bonjur!
ja vem,na teh temah je že 1o.ooo takih blogov!pa sem se še js odločla nardit enega. Tema bloga je moje resnično življenje,ki je mal zakomplicirano! Zelo veliko lušnih fantov,in veliko problemov,ter malo prostega časa! UPAM DA VAM BO VŠEČ.
------------------------------------------------->
Bil je neobičajen dan. Budilka mi je zvonila že ob 4.oo zjutri, pred sobo pa me je čakal kovček pripravljen za na pot! Zakričala sem "NEEE" zakaj? danes grem v kolonijo! najhujše kar se mi lahko zgodi! Najraje bi bila doma v svoji sobi in bulila televizijo vse do večera v pižami in jedla čips! PA MOREM V KOLONIJO!
Da se vam predstavim,sem Eva in sem stara sem 16 let. In starši me še kar vpisujejo v kolonijo!
to sem jaz:
imam najboljši prijateljici rachelin ashley:s temi smo se dobile na avtobusni postaji kjer nas je pobral avtobus.Ko smo hodile po avtobusu sem imela v želodcu metuljčke.Veliko novih ljudi,pa nove učiteljice! ojoj pa še 7 ur vožnje do tja!
---->
ko smo prispeli smo se z vsemi sopoznali,tam so bili zelo lepi fantje in z njimi smo se zelo zaštekali!
spraševali so nas vse možno od kako ti je ime do če imaš fanta,pa teke pa to!
no da vam jih predstavim bili so:
kristjan,tim in vid.
to so oni:seveda mora asheley vedno poiskat enega fanta,in se potem z njim raziti si je poiskala kristjana,rachel pa vida in potem so se družili sami s sabo mene pa pozabili. ja našla sem si nove prijateljice,in sem se z njimi družila cel teden v koloniji,ki jo je bilo kmalu konec. Kar naenkrat je bil zadnji dan in vsi smo si izmenjali številke,in fb imena.
--->
ko me je avtobus odložil pred mojo hišo,sem se poslovila do vseh in sem hitro letela v svojo sobo in šla na računalnik,ko pa sem letela mimo kuhinje pa na mizi nisem opazila,listka. Opazila sem ga šele takrat ko sem prišla v kuhinjo po prigrizek. Bil je od Mamice in atija pisalo je:
Draga Eva!
kot veš sva si vedno želela iti na dopust z našim novim motorjem.No ugani,res sva šla. Prosila bi te da ta teden poskrbiš za hišo in svoje sestre in brate,danes so prespali pri sosedi,zdaj pa greš po njih ti,hvala! pripravi si kovčke še za na tabor!
P.S: Anna je danes odsotna Zalo pa pokliči če boš potrebovala pomoč!
.---->
super zdaj morem še k sosedu,po tamale! spet se bom osramotila pred lanom! (luškan sosed)
da vam predstavim družino:
anna je stara 19 let,zala pa 18 in sta moji starejši sestri:moj malajši brat 15 let,tom in še mlajša sestra kaja 13:in mlajša bratec in sestrica mark in maja:ja sedem nas je,pa še ati in mami.
za nadeljevanje NEXT!!
31. avgust 2013
next
31. avgust 2013
next
01. november 2015
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg