HeeiiLaaa. :* No začela bom pisat eno zgodbico & upam, da bom to uspelaaa dokončaat :3
No tko za začetek pač govorila bo o puunci Živi in pač o njenemu lajfuuu. Živa je sicer edinka ampak kmalu dobi "polsestro" , ki postane njena največja nočnaaaa mora. & ne ne bo grozljivka sam pač loveee pa too :* No ajdee pa začnimo :
Sedela sem na klopci in ga opazovala kako se je pogovarjal z njegovo "klapo." Mogoče sem nora ampak res se mi zdi, da se mi je 2x nasmehnil "Ahh ne to bo gotovo pomota!" sem rekla sama sebi in vstala. Odšla sem v stavbo imenovano "šoola -.-" Ravnokar je zazvonilo zato sem odhitela do razreda. Tam me je že čakaaaaaala Nušaa. :3 Ona je edina oseba, ki me razume & tudi nora je kot jaz, zato paševa ravno skuuupaj < 3

neext ? & sliikce bodo kmaaaaau ♥
27. januar 2012
u74926
u74926
nexxt
27. januar 2012
deesno (jst) & leevo (Žiiva) :oooon (Jan) :


27. januar 2012
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
POPRAAAAAAAVEK : na slikciii : deesno (jst) & levoo (Nuuša) :'D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1. uro smooo imeli angleeščino. :3 Z Nušoo sve se kot vedno useedle čiiisto odzaadeej. In tkooo so koooočno minlee tiste dooolgočasne ure pouka. Ko je zazvonila zadnja ura sva bili z Nušo u minutki iz šole. Napotile sve se prooti sladoledarjuu *__* Ko je vsaka pojedla svoj sladoled in po 1 urnem obrekovanju današnjih dogotkoov sem se končno priikazala doma. "Ljubica! Nekaj ti morava povedati!" je začel reesno oči. "Ja?" sem bila radovedna. "Veš.." je nadaljevala mami.... "Samooo ne mi rečt, da se selimo... ali, da si noooseča, aliii da..." sem jo prekinila. "Ne ljubica samo poslušaj naju do konca." je nadaljevala mami. "Veš kako si si vedno želela sestrico? No.." je gooovorila.. "Seeeeeeeem vedela nooooooseča siiii. Ugh ... nočeem sestriice!!!" sem jo spet prekinila. "Ne Živa.. prosim lahko poveva do konca?" je vprašala mami. Samo pokimala sem in že je nadaljevala. "No z očijem sva posvojila tvojo novo polsestrico oz. polsestro." je reeeekla. "Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj?" sem skoraj zakričala. "Stara je 16 let.. tako kot ti in ime ji je Rebeka" je dodal oče. "" nisem imela besed. Samo zbežala sem v mojo sobo in se zaklenila. U seeekuuundi sem poklicala Nušo. (:

neext ?
27. januar 2012
neeeeeeeeextttttt
27. januar 2012
u74926
u74926
Nexti takoj
14. februar 2012
"Prosim" se je dokaj hitro oglasila Nuša. "Se lahko dobive v parku?" sem vprašala. "Prav" je rekla in prekinila. Brez pozdrava sem odhitela v park. Nuši sem razložila čistooo use kar se bo zgodilo. "Ja no kaj pa veš mogoče bo pa prijazna" me je skušala potolažiti Nuša. "Ja pa še kaaaj!" sem ji jezno zabrusila "okej no oprosti" mi je odgovorila potem pa sva morali domou. V sekundi ko sem vstopila v hišo se je pred mano prikazal pojavi ki je še v življenju nisem videla. "To je Rebeka" mi jo je predstavila mami. Samo strmela sem v njo. "Živjo" je rekla in mi ponudila roko. Nisem je upoštevala le mimo nje sem odhitela v sobo.

"Soooooovražim jo" sem rekla sama sebi čeprav je sploh še nisem spoznala. Kmalu je na vratih potrkalo. "NI ME!!!" sem zakričala ampak so se vrata vseeno odprla. "Živa pridi dol prosim. Mami pravi, da je večerja na mizi" je rekla kdo drug kot Rebeka. "PRVIČ KOT PRVIČ NIIIIIIIII TVOJA MAMI & DRUGIČ KOT DRUGIČ NISEM LAČNA. SEDAJ PA IZGINI" sem ji zabrusila in jo porinila iz sobe nato pa pred njenim nosom zaprla vrata.
next ?
15. februar 2012
neext!
15. februar 2012
u74926
u74926
Next
15. februar 2012
Čez nekaj trenutkov je na vratih spet potrkalo in še preden sem lahko kar koli odgovorila je v sobo priletela Rebeka "veš kaj ti majhnaa bitch. Tukaj se bodo kmalu stvari spremenile neboš več ti tista 'glavna' sedaj sem jaz na vrsti in bolje zate da se tega držiš kdo ve kdaj se ti lahko kaj zgodii!" mi je zabrusila in me gledala kot da bi me hotela ubiti. Kar je v tistem trenutku gotovo hotela če pa ni sem jo pa hotela jaz. "Oooo ne ti meni mala. in ti neboš nikoli glavna ker si navadna.... p*...." se nisem dala ampak stavka nisem mogla dokončati saj je v sobo prišla mami "Kako pa govoriš mlada dama?" me je okarala. "Ampak..." sem hotela pojasniti pa me je prekinila Rebekaaaaa -.- "Ne mara me.. nihče me ne mara" je jokala in odhihtela iz sobe. "Rebeka počakaj!" je na njo odhitela še mami. "Ugh koooooooooza" sem si mislila.
next ?
15. februar 2012
NEXT! ful dobro
16. februar 2012
u73295
u73295
next
16. februar 2012
nnnneeeeeextt!
super kuuul godba!
18. februar 2012
next
19. februar 2012
Ta dan sem bila ceuu čas v sobi. Nas. dan pa je biuuuu grozen -.- Zjutraj ko sem se zbudila sem s kot vsako ju3 odpravila v kopalnico ampak tokrat je bila zaklenjena. "POHITI!" sem se zadrla ampak mami je seveda bila spet na njeni strani "Daj no Živa. Ne priganjaj je!" je rekla in odšla naprej. Nato sem nekako preživela ju3 in se z Nušo odpravila v šolo. Seveda sem najprej zagledala njega *___* On pa je pogledal proti meni in mi pomahal (:'O) ampak potem se je izkazalo, da za mano stoji Rebeka in da je mahal njej -.- Kasneje tega dne sem izvedela, da sta se spoznala včeraj in da ji je razkazal mesto očitno se je to dogajalo medtem ko sem bila v sobi -.- "I hate her" sem rekla jezno Nuši in brcnila v bližnji kamen ko sva sedeli pred šolo. "Pomiri se no Živa. Več kot očitno je da se Jan nebo nikoli zmenil za njo!" me je poskušala pomiriti Nuša. "Ahaaam seveda zakaj pa se potem poljubjata?" sem jo vprašala in pokazala na Jana in Rebeko ki sta stala pred šolo in se strastno poljubljala. Nisem zdržala na obraz so mi prihitele solze zato sem odhitela mimo njiju in naravnost na WC.

next ?
05. marec 2012
next!!
05. marec 2012
neext
tudi meni se to dogaja v šoli. Najprej mi začne moja sovražnica kazati ZELOO grde znake ki jih jaz seveda razumem ko pa to komu povem vsi držijo na njeni strani!
uuughhh
02. maj 2012
Next!!
02. maj 2012
Za mano je pritkla Nuša. "Ah Živa pozabi tega Jana, ni te vreden" me je spet poskušala potolažiti. "Ampak..." sem hotela ugovarjati vendar me je prekinilo trkanje po vratih WCja. "pojdi pogledat" sem pomignila Nuši, ki je v naslednji sekundi odprla vrata "Je Živa s tabo?" je vprašal zelo znan glas. Čakaj malo pa saj... hitro sem se pogledala v ogledalo in si popravila make-up. "Živa?" me je poklicala Nuša jaz pa sem z zanimanjem prikorakala do nje. "Živa, lahko govorim s tabo?" me je vprašal... ON... Jan! "Jp" sem rekla čim bolj zdolgočaseno, da slučajno ne bo česa posumil. Odšla sva za šolo in se vsedla na klopco. "Torej am.. Živa.. kako si?" je zajeclal. "Boš že prišel na bistvo!" sem bila nesramna. "Ja... no zanima me če bi... no zanima me kakšne filme rada gleda tvoja sestra?" je sedaj konco odjeclal svojo poved, katere z daleč nisem pričakovala. Skočila sem pokonci "NI MOJA SESTRA!" sem se zadrla na njega in ga pustila brez odgovora nato pa odšla k Nuši. "In sta že par?" je vprašala. "Kdo? jaz in Jan? NIKOLI. nisem več zaljubljena v njega!" sem se odločila in še sama sebe presenetila z to odločitvijo. Nuša je le skomignila potem pa sva veselo odšli nazaj k pouku.

next ?
(nimam idej ;/)
02. maj 2012
neeext
03. maj 2012
Next!!
03. maj 2012
neext
03. maj 2012
Ko sem prišla domou je bila tam že mami in seveda zdraven nje je sedela Rebeka. Zavila sem z očmi in brez pozdrava stekla v sobo. Kmalu je potrkalo in nekdo je vstopil že sem mislila, da je Rebeka in sem zato hitro vstala potem pa sem videla Nušo. "Heeej babsss" me je pozdravila. "Wazap" sem odgovorila in se zdraven nje vsedla na posteljo. "Soooooo imam presenečanje" je z veseljem rekla Nuša. Pokimala sem in počakala da pove do konca. "No imam... imam...imam..." je govorila vendar sem jo prekinila "faaaaaaaaanta? SUPER" sem rekla a me je Nuša popravila "Neee. Imaaaam 2 VIP vstopnici za koncert ONE DIRECTION" je zacvilila "Neee?Neeeeeeeeeee?" Sem se zadrla "Jaaaaaaaaaaaaaa" je sedaj še ona zakričala potem pa sve obe naenkrat začeli kričatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Očitno je bilo vse skupaj malce preglasno saj sta v sobo panično prihiteli Rebeka in mami. "Kaj se dogaja tukaj?" je resno in prestrašeno vprašala mami. "AAAAAAAAAAAAAAAAAA" sem spet zavpila potem pa se ji vrgla v objem in ji pokazala vstopnici. "Ah zaradi tega tako kričanje!" je rekla mami in me pogledala po strani "What eva' uglauno da greve midve na koncert" sem rekla in skočila k Nuši. "Poslušajta punci kaj nimata še kakšne vstopnice za na koncert za Rebeko mislim" je vprašala mami. Sicer je Nuša imela še 2 ampak sem ji z očmi nakazala naj ne pove za tidvi karti raje ju bova prodali in si kupili oblačila za na koncert. "Ne gospa, nažalost sta tedve zadnji" je žalostno rekla Nuša. Moram priznati bila je odlična v laganju, kar pa pomeni da jaz nisem bila. :'D Rebeka je jezno prekrižala roki in izginila. Prav tako je mami odšla midve z Nušo pa sva se lotili prodaje vstopnic. Na internet sva objavili za te dve vstopnici in v nas. minuti je bilo čez 5o kupcev. Izbrali sva 2 punci ki živita v bližnjem mestu in se s kolesi odpravili tja. Vstopnici sva predali, denar uzeli potem pa se spokali v trgovine saj je koncert že ju3.

next ?
06. maj 2012
neeextt
nujnoo!!!
06. maj 2012
Next!!
06. maj 2012
next
06. maj 2012
Bilo je eno tistih odličnih popoldnevov, ki jih lahko preživiš le z pravo prijateljico. :3 Ko sem prišla domov sem je pred mano pojavila Rebeka! "Imam žalostno novico ju3 ne greš nikamor" mi je posmehljivo rekla "Haha zeloo smešno umiram od smeha." sem rekla in se pretvarjala, da se smejim. "Otročja si! In res je!" je rekla in me povlekla za sabo v kuhinjo. "Spusti me" sem rekla in preden sve prišle do mami me je spustila. "Ljubica nažalost ju3 nebo nič iz koncerta." je rekla jaz pa sem ji skoraj izpraskala oči *v moji domišljiji seveda* "kaaaaaaaaaaaaj?" sem se zadrla, da se je gotovo slišalo čez celo ulico. In seveda je krik slišal tudi oči ki je paničen prihitel v kuhinjo in prisluhnil našemu pogovoru.

mami : ja oprosti koncert je med tednom in ti dobro veš, da imaš naslednji dan šolo koncert pa se bo gotovo končal krepko čez 11. h
jaz : tega mi ne moreš narediti. v šoli imam dobre ocene in če bom enkrat manjkala ne bo škodilo. (sem rekla z solznimi očmi)
mami : ne enostavno to nebo šlo. Šola se bo kmalu končala in sedaj imate največ testov tako da brez prigovarjana.
jaz : ne ne neeeeeeee sovražim te!!
oči : veš Izzy (tako je bilo ime mami) mogoče pa bi jo lahko pustila. prav ima s tem, da ima same petke in mogoče kakšno štirko.
mami : Daj no michael (tako je bilo ime očiju) sedaj se boš pa ti postavil na njeno stran.
oči : ah Izzy obnašaš se kot, da ti nikoli nisi bila mlada pa sama dobro veš kako rada si skakala po zabavah.
mami : *grdo je pogledala očija, a se je njej grd pogled kmalu spremenil v nekakšen kisel nasmeh* ja no mogoče imaš prav. Ja prav Živa pojdi a to se je zgodilo prvič in zadnjič, za zabave in koncerte imate še preveč časa med vikedni
jaz : jeeeeeeeeeeeeeees hvala mami & OČI ♥
sem še zaključila in objela mami nato pa sem pogledala Rebeko katere obraz je spominjal na balon ki bo ravno počil. Naskrivaj sem ji pokazala jezik potem pa stekla v sobo. Poklicala sem Nušo in ji povedala za naš pripetljaj "hvala bogu za the best očija" je zacvilila in se poslovila. Ko sem se stuširala in umila lase sem zaspala. Zjutraj sve v šoli vsem povedale, da greve na koncert 1D in seveda so bili vsi navdušeni. In končno je zazvonila zadnja ura in z Nušo sva odhitele domov. Zmenile sve se da se dobive 2 h rped koncertem kar pomeni ob 7.oo pred Hala Tivoli.

next ?
07. maj 2012
Next!!
07. maj 2012
next
07. maj 2012
neext
08. maj 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani