Hei! Pa sem se še jaz odločila, da napišem zgodbico. Ta je moja prva... Že v naprej oprostite, če bojo kkšne slovnične napake.

Sem Emma. Stara sem 14 let. Imam NAJBOLJŠO prijateljico Katy. In ko rečem najboljšo, tako tudi mislim. Veliko sva prestali skupaj, čeprav sva BFF šele dobro leto. Imam jo najraje na svetu. Skoraj vedno sva skupaj, če sva le lahko. Katy je zelooooooooooooooooo lepa. Njene sanje so, da bi postala pevka. VEM, da se ji bo to nekoč uresničilo, ker ima ČUDOVIT glas in jo zelooooooo rada poslušam kadar poje. Tudi sama verjame, da se ji bojo sanje nekoč uresničile.
Torej… Pa da povem še kaj o sebi…Imam dolge, rjave lase, in zelene oči. Do sedaj sem imela že enekaj najboljših prijateljic, vendar ni bila nobena tako dobra kot Katy. Omenila bom samo dve : Katherine in Loty. Omenila pa sem ju zato, ker sta sedaj onidve kao BFF, in ker ju ne maram preveč. Doma imam psičko Roxy. Želim imeti tudi mucko, vendar starši pravijo, da je kuža že dovolj. V šoli sem odličnjakinja, vendar, ker nič ni popolno, kdaj dobim tudi kakšno trojko, ampak se ne sekiram preveč.

Jaz:


Katy:

Katherine:


Loty:

Roxy:

Za začetek bi 2 nexta
26. avgust 2015
Neeeeeeeweeeeeeeeeextttttt neeeeeeeeeeeeeeeextttttttttt
26. avgust 2015
hvala
26. avgust 2015
Next
26. avgust 2015
neext
26. avgust 2015
Hvala vsem trem za nexte, in tale next je posvečen vsem vam, ki ste moje prve bralke
NEXT:
Jutri je 1. dan šole. Sedaj grem v 9. razred. Po pravici povedano mi je kar malo žou, saj marsikoga iz razreda mogoče ne bom več videla. Predvsem pa mi je vseeno, ker se itak največ družim z Katy, ker so poleg nje mogoče še kakšne 3 normalne punce v razredu. Dopoldne sem opremljala zvezke za šolo, gledala tv, potem pa smo imeli kosilo. Ko sem malo kasneje pogledala na uro, je bila že pol dveh, ob dveh pa naj bi se dobila s Katy. Šla sem v sobo, se oblekla in naličila. Šla sem se obut in se odpravila proti parku, kjer sva bili zmenji s Katy. Ko sem prišla tja, me je Katy že čakala na klopci. Pozdravila sem jo, ona je mene. Potem je predlagala, da greva na sladoled. Ker je bilo še kar vroče sva šli. Bil je zelo dober. Potem sva se malo pogovarjali
J-jaz K-Katy
J-in… A se veseliš jutri?
K-po eni strani ja, ker me zanima, kaj je novega, po drugi strani pa ne, ker nočem spet videti tstih dveh (Katherine in Loty).
J-ja, se strinjam. Sedaj, ko sta skupaj najboljši prijateljici, sta še hujši hot prej, ko nista bili. In tudi ko sem bila jaz z njima, sta vedno gledali samo nase, zato pa smo se skregale.
K-Haha, to si mi enkrat že povedala.
J-a res? Sorry.
K-Ja, ampak nič hudega. Vseeno to ni lepo od njiju.

Moja obleka:


Nekaj časa sva se še pogovarjali, potem pa je bil že čas, da greva domov. Doma sem pojedla večerjo, potem pa sem šla v svojo sobo in razmišljala o jutri. Šla sem na fb, in se malo pogovarjala z njo, potem sem še pisala v svoj dnevnik. Ker je bilo že pozno, sem se šla še umit, potem pa sem šla v posteljo. Takoj sem zaspala.

Ko me je zjutraj zbudila budilka, sem jo izklopila in hotela nazaj zaspat, potem pa sem se spomnila, da se danes začne šola, in zato sem, nerada, vstala. Šla sem se preoblečt, potem pa na zajtrk. Ko sem pojedla, sem se šla umit, in naličit. Vzela sem torbo, se obula in odpravila v park, kjer sva se tudi tokrat dobili z Katy. Ravno ko sem stopila iz hiše, mi je zazvonil telefon. Bila je Katy. Pisalo je: a kmalu prideš? Pogledala sem na uro, in bila je že deset do osmih, z Kay pa naj bi se dobili petnajst do. Hitro sem stekla do parka. Objeli sva se. Ker sem že deset minut zamujala sva se kar odpravile proti šoli. Ko sva prišli pred šolo, kjer smo se zbrali, je bilo prvo, kar sva zagledali Katherine in Loty ter kupica fantov okrog njiju. Z Katy sva se samo spogledali in zavili z očmi. Ti dve sta pa res priljubljeni. Vedno so z njima fantje, in nekaj punc. Vsakič se važita, kok velik fantov sta imeli, ampak meni se zdi bolje, da imaš enega, ki ga imaš res rad in ki z njim nisi en dan. S Katy sva se odmaknili čim bolj stran od njih. Opazila sem, da sta Katherine in Loty pogledali naju, in si nekaj zašepetali. Katy mi je rekla, da naju zagotovo opravljata, jaz pa sem ji prikimala. Ko sem ju spet pogledala , sta hodili naravnost proti nama, in še nekaj njunih prijateljev. O shit, ne že spet.

Moj zajtrk:


Moja obleka in vrizura (predstavljejte si rjave lase):
26. avgust 2015
neeeeeext
26. avgust 2015
neext
26. avgust 2015
Neext
26. avgust 2015
Neeext
26. avgust 2015
Next
26. avgust 2015
next
27. avgust 2015
Hvala vsem ki berete
NEXT

Ko sta prišli do naju, je Katherine v roki držala vabilo za rostni dan-verjetno njen.
J-jaz Katherin-Katherin
Katherin-Tukaj je vabilo za moj rojstni dan (ga da meni).
* Potem je nadaljevala.*
Katherine-Dajta ga Anni, ki je z vama pri matematiki.
J-Zakaj ji ga ne neseš sama?
Katherine-ker sem že vama rekla.
*Nato se je obrnila, in vsi si šli stran*

Kako nesramno! A misli da sva neni sužnji al kaj???!!! Tako sem bila besna, da bi najraje šla za njo, in naredila kaj neprimernega. Ko je Katy videla, da preveč jezno gledam za Katherine, mi je rekla:
K-Dej no, ne bit tako jezna. Ja, koza je, ampak kaj moreva. Vabilo lepo neseva Anni, in to je to.
J-Kako naj ne bom jezna! Ta ženska se obnaša kot bi bila kraljica!
K-Daj no, pomiri se!
J-No prav, ker si že glih ti.
*Nasmehnili sva se.*

Nekaj časa sva nato sedeli v tišini, potem pa je iz šole prišla ravnateljica, in nas vse povabila v športno dvorano, kjer je nekaj nakladala, potem pa so razred za razredom klicali, da so šli z razrednikom/razredničarko v matične učilnice. Naš razred je bil poklican pred predzadnji, saj smo 9. A. Šli smo v učilnico, ki je bila v drugem nadstropju. Najprej je razredničarka nekaj blebetala o tem, kako smo zrasli, in kako je vesela, da nas spet vidi! Hja, pa kaj še! Potem nam je razdelila ključke od omaric, da smo se šli preobut. Shit, omarico sem imela tik zraven Loty. Ker sem omarico malo preveč odprla, tako da je malo zakrivala njeno, mi jo je na silo zaloputnila, da se je slišalo po vsej garderobi, in vsi so se obrnili proti nama. Začela mi je nekaj govort , jaz pa sem jo samo ignorerala in se preobuvala, ker če bi jo poslušala, bi mi prekipelo. Ampak, nočem se z njo ukvarjat. Hitro sem šla do Katy. Ta me je pogledala, in hotela je nekaj reči, jaz pa sem samo hitro rekla, naj bo tiho, ker če bi ji rekla kaj več, bi besede kar vrele iz mene in nebi se mogla ustavit-tako je vedno, kadar sem jezna.
Potem smo šli nazaj v razred. Prvi dve uri smo se samo pogovarjali, ostale 3 ure pa smo imeli pouk. 3. ura je bila matematika. Katy je predlagala, da bi raje ona predala vabilo Anni. Strinjala sem se. Šla je do nje, in hitro je bila nazaj.
Pripravili sva si zvezke, potem pa sva se še malo pogovarjali. Zazvonil je zvonec in v razred je prišla učiteljica. Tudi ona je nekaj časa nakladala isto kot naša razredničarka, potem pa smo si morali ogledati učbenik in delovni zvezek. Ura je minila zelo počasi.
Naslednje na urniku smo imeli angleščino. Zelo sem se veselila, saj je angleščina en izmed mojih najljubših predmetov, in še dobra sem ve tem. Tudi učiteljica je prijazna. Za razliko od prej, nam ni govorila da smo zrasli, smo se pa zato pogovarjali, kaj smo počeli med počitnicami. Loty in Katherine sta skupaj govorili skoraj pol ure. Starši obeh so kar bogati, zato ju med počitnicami skoraj ni doma. Zazvonil je zvonec. Katy sem rekla, da grem na WC. Ker sem hotela čim prej priti nazaj, da bi se s Katy še pogovarjali, sem tegla. Ko sem šla ravno mimo naslednjega razreda, sem se zaletela v nekaga fanta. Začela sem se opravičevat. Pogledala sem, kdo sploh je to. Bil je zelo luškan. Imel je rjave kratke lase in rjave oči. Ker sem nekaj časa kar strmela vanj, mi je postalo nerodno, in hitro sem stekla naprej.

Ok zdej pa še vprašanje:
1.kaj se bo zgodilo z Emmo in tem fantom?

Za nadaljevanje 5 nextov in vsaj dva morata odgovorit na vprašanje
27. avgust 2015
1. Zaljubila se bosta
next
27. avgust 2015
neext zaljubila se bosta
27. avgust 2015
Hvalaa. Odgovora še ne povem Še 3 nexti
27. avgust 2015
next
zaljubila se bota
27. avgust 2015
u198897
u198897
next
27. avgust 2015
hvala še en
27. avgust 2015
A bi še kdo next?
27. avgust 2015
neeeeeeeeeeexttt!!!!!!!! ful dobr!
27. avgust 2015
Hvala
27. avgust 2015
NEXT

Ko sem prišla iz Wcja, sem vse to povedala Katy. Priznala sem ji tudi, da mi ta fant je zelo všeč. Vprašala sem jo, če ve kdo je to,. Sicer ni vedela, je pa rekla, da bova ugotovili. Naslednjo uro smo imeli slovenjščino. Tudi ta učiteljica je še kar prijazna. Spet smo se pogovarjali o tem, kaj smo počeli med počitnicami, in spet smo pol ure poslušali Katherine in Loty.
Kako se jima da to še enkrat govorit istim osebam. No dobro, učiteljica je bila druga. Ta ura se je vlekla, in ker se mi ni dalo še enkrat poslušati, kaj vse je Loty doživela v Kanadi, sem začela razmišljati o tistem fantu. Sicer ga na videz poznam že 9. leto, ampak še nikoli nisem ujela njegovega imena. Verjetno, ker se ne družim toliko z ostalimi. Katy me je dregnila! Vsi so me gledali. Učiteljica je ponovila vprašanje: Emma, kaj si pa ti počela med počitnicami? Očitno sem se tako zasanjala, da nisem slišala učiteljice. Pogledala sem proti Loty in Katherine, ki sta se smejali in si nekaj šepetali. Again. Začela sem razlagati, da smo šli na morje, da sem bila pri babici, in poskušala sem biti kar se da kratka, ker mi je bilo nerodno že zaradi tega, da sem preslišala učiteljico, pa še kmalu bo konec ure, in nisem hotela, da me zvonec prekine. Na srečo mi je uspelo končati pred zvonenjem. Ko sem končala, je učiteljica začela: lepo, Emma, ampak drugič ne… Zazvonil je zvonec. Rekla je, da lahko pospravimo in gremo. Še dobro, da se je ustavila, saj bi zagotovo rekla, naj ne sanjarim med poukom, in potem bi se mi Loty in Katherine spet ˝posmehovali˝. Z Katy sva šli na kosilo. Ves čas sem se ozirala, če bi slučajno prišel tisti fant od prej, pa ga nisem videla. Ko sva pojedli, sva se preobuli in šli domov. Med potjo sva se zmenili, da se bova kasneje spet dobili v parku, ker nimamo nič naloge. Ko sem prišla domov, me je Roxy že čakala pred vrati. Pozdravila me je z glasnim lajanjem. Šla je do poličke, kjer je bil njen povodec, ka vzela v gobček in mi ga prinesla. Nadela sem ji ovratnico, jo pripela in jo peljala na sprehod. Tekala je naokrog, in videti je bila zelo zadovoljna. Ko sva čez kakšno uro prišli nazaj, sem ji dala še priboljšek, potem pa sem šla malo na računalnik. Prijavila sem se v fb, in šla na Lotyin profil. Zelo je piljubljena, in zagotovo ima tistega fanta med prijatelji. Prav sem imela. Ko sem se obotavljala, ali naj mu pošljem prošnjo za prijateljstvo ali ne, sem slučajno sem opazila neko sliko, kjer sta bili gor Loty in Katy. Šla sem pogledat še ostale slike, in bilo jih je kar nekaj, na katerih sta bili onidve. Ne morem verjeti! Kako je lahko naredila kaj takega! Danes jo bom vprašala o tem! Videla sem, da je že čas, zato sem se odpravila. Tokrat je ona zamujala, in to 15 minut. Ko je prišla do mene, je bila čisto zadihana. Opravičevala se mi je.

K-Oprosti, mami me je zadržala, ker sem ji mogla še nekaj pomagat.
J-To ti oprostim… Kaj pa tole? (ji pokažem sliko nje in Loty)
*Njen obraz je postal resen. Zaskrbljeno me je pogledala*
K-Oprosti. Saj to ni nič. Te slike so bile posnete že dolgo nazaj.
J-a res? Kdaj pa?
K-približno en teden predenj sva midve postali BFF, na njenem rojstnem dvevu. Ker je mama zamujala, sem ostala pri njej dodatne pol ure. Hotela je, da se slikava, pa sem rekla, da mi ni do tega, ampak ona je kar slikala. Morala sem se prepustiti.

Verjela sem ji. Loty je imela rojstni dan je imela nedolgo potem, ko sva se skregali, in verjetno je iskala novo prijateljico. Pogledala sem Katy. V očeh sem ji videla, da se zelo boji, da se bova skregali, zato sem jo objela, in ji rekla, da ji verjamem.
Bila sem nekako olajšana, da se nisva skregali. Usedli sva se na klopco, in se pogovarjali. Malo sem pogledala okrog, in naenkrat zagledala Katherine. O ne, sem si mislila. Potem pa sem ob njej zagledala tistega fanta. Roko je dal čez njeno ramo. Prihajala sta v najino smer. Šepnila sem Katy, da prihajata, in pogledala je v njuno smer. Tudi jaz sem. Smejala sta se. Postala sem slabe volje, ker mi je ta fant res všeč. Katy je to opazila, in me objela. Par je prihajal proti nama. Slišala sem Katherine, ko je rekla: ej, David, a bi šla na sladoled? Aha, tako mu je torej ime. David je prikimal, in smeje, sta šla mimo naju, ne da bi naju pozdravila. Katherin je opazila, da je čez cesto stala njena prijateljica, in ji pomahala. Takrat je David pogledal proti meni in se mi nasmehnil, potem pa ga je Katherine prijela za roko in ga ˝odvlekla˝ k tisti punci. Ko se mi je nasmejal, se mi je srce ustavilo, vsaj tak občutek sem imela… <3

Za nadaljevanje 5 nextov
27. avgust 2015
Next
Omg to je tok dobra zgodbica
+Nova bralka
27. avgust 2015
Next
27. avgust 2015
hvala
27. avgust 2015
Next
27. avgust 2015
mext
27. avgust 2015
neext
27. avgust 2015
Hvala vsem, next verjetno pride jutri
27. avgust 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani