Ojla, verjetno boste spraševali zakaj ne nadaljujem zgodbe, katero sem napisala pred to. Odločila sem se, da bom pisala dve zgodbi in se potrudila, da se ne bodo dogodki ponavljali =)
Link prejšnje (Copyright ff. Francisco Lachowski - double ): https://www.igre123.com/forum/tema/copyright-ff.-francisco-lachowski-double/196066/PROLOG

Z roko sem mu razmršila črne kodre in se nasmehnila. Ni opazil, ker je bil preveč zaposlen z zadrgo obleke. Končno mu jo je uspelo odpeti. Počasi sem se slekla in padla na posteljo. Približal se je. Najina telesa sta se spojila. Strastno sva se poljubljala. Brez besede. Poljube je začel namenjati mojem vratu. K vragu, že dolgo nisem tako uživala. Nikoli nisem občutila toliko strasti. Kmalu sva bila gola. Vstopil je vame. Zastokala sem. Oprijela sem se njegovega hrbta in vanj nežno porinila nohte.
Ko sva končala sem zasopla ostala na postelji. Zadihan je vstal in iz predala vzel sveže boksarice. Oblekel si je hlače, ki so ležale na tleh, pograbi še pulover in ga vrže na posteljo.
»Obleci se,« zašepeta in se izpod čela ljubko nasmehne. Nasmeh mu vrnem in ga opazujem, medtem ko si ureja lase v kopalnici. Iz ogledala me pogleda in za nekaj časa mu pogled zastane, nato pa nadaljuje naprej z urejanjem pričeske. Oblečem si pulover, ki je dišal po njem. Nekaj časa še ležim na postelji in pogledujem naokoli. Vstanem in odidem do Sepante. Objamem ga in mu dam nežen poljub na lice. Med objemom njegove roke začutim na svojem pasu. Pomikale so se navzdol proti zadnjici. Primem ga za roke in počasi stopim korak nazaj.
»Lahko noč,« rečem tiho in se nasmehnem. Odidem po stopnicah, kjer se zabava še zmeraj odvija. Hitro zbežim skozi vhodna vrata in odidem do svoje hiše, ki je stala par metrov stran. Medtem, ko odklepam vrata sem smejim. Roke se mi živčno tresejo in komaj zadanem ključavnico z ključi, ki žvenketajo. Ko odprem vrata jih zaklenem in se usedem na tla. Dokler ne zaspim, razmišljam o tem, kar se je zgodilo danes.

###################################
next day in school

Izvoli.

Rečem in mu v roke potisnem pulover. Nasmehnem se in nasmeh takoj izbrišem iz obraza. Hladno me pogleda. Vsi okoli njega začnejo šepetati. Ugrizne se v ustnico.
»In ti si...« previdno reče in nameni pogled navijačicam, ki me poskušajo izriniti stran. Zavijem z očmi in mu vržem pulover v glavo. V joku stečem stran. V ozadju slišim smeh. Na rami začutim roko. Obrnem se in glavo sklonim navzdol. Nočem, da bi me kdo gledal v rdeče oči, čeprav so bile drugače modre. Roka nežno prime mojo glavo in jo vzvigne navzgor.
»Hej, ne jokaj,« zaslišim znan glas. Pogledam ga v oči. Njegovo roko zalijejo vroče solze. Verjetno se mi v tem trenutku trese ustnica, kot kakšnemu cucku v risanki.
»Oprosti, hecal sem se,« doda Sepanta. Pogledam ga v oči. Močno se ugriznem v ustnico, da se ne zjočem še bolj. Nazadnje me bodo vsi po šoli klicali cipa. Pa saj ne, da je naša šola polna teh izmečkov, kateri so to želeli postati. Pri meni je drugače.. zavedlo me je.
»Hecal s tem, da ne veš kdo sem?« rečem z glasom, kateri se mi na koncu zlomi.
»Meni se ni zdelo kot hec,« dodam in odidem stran.
»Počakaj!« zakliče za mano in njegove roke začutim okoli svojih bokov. Ustavim se.
»Kaj bi še rad od mene,« se zrušim na tla. Obraz zakopljem v dlani, kjer me premagajo solze in čustva. Skloni se k meni.
»Kayla? Jane? Nancy? Stephanie..« slišim, kako premišljuje imena. Nobeno ni moje. Ni še prišel do tja. Če kdaj sploh bo.
»Lia,« zasmrkam. Lia Rose Huston.
»Hudiča, spomnim se te!« reče v poskočnem tonu.
»Dobro zate, zame malo manj,« rečem in stečem v šolsko kopalnico. Špricam dve šolski uri - matematiko in kemijo. V tem trenutku nočem imeti nič opraviti z nikomur. V vrata so vdolbene črke in razni trači. Tukaj piše nekaj o Tini.
»Noseča ali debela,« začnem brati, ko me prekine ropot vhodnih vrat. Tračanje. Posluhnem in natančno prisluhnem vsaki besedi.
»Si slišala za gospodično Huston?« reče zlobni glas Cassindy Roe. Verjetno se bo zdaj oglasila kakšna njena prijateljica, ali bi lahko celo rekla psiček, ki ji sledi kamorkoli gre.
»Govori se, da se prodaja in celo, da je noseča z Aryo!« reče glasneje.
»Kaj pa bi lahko pričakovali od takšnih vlačug,« se zasmeje. V jezi odprem vrata in jo najdem kako si popravlja svoj ogaben obraz z kilo ličil.
»Nič od tega ni res,« v jezi rečem in vzamem ličila in jih raztresem po tleh. V šoku je. Cassindy Roe, učiteljevega ljubljenčka, še posebaj od gospoda Dubrovskega - khm vsi vemo na kaj namigujem, in predsednico razreda sem spravila v šok. Ne bo se dobro končalo. Stopim bližnje k njej in ji primažem močno klofuto.
»Katera od naju se je večkrat vlačila po vsem možnem, hm?« rečem jezno, medtem ko pobira svoja ličila v strahu. No, vsaj tako sem jo videla jaz.
»Kaj, če bi na to odgovorila, kar tvoja prijateljica. Jenny, kaj misliš,« v naslednjem hipu se zavem, da pretiravam. Jenny zbeži iz stranišča.
»Kaj je narobe s teboj! Vse si uničila! Pra.sica!« drla se je. Nikoli je nisem videla tako jezne. Ne tako zelo.
»Ti si cipa! Ti se daješ dol vsak torek z učitelji dol! Ne širi več lažnih govoric naokoli!« se derem. Moje dretje prekine ravnateljevo kašljanje.
»V pisarno! TAKOJ!« takoj se pobereva in odideva.
################################
Nič posebnega - še
Jutri dobite next
03. december 2018
neext
04. december 2018
Next!
05. december 2018
nexxt
06. december 2018
Omg nexti lepo prosim Next
06. december 2018
Next
1 dan nazaj
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg