Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
u178002
u178002
Uff!
Heloo, spet tuki Nina z novim ff-jem x'd, dala sem jo preverit če je uredu. Prijateljici.Upam da bo vam všeč in tailer bom dala malo kasneje

*flash back*
'' Ujami me, haha'' zakričim medtem ko se lovila '' saj te bi ampak ne morem'' reče in se zadihano ustavi ''saj vem tvoje fore'' sem rekla ter se oba nasmehnila. Šla sva k drevesu katero je bilo samo najino v njem je bilo izrezljano Iza-Rose Niall. Na njem sva imela lastno hiško kjer vsa se večino igrala...

*end of flash back*

Bila sva stara več kot štiri leta, mogoče pet ali šest.Bila sva soseda. Bila sva, najboljša prijatelja a tega on ni vedel, bila sva skupaj od prvega dne na tej zemlji, skupaj sva bila vsak trenutek ko sva lahko. Lovila sva se, to je bila najina edina igra v kateri sva se zabavala. 9.13 1993. Njegov in moj rojstni dan,dan ko me je pustil brez slovesa ko smo vsi mislil da je mrtev ker se mu je pijan bedak zabil v avto. Ampak samo jaz vem da je Niall živ. Videla sem ga, vem to nisem imela prividov.Pogrešam ga. Vem da je v bližini in da se bo kmalu pokazal. Upam..
--------------------------------------------------------------------
Spet upam da vam je všeč?!
Misliš da bo ga srečala?
Next?
15. november 2014
next
15. november 2014
Nextttsmile
15. november 2014
u178002
u178002
Next je posvečen prvima bralkama: pisateljicasmile in NNT<31D<3 I LOVE YOU GIRLS!

--------------------------------------------------------------------------------
Ležim na postelji ter gledam najine slike in obujam slike. ''Rosee!'' ''Kaj?!'' ''obisk imaš'' je rekla mama in šla sem pogledat. Bila je IsaBella. Klicala sem jo Isa. ''Isaaaaa'' sem rekla in jo objela. Stekli sva v mojo sobo in se pogovarjali vse možne reči. Naenkrat sva spremenili temo na Nialla ''pogrešaš ga, ne?'' pokimala sem da ja. Začutila sem kako mi solze tečejo po licu. Isa me je objela in me potolažila. Nato sem planila v spanec. Zbudila sem se ob 23.00, ugotovila sem da spi pri meni tudi Isa. Nasmehnila sem se in odšla v kuhinjo kjer sem si nalila vodo in šla gledat tv ker ni bilo nič pametnega sem vzela dvd in se naštimala. Gledala sem Ledeno Kraljestvo.Naenkrat sem padla na tla. Ugotovila sem da me je Isa prestrašila. Smejala se je kot nora. Nato sva šli gledat 24ur '' Dober večer. Glavna tema danes: One Direction.Moramo vam sporočiti da Niall Horan ni mrtev in da se je izkazalo za napako. Išče Osebo Izo-Rose Deluro'' ko sem to slišala sem skakala od veselja in jokala. Srečna sem bila ''Rosee to je dobra novica!'' je Isa zakričala. Mama je priletela iz spalnice in vprašala kaj je narobe, povedali sva ji in se odpravili spat. Zjutraj sem se zbudila in takoj šla na twiter in facebook ter sledila Niallu. Ker je bila sobota sem na listek napisala da sem šla v park in da naj ne bosta v skrbeh. Vzela sem rolko in šla v Starbucks in v park tam sem se vsedla in spila kapuccino. Nato sem šla vrgla v koš in šla naprej. Ker nisem gledala pred sebe, sem padla in si poškodovala gleženj ''oprosti nis-'' ''nič ni'' sem prekinila in pogledala v njegove oči. Od nekje mi je bil poznan... ''Niall, to si ti'' sem šepnila da me je lahko dovolj slišal ''Rose'' je rekel in me objel. Sprva sem bila presenečena a sem mu vrnila objem.
---------------------------------------------------------------------------------------
Vam je všeč?
Kaj se bo zgodilo?
Oglašujte in RAZPISS punce!
18. november 2014
jaaa big-smilie
em.. nimam pojma smile_xd they'll be bff again? smile_xd

next c:
18. november 2014
next
19. november 2014
u193060
u193060
Next
05. maj 2015
Next
05. maj 2015
Next + nova bralka
05. maj 2015
nextttttttttttttttttttt
11. maj 2015
next smile
11. maj 2015
u174662
u174662
Next
22. junij 2015
omgggggg!!
Našla sta se!
to je popouna
zgodbica
perfekcija
omfg
js nevem
kaj naj še
napišek kot
to, da je popouno!
NEXTAj takoj,
čene te ubijemboxing
popouno je in
omfg zanima me
kaj bo naprej!
NEEEXT!
popounooo jeee!! smile_xd
23. junij 2015
u178002
u178002
ohmy
23. junij 2015
u178002
u178002
pišem
23. junij 2015
u178002
u178002
Next posvečen Stylesdick. Sori da nisem prej ker sem šla malo spat..
--------------------------------------------------------------------------------------

Vprašala sem ga če pride z mano domov rekel je, da nemore in mi je dal svojo številko potem pa odšel.Nato ko sem prišla domov sem poklicala IsaBello in ji vse povedala.Bila je tako kot jaz vesela. Mislim da je po eni strani ljubosumna. Potem sem šla jest,naredila sem si kosmiče.Nato sem si dala obkladek na gleženj jas sem si ga zvila.Ko je prišla mama domov in je zvedela da imam zvit gleženj je ponorela in mi dajala 500 povojov na gleženj da ga nisem mogla niti za centimeter premakniti. Po stopnicah sem šla nekam čist čudno ko sem prišla v svojo sobo sem šla na računalnik ter si nabijala glasbo.Nato sem poklicala Nialla. Ni se mi oglasil, ahh verjetno je zaseden.Kaj pa če je z drugo?Kaj če me je pozabil?Kaj če se mu je kaj zgodilo?Kaj če.................Preveč sem se zasipala z vprašanji enostavno kako me naenkrat skrbi za njega?Sem se zaljubila?
-------------------------------------------------------------------------------------------
Nekaj sem skupaj skracala,oprostite ker je kratek next
Vam je všeč?
Kaj se bo zgodilo?
23. junij 2015
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!
popouno jeee!
perfektna perfekcijaa!
legendarsko!
carsko!
popouno!
neeext! smile_xd rocks
23. junij 2015