej Katie! Imaš kaj časa?
K: Ja seveda zakaj?
J: Bi lahko prišla k meni?
K: Ja lahko, ja.
J: Super. lahko kar prideš?
K: Vredu. A je kaj pomembnega?
J: Ja zelo pomembno! Zato hitro pridi!
K: Ok! Se že odpravljam.
J: Ok čaw, se vidiva.
K: Čaw!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Potem sem še nekaj časa razmišljala o Harryu. Zelo me je očaral. Jaz pa sem taka trapa. Saj sem ga vendar sovražila! Verjetno ni bilo nič takšnega. Tako sem se le tolažila, ker sem vedela, da mi je Harry postajal všeč. Morda pa te počitnice le ne bodo tako slabe, kot sem si mislila.
Naj povem zakaj je sploh bil ta sestanek in to srečanje z skupino One Direction.
Njihov producent Simon Cowell, me je najel, da skupino One Direction spremljam na turneje čez poletja. Na začetku sem se zelo upirala, ampak itak nisem imela šanse in sem morala popustiti. Potem je bil ta sestanek in Harry mi je postajal vedno bolj všeč...

Pozvonilo je. Saj ne morem verjeti! Toliko časa sem porabila za razmišljanje v tem fantu. Le sovražila sem ga! Nenadoma sem postala spet stara trdoživa Sarah. Stekla sem po stopnicah ter odprla vrata Katie. "Kaj je tako nujnega?" me je vprašala. Jaz sem jo le zvlekla do dnevne sobe...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vem, da je začetek malo beden, ampak obljubim, da bo potem boljše. Upam tudi, da bo ta zgpdba brana, ker si zelo želim eno zgodbo napisati do konca.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ali boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

02. februar 2014
u160776
u160776
Next
ful je fajn
02. februar 2014
Neext super je<33
02. februar 2014
u145095
u145095
next
zanimiva zgodba
03. februar 2014
u113053
u113053
NEXT super je
03. februar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg