Vesel bozic vsi, ;*
(za naslednji next je odgovoren nas Zmajko ;3)
26. december 2013
Zasedal sem svoje obicajno mesto v zadnji vrsti ob oknu. Tudi Alice bi bila poleg mene, ce je Brittz zetisocic presedel. Nisem bil navdusenec nad matematiko- uspavala me je. Se bolj pa Brittzov monoton glas. Bog, clovek ni znal nauciti snovi. 
Mojo glavo je zadel listek ter se odbil na tla. Pazljivo sem se sklonil in ga prebral.
VSI SO STAVILI
Namrscil sem se in pogledal Alice, ki je na skrivaj napeto strmela vame.
DVOMIM DA VSI sem s svojo grdo pisavo nakracal na list ter ga vrgel proti njej. Moj je priletel na mizo, tocno ob njeni roki. Zadovoljno sem se nasmehnil. Dal sem ji nekaj trenutkov,da je odgovorila in se je ob moji glavi komal slisno pocilo. Pograbil sem listek.
LJUDJE SO NORI

Tokrat se mi odgovora ni dalo pisati, in ker sem vedel, da me opazuje sem samo zmignil z rameni. V tistem je Brittz svoje klobasje prste pocil na mojo mizo, skupaj z mastno roko. Besno me je pogledal. Ze prvic ko sva se srecala, me je izbral za gresnega kozla. 
"Gospodic Matthew, vasa visokost prevelicastna za sledenje snovi?" je nataknjeno iztosnil iz sebe ter si popravil ocala.
"Ne, gospod," sem odvrnil in odkimal.
"Niti besedice od tebe vec!" je zarencal ter se zasukal, da bi odsel. V taksnih trenutkih sovrazim svojo zeljo, po zadnji besedi. In svoj glasni gobec.
"Toda saj nisem niti pisnil," sem rekel. Obstal je in se pocasi obrnil.
"Videl sem te, kako si kimal in se smehljal," je zarencal, "Ali sta se z gospodicno Alice igrala pantomimo?" Stisnil sem zobe, ko se je nekdo tiho zahihital.
"Da. To je moj najljubsi hobi," sem siknil skozi stisnjene zobe. Popolnoma je pordecel v obraz. Pogledal sem po razredu. Vsi so stremli vame, Alice pa je komaj vidno odkimovala in svoje ustnice oblikovala v nek stavek.
"Iz razreda!" se je zadrl Brittz in pikazal proti vratom, "In ne odgovarjaj tako!"
Vstal sem in stvari grobo zbasal v torbo.prebodel sem ga s pogledom.

"Naslednjic, ko test pustim na pol prazen vam bom to vrgel pod nos," sem zarencal. Moj odhod so ppspremile salve smeha in celo ploskanja. In kakao naj to pojasnim starsem?
30. december 2013
u151962
u151962
School...always there to ruin your day...or even life.
Drgač pa ful dobro,
NEXT!
30. december 2013
ShadowPaw ima prov
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
30. december 2013
Kak so učitli kruti
NEXT
30. december 2013
next
08. januar 2014
Presneto! Zakaj se ne more niti enkrat samkrat zadržati?! Nemočno sem gledala kako je, spet, korakal ven iz razreda. Ko so se zaprla vrata se sumničavo pogledala profesorja Brittza in nemo opazovala njegov rdeč obraz, ki je počasi dobival pravilno barvo. Jezno je stisnil ustnice in se že obrnil proti računalniku, kjer bi najverjetneje Julie poslal obsežno sporočilo o dogodku, ki se je pravkar zgodil.
"Profesor!" sem vzkliknila in si nadela najbolj nedolžen izraz, ki je včasih lahko preslepil še Matta. Ko me je Brittz nataknjeno pogledal, sem spogledljivo zaprhutala s trepalnicami.
"Profesor," sem ponovila, da sem pridobila njegovo polno pozornost. "Se spomnite naloge, ki ste nam jo dali prejšnjo uro?"
Nekaj sošolcev je ogorčeno zatarnalo, saj so upali, da se bodo lahko izmuznili brez naloge. Kar čutila sem njihove sovražne poglede, ki so prebadali moj hrbet.
Brittzev obraz je nenadoma zažarel. "Saj res. Saj res. Hvala, da ste me spomnili, gospodična Manson. Torej predvidevam, da ste jo naredili."
Ponosno sem pokimala. Sama sem imela le redko težave s profesorjem Britzzem, saj mi je matematika ležala. Na žalost, pa je bil Matt v njej popolnoma nemogoč. In ker sva z Mattom vedno tičala skupaj in sem bila nekako Brittzeva ljubljenka, so na žalost tudi moje napake doletele Matta. "Zadnja mi je delala nekaj težav," sem se gladko zlagala in se mu otožno nasmehnila.
"No no, gospodična Mason. Bi želeli, da jo skupaj rešimo na tabli?" je predlagal.
Polna upanja sem zažarela. "Oh, ali bi jo zares lahko?"
"Seveda," se je hitro strinjal. "Kaj ko bi mi kar pomagali," je rekel in mi pomignil k tabli.
Zdolgočaseno sem vstala. Prav. Sedaj se moram samo še pretvarjati, da mi naloga ne gre in ne gre v glavo. Ošinila sem uro, ki je kazala deset minut do konca pouka. Držimo pesti, da bom Brittza dovolj dobro zamotila.
Z mrkim pogledom sem ošinila Matta, ki se je brezskrbno naslanjal na zid pred učilnico. "Kaj pravi Brittz?" me je smeje vprašal.
Grdo sem ga pogledala. "Zaradi tebe sem morala sedaj celotnih deset minut preživeti pred tablo."
Presenečeno me je pogledal. "Te je resnično potegnil iz klopi?" Zadovoljno je zažvižgal. "Sem pa mislil, da te prav po božje časti."
"Ne, ni me potegnil pred tablo," sem potarnala. "Tvojo leno rit sem poskušala, ponovno, rešiti. Ne dajem zagotovil, da mi je to tudi uspelo."
Zarežal se mi je. "Saj se mi je zdelo."
S komolcem sem ga močno dregnila pod rebra, tako da sem mu za trenutek ali dva izbila sapo iz pljuč. "Drugič se , lepo prosim, zadrži."
Ko je prišel do zraka je bruhnil v glasen krohot. "Ampak zadnji stavek je zmagal, kajne?"
Ob spominu na besede in Brittzev rdeči obraz, je nasmeh tudi meni ukrivil ustnice. "Zabil si ga dva metra pod zemljo," sem mu priznala.
10. januar 2014
Neeeext
wiiiiii
10. januar 2014
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!
10. januar 2014
u151962
u151962

Next! Super pišeta! Really talented!
10. januar 2014
Next
se strinjam
11. januar 2014
"Cudak," sem se namrscil proti Alice na moji postelji. Vneto je pokimala.

"Tocno! Hocem reci! Kaksna pisma? Kaj za vraga?" 
Zavzdihnil sem in zmignil z rameni. Potem sem se obrnil, da sem se ji zarotnisko nasmehnil.
"Toda to nama da odlicno priloznost," sem ji pomeziknil. Razprla je oci.

"Hoces, da stvar razisceva?" V glasu sem ji razbral, da bi idejo na mizo postavila sama, ce je nebi prehitel.

Z omare sem potegnil torbo, ki je glasno zarozljala. Potem se iz predlanika izbrskal zdravnisko masko.
"Zakaj pa to?" se je namrscila. Zasmejal sem in in masko zbasal v zep.
"Ni dobro udihovati hlapov teh sprejev. Poleg tega me bodo potem tezje prepoznali ce naju dobijo,"
Priprla je oci in se sumnicavo nasmehnila.
"Kaj mi nisi rekel, da vas ne bodo dobili?"
Zarezal sem se in ji na celo mimogrede pritisnil poljub ter ji razrsil lase. In vse to na poti iz sobe.
"Samo previden sem," sem zaklical, "V sobi si lahko kolikor hoces, samo vrata zapri. Jutri pri tebi?" sem se navrgel. Ceprav nisem slisal odgovora sem vedel, da se bo strinjala. 
"Z Edom se dobim!" sem se zadrl, v slucaju, da je bil doma kaksen od mojih starsev. Tik preden sem izstopil sem na hrbtu preveril kapuco.
"Pripravljen?" se mi je zarezal Ed, v trenutku ko me je opazil.
"Vedno. Ti?" 
"Rodil sem se pripravljen, stari," se je zarezal. Zavil sem z ocmi ob njegovem klisejskem odgovoru in si popravil nahrbtnik na rami. Potem sem ga boksnil v nadlakt in se zarezal. Med glasnim prerekanjem sva se napotila proti najini 'destinaciji'.
20. februar 2014
u151962
u151962
NEXT!!!
20. februar 2014
u122384
u122384
HALLO????1!!!! KJE JE NEXT? MISLIŠ DA BOM ČAKALA CEL MESEC?! NO WAY! DO 20. MAŠ ČAS! plis?
14. marec 2014
NEEEEEEEEEEEEEEEXT!!!!!
14. marec 2014
Okej, bom jst objavila še en krajši Metin del ... upam da mi ne zameriš Mety
P.S: se opravičujem za neresnost (v imenu obeh), ampak smo v srednji šoli + nekateri tik pred maturo ... vsekakor pa sse bova potrudili bolj redno objavljati nexte.
Lovam vas!!
____________________________________________________________________________
V tišini sem nadaljeval in s pogledom podrobno premeril vsako črko. Stresel sem sprej in popravil vsako napako na črki.
Nenadoma se je nekdo zadrl in sunkovito sem se ozrl. Name je nekdo kazal s prstom in kričal nekaj o vandalizmu. Z Edom sva se pognala v tek.
"To je bilo po blizu," se mi je zarezal in me udaril po rami. Namuznil sem se in ga boksnil v prsni kos.
"Zapri, cepec, niti dokončala nisva,"
Nasmehnil se mi je in s svojo pestjo rahlo udaril v mojo.
"Se vidiva, stari," mi je obljubil in mi pokazal hrbet.
Obrnil sem se in stopil v hišo. Že takoj me je pričakala mama.
"Spreji?" me je resno vprašala.
"Nič se ni zgodilo," sem zavil z očmi. Zavzdihnila je.
"Naj ti bo. Tokrat. Pojdi spat; in niti besede očetu. On ne bo tako prizanesljiv,"
Stopil sem na prvo stopnico, ko me je spet ustavila.
"Ura je ena po noči in jutri imaš šolo. Že zdaj pripravi torbo in ne zamujaj,"
Pokimal sem in vstopil v sobo. Namesto, da bi torbo polno sprejev izpraznil, sem vanjo preprosto pomedel nekaj zvezkov in se vrgel na posteljo.
29. marec 2014
u122384
u122384
Next! sweetvam.love, tudi moja sestra je v 4. letniku in cel dan (tudi med vikendi) hodi po hiši z goro zvezkov, tako, da te čisto razumem.
29. marec 2014
Hvala
Evo, še moj del ...
______________________________________
"Dveja," sem zavzdihnila in se utrujena vrgla na posteljo. Brianna se je ulegla poleg mene. Čeprav je bila leto mlajša, pa sva se še vedno odlično razumeli in si bili prej sestri kot sestrični. Tudi danes sva se imeli lepo. Toliko sva se presmejale, da sem še vedno imela solzne oči, trebuh pa me je rahlo ščemel.
"Očitno Matta ne bo."
Brianna je skomignila z rameni. "Saj se imava lepo tudi brez njega."
Nasmehnila sem se. Vedela sem, da ji je všeč, ampak ona se je še vedno na vse kriplje otresala priznanja le tega. Jaz sem ga pogrešala. Bil mi je najboljši prijatelj že od otroštva in vedno ko sva bila ločena za več kot le nekaj ur sem se nekako počutila osamljeno. Sedaj me je skrbelo zaradi grafitov, ki sta se jih z Edom danes odločila delati. Ne bi bilo prvič, da bi ju zasačili pri tem.
Briannin smeh me je sunkovito potegnil iz mojega razmišljanja. "Samo resno! Kje sva dobili temo o smrkcih?" je rekla navezujoč se na najin prejšnji pogovor.
Tudi sama sem se zasmejala. "Pa kako nisi vedela, da imajo smrkci rep?!"
"Hej! Oprosti, ker nisem takšna oboževalka kot ti!" sarkastično je zavila z očmi. "Ampak resno ... kako majhne naj bi bile te stvarce?"
Namuznila sem se. "Pomojem, da če bi ti zlezli pod krilo, ti tega ne bi niti opazila." Obe sva prasnili v oglušujoč smeh.
"Tudi začutila ne bi," je smeje dodala Brianna in povzročila ponovno salvo smeha z moje strani.
"Ti perverznica!" sem se zahihitala in ji v glavo vrgla blazino.
"Vedno," je ponosno pritrdila.
Na vrata je tiho potrkalo in v naslednjem trenutku je skoznja pokukala zaspana mamina glava. "Punci, lepo vaju prosim! Saj vem da, da najstniki ne potrebujete toliko spanca, amak jaz bi vama bila zelo hvaležna, če bi malo znižali vajino glasnost."
"Oprosti Gabby," se je Brianna hitro opravičila in vidno zadrževala smeh.
"Ja mama, oprosti. Bova znižali. Sicer pa," hitro sem ošinila uro, "bo verjetno bolje, da se tudi midve odpraviva spat."
Mama je pokimala. "Pametna ugotovitev." Nato je zaprla vrata.
Z Brianno sva ugasnili luči in se skupaj stisnili na mojo francosko posteljo. "Torej resnično nameravaš izpeljati svoj načrt s stavami," me je po kratki tišini vprašala Brianna.
Pokimala sem. "Saj si še vedno za, kajne?"
Brianna se mi je zaspano nasmehnila. "Vse, dokler bom imela tudi jaz profit iz tega."
07. april 2014
u122384
u122384
*o* Um, mislim, da bo jih kar nekaj dobilo stavo.. *o* Ali....Pa bo naša Metka spet bila Metka in bodo vsi na koncu mogli plačevat njima dvema...
07. april 2014
u122384
u122384
Next!
07. april 2014
Death men se zdi, b bosta dala obvestilo, da uni ki jima najvec placa, dobi stavo, od tistega, ki pa se je sploh domislu stave, pa bosta zahtevala 1/2 vsega dnarja.
Mogoce pa je tudi, da bo Brianna stavla in bo ona dobila stavo in si bodo razdelil zasluzek
NEEEEEEEEEEXT
08. april 2014
Next + nova bralka
22. januar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani