Živjio. Ja, ja, spet nova zgodba, ki pa upam da jo bom enkrat dokončala. Prosim preberte jo. Uživejte.

Kot vsak dan moram v bedno šolo, k bednim učiteljem, k bednem pouku in k bednim sošolkam. Mama mi vsak dan govori ,,Ne igraj upornice Rozalinda. Preveč si pametna za upornico. Ne bodi taka.'' BLA BLA BLA BLA. Živim sama z mamo in bratcem Kennyjem, ki je star 5 let. By the way, sem Roza in imam 15 let. Mama Marie in oče Fred sta se ločila ko je imel Kenny 3 leta. Na živce mi gre, ko mama osvaja vsakega (moški spol), ki potrka na vrata. Zadnjič je osvajala poštarja, BLJAK! Preden začne osvajati, si vedno popravi prsi, majico potegne bolj dol, tako da ji prsi skoraj skočijo na prostost in vedno si razmrši lase. Najbolj pa mi gredo na živce njene ,,barbie'' prijateljice. Pridejo in mi okazujejo naj jim prinesem to in ono in tisto in BLA BLA BLA!
No, to jutro sem se zbudila pozno. Ura je bila 10.00. Počasi sem odšla iz sobe in vse je bilo tiho, Na mizi sem zagledala listek na katerem je pisalo: ,,Ljubica, če si slučajno pozabila so počitnice. Z Dallas sem šla na morje za 3 dni, če ti je prav ali pa ne, Kenny pa je pri Tomu in tam bo prespal. Ne počni neumnosti. MAMA''
Oh te mame, zagotovo je mislila, da imam fanta, s katerim bom vse 3 dni samo neprestano seksala, a to ni res. Sem samska in še sem devica.
04. januar 2013
neki mi ne dela komp pa bom slikce objavljala posebi
04. januar 2013
to nej bi bla Roza


04. januar 2013
Kenny
in mama04. januar 2013
next!!!!!!!
06. januar 2013
Next
06. januar 2013
Hvala za nexte!

No, torej sem ostala sama doma za 3 dni. Hm..... kaj nej počnem? Nej pukličem k sep prjatlce? Ne, zame nimajo nikol časa. Nč, grem pa ven. Preoblekla sem se v kratke hlače in belo majco brez rokavov (ker je poletje) pa se odpravila ven. Nekej časa sem bla v mojem najljubšem kotičku v parku, pol sem pa šla v kino. Gledat sem šla Hobita, ker sem velika fenica znanstvene fantastike kot je Gospodar prstanov pa te fore. Usedla sem se v zadnjo vrsto in si nadela 3D očala. Zraven mene se je usedu en fant, ampak nanj se nisem ozirala. Filem se je začel, pa tok je bil dober, dokler ni bla pavza. Fant me je pogledou in me vprašal, če mi je film všeč, pa sem mu odgovorila, da so mi vse fantastike všeč. Predstavu se mi je. Ime mu je Charlie.

Charlie

Predstavla sem se mu. Potem pa........ next??
08. januar 2013
u98059
u98059
next
11. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg