next
14. oktober 2012
*******Tjaš********
V sobi sm zagledala Evchi, ki je bla usa zadekana in usa rdeča u glavo. Takoj sm zaupila, Evchi a si u redu. Sam en momlane sm slišala, zato sm hitr zletela u sobo in ji zmerila vročino. Rekla sm ji, da pridm takoj nazaj ter da ji grem samo skuhati čaj.

*******Ash******
Tjaš je pršla usa panična u kuhno, ter dala posodo za čaj. Vprašala sm, kwa je in ona mi je odgovorila, da je Evchi bolna. Eh, je reklaa Kat, k je glih pršla iz sobe; mi smo pa hotle jet mal po mestu. Tjaš je rekla, da bo ona poskrbela za Evchi, me pa lohk gremo mal po mestu. Objele smo se in se poslovile.

Oprostite k je tko kratk, k grem na hip-hop pa pol še napišem k pridem domov
15. oktober 2012
ajmo doma si napiš next!!
15. oktober 2012
neext
15. oktober 2012
next!!
16. oktober 2012
*********Kat***********
Sprehajale smo se po plaži, se škropile ter se perprosto rečeno; zabavale. Ustavile smo se na sladoledu. Jst sm naročila jagodo; Sel čokolado; Ash pa vanilijo. Vprašala sm ju, če uzamemo sladoled še za Tjaš. Prikimale sta ter smo se odločile, da bomo na koncu uzele sladoled-piškotek.

*******Evchi*******
Ne vem kwa se me je lotil, kr naenkrat sm se tok slabo počutila, da so ble moje veke tok težke, da sm vs čas spala. Sploh nism slišala k je Tjaš pršla u sobo. Šele k je me mal ruknla, sm se zbudila ter mi je rekla da gre nardit čaj

¤¤¤¤¤Tjaš pride u sobo; še zmer Evchi¤¤¤¤¤
Kk si me je prašala? Odgovorila sm ji,da ne prevč dobr. Prnesla mi je vedro za vsak slučaj, če bi bruhala in mi je zmerla temperaturo. čez 5 minut zapiska, Tjaš pogleda na termometer ter je pisalo 39.1°C. Zavila me je še v dve odeje in povedala da em lahko pokliče, če bo kj narobe. Prikimala sm ji, ter moje veke so se počasi zaprle.
********Tjaš***********
Ko sm use uredila za Evchi, sm se počasi malo uredila in šla vadit, kaj pa drugega. Čez 1 uro je nekdo potrkal na vrata. Odprla sm jih in pred sabo vidla frendico Tio, k se že res doug časa nisva vidle. Prašala sm jo, kwa pa tle dela in je rekla, da je s družino;pa da so na počitncah za dva tedna.

Tia: s Tio se poznava iz vrtca in sva ble najboljše frendice po je pa u 1. klasu spoznala Ash in sta ble BFF od takrat naprej. Ampak smo še zmer ostale dobre frendice.
Tia:Povabila sm jo notr in takoj k je pršla notr je nekdo zakričal.......

se nadaljuje......
16. oktober 2012
nnnneext
16. oktober 2012
next!!!!!!!
16. oktober 2012
neeeeeeeeeeeeext!!! (tajša??)
16. oktober 2012
špelca: of course
17. oktober 2012
no nextej!!!
17. oktober 2012
next!!!
17. oktober 2012
se opravičujm k nism nextala, sam smo se mogl enga povodnga moža naučit
groza -.-
19. oktober 2012
***********Tjaš**********
Tii sm rekla, naj se usede u dnevno sobo, jst sm pa hitr stekla u sobo, kjer je bila Evchi na pojstli usa prestrašena. Prašala sm jo, kwa je. Ona je sam potih rekla, da je bila nočna mora ter je dejala, da je zej use u redu. Povedala sm ji, da je Tia prišla. Ona je pa spet zaspala. Potiho sm odšla iz sobe ter se podrajsala po stopnicah( unu za prjet) u dnevnos obo, kjer me je čakala Tia. Prašala sm jo, če bo kj pila in je rekla, da je kul. Počasi sva začele obujati spomine na otroštvo, ter se ob usakem začele smejati.

¤¤¤¤¤¤¤¤PLAŽA¤¤¤¤¤

********Sel**********
Obužujem dneve na plaži, k ti sonce sveti v oči; postaneš rjave polti. S tem si tudi bolj zapeljiv. Edin Ash ni glih hepi k skor nobene barve ne dobi(Špelca sej nis jezna); ostale pa smo lepo rjave.....Zaspala sm se ter sm se zbudila, k me je nekdo začel tresti za rame. Bila je Ash k ji je postala dolgcajt, sej sm si mislna po pa gre mene budit. Kje pa je Kat, sm jo prašala. Rekla je da je vidla enga luštkanga pa je za nemu odhitela. Sam da se nau zgubila sm rekla.

----------dan je počasi minel in Kat, Sele & Ash so se odpravile proti hiši; Evchi je še zmer spala; Tjaš pa je Tii razkazovala hišo--------

a:ash;k:kat;sel;ti:tia;t:tjaš

a,s,k: doma smo!!!!!
t:šššššš Evchi spi
k: a še zmer???
s: in kk si prežvela dan
t: ja tko kt ponavad(se zlobno nasmeji)
-------odpravijo se prot kuhni(po vrstnem redu: Ash, Kat, Sel in zadnja Tjaš)------
Ta prve tri stopjo u kuhno....

ti: buuuuuuu
a,s,k: Tiaa, kwa pa ti tle delaš
t: presenečenje
ti: s starši smo odšli na počtince za dva tedna
s: kul, a boš ta čas pr nam
ti: loohk

------odšle so spat-------
--------medtem na drugi strani atlantika-------

********Liam********
Končn smo nehal s prepevanjem, ura je pol dveh zutri in že celo noč vadimo za naš nastop. Zayn že neki kriči; mislm da je Niall izropu hladilnik, k je biu tok lačn.

********Louis*********
Usi smo tok zmatrani, da mislmo le na pojstlo. Zayn pa Liam sta kr zaspala že u studiu, jst, Harry & Niall smo se mal pohecal in me prov zanima kkšna izraza bosta mela na obrazu.
Kk je blo:
Sprejemam kritike & pohvale
19. oktober 2012
Next
19. oktober 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeext
20. oktober 2012
neeext. jah kaj .. itak sm glih d ne prozorna.. -.-
20. oktober 2012
neext
20. oktober 2012
next!!
20. oktober 2012
spelcja sori
20. oktober 2012
******Evchi******
Nasleden dan sm bla že bolša in sm kr skočila iz pojstle. U kuhni me je pozdravla Ash, k je bla nenavadno dobre volje. Prašala sm jo, kwa je in pokazala mi je, slikco na kateri ležita Zayn & Liam oblečena v baletko. To je objavil Louis na svojem twitterju in je slikca dobila že več kot 20 milijonov ogledov. Čez 15 minut so dol prišle še Tia, Kat, Sel & Tjaš. Use smo se ful zabavale.

*******Sel*******
Minil je že 1 mesec. Use se privajamo na lajf u Ameriki. Tia nas je zapustila, k je odšla nazaj u Slovenijo.....Nekga dne pride Tjaš z vstopncam u sobo in reče; punce a bi kera šla na koncert za.....????

SE NADALJUJE, OPROSTITE K JE TOK KRATK, AMPAK JUTR BO VEČ,
PRAVILN ODGOVOR DOBI NEXT
20. oktober 2012
neext
20. oktober 2012
neext za one direction al pa btr
20. oktober 2012
btr ane ane ane
21. oktober 2012
next!!
21. oktober 2012
neext+nova bralka
21. oktober 2012
mrs.saade & shit.happens sta ugotovile
22. oktober 2012
******Tjaš*******
Punce, mam karte za na koncert BTR- kera gre?!?!?!? Jst sigurn grem sva skupi z Evchi rekli. Bodoči ženi Jamesa Maslowa(jst) in Kendalla Schimdta(Evchi). Midvi ne greva, sta rekla Ash & Kat. Jst pa grem je veselo rekla Sel, da vidm svojga Logija(vzdevk za Logana Hendersona). Ej, Ash a veš kdo je gostja sm zlobno prašala?!? Neeee je odgovorila. Cody Simpson. Zakričala je in rekla; "see you suckers#. Use smo se zasmejale. Me 4 smo se obrnile prot Kat, da še no spravmo na koncert ampak ni hotla. Povj en tehtn razlog zakwa ne greš, jo je prašala Sel. Ok, je začela; zmenk mam a ste hepi. S kermu sm vprašala z navdušenjem v očeh. Matic je, a ta prasec k te je pustu, sm rekla. Kat ga je branila ter rekla, da je pustu uno p******* in da me hoče nazaj.. in pol seveda Evchi strokovnjakinja za fante- lej sama to delaš, po te bo pa enkrat pustu. Med nami je žarela tenka nitka in kmalu bi katera eksplodirala. Ash se je vmešala; punce nehita. Evchi se je Kat opravičla ter ji rekla, da noče da bi še kdaj trpela zarad fantov. Me tri(Ash & Sel & jst) smo šle;oooooo ter se objele. Sel je dodala; pejmo se hitr oblečt. Zmenile smo se da se dobimo ob pol osmih v veži, ter se hitr šle oblečt(ura je bla 14.00; fora pa je k nobena ni vedla kwa bi dala gor pa še make up....)

James Maslow(tak piki- moj "mož"(Tjaš)
Kendall Schimdt(Evchin "mož")
1. slikca k je Evchi ušeč2.slikca tak je pa zdej
Logan Henderson(Selin mož)
Cody Simpson(Ashin mož)
Kat(povj kerga hočš)

SE OPRAVIČUJM K NISM PISALA SAM JE INTERENT CRKNU -.-
HVALA Mrs. Malik DA JE ZAČELA BRAT ZGODBICO
22. oktober 2012
next!!
22. oktober 2012
neext
22. oktober 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani