u177126
u177126
in tukej je še ena perfektna zgodbica kot že pričakovano(:
zakon je
Louis je sigurno tt pršu naprej
jeeej
neeeeeexttttt
26. oktober 2014
Neeext!!!
26. oktober 2014
Neeeeeexty ful dobr pišeš
26. oktober 2014
Hejj ma' girls!
Hvalaaa vam, da berete srsly
next pa je posvečen ...dream...
------------------------------------------
Za naslednji dan sem bila res živčna, saj sem spet bila na tekmovanju. Opravičena sem bila šole in bila sem vesela, saj bi se morala spopadati še z učnimi problemi. Sedela sem v prostoru, s še nekaj tekmovalci. Z očmi sem iskala Louisa. Je sploh prišel naprej? Njegov glas je bil popoln, zato me je čudilo, da ga nisem videla. Nato sem se spomnila, da visi list na oglasni deski, pred vrati. Takoj sem šla pogledat in na seznamu našla tudi njegovo ime. Oddahnila sem si. Zakaj sem želela, da gre naprej? Nekaj je bilo v meni, mi govorilo, da si o zasluži.
Zaslišala sem glasne korake.
Zagledala sem Louisa, zadihan je prišel.
"Hej," me je pozdravil in se mi nasmehnil.
"Živjo. Čestitam za včeraj," sem rekla.
"Hvala, tudi tebi čestitam." je rekel. Nasmehnila sem se mu in zardela. Vstopila sva v prostor in sama sem sedla na stol. Začela sem se spopadati s tremo, ki me je vedno žrla pred nastopi. Trema je bila še večja, saj sem sama sebe spremljala na klavirju in morala se bom prekleto potruditi. Nato so začeli klicati tekmovalce.
Prva je bila na vrsti Janice, dekla z veliko samozavestjo.
"Živjo!" je veselo pozdravila, ko je stopila na oder. Publiki je bila vidno všeč. Poleg tega pa je imela še lep glas, njen nastop je bil opravljen popolno. Zavzdihnila sem. Ko bi lahko jaz tako opravila.
Na vrsti sem bila predzadnja, kar mi je bilo po eni strani všeč po drugi pa ne, saj sem morala čakati in gledati druge, kako prestizno opravljajo nastope. Kako mora biti šele Louisu, ki je na vrsti zadnji?
"Abigail." sem zaslišala.
Ozrla sem se navzgor in zagledala žensko, ki je klicala tekmovalce na oder. Globoko sem izdihnila. Sveti Peter, pomagaj mi. Če mi znaš.
Stopila sem na oder in povedala nekaj v smislu 'vesela sem, da sem prišla naprej,' in nato sedla za klavir. Začela sem igrati melodijo All of me-John Legend. Prsti so kar sami igrali naprej, jaz pa sem začela peti. Ni mi šlo slabo in mislila sem samo na to, kako bom opravila. Če sploh bom.
Nato pa je bilo pesmi konec. Onemela sem in samo zrla v klavir, publika pa je navdušeno ploskala. Oddahnila sem si.
Opravila sem. Opravila sem. Opravila sem.
Samo to je bilo v mojih mislih in veselo sem dobesedno zdivjala iz odra in se zaletela v Louisa. Oba sva zgrmela po tleh in Louis je bil na meni. Zrl je v moje oči. Zardela sem."Kaj ko.." sem začela.
"Uh, seveda," je rekel v zadregi in vstal.
"Dobro si zapela," je rekel in pogledal v tla.
"H-hvala. Prepričana sem, da bo tudi tebi uspelo," sem rekla in se mu nasmehnila. Lesk v njegovih očeh je bil večji, ko je stopil na oder. Sploh nisem poslušala, kaj je rekel, samo zrla sem vanj in gledala njegove oči in njegove ustnice, ki so se premikale v ritmu neke pesmi, ki sem jo poznala, a sem bila preveč očarana nad njegovim glasom, da bi jo prepoznala. O moj Bog. Ali sploh lahko obstaja tako lep glas? Zavedla sem se, da strmim vanj z odprtimi usti. Končal je pesem in publika je vstala in začela ploskati. Pomahal jim je in se odpravil proti meni.
"Si v redu?" je vprašal zaskrbljeno.
Stresla sem z glavo.
"Ti..tako lep glas imaš." sem bleknila in se takoj zavedla kaj sem rekla. Z roko sem pokrila usta in stekla od njega. Se mi je zmešalo?
"Hvala," je zaklical za mano in razbrala sem, da se smeji. Hitro sem vzela jakno in zapustila prostor.
"Spet ti je uspelo!" sem zaslišala Denise.
Stekla sem ji v objem.
"Samo še jutri." sem rekla.
"Kaj če zmagaš?" je vprašala.
"Bom najsrečnejša. Ampak veliko si jih bolj zasluži zmago kot jaz.
"Razglasitev rezultatov!" je zaklicala ženska.
"Gotovo nisem prišla naprej," sem rekla.
"Utihni in pojdi." je rekla Denise.
"Mm, zelo vzpodbudne besede," sem rekla sarkastično in nasmehnila se mi je. Potisnila me je na oder.
"Danes vas je nastopalo deset. Spet ste bili odlični, a zmagovalec bo samo eden. Pet se vas je uvrstilo v zadnji nastop, kjer bomo odločali o zmagi." je začel Mark.
"Osebe, ki jih bom poklical, stopite naprej." je rekel.
Začel je klicati in mojega imena ni bilo.
Torej sem izpadla.
"Osebe, ki so stopile naprej so..." je rekel in naredil premolk.
"Žal izpadle." je dopolnil. Zaslišali so se vzdihi in osebe so zapustile oder.
"Janice, Louis, Abigail, Pete, čestitam!" je vzkliknil in veselo sem se nasmejala.
Videla sem Louisa, ki je strmel vame, a je umaknil pogled, ko sem svojega usmerila proti njemu.
Nisem se kaj preveč obremenjevala z njim, važno mi je bilo samo to, da lahko zmagam. Nisem mogla verjeti, da sem prišla tako daleč.
------------------------------------------
ne dogaja se kej preveč
27. oktober 2014
nexttt skp ju spravi:=))
27. oktober 2014
u173906
u173906
waw, ljubezen je v zrau, jst to utim, hahahaha.. ta dva sta perfekn par, in pomoje bo zmagu louis, amapk bo pol objel abigal in se j zahwalu jo povabu na zmenek...
NEXT
27. oktober 2014
neeeext!!! D
27. oktober 2014
Neeeeeeeeeeeeeeext
27. oktober 2014
next
27. oktober 2014
Neeeeeeext
27. oktober 2014
Neeeeeeeeeeeeeeext
27. oktober 2014
Neext
27. oktober 2014
Obljuba dela dolg :'P torej da pokomentiram: zlo dobri zacetni nexti. Pomoje bo louis znagu abaigal (joj sori ce je narobe napisan sam tega nejma si ne morm zapomnt xđ) bo pa druga in pol bota se v soli frenda... in pol bosta par ane xđ

Neeeeext!
27. oktober 2014
next
27. oktober 2014
Awww,love in the air
Next
27. oktober 2014
next+nova bralka
27. oktober 2014
OMFG ful je popouno
something is happening beetwen Abigail and Louis
komi čakam nov next
ubistvu nwm za koga najnavijam da zmaga Louis pač si ful zasluži pa dokazu bi rad ristim ko ga ne spoštujejo Abigail pa zato kr je glavna igralka pa ful si želi pa vse
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
27. oktober 2014
Aja pa ful ti hvala za posvečen next
27. oktober 2014
omg že zdej sta taka lovebirds
ka bo šele ko bota skupi
omg ful me zanima kdo bo zmagu
dej fak j prvoščim obema louiu in abigail
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
27. oktober 2014
*brez nakladanja*
------------------------------------------
Naslednji dan sem bila doma, se pripravljala na zadnji nastop. Bilo je bedno, da vmes nismo imeli dneva, ampak je bilo vse naenkrat. Torej smo morali vnaprej imeti pripravljene vse tri pesmi. Za danes sem pripravila težko pesem What doesn't kill you makes you stronger. Malce sem se bala, kako jo bom odpela, a navsezadnje se je štelo tudi, kakšna je težavnost pesmi. In če jo bom odpela dobro, bo to samo večji bonus. Če pa ne, pa bom vsaj poskusila.
Zvečer sem se začela urejati že uro prej, saj sem morala zgledati dobro. Naličila sem se, nato pa oblekla črno obleko, ki mi je segala do sredine stegen. Obula sem še nizke allstarke. Lase sem si umila in jih spela v navaden čop. Nisem se kaj preveč obremenjevala s frizuro, saj bi me skrbelo še to. Z starši sem se odpeljala do dvorane, kjer naj bi se vse dogajalo. Celo vožnjo sta me hvalila in mi govorila, kako dobra sem, a jim nisem posvečala kaj velike pozornosti, saj semm raje razmišljala o nastopu.
Kmalu smo prispeli in stekla sem v prostor pred nastopom. Prišla sem malce pozneje, saj bi se potem še dalj spopadala s tremo. Takoj sem pogledala, kdaj sem na vrsti. Oddahnila sem si, ko sem videla, da sem predzadnja. Louis je bil zadnji, Pete drugi in Janice prva. Upala sem, da se bom uvrstila vsaj na tretje ali drugo mesto. Ali ciljam preveč?
"Hej, sem mislil, da te že ne bo." sem zaslišala glas za seboj.
Obrnila sem se in zagledala Louisa.
"Uh... Ne, samo pozneje sem prišla, saj se sicer dolgo spopadam s tremo." sem odgovorila.
Prikimal se."Ti si...l-lepa." je rekel in pogledal v tla.
Zardela sem."Hvala. Tudi ti." sem bleknila. Zakaj ne ostanem tiho?
Nasmehnil se mi je in šel sesti. Tudi sama sem sedla.
"Zadnji si na vrsti." sem rekla, čeprav sem vedela, da je že pogledal.
Prikimal je. Ostal je tiho, verjetno je bil nervozen.
Nastopi so se začeli. Gledali smo Janice, njen nastop je bil opravljen zelo dobro. Pete je bil dober, a je bil preveč nervozen, kar se je močno opazilo.
Nato pa sem bila na vrsti jaz. Stopila sem na oder, publiki nisem namenjala besed, samo skoncentrirala sem se na spremljavo in nato začela peti. Od začetka sem se malo bala, kako bom zapela, a sem nato pela odločno in lahko bi si priznala, da sem zapela dobro. Publiko sem spravila na noge in aplavz je bil res dolg.
Takoj ko je bilo pesmi konec sem si oddahnila. Nasmehnila sem se množici in mirno šla v zaodrje. Tokrat se nisem zaletela v Louisa, čeprav je stal tam.
"Bila si neverjetna." je zašepetal.
"Hvala." sem rekla, zardevajoč.
"Vso srečo." sem rekla in stopil je na oder.
Šla sem v prostor, kjer sta mi Pete in Janice zaploskala. Poslušali smo še Louisa, ki je pel odlično. Pel je pesem God only knows od MKTO in odpel je popolno. Njegovo petje me je vedno znova očaralo in njegov glas je bil unikaten.
Ko je prišel, smo mu vsi zaploskali in bil je srečen.
Nekaj časa smo se pogovarjali, nato pa je prišel čas za razglasitev. Tokrat sem bila res super nervozna in stopili smo na oder. Mark nam je nekaj govoril, a ga nisem poslušala. Začutila sem roko v moji. Ozrla sem se navzdol in zagledala Louisovo roko. Stisnil mi jo je.
"Vso srečo, Abby." je rekel.
"Hvala." sem rekla. Bilo mi je všeč, da me je poklical 'Abby', saj mi 'Abigail' ni bilo preveč všeč.
"Z veseljem sporočam, da je nagrado za najboljšega pevca...." je rekel Mark in umolknil. V dvorani je vladala smrtna tišina in zavzdihnila sem. Začutila sem še en stisk Louisa. Zaprla sem oči. Napeto ozračje me je spravljalo ob živce. Zdelo se je, da je premolk že predolg, a je nato Mark zaklical nekaj besed.
"Dobila.....Abigail!" je dodal navdušeno.
Dvorana je planila v aplavz. Nisem dojela, kaj se je zgodilo. Prišla sem do zraka in se nato nezavedajoč vrgla Louisu v objem.
"O moj Bog." sem dahnila v njegovo ramo. Nisem mogla verjeti. Sem bila res tako dobra?
Louisovo telo je bilo mlahavo. Čez nekaj časa mi jee okorno vrnil objem. Sama sem se izvila in si obrisala solze sreče. Ko sem zagledala Louisov izraz, sem se začudila. Zrl je v prazno. Njegov obraz je bil mrk. Rame je imel povešene.
"Čestitam," je zamrmral in odšel.
Kaj za vraga?
"Louis, počakaj, kaj je narobe?" sem rekla, ko sem stekla za njim z odra.
"Nič ni narobe." je rekel in vzel jakno.
"Louis, povej." sem rekla.
"Povedal sem ti, da ni nič narobe, sedaj pa me pusti pri miru." je rekel osorno in zapustil prostor.
Samo zrla sem za njim. Veselje zmage je nenadoma omahnilo.
+-------------------------------------------+
28. oktober 2014
Neeeeeeeeeeeext
28. oktober 2014
Next
28. oktober 2014
Next
28. oktober 2014
u173906
u173906
jap, on ni zmagu amapk je zmagala punca, do kater je čutil ljubezen, res salbo, kajneda res salbo, in zdaj se je spravil nanjo
NEXT
28. oktober 2014
Neext
28. oktober 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext popounooo <333 posveti mi naslednjega pliis :**** ljubim tebe ko tk faking the best pišeš pa ljubim tvojo zgodbo ko je res osojoifawniofonfoawnrigeranv popounaa <33333333333
28. oktober 2014
Jao louis pa kaj je no?

Neeeeeeext!
28. oktober 2014
u105006
u105006
Neeeeeeeeeext carskooo!!!!
28. oktober 2014
u181827
u181827
neeeeeeeeeeeeeeeeext
28. oktober 2014
OMFG čeprav je Louis ni najlepš zavrnu se mi vsen smili
pač družina ga ne podpira pa vsem je hotu dokazat da zna pet in ja pač zdej ni zmagu in je žalostn in ja zalubo se je v Abby
ful svetovno pišeš
prosim dej hitr next kr sm ful radovedna
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
29. oktober 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani