Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
no tuki je ena nova zgodbica, čeprou jih je tuki že na miljone. pište mnenja, pa ne oglašujte če ne berete.
13. februar 2013
1. del
Elis počakaaaaj!! je zakričal Tom in stekel za menoj. Tekla sem kakor hitro sem lahko. Prerivala sem se skozi množico ljudi in komaj zadrževala solze. Nekateri so se obračali za menoj in me spraševali zakaj jokam. Nisem se ozirala na njih le tekla sem. Ustavila sem se v neki ozki temni ulici New Yorka. Ja New York.Sem Elis Thompson in ne, ne prihajam iz New Yorka. Pravzaprav živim v Londonu kjer je tudi moja družina. Mama, oče, brat in še ena sestra. Z Annie (mojo sestro) tukaj študirava pravo. Radi bi postali slavni odvetnici. Torej... imam dolge, rjave, skodrane lase, modre oči in nosim ray ban očala. Veliko ljudi mi pravi da sem anoreksična vendar sama ne mislim tako sej večino časa jem. Lahko bi se reklo da je to moj hobi, poleg petja, čeprav to počnem kadar ni nikogar v bližini. Stara sem 17, no kmalu bom 18. Annie je stara 20 in zato bo letos študij tudi zaključila. Do konca šolskega leta je le še 7 dni in komaj čakam zaključek saj bova s sestro odšli nazaj v London.Torej. Ustavila sem se v temni ulici. Nikjer ni bilo nikogar. Sesedla sem se na tla, objela kolena in zajokala. Solze so kar lile iz mene. Kako mi je lahko to storil. Tom je moj fant, no nevem če to lahko še rečem. vedno sva se super razumela in si vse zaupala, sedaj pa ga najdem v postelji z mojo najboljšo prijateljico. BIVŠO prijateljico. Kako ponižujoče. No saj drugega ni bilo mogoče pričakovati od najpopularnejšega fanta naše šole. Vsa dekleta se obešajo po njem, zato sem lahko le čakala da mi bo rekel Elis konec je. Ampak ne, zagotovo je bolj zabavno če nekoga prevaraš in te pri tem zaloti. Čeprav sem jezna nanj ga imam še vedno rada. Počutim se obupno. Nevem kaj naj naredim. Počasi se vstanem in odločim da grem na sladolet. V parku bom zagotovo pozabila na vse in se sprostila. Hodila sem proti parku in opazovala ljudi kako se zabavajo. Otroci so tekali naokoli, starši pa so sedeli na klopicah in jih opazovali. Mimo so hodili pari in se poljubljali. Vsi so izgledali tako srečni le jaz sem nisem imela te sreče. Ustavila sem se pred slaščičarno. Naročila sem si vanilijev sladoled - moj najljubši. Ko sem plačale, sem se želela obniti in oditi, vendar za seboj nisem opazila fanta, ki je prav tako prišel po sladoled. Ves moj vanilijev sladoled se je razmazal po njegovi srajici ki je izgledala dokaj draga. Oprosti, nisem te videla. Joj oprosti kakšna neroda sem, sem se začela opravičevati. Fant se mi je le smejal, nato pa dejal: Je že vredu. Naj ti kupim nov sladoled, ker imaš svojega na moji srajici. Naredila sem prisilni nasmeh saj mi je bilo grozno nerodno, nato pa le pokimala. Naročila sem novo kepico vanilijevega sladoleda, nato pa me je on povabil v park. Ker res nisem imela drugega dela sem privolila in skupaj sva se vsedla na klopici v bližini jezera. Izvedela sem da mu je ime Josh. Ima kratke lase in rjave oči. Pogovarjala sva se kar nekaj časa. Pogovor bi še nadaljevala, če nebi dobila sporočila. V njem je pisalo.........+ one direction pridejo not mal kasnej
Elis počakaaaaj!! je zakričal Tom in stekel za menoj. Tekla sem kakor hitro sem lahko. Prerivala sem se skozi množico ljudi in komaj zadrževala solze. Nekateri so se obračali za menoj in me spraševali zakaj jokam. Nisem se ozirala na njih le tekla sem. Ustavila sem se v neki ozki temni ulici New Yorka. Ja New York.Sem Elis Thompson in ne, ne prihajam iz New Yorka. Pravzaprav živim v Londonu kjer je tudi moja družina. Mama, oče, brat in še ena sestra. Z Annie (mojo sestro) tukaj študirava pravo. Radi bi postali slavni odvetnici. Torej... imam dolge, rjave, skodrane lase, modre oči in nosim ray ban očala. Veliko ljudi mi pravi da sem anoreksična vendar sama ne mislim tako sej večino časa jem. Lahko bi se reklo da je to moj hobi, poleg petja, čeprav to počnem kadar ni nikogar v bližini. Stara sem 17, no kmalu bom 18. Annie je stara 20 in zato bo letos študij tudi zaključila. Do konca šolskega leta je le še 7 dni in komaj čakam zaključek saj bova s sestro odšli nazaj v London.Torej. Ustavila sem se v temni ulici. Nikjer ni bilo nikogar. Sesedla sem se na tla, objela kolena in zajokala. Solze so kar lile iz mene. Kako mi je lahko to storil. Tom je moj fant, no nevem če to lahko še rečem. vedno sva se super razumela in si vse zaupala, sedaj pa ga najdem v postelji z mojo najboljšo prijateljico. BIVŠO prijateljico. Kako ponižujoče. No saj drugega ni bilo mogoče pričakovati od najpopularnejšega fanta naše šole. Vsa dekleta se obešajo po njem, zato sem lahko le čakala da mi bo rekel Elis konec je. Ampak ne, zagotovo je bolj zabavno če nekoga prevaraš in te pri tem zaloti. Čeprav sem jezna nanj ga imam še vedno rada. Počutim se obupno. Nevem kaj naj naredim. Počasi se vstanem in odločim da grem na sladolet. V parku bom zagotovo pozabila na vse in se sprostila. Hodila sem proti parku in opazovala ljudi kako se zabavajo. Otroci so tekali naokoli, starši pa so sedeli na klopicah in jih opazovali. Mimo so hodili pari in se poljubljali. Vsi so izgledali tako srečni le jaz sem nisem imela te sreče. Ustavila sem se pred slaščičarno. Naročila sem si vanilijev sladoled - moj najljubši. Ko sem plačale, sem se želela obniti in oditi, vendar za seboj nisem opazila fanta, ki je prav tako prišel po sladoled. Ves moj vanilijev sladoled se je razmazal po njegovi srajici ki je izgledala dokaj draga. Oprosti, nisem te videla. Joj oprosti kakšna neroda sem, sem se začela opravičevati. Fant se mi je le smejal, nato pa dejal: Je že vredu. Naj ti kupim nov sladoled, ker imaš svojega na moji srajici. Naredila sem prisilni nasmeh saj mi je bilo grozno nerodno, nato pa le pokimala. Naročila sem novo kepico vanilijevega sladoleda, nato pa me je on povabil v park. Ker res nisem imela drugega dela sem privolila in skupaj sva se vsedla na klopici v bližini jezera. Izvedela sem da mu je ime Josh. Ima kratke lase in rjave oči. Pogovarjala sva se kar nekaj časa. Pogovor bi še nadaljevala, če nebi dobila sporočila. V njem je pisalo.........+ one direction pridejo not mal kasnej
13. februar 2013

u107408
Neeeeeeeeext!!
Samo eno prošnjo: ko pišeš premi govor, a lahko pišeš narokovaje, upam da ti nisem tečna (:
Samo eno prošnjo: ko pišeš premi govor, a lahko pišeš narokovaje, upam da ti nisem tečna (:
13. februar 2013

u110196
next
15. februar 2013
Okeei!! <3 +nova braalkaa <33
Ušeč mi je zgodba
)
NEEEEEEEEEEEEEEEEEXXXXXXXXXXXXXXXTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTIIIIIIIIIIIIIIII!!!
Ušeč mi je zgodba
NEEEEEEEEEEEEEEEEEXXXXXXXXXXXXXXXTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTIIIIIIIIIIIIIIII!!!
15. februar 2013
>>danes ob 19:00 v Starbucksu. SAMA.<< Še enkart sem pogledala v enkarn telefona če sem res pravilno prebrala. Pogledala sem Josha in spet telefon. Nisem vedela ali naj bom vesela ali začudena. Številka je bila zasebna zato nisem vedela koga naj pričakujem. Odločila sem se da grem, pa naj bo kar bo. Pogledala sem an uro - 17:45 žee?? ''Moram it. Hvala za sladoled in še enkart oprosti za srajico'' sem se poslovila in odšla. Stopila sem skozi vrata stanovanja in se zadrla ''ANNIEEEE pridi seeem.'' Še dobro nisem končala stavka je že stala pred menoj. ''Kaj hočeš?'' me vpraša. ''Dobila sem sms...'' ji hitim pripovedovati in pokažem sms. ''In neveš kaj obleči''. me je prehitela še preden bi uspela vse povedati do konca. Pokimam. Odprla je omaro in ven začela metati vsa moja oblačila. Stala sem ob vratih z odprtimi usti in opazovala kako moja soba postaja pravo smetišče. No ja, vsaj omaro si bom pospravila ko bom nazaj zlagala vsa oblačila. Ali pa tudi ne. Še kar nekaj časa sem morala čakati saj imam res veliko omaro vendar nikoli ne najdem ničesar za obleči. Po dolgem času je iz omare povlekla črno kratko krilo, ki ga nisem oblekla že 3 leta. Čudno sem jo pogledala ''saj nisi resna?'' jo vprašam. ''Zakaj pa nebi bila?'' mi hitro zdrdra in naprej išče še zgornji del. ''Tega nebom oblekla, sploh nevem če mi je še prav'' ji rečem saj res nisem želela izgledati kot cipa tam, čeprav nevem zakaj mi je to prišlo na pamet. Annie je med tem iz kupa oblačil potegnila še belo majico in iz obešalnika vzela nekakšno jakno. Vse skupaj mi je podala v roke in me dobesedno spodila v kopalnico da se preoblečem. Ko sem se poskušala preobleči, je ves čas stala pred vrati in me spraševala če sem že. Ko sem ji končno odgovorila da sem je kar priletela v kopalnico s stolom. Namignila mi je naj se vsedem nanj. Sedla sem, ona pa je odprla svojo toaletno torbico in me naličila. Rahlo mi je tudi skodrala lase. Ko je zaključila je odšla iz kopalnice in me pustila da se ogledam, pri vratih pa se je še obrnila in mi je dejala ''Na postelji te čakajo še čevlji in torbica. Uživaj ker moraš biti čez 5 min pred Starbucksom.'' Pogledala sem na uro in skloraj zletela nazaj v sobo se hitro obula in pograbila torbico. hodila sem čez park in se ustavila pred Starbucksom. Bila sem tako nervozna, da sem se kar tresla. Globoko sem vdihnila, izdihnila, vdihnila, izdihnila, vdihnila, izdihnila, vdihnila, dovolj bo in vstopila skozi vrata. Ozrla sem se okoli če bi kkoga poznala. Iz kota sem zaslišala glas ''ELIS tukaj...'' Obrnila sem se in tam zagledala Toma. Prišel je do mene in me želel objeti. ''Ne, neboš. Imel si priložnost in si jo zapravil. Druge nebo.'' obrnila sem se in odšla ven. Kaj pa misli da je. Z Elis se nebo nihče več igral. Stala sem sredi parka in nisem vedela kaj, zato sem se odločila da grem v kino. Čeprav ni daleč, bi lahko odšla peš ampak ker sem bol len otrok sem si poiskala taxi, ki me je odpeljal do kina. Prav danes je bila premiera novega filma v katerem igra Megan Fox, zato je bila velika vrsta. Niti nevem če bi se temu lahko reklo vrsta. Tam je bilo ogromno število najstnic ki so kot ponoreve vpile ''ONE DIRECTION ONE DIRECTIONE....''Ena Smer? Kaj za vraga? Stopila sem malo bližje da bi si ogledala kaj se dogaja. Sredi kričečih deklet je stalo 5 fantov. No nekako so mi bili všeč, predvsem tisti s kratkimi lasmi. Stal je na sredini, kot nekakšen vodja. Takrat so prišli novinarji. ''Harry Kako to da ste tu? Zayn kaj se dogaja z vami in vašim dekletom? Liam... ''torej mu je ime Liam. Ljubko.
mnenja?
mnenja?
15. februar 2013
evo še slike:
ELIS
http://favim.com/orig/201106/01/curly-flower-girl-hair-lake-pretty-Favim.com-63338.jpg
ANNIE http://25.media.tumblr.com/5e275a83c78d7b587135fcd2e2bc101f/tumblr_mi8qjsLnfD1rmsyr4o1_500.jpg
TOM
http://24.media.tumblr.com/32a40d50c3102531310be3f65f659139/tumblr_mht6ubuBUH1s3caoho1_500.jpg
ELIS
http://favim.com/orig/201106/01/curly-flower-girl-hair-lake-pretty-Favim.com-63338.jpg
ANNIE http://25.media.tumblr.com/5e275a83c78d7b587135fcd2e2bc101f/tumblr_mi8qjsLnfD1rmsyr4o1_500.jpg
TOM
http://24.media.tumblr.com/32a40d50c3102531310be3f65f659139/tumblr_mht6ubuBUH1s3caoho1_500.jpg
15. februar 2013

u107408
Neeeeeeeext!!
15. februar 2013
torej mu je ime Liam. Ljubko. ČAKI.. pa saj tam je Josh. Pomaham mu in on me opazi. Nemore mi pomahati nazaj saj igra bobne. Uau odlično mu gre. Ko so imeli odmor je Josh stopil do mene. ''Hello whatsup?'' pravi in me objame. ''Pozdravljen tudi ti. Tole bobnanje ti gre odlično od rok. Koliko časa že igraš? In kdo so ti fantje s teboj? Kar dobri so.'' Pogleda me s tistim WTF pogledom. ''Saj nisi resna, neveš kdo so?'' Tedaj pa k nama priteče neki blondinec, ki je prej pel. Vrže se Joshu v objem.''Torej Josh vsi čakamo da nam predstaviš to lepotico'', pravi in pokaže še na ostale ki hodili proti nama. ''torej.. am..'' začne Josh in se obrne proti njim. svojo levo roko me objame okoli bokov in nekako zardi. ''Fantje to je Elis. Elis to so Niall in pokaže na blondinca Louis in pokaže na tistega z rdečimi hlačami in črtasto majico, Harry tisti s skodranimi lasmi Zayn s črnimi lasmi in letter jacket in Liam.'' moje oči so se ustavile na njem in nisem jih hotela premakniti. ''Elis?'' me dregne Josh. ''JaJa Kaj?'' pred seboj sem zagledala pet iztegnjenih rok. ''aja.'' z usakim sem se rokovala nato pa so fantje morali nazaj, saj naj bi zapeli še vsaj 5 pesmi. Usi so že stekli nazaj k mikofonom le Josh je še vedno stal ob meni. ''Počakaj me tu. Presenečenje imam zate.'' what? okej. stala sem čisto blizu Josha in ko sem ga pogledala je vedno gledal vame. res nevem kaj naj si mislim. fantje so bili res supr. zapeli so pesmi do konca, nato pa podpisali nekaj avtogramov. Josh je stopil do mene me prijel za roko in potegnil za sabo. tekla sva skozi park. komaj sem ga dohitevala saj je kar hiter. ustavila sva se pred staro hišo. pogledala sem ga v oči. ''Pridi'' mi je rekel me objel okoli bokov in skupaj sva stopila skozi vrata. vse je bilo zatemnjeno, prostori so bili prašni in polni pajčevine. hodila sva po hodnikih in prišla do velikih vrat. odprl jih je in stopila sva v veliko sobo. na sredi je bila miza in na njej dva kozarca za vino, sveča in vino. ''Josh..'' sem začela. ''Pššššt... Pridi.'' Odmaknil mi je stol da sem sedla. sam se je usedel na drugo stran in me pogledal v oči. Bila sem zelo prestrašena saj nisem vedela čemu vse to. ''torej kako si?'' je začel. WATAFAK? resno vse to samo zato da me vpraša kako sem? weird. tako sva se pogovarjala skoraj pol ure, spila sva že skoraj celo steklenico vina, nato pa je Josh spet začel. ''Najbrš se sprašuješ zakaj sva tu ne?''
mau krajši del. naslednji bo dalši
mau krajši del. naslednji bo dalši
16. februar 2013

u107408
Neeeeeext!!
16. februar 2013
a bi lahk napisal kak se vam zdi? pa pač če kej popravim? hvala
pa dejte mal oglašvat če lahko
pa dejte mal oglašvat če lahko
16. februar 2013

u107408
Men je ful huda zgodbica :3
resno dobr pišeš (:
resno dobr pišeš (:
16. februar 2013

u107408
aja, če kej popravš. Sam mešaš mal sedanjik pa preteklik, to poprav, drgač sm pa že rekla da ful hudo pišeš (:
17. februar 2013

u87504
next
17. februar 2013

u115761
neeeeext+nova bralka
17. februar 2013

u57082
Neeext.!!
05. april 2013