Heii
Vem d je že res OGROMN teh ff-jeu o One Direction ampak sm se odločla d bom tut sama začela enga pisat in upam d vm bo ušeč Sm pa dost nesamozavestna tko da prosm če vam ne bo ušeč me ne popoljuvat pa napadt..
Vesela bom pa ush spodbud, komentarjeu alpa sporočil.

~flashback~
"Jade pridi čas je za spanje.", je nežno zaklicala mama. "Že prihajam!", sem odvrnila in se priklonila svoji namišljeni publiki, ter odložila namišljen mikrofon na poličko. Previdno sem splezala v posteljo in mama me je pokrila z odejo. "Nekoč bom stala na velikih odrih in imela veliko oboževalcev.", sem zasanjano rekla, mama pa se mi je toplo nasmehnila. "Vse se lahko uresniči, če le dovolj verjameš v to. Lahko noč Jade, ponosna sem nate.", je zašepetala, me poljubila na lice in zapustila sobo.
~end of flash~
"Jade. Jade! JADE!", so me zbudili jezni glasovi. Zamežikala sem v močno svetlobo in se zazrla v tri znane obraze. "Hujša si od medveda pozimi.", je izjavila Perrie in skočila name. Jesy in Leigh-Ann sta se ji pridružili in začele smo se smejati.
Mama je imela prav. Moje sanje so se uresničile. Sedaj imam vse, kar si lahko zaželim. Slavo, denar, tri najbolše prijateljice in fanta.
Dekleta so se odvalile z mene in imele nasmeh do ušes. "Zakaj se tako smejite?", se jih vprašala in se dvignila. Spogledale so se in Perrie je navdušeno zaklicala "Sodelovale bomo z One Direction!". Moj nasmeh je rahlo izginil z mojega obraza, dekleta pa so me začudeno pogledale. "Ali ni to super?", je vprašala Jesy. "Seveda je super, le nočem biti obkrožena z njimi ves čas.", sem se zlagala. Razumno so pokimale, saj so vedele, da sem bolj sramežljiva. Vendar tokrat to ni bil pravi razlog. Oh, če bi le vedele...
31. maj 2013
u117833
u117833
Awwi, končno neki tut z LM. Pa smo le dočakali haha. Mn je ž ušeč in me prau zanima kk bo še naprej :')
Neeeeeeeext ženska NEXT!
31. maj 2013
NEXT!!!!
31. maj 2013
1.del Spomini
Jesy in Leigh-Anne sta nato odšli, ostala je le Perrie, ki me je očitno ujela na moji laži. "Jade moja najboljša prijateljica si..kaj je narobe?", me je zaskrbljeno vprašala in zavzdihnila sem. "Prav, povedala ti bom vse od začetka.", sem se udala, ter se udobno namestila na svojo posteljo. "Vse se je začelo, ko je moj najboljši prijatelj dobil punco..."
~Flashback~
Dobil sem dekle. Ta stavek je donel po moji glavi, v trebuhu pa sem imela čuden občutek slabosti. "P-punco?", sem za vsak slučaj še enkrat vprašala. Namenil mi enega izmed njegovih najlepših nasmehov. "Ja! In to samo Lizzie Delavingne.", je navdušen dejal, mene pa je še bolj vleklo na bruhanje ali pa jok? "To cipo?", je butnilo iz mene, on pa me je začudeno pogledal. "Jade? Ne govori tako o njej. Moja najboljša prijateljica si! Morala bi me podpirati.", je malo jezno rekel, jaz pa sem zavila z očmi. "Saj te, vendar lahko povem tudi svoje mnenje. Ona je C-I-P-A. Samo prizadela te bo! Zakaj si tako trmast?", sem še sama nesramno dodala. Ustal je z gugalnice, me grdo pogledal in odšel.
Naslednje dni se je zabaval z njo, name pa je skoraj pozabil.
Nekega večera me je prebudil hrup in kuhinje. Šla sem pogledat, kdo je tam in zagledala sem Harryja. Sedel je na tleh, okrog njega so ležali razbiti predmeti, njegove oči pa so bile solzne in rdeče. "Harry?", sem nežno zašepetala in se usedla k njemu, ter ga objela. "Prav si imela! Res je cipa, prevarala me je.", je komaj izdavil v solzah. Močneje se je stisnil k meni in še sama sem začutila slane solze. "Nikoli te nočem izgubiti!", je zašepetal, jaz pa sem ga božala po laseh in mu šepetala, da bo vse v redu.
~End of flash~
Perrie me je s širokimi očmi gledala in napeto poslušala. "Kasneje je spet padel v njeno past in ji oprostil vse njene laži. Sovražila me, ker sem mu hotela ponovno odpreti oči. Skregala naju je, a tokrat sva se močno sprla. Tako močno, da je bilo najinega prijateljstva konec.", začutila sem solze, a sem vseeno nadaljevala. "Spakirala sem in odšla iz najinega skupnega stanovanja. Harry se je kasneje ponovno razšel z njo in tokrat za vedno. Bolelo me je zato, ker sem bila zaljubljena vanj.", sem končala svojo pripoved in Perrie me je objela. "Razumem te Jade. Ampak poskusi pozabiti.", je spodbudno dejala.

~huala obema za spodbudni začetek trudla se bom čimveč pisat spotoma če bo use posreč bo dons še tretji del~
31. maj 2013
u117833
u117833
Awwwi awwi awwiii Spraj ju hitro skup nazaaaaj prosim *w*
neeeeeeeeeeext!
31. maj 2013
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!OMG FUL DOBR PIŠEŠ!PA NE PISAT DOLHIH NEXTOV PLIS.TAKE,KO ZDEJ PIŠEŠ SO ČIST OK
31. maj 2013
Neeeeeext *____*
31. maj 2013
neeeextt
31. maj 2013
u119629
u119629
neeext *___*
31. maj 2013
2.del Nove zamisli
Po pogovoru s Perrie sem se začela počutiti bolje. Imela je prav, ko je rekla, da prijateljstvo večinoma pride in gre. Zavedati se moramo, da vedno ostanejo le najbolj trdne vezi. V nesreči spoznaš prijatelja, pravijo. Pa še res je!
Stala sem v kopalnici in se še zadnjič pogledala v ogledalo. "Saj ne izgledam tako slabo.", sem pomislila in si okrog vratu zapela pentljo (mašnjo, mašnjico uglaunm karkol haha). Na hitro sem svojemu fantu odgovorila na sporočila in odšla ven.
Z zasebnim taksijem smo se odpeljale pred neko stavbo. Po Jesyjinem mnenju naj bi bil to studio od One Direction. Pa saj niti ni bilo pomembno, kaj je ta stavba. Važno je bilo, da so notri oni in še posebej ON. Izstopile smo in se nekako prebile v notranjost. Zunaj je kar grmelo paparacev, očitno vse skupaj ni predstavljalo le nedolžnega obiska. Naš meneger nas je vodil po dolgem hodniku in vedno bolj mj je postajalo slabo. "Žal mi je, da s seboj nisem vzela vrečke za bruhanje.", sem zašepetala Perrie, ki je takoj padla v smeh. Seveda je mislila, da se le šalim. No, saj tudi sama nisem več vedela ali naj se jokam ali smejim. Meneger je odprl neka vrata in vstopile smo v svetlo pisarno. Dišalo je po..emm kakorkoli spustimo to. Posedle smo se po manjšem kavču in čakale...in čakale...in čakale...meneger je živčno pogledal na uro..in čakale..in čakale..Leigh-Anne si je začela piliti nohte..in čakale..in čakale..Jesy je zdolgočaseno začela bloditi po pisarni..in čakale..(petje čričkov)...
~20 minut kasneje~....in čakale..
"Zayn spet smo zamudili zaradi tebe.", je zavpil jezen glas, ki sem ga takoj prepoznala. Striček Simon. "Nisem jaz kriv, če moram paziti na svojo lepo pričesko.", je zastokal glas za njim. V sobo so vstopili fantje, ki so se prepirali. Naša menegerja sta se pozdravila in rokovale smo se s fanti. Ko so se moje oči srečals s Harryjevimi zelenimi, sem se na vso moč v mislih začela zahvaljevati svoji izjemni pameti, da sem tik pred odhodom pojedla šklatlo pomirjeval. Zagotovo je vedel, da sem v skupini Little Mix, a njegov izraz je bil vseeno presenečen. Hitro sem spustila njegovo roko in se vrnila na svoje mesto. Fantje so se skoraj stepli za mesto na kavču, Perrie pa je z očmi spremljala črnolasega/lepolasega/najlepšelasega Zayna . Nagnila sem se k njej in ji zašepetala, naj si ga ogleduje bolj neopazno. Vidno je zardela in pogled preusmerila v tla.
"Posluh prosim!", je bolj naglas rekel Simon. "S Simonom sva sklenila pomembno odločitev. Obe skupina sta zelo znani, zato sva prepričana, da bi vaš duet požel ogromno zadovoljstvo najstnikov.", je razložil naš meneger. Usta so se mi od presenečenja sama od sebe odprla in skoraj sem jih pozabila zapreti. "To pa še ni vse..."
31. maj 2013
next
31. maj 2013
next
01. junij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeext!!! <33
01. junij 2013
Nextt <3
01. junij 2013
3.del Nadaljevanje novosti
"To pa še ni vse...", je nadaljeval. Zakaj imam občutek, da si bom danes izpahnila čeljust? "Če bo duet uspešen, ga boste lahko predstavili na skupni turneji.", je dokončal in zalotila sem se z odprtimi usti. Prav sem imela, to nikakor ni bil le nedolžen sestanek. Fantje so se spogledali in si nekaj šepetali. Harryjeve oči so ujele moje, a sem hladno pogledala stran. Nisem mu hotela pokazati, da mi ni vseeno zanj, vendar sem začela ugotavljati, da ravno to počnem. Odločila sem se, da se bom obnašala, kot da ni nič. "Torej, kaj pravite na to?", je vprašal Simon. "Ideja je precej zanimiva Simon. Mi se z njo strinjamo.", je rekel Liam, ter se prijazno nasmehnil. Dekleta smo se spogledala in preden bi uspela ugovarjati, je Perrie izjavila usodni stavek "Vsekakor se strinjamo."
Pot nazaj je bila precej glasna s strani deklet. "Jade ne kuhaj mule! Ta turneja bo zagotovo zanimiva.", je dejala Jesy in mi v glavo vrgla papirček od bonbona. Zavzdihnila sem. Pa saj ima morda prav, ampak ne za dolgo.
Doma sem si enkrat prebrala besedilo pesmi, nato pa sem odšla k svojemu fantu Samu.
"Duet z One Direction praviš?", je rekel, ko sva sedela na kavču in gledala televizijo. "Ja. Sledi tudi turneja z njimi.", sem žalostno dodala in se bolj stisnila k njemu. Z eno roko me je objel okoli pasu in se nasmehnil. "Ljubim te Jade, zato turneja za naju ne bo ovira." Poljubila sem ga in zaprla oči. Jutri me bo čakal naporen dan..

~oprostite za krajši in dolgocasen del ampak pisala sem ga med voznjo u ljubljano.
P.s oprostite za morebitne pravopisne napake hah anyway upam d vam bo usec..en del pride se zvecer♥~
01. junij 2013
u117833
u117833
Awwi. Koma čakam na začetek Zerrie zveze u temle haha :') Neeext<3
01. junij 2013
next
01. junij 2013
Ni zdolgočasen!Neeeeeeext čimprej!
02. junij 2013
3.del
Ko sem se zbudila, je zunaj že močno sijalo sonce. Čez dobri dve uri bom skupaj z dekleti in fanti sedela v studiju, ter vadila note. Potipala sem po kavču in ugotovila, da Sama ni več doma. Počasi sem vstala in se napotila v kopalnico.
S kavo v rokah sem s hitrimi koraki hodila proti studiju. Ponavadi nas paparaci oblegajo zmerno, a tokrat jih je bilo spet ogromno. V časopisih, na katere sem vrgla oko, ko sem prečkala neko ulico, je že z debelo natisnjenimi naslovi pisalo nekej o združitvi moči Little Mix in One Direction. Do mene so prišli varnostniki in mi pomagali priti v studijo.
"Fantje spet zamujajo?", je vprašala Jesy, ki se je vrtela na vrtljivem stolu. "It's in their DNA!", je zapela Perrie in planile smo v smeh. "Mislim, da smo tokrat kar točni.", je rekel globok glas za mano. Obrnila sem se in za mano so stali fantje. Niall in Louis sta nekako podpirala Zayna, ki je še vedno napol spal. "Zayn Perrie te gleda.", je tiho zašepetal Louis, vendar sem ga lahko slišala, saj je stal v moji bližini. Zayn je sunkovito odprl oči in se sramežljivo nasmehnil. Perrie je ponovno zardela in občutek sem imela, da bo tega zardevanja vedno več. Začutila sem, da se je stran kavča zraven mene malo ugreznila. Zraven mene se je usedel nihče drug kot pa Harry. Res super!
~Perrie's p.o.v (point of view)~
Ko se mi je Zayn nasmehnil, sem začutila vročino in rdečico, ki sta oblili moje telo. Njegov nasmeh je bil preprosto čudovit. Je res zelo očitno, da mi je všeč?
Harry se se vsedel poleg Jade, ki je naredila nekako zmeden, obupan pogled. Dejansko bi bila res simpatičen par. Ampak Jade je trmasta in ne bo hitro popustila pri svojem mišljenju. Opazila sem, da je Harry hotel nekaj reči, a ga je prekinil učitelj petja, ki nas je povabil k začetku vaj. Jade je s svetlobno hitrostjo vstala, Harry pa je žalostno pogledal za njo. Mislim, da jo pogreša ob sebi prav tako, kot ga ona.

~evo next. huala za spodbudne komentarje pa oprostite ker učerej nism napisala naxta čeprou sm rekla d ga bom..mogla sm se učit ker me dons čez dan ne bo jutr pa pišemo etiko in tiste ki ste kampanjske učenke kokr sm js pol veste kako se je učit zadnje sekunde drgač pa huala za komentarje usaj vem d nekdo bere ;D~
02. junij 2013
Neeeeeeeeeeeeeext hitr!!!!!!!!
02. junij 2013
u117833
u117833
Awwwiii Zerrie all the way! Pa dej da se bota Hazza pa Jade kam mogla zaklepat haha. Mam ideje danc, sorč. Neeeeeext ;')
02. junij 2013
next
02. junij 2013
next
02. junij 2013
Že pišem naslednji del tko da bo vrjetn naliman čez kkšno urco alpa dve ker zraun počnem še kej druzga za šolo
Drgač pa dekleta eno opozorilo al nekej mam za vas..odločla sm se d bo moja zgodbica predusm s poudarkom na Jarry (Jade in Harry) takoj za njima pa bo Zerrie <33 tko d ne boste preveč razočarane ker ne bom poparčkala še ostalih med seboj..glede na to d je to moj prvi fanfiction se bom osredotočlla predusm na dva parčka *.* normaln pa bom tut druge člane obeh skupin upletala
Spet huala za komentarje pa Dora huala za idejo mam že use u mislih prpraulen sam še natipkat morm <33 če mate ideje kr povejte pol pa bom vidla kako se bojo lohka uklučle u zgodbico
03. junij 2013
4.del
~Jade's p.o.v~
Vaje so v naslednjih dneh potekale zelo čudno...no verjetno govorim le v svojem imenu. Perrie namreč med vajami neizmerno uživa v Zaynovi družbi. Kdo bi ji lahko zameril? Jesy in Leigh-Anne pa sta se zelo spoprijateljili z Niallom in Louisom. Štirje norci na kupu pa še nikoli ni pomenilo nič dobrega. Uspelo jim je uničiti klavir in podreti stojala z mikrofoni. Učitelji petja in ostali s tem vsekakor niso bili zadovoljni. Jaz sem se še najbolj ujela z Liamom. Fant je zelo prijazen in z njim lahko govorim o čemerkoli brez, da bi me skrbelo reakcije njegovega dekleta. Harry je večinoma sameval, saj ni hotel z nikomer spregovoriti niti besede. Tudi pel ni po svojih najboljših močeh po mnenju ostalih.
................................................................
Sedela sem na letalu in si v ušesa vstavila slušalke. Vrtela se je ena izmed mojih najljubših glasb Heart Attack. Ne tisti od One Direction, temveč Demi Lovato. Med poslušanjem sem zaspala, saj je bil let dolg.
"Pst hahaha..", me je prebudilo šepetanje in smejanje. Pomela sem si oči in pred seboj zagledala Liama, ki je imel narisane brke, očala ipd. "Jade? Od kdaj imaš brke?", je v smehu izjavil, jaz pa sem zgroženo začela brskati po torbici. "Prekleto! Kje je moje ogledalo?", sem jezno dejala in prosila Perrie za ogledalo, ona pa je prosila Zayna. "Prosim ne razbij mi ga.", je moledoval Zayn. "Pa saj jih imaš doma še najmanj sto.", se je vmešal Louis. "Vem, ampak vsak predstavlja del mene. Če se razbije kakšno ogledalce, imam občutek, da sem se razbil jaz.", je nakladal Zayn, Perrie pa ga je gledala kot boga. "O ogledalih govoriš, kot bi bili tvoji otroci.", je pristavila Leigh-Anne. "Saj so neke vrste.", je odgovoril Zayn. "Kaj ni fantastičen?!", je vzkliknila Perrie, mi pa smo zavijali z očmi. Ko sem zagledala svojo podobo v ogledalu me je skoraj zadela kap. "Vi niste normalni!", sen iztisnila iz sebe in jezno odšla po vodo in robčke, da bi se očistila.
Čez dobre pol ure smo pristali in z Liamom sva si obljubila, da se jim bova maščevala.
Hotel je bil zelo velik in nekako smo se porazdelili po nadstropjih in sobah, saj določeni nismo želeli biti v bližini nekaterih. Po dvigalu sem se zapeljala v tretje nadstropje in se namestila v svojo sobo.
Naslednji dan smo imeli prosto, saj smo potrebovali počitek po napornem tednu. Odpravljala sem se v bližnjo trgovino in sem uporabila dvigalo, da bi se zapeljala do recepcije. Naenkrat so se vrata dvigala odprla in vstopil je Harry.
03. junij 2013
neeeeeext
03. junij 2013
next hitr :**
03. junij 2013
u117833
u117833
neext neeext neeexxt
03. junij 2013
nextt
03. junij 2013
neeeext :3
04. junij 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani