Odločila sem se, da bom pisala zgodbico. Seveda bodo vključeni tudi 1D. Ta zgodbica bo malo drugačna od vseh ostali in upam, da vam bo všeč. Že vnaprej se opravičujem za kakršne koli napake.
∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞
Zbudili so me prvi sončni žarki, ki so posijali skozi moje okno. Začenja se še en naporen dan. Danes se selimo in imam spakirane že skoraj čisto vse stvari. Vstala sem in se pogledala v ogledalo. Videla sem nekega bajsij. Vem da sem zlo debela-saj se trudim shujšat ampak kilogrami kar nočejo iti dol.
Jaz:


Odpravila sem se v kuhinjo kjer je bilo kar veliko škatel. Šla sem do hladilnika in iz njega vzela tekoči jogurt. Ko pa sem zaprla vrata od hladilnika, je za njimi stal moj mlajši bratec Jakob. Marička kako sem se ga prestrašila. Začel se je režati, jaz pa sem od šoka zlila jogurt nanj. Smeh se je spremenil v jok in začel je jokati -.- . Jooooj kako sovražim to! Mama je hitro pritekla do njega in začela zganjati paniko. Lepo sem ji razložila, da je vsega kriv Jakob ampak ne, da bi bil Jakob kdaj česa kriv? To bi bila prava katastrofa. In tako se je začela mamina pridiga: »Emma ne moreš kar tako zlivati jogurta na svojega mlajšega brat, kako bi tebi bilo…..bla….bla……bla….« . Ko pridemo v Los Angeles si moram nujno nabaviti neke prijatelje, ker jih trenutno nimam. No odpravila sem se v sobo in do konca spakirala vse svoje stvari. Čez nekaj časa je prišel tovornjak (nekaj takega) in odpeljal naše stvari na letališče. » Emma pridi, da ne zamudimo letala!« se je drl moj oče. Hitro sem stekla dol v predsobo. Zazrla sem se po hiši. Bila je tako prazna in pusta. Spominjala sem se dogotkov iz preteklosti, ki so se zgodili tu. V očeh so se mi nabrale solze. »Pogrešala bom ta kraj« sem rekla potiho in odšla v avto.
>>>>Emma je stara 15 let in ima mlajšega brat po imenu Jakob. Star je 10 let. Emmina mama je dobila službo v Los Angelesu zato se njena družina seli tja. Njen oče pa bo postal lastnik nekega podjetje v tamkajšnjem bližnjem mestu. Že čez dva tedna bo Emma šla v 1. letnik. Njeno življenje ni preveč lahko saj nima nobenih prijateljev.<<<<
∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞
Ta next je beden, ker je prvi.
∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞
?Bo Emma našla prijatelje?
?Next?
18. oktober 2013
u115604
u115604
next
18. oktober 2013
ja
neeeeeeeeext
20. oktober 2013
next
13. november 2013
u153281
u153281
jp mislim da jih bo...
neeeeeekkštt!!!1
15. november 2013
u153052
u153052
next
31. december 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani