u92135
u92135
ta zgodbica bo govorila o fantu ki se je odločil da bo gej.

JazPridem v šolo vsi me gledajo z izbuljenimi očmi.To pa samo zato ker sem učeraj priznal da sem gej.Ampak hvala bogu nisem edini na šoli.Lahko sem srečen ker imam novo družbo.Ampak punce one so res ena beda začele so se me izogibati in še fantje ki niso geji so rekli da sm budala.sad žau mi je da sem priznal da sem gej.Ko pa pridem do omarice...
16. maj 2012
u92135
u92135
Pride mimo nek fulpiki fant.Pomežikne mi in pristopi do mene.
M=fant ki je pomežiknil
J= jaz

M Ojla jaz sm Mark in sm nov mi lahko pomagaš spoznati tole šolo sm pa 1d glasbena
J Ojla lepo zgleda da sva sošolca seveda in glasbena tudi jaz pa sem Aljaž.
M Ulala in slišal sem od brata da je to res kul šola.
J Ali je on še na šoli?
M Ne je pa hodil zdej pa pohitva da ne zamudiva pouka!!!Prva ura biologia.
J OK.Sledi mi.

Tko stečeva po dolgem hodniku zavijeva levo in po stopnicah navzgor zavijeva desno in stopiva v učilnico biologie.Tako se začne to jutro.Po končani biologiji gremo v učilnico glasbe. Do takrat pa Mark zve kaj sem zato sem raje tiho.Ko pa prideva v učilnico glasbe mi Mark zašepeta:
"Jaz sem tudi gej tako da se me ne boj."
Pogledam ga in mu pokimam.Med uro učitel prosi mene in Marka da nekaj zapojeva ker rabiva oba dva oceno pri glasbi pa si zbereva Whataya Want From Me od Adama Lamberta. Odličo zapojeva in dobiva 5 tako se učitelj odloči da naju pošlje na glasbeno tekmovanje v tujino midva z adamom sva tako vesela da zakričiva YES!!! Končno bo nekaj časa samo jaz in Mark.Ko se pouk konča ...


mark
17. maj 2012
next!!! big-smilie
17. maj 2012
u92135
u92135
oki hvala
17. maj 2012
u92135
u92135
Ko se pouk konča... Mark pride do mene in mi da njegovo številiko in tako se dobiva jutri pri njemu doma res nevem kaj naj oblečem!!! to boše napeto!!!
17. maj 2012
next
17. maj 2012
u92135
u92135
Ko se pouk konča... Mark pride do mene in mi da njegovo številiko in tako se dobiva jutri pri njemu doma res nevem kaj naj oblečem!!! to boše napeto!!!Celo noč sem razmišlajl o marku in tako napoči jutro sobota jein hvala bogu je mark prodst tako da lahko vadiva za glasbeno tekmovanje umijem,oblečem in pojem zajzterk za tem napišem marku esemes da prihajam k njemu.
17. maj 2012
next
17. maj 2012
u92135
u92135
Tako se odpravim s kolesom proti njegovi hiši na obrobju mesta zraven morja

.Kar obnemim ... Iz hiše priteče Mark vez zadihan pride do mene in mi reče "OOO pa si me le našel!"
Pogledam ga in vidim da je zardeu.Miškec morali bi ga videti v kanateri in kratkih hlačah miškec.

No pa vstopiva v hišo greva do njegove sobe.Pove mi da sva sama in da nobenega od družine čez vikend .Bil sem vesel da lahko ostanem.Tako sva začela vaditi.Najprej sva zapela Call Me Maby in nato še Turn me on za tem pa še I was Made For Loving You Baby pa še It's My Life.Ko sva končala z vajami je Mark pripravil okusno pico.Začela sva se pogovarjati o njinem otroštvu.Zvedel sem da sva oba končala Osnovno šolo baleta in da bova šla naprej.Torej bova skupaj kar dosti časa.Nato pa je Mark izustil :
M Mark
J Jaz

M ali bi bil moj fant?
J Saj se hecaš ne??
M Ne resno vedno sm si hotel spoznati nekoga kot je nakaj kar sm jaz.
J Torej potem sem se odločlil za ...
M za katri odgovor?
J Ja. To mi veliko pomeni in rad bi ti povedal da si tega že od nekdaj želim.
M Česa ?
J Da mi tak lep fant reče ali bi hodil z njim.
M Aaa ok.

Tako sva se začela poljubljati ležala sva na topli postelji kamulu zatem sav slekla oblačila in pustila boksarice gor.Mečkala sva se ko sva nehala sva sav ležala objeta v postelji in spala.To je bil moj prvi gejevski dan v življenju.


17. maj 2012
u92135
u92135
kaj nextam?
17. maj 2012
u92135
u92135
kaj bo kdo brau?
17. maj 2012
u92135
u92135
no doro nextam!!!!

Naslednje jutro se zbudim na postelji ob marku prijetem občutek me primi pocelem telesu.Mark še spi zato počasi in potiho poberem svoja oblačila in se oblečem.Splazim se do kuhinje in pripravim marku in meni zajterk.Po tem dam vse to na en pladenj in nesem zbujenemu Marku v sobo.
M mark
J jaz

M Ulalala ti pa znaš popestriti jutro.
J Aha!

Tako pojeva zajtrk in se še mark obleče greva nazaj na pevseke vaje seveda pa danes probava zapeti še enkart Call Me Maby in zraven še Lady Marmelade,Hurt,Wath dosen't Kill You.No napela sva se sedaj sva se odpravila po mestu mark je tako srčkan.Odšla sva v kino in gledeala Titanik in na čudo sva se ob dva jokala.Ni nama bilo mar če so naju drugi gledali.Imela sva se rada to je bilo naj bolj važno.
18. maj 2012
u92135
u92135
kaj dam next??
18. maj 2012
ja
18. maj 2012
next
18. maj 2012
u92135
u92135
Po filmu sva odšla nazaj k Mrku domov.Prižgal je TV in gledala sva nadaljevanke.Gledala sva Razočarane gospodinje,Zdravnikova vest in Mentalista. Za tem je nam je Mark priprabil večerjo.Pojedla sva večerjo in pomila posodo.Nato sva odšla v njegovo sobo in se ulegla na posteljo ugasnila sva luč in si pripovedovala zgodbe o najinem otroštvu in zakaj sva postala geja.Zvedel sem da imava oba dva skupne družinske korenine in da sva Angleža Moj stric je Princ Wilam in njegova teta je Jessie J.Ko sav si to govorila sav se zabavala tako sva govorila še pozno v noč dokler se jaz nisem legel na njega in on me je začel poljubljati tako sva se poljublala dokler nisva zaspala.Zgodaj zjutraj najman ob 6:00 sem se zbudil odpeljal domov pripravil šolsko torbo in se odpravil proti šoli na presenečenje me je mark čakal na pol poti.Objela sva se in se strastno poljubila. Tako sva šla oba dva v šolo z roko v roki.Vsi so naju čudno gledali.Celo geji!IN hvala bogu je bila prva ura Glasba tako da nama je učitelj dal sezam za galsebno tekmovanje ki se prične v sredo.Jaz in mark sva takoj učitelju zapela kar sva zvadila.Bil je zadovoljen in naju oprostil pouka tako da nama v trek ni treba iti v šolo.T5koj sva stekla k meni domov Vzel sem velik kufer in začel vanj metati vsa možna oblačila iz moje omare,ker pa je bila ta potovalka premajhna sem uzel še eno potovalko zmetal še nekaj pomembnih stavri vzel sm še ruzak noter pa vtaknil 100.000.000eur Mark se je začudil jaz pa sem samo rekel naj bo tiho tako sem vzel še slušalke za Ipod in polnilec ter Ipodetuch tako sva se odpravila k Mrku in on je imel za spakirati enako kot jaz in enako vsoto denarja Hvala bogu da so najini starši bogati.Za tem pakiranjem sva vadila petje vadila sva celo jutro ker pa so starši od marka prišli sva šla k meni domov in ker moje družine ni bilo še vs teden sva vadila pri meni skuhala sva si fino kosilo.ter se odprabila pred mojo zpirko dvd-jev v dnevni sobi tako sva zbirala filme in sva našla slavni gejevski filem Bruno.Ko se je filem končal sva se odpravila v mojo sobo ki je bila malček razmetana.
Moja soba:Šla sva na posteljo in se začela poljubljati za tem pa še mečkati.To bo moja nepozabna noč.
Jaz in mark:

18. maj 2012
u92135
u92135
vsaj 2 nexta
18. maj 2012
disgusting
18. maj 2012
u92135
u92135
Drugo jutro se zbudiva in se oblečva v nova oblačila.Odhitiva nazaj v dnevno sobo prižgem karaoke trening začneva z naj hitom tedna za tem zapojeva psemi od one direction.Na to greva na ceu cede od adama lamberta in zapojeva cel album z vsemi možnimi točkami.Ker sva se utrudila greva na kratek sprehod ob obali morja Zraven zagledava lemonade bar in naročiva dve orange normal.popijeva greva do glasbene šole in se vpiševa na balet za srednjo šolo. Vaje se bodo začele po nekem glasbenem natečaju pa jim poveva da midva tam sodelujeva.To nama je prineslo velik bonus za glasbeno šolo.Tako to je bilo use za glasbeno šolo.Sedaj pa še malo po mestu.Tako se sprehajava po mestu in drživa za roke.Kmalu se ustaviva pri frizerju in si narediva novi frizuri ki sta seveda enaki.


Tako preživiva sprehajanje po mestu vse do 21:00 za tem greva domov v mojo sobo na posteljo in se slečeva gola sva na postelji in pri rokah seveda zaščita.Tako divjo noč morem preživeti z ljubljeno osebo.
vsaj dva nexta
19. maj 2012
u71250
u71250
neext
19. maj 2012
u92135
u92135
še en next
19. maj 2012
next
19. maj 2012
u92135
u92135
hvala zdejle pa next

Jutro jaz in mark stečeva v kuhinjo in pojeva zajtrk za tem pa po potovalke v moji sobi in na avtobusno postajo avtobus je čakal in na jem je pisalo ti si zvezda glasbenega šova.Vodiči nam povejo da nas bodo peljali njprej v Munhn in da se bo tam glasbeno tekmovanje začelo vseh tekmovalcev je 1.000 naprej v prvi krog grejo vsi v drugi krog samo 500 v tretji krog samo 250 v kamp samo 100 v pol finale samo 50 in v finalu nas bo samo 10.Takrat sm se začel jokati ker sm s mislil da nama ne bo uspelo Mark me je tolažil jaz pa sm se jokal.Nism se ustavil Dokler nismo prispeli na prvo postajališče mark mi je pomagal iti dol iz avtobusa.šla sva na sendvič in latte machiato nato še v Mc in pojedla sladoled.Takoj za tem pa nazaj na avtobus.Ko sva se usedla sva z Mrkom zaspala.Zbudila sva se ko smo prispeli na četrto postajališče.Ura je bila 6:00 Takojsva stekla v Mc in si kupila krofe in latte machiato.Pojedla sva zajterk ter se odpravila nazaj na avtobus kjer sva spoznala še dva geja Roka in Chrisa.Odločili smo se da bomo v isti sobi ampak v dveh zakonskih.Mark in jaz sva se takoj strinjala.Čez dve ure smo prispeli v Munchen.Šli smo po potovalke.Takoj sem napisal staršem sms in mark je poklical starše.Z Rokom in chrisom smo odšli v hotel rekli so nam da se tekmovanje začne ob 18:00 in da imamo dobre 4 ure za pripravo.Odšli smo v hotel in se namestili v sobe.Seveda pa smo bili z Rokom in Chrisom sosesdje.Zmarkom sva se stuširala preoblekla in ulegla na posteljo.Takrat pa...
vsaj dva nexta

Rok in chris:
Hotel:Markova in moja soba:

19. maj 2012
next
19. maj 2012
u82046
u82046
next
19. maj 2012
u92135
u92135
ko nama nekdo potrka na vrata.Odločim se in odprem vrata in glej ga zlomka vidim Chrisa ki se joka.Povabim ga v sobo in z Markom načnemo pogovor.

M Mark J Jaz C Chris

M in J Kaj je narobe??!?!
C Rok me vara z receptorjem!!!!!
J ne zakaj pa to kako to???? in ga pogledam z široko odprtimi očmi.
M ne to ni mogoče.
C ja je ujel sm ju in slikal sedaj mi je hudo.smrk smrk

Res mora biti hudo če te nekdo ki ga ljubiš vara.Tako se jaz Mrak in Chris odpravimo proti receptorju da ga povprašamo kaj je zdaj to. Ko pa prispemo do tam pa vidmo še vedno Roka in receptorja kako se objemata.

J Jaz R Rok

J Da te ni sram kako si upaš!!!
R On je pa mene z avtobusnim šoferjem!!
J ne to ni res nimaš dokazov.
R Imam imam.

In res Rok mi pokaže sliko.Ampak katermu naj zdaj z markom vrjameva odločiva se da ju pobotova.Tako smo šli na pol urni sprehod po Munhnu odločili smo se da vsak duet zapoje svojo pesem midva sva zapela Call Me Maby ona dva pa Whay Don't You Love Me.
Bili smo presenečeni saj smo tako dobro zapeli da bi lahko prišli do finala!Tako smo še odpravili na čaj in kos tortice z čokoladnim prelivom tako smo se zabavali dvajset min.Nazaj do hotela smo šli z taksijem.Ko smo prispeli se je avdicija začela.

vsaj dva nexta!!!
20. maj 2012
neext
21. maj 2012
u81874
u81874
next
23. maj 2012
u81874
u81874
sta ze 2
23. maj 2012
u92135
u92135
Jaz in Mark sva zapela prva.Zapela sva Jar Of Hards za tem pa so nama sodniki rekli naj greva vn in da naju pokličejo čez 5 min.Šla sva vn spila požirek vode in si zapela še enkrat Jar Of Hards.Za tem sva šla nazaj pred sodnike in je eden od njih začel "Vidva sta odličen duet take še res nismo slišali in vemo da sta za vse tekmovalce velika prednost zato smo se dločili a vaju pošlemo naprej.Z Markom sva bla tako vesela da sva se odločila da bova še več delala na petju.tako sva odšla v hotelsko sobo in tam zakričala od veselja za tem pa seveda do roka in chrisa tudi ona dva sta bila vesela saj sta tudi ona dva šla naprej.Zto smo se odločila da gremo proslavit v mesto odšli smo v Mc in si naročili 4 coca cole chicken burgegrje in 4 solate.Za tem smo šli še v kino in šli gledat film week with M.Monore.Ko se je filem končal smo šli po mostu zaljubljencu in dali gor ključavnico saj naj bi bila to njihova navcada .Tako je bilo v munhnu ko smo prišli v hotel in šli spat.Naslednje jutro ...

vsaj dva nexta
24. maj 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani