u82298
u82298
Zgodba je namenjena eni moji skrivni prijateljici ime pa ji je.....................
Ugotovite!
____________________________________________________________________________________


''Nehaj sem rekla......si gluh?!'' ''Noo........kaj je pa zdaj narobe?'' ''Ne delaj se norega.........misliš da te nisem videla s tisto važičko?!!'' rečem in zaloputnem z vrati. Ne maram ga na živce mi gre on in ona. Slišim kako vrata zaloputajo, odšel je. Hitro se zjočem in pokličem Laro ( ) in ji povem kaj se je zgodilo,rekla je da bo čez 5 minut pri meni. '''Dringgg'' je že bila pri meni,ona je edina ki me lahko potolaži drugi me ne more. Pogledam se v ogledalo in se odpravim proti vratom objaveva se in greva v mojo sobo. Pokažem ji sliko kako se on in ona (da ne bo pomote ne Lara) poljubljta takrat so mi začele teči solze.Ker pa sestre mame in brata ni je Lara je rekla če bi imeli pižama party,seveda sem privolila ker so pižama party-i z njo le najboljši, ''samo po stvari grem pa pridem ob sedmih '' reče Lara in odide,jaz pa sem pripravila vse kar je potrebno sladkarije, pijačo, film kateri bova gledale (ne pa grozljivk) sobo bom si okrasila pospravila hišo in je to to.
Soba:


''Dringggg'' pozvoni in grem odpret bila je Lara in v roki je imela CD-je. Povabila sem jo noter in šle sva v dnevno sobo in gledali sva film naenkrat pa........
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sem Isabella na kratko Isa ali Bela.Imam naj prijateljico Laro.Živim z mamo, bratom in sestro. Vsi trije spimo v isti sobi.Bratu je ime Niall Horan.Jap Pišem se Horan ampak raje bi se pisala Styles,jah zaljubljena sem v Harrya.
Jaz:
Lara:
Nialla pa nebom dala ker ga vsi poznate.
_________________________________________________________________________________
A) Kdo je moja skrivna prijateljica?
B) Kaj se je zgodilo?
C) Next?

Boš bral/a


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

06. april 2014
a)ne vem
b) ne vem
c) ja next!
06. april 2014
u82298
u82298
še 5 nextov
06. april 2014
u160233
u160233
a) vem, ampak ne povem
b) nimam pojma
c) neeext!
06. april 2014
u82298
u82298
jutri napišem
in upajmo
da se bo
nabralo nekaj
nextov
06. april 2014
next
06. april 2014
u82298
u82298
Ock nextam za HarryStylesbayb, Tjašyy (me je prosila naj napišem ) in klara alex

https://www.youtube.com/watch?v=W-TE_Ys4iwM med branjem poslušajte tole pesem
____________________________________________________________________________
Je pozvonilo ''Kaj za vraga ob tej uri?'' sem rekla in šla odpret in ni bilo nikogar, ko pa sem pogledala na stopnico je bila koverta na njej pa napisano Isabella Horan,Lara Blue in Tjaša Pepper zaprem vrata in grem v dnevno sobo in tam še večje presenečenje Tjaša je bila tam.
Tjaša:

Stekli sva si v objem saj se nisva videli 3 leta in sem jo zelo pogrešala '' Sestrica!!! Kaj pa ti tukaj?'' ''Amm nebi smela biti? '' ''Seveda si lahko'' sem rekla in se nasmehnila ''V sobi vaju čaka večje presenečenje od mene '' ''Pridi Lara poglejva kakšno presenečenje nama je pripravila !'' rečem on greva gor ko pa odprem pa vidiva.............'''1D v moji hiši'' sem kričala (hahahahhh) ko sem ugotovila da imam v roki kuverto sem jo odprla in potegnila ven tri listke oz. vstopnice in še VIP so poleg pa letalsko vozovnico (ali kako naj rečem ) za v london kjer 1D bo nastopal in kjer on živijo. Koncert bo 28 junija.med počitnicami. Šli smo se resnica ali izziv vrtel je Harry in pokazala na mene ''izziv''vsi smo pogledali Harrya in čakali ''Povej kaj več o sebi'' ugh to je pa lahko ''Sem Isabella na kratko Isa ali Bela.Imam naj prijateljico Laro.Živim z mamo, bratom in sestro.Bratu je ime Niall Horan.Jap Pišem se Horan.'' Zayn,Liam,Louis in Harry so pogledali Niall ''Nam pa nisi povedal'' so rekli vsi naenkrat.Nekaj časa smo se še šli potem je Liam rekel ''Punce imate sobe za goste?'' ''Ja sicer je moja hiša '' ''Ok pokaži nam'' ''Ja očka'' sem rekla in se nasmejala, vsakemu sem pokazala svojo sobo in šla še sama spat.
Vstopnice:

_____________________________________________________________________________
A) Se bo kaj pletlo med Harryom in Iso?
B) Če ja, kaj točno?
C) Kaj sta si Tjaša in Isa?
D) Next?
06. april 2014
A) Se bo kaj pletlo med Harryom in Iso? jo je pustil
B) Če ja, kaj točno?kot v a
C) Kaj sta si Tjaša in Isa? sestri?
D) Next? jaaa
neeeeeext!
06. april 2014
u160233
u160233
a) Ja.
b) Le kaj? Sparčkala se bosta.
c) Sestri.
č) NEEEXT!
06. april 2014
u82298
u82298
jutri
06. april 2014
Next
06. april 2014
želiš da bi lahko brisali teme, ki jih več ne obiskuješ in brisali svoje komentarje!!
-nika nikicaa
-crazy_love
-Ellena Brave
- twity smile
-Minny_Winny
-ღвєαυтιƒσℓ_gяℓღ
-Paty12
-Nika Fekonja
-●●ωιℓ∂_gιяℓ●●
-ɢıяαғғε ▲
-urska1D
-lolipop_rock
-Nail-woman
-**Jade**
-lovely dogs
-love hip hop <3
-Luka Melinc
-♛σηє ∂ιяєтιση♛
<3somrak<3
MR twist&pulse
-J-S-Girl
-Mellissa
-Mmaajjaa Maja
-ϟɴᴜᴛᴇʟʟᴀ·•●-
-BVB-lover
-Ƒᴇᴀᴛʜᴇя✫
-ℳιcнαєℓѕ ℓσνє.*
-ԃɾҽαɱʂ...*
-Ɗιαмoɴs ◊
-**animals**
-selena&1D
-°мяѕ. ¢яαzу°
-
-
-
-
-
-
-
-
Če zmanka črtic jih pripiši. To pošlji najmanj na 5 forum tem, da bomo zbrali podpise
06. april 2014
next
06. april 2014
next
06. april 2014
next pa hvala
06. april 2014
u82298
u82298
Čez en meseci in pol
26. Junij

''Gremo!'' sem zakričala in se odpravila v limuzino. Kmalu so prišli še ostali, Harry se je vsedel poleg Tjaše,malo sem ljubusumna jaz pa sem sedela poleg Lare. Kmalu smo prišli do letališča in se odpravili v zasebno letalo. Tokrat sem se jaz vsedla poleg Liam-a in sem videla kako me Harry ljubusumno gleda. Čez nekaj časa sem si v uha dala slušalke in si zavertela One Direction - Story of My Life in Demi Lovato-Made in the USA iin zaspala. Čez približno eno uro smo pristali in do takrat sem bila že budna.Stopila sem na trdna tla in pogledala okrog sebe in se nasmejala. Poklicali smo limuzino (spet) in se odpravili k njihovi hiši''wooow'' smo vse tri rekle . Odpravili smo se notri ''Harry pokaži puncam sobe'' je rekel Liam. Najprej Lara potej Tjaša na koncu pa jaz ''Tebi pa sem prihranil najlepšo sobo'' je rekel in odprl vrata ''aaa zelo lepa'' ga objamem in skoraj da ga nebi poljubila,škoda.

Odpravila se se razpakirat.
_________________________________________________________________
Če je kratki next oprostite ker rihtam za šolo
08. april 2014
next
08. april 2014
u160233
u160233
Neeext, sj je uredi, se nam boš že oddolžila. ;P
08. april 2014
next.
08. april 2014
next
08. april 2014
next
08. april 2014
u82298
u82298
Moram vam povedati žalostno novico
Imam roko zlomljeno in nemorem prav pisati mogoče bom čez vikend napisala next ker sem si danes zlomila roko in me še boli.Mogoče bo čez vikend.Upam,da se bo do tedaj nabralo nekaj nextov.

Nina
09. april 2014
u160233
u160233
Bogaa. :/
09. april 2014
Next

Boga boga
10. april 2014
boga
10. april 2014
boga! saj bo... neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
10. april 2014
u82298
u82298
že pišm
12. april 2014
u82298
u82298
Evo naj vam povem da sem pisala kar dolgo in se na mučila kot vidite sem eno uro pisala
__________________________________________________________________________


Ko sem razpakirala sem šla v dnevno in tam je bil Harry in Tjašo.Ugh, moram se sprijazniti in narediti načrt '' Kje so vsi?!'' sem bolj zakričala kot rekla Tjaša in Harry sta se tako vstrašila da sta šla vsak na svoj konec sedežne ''Liam je v sobi, Zayn je...'' ''Ok hvala'' sem ga prekinila in šla v svojo sobo se preoblečt v kopalke. Dala sem si svileno obleko ki so se kopalke skozi vidle in si naredila figo.Potem sem šla v Liamovo sobo in videla da on tudi gre v bazen ''Heii'' ''Heii,kaj pa ti tukaj?'' ''Ah,prišla sem te vprašat če si v Tjašo ker sem opazila da jo ves čas ko je pred tabo gledaš?'' ''Ja sem v njo ampak se druži z Harryem'' Veš jaz pa sem v Harrya in imam načrt'' razložila sem mu načrt in bil je vesel.Šla sva v bazen in tam sta bila Tjaša in Harry ki sta skoraj pred začetkom poljuba.Počasi in potiho greva na rob bazena in skočiva vanj.Harry in Tjaša sta se ustrašila. Ko sva prišla na površje sem Liamu namignila naj pride bližje,bil mi je vse bliže ko začutim ustnice na mojih.

Kopalke:

*Flashback*
Poljubila sva se za slovo ker je šel domov. Jaz pa sem šla v park.Tam sem ga zagledala. Njega,Matica ki me je imel rad in me na skrivaj varal z Anno mojo naj prijateljico. ''Matic!!'' zakričim in jezno grem proti njemu in Anni, ''Matic: igral se ne boš zmenoj'' in ga klofotnila ''Anna: sem vedela da mi nekaj skrivaš '' klofuta in jezno,žalostna tekla domov,najprej mama umre nato očka umre potem pa še me fant prevara z najboljšo prijateljico. Edino kar mi je preostalo je brat in teta ona dva me vesta potolažit a ko sem ju nujno potrebovala ju ni bilo.

*End of flashback*
Poljub sem končala jaz ''Pridi z mano '' sem rekla dovolj glasno da sta slišala se ona dva na drugem koncu bazena. Šla sva v mojo sobo ''Veš Bella,...'' prekinilo naju je trkanje,jaz sem hitro poljubila Liama in poljub je trajal dokler se niso odprla vrata in še malo ''Hej vidva kje je Lara?!'' je zakričal Zayn ki je očitno bil zaskrbljen. V trenutku ko sem slišala za Laro sem skočila od Liama '' jaz je nisem videl'' '' in tudi Nialla ni'' reče Zayn ''Mogoče sta šla v Nadno's,ker je Lara velik požeruh in Niall prav tako'' rečem,pogledam Liama potem pa zaskrbljenega Zayna. Preoblečem se in rečem ''Pojdimo pogledat'' Ko pridemo v Nadno's ju nikjer ni ko pa gremo v park pa vidimo Nialla in Laro kako se prepirata kateri bo navrsti jaz,Liam in Zayn smo počili v smeh.Ko pa prispemo domov je bilo vse tiho razen Tjaše in Harrya. V sobi sta delala.....khm...... in vsi smo se smejali tako ,tudi Louis se na m je pridružil, da smo popadali od smeha in jaz sem se spotaknila ob Nialla in pristala na Liamu.
Oblekla sem:

in

___________________________________________________________________________
A) Kaj se bo zgodilo med Liamom in Iso?
B) Če ja kaj točno?
C) 5 Next??
12. april 2014
u82298
u82298
ups spodnja je12. april 2014
u160233
u160233
Neext!
12. april 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani