neext takoj
17. november 2014

-HARRY'S P.O.V-
Samo zmajal sem z glavo nato pa stopil stran od trupla. A zadnji trenutek sem s kotičkom očesa ujel nekaj kar je ujelo mojo pozornost. Odmaknil sem majico in se zastrmel v dve majhni čački na njegovi ključnici. V trenutku mi je v glavi začel zvoniti opozorilni alarm. Hotel sem še pobližje pogledati,ko sem zaslišal šepetanje in se obrnil. Zagledal sem Noelle,ki je zgrbljena v dve gubi sedela na tleh in si z rokami objemala kolena. Sprva nisem razumel kaj je govorila zato sem stopil bližje in napel ušesa. Izgovarjala je le eno besedo. Adrian. Počasi je privzdignila glavo in me pogledala z objokanimi očmi. Odkašljal sem se in se nerodno premaknil. Sovražil sem solze. Bile so znak šibkosti. A nekaj globoko v meni se je vendarle zganilo,ko so se vama zazrle rjave objokane oči.
''Daj mi mobilnik''sem rekel in se poskušal pretvarjati,da nisem opazil kako zelo jo je nekaj bolelo in dušilo. Brez besed je segla v jakno in mi v roko položila mobitel. Šel sem v imenik poiskal ime osebe ki sem jo hotel ter pritisnil tipko kliči.
''Noelle?Je vse vredu?''sem zaslišal zaskrbljeni glas na drugi stran.
''Noelle je vredu Rothwell''sem rekel in se zlobno zarežal ko sem zaslišal kako je zajel sapo.
''Styles!Če si ji kaj storil prisežem da bom-''
''Pomiri se. Svetoval bi da prideš sem. Imamo zanimivo….situacijo''sem rekel in mu povedal kje sva nato pa prekinil. Nato sem še hitro poklical Zayna in Nialla naj prideta in še njima dal naslov. Čez dobrih 5 minut sem zaslišal cviljenje gum in škripanje zavor in tik ob pločniku se je ustavil rumeni športni avto iz katerega je skočil Rothwell sledila pa sta mu njegova dva pajdaša.
''Noelle!O moj bog!''je zavpila nato pa jo potegnil na noge in jo objel. Nato jo je spustil in se obrnil k meni.
''Ti!Razparal ti bom glavo,da si boš drgnil možgane z tal!''je zavpil nato pa planil name a sta ga njegova pomočnika ustavila.
''Jaden nič mi ni storil''je zahlipala Noelle in si skušala obrisati mokra lica.
''Kaj pa je-''prekinil ga je še en avto ki se je ustavil zraven njegovega. Iz njega sta skočila Zayn in Niall ter se mi postavila ob strani.
''Pridite pogledat tole''sem rekel in jih nato vodil do trupla.
''Prekleto!''sem zaslišal in se presenečeno obrnil.
''Kaj ga poznaš?''je vprašal Niall Jaden pa je prikimal.
''To je Main. Eden izmed mojih stražarjev''je povedal.
''O moj bog''je zavzdihnila Noelle. Očitno ga je poznala.
''Poglejte to''sem rekel in jo ignoriral. Povlekel sem njegovo majico navzdol in pokazale sta se dve sliki narisani z črnim flomastrom. Na eni je bila kobra na drugi pa zmaj.
''Hej!''je oglasil Zayn nato pa iz žepa mrtveca potegnil karto ter je obrnil proti nam. Na njej je bil narisan Joker in zdaj ni bilo nobenega dvoma več.
''To je bil mafijski umor''je po tiho rekel Louis najbrž da ga ne bi Noelle slišala a stala je tako blizu da je slišala vsako besedo. Lahko sem slišal kako je zajel zrak in si pritisnila roko čez usta.
''In namenjen je bil nam''sem rekel in pomignil na naša zaščitna znaka,ki sta bila narisana na ključnici mrtveca.
19. november 2014
Neeext
19. november 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
19. november 2014
omg neeeext
19. november 2014
Neeeeeeext
19. november 2014
Omg!!!!
NEEEEEEEEEEEEEEEXT!!!!!
19. november 2014
Neeeeeext
19. november 2014
u173906
u173906
omg, sej nisi resna, too je tko
OMG, JST SE POČUTIM TAK WAW
PA TO SAM ZARAD ZGODBE,
TI IMAŠ DAR
NEXT
19. november 2014
jaaa nooo alo perf je
pravi zaplet
love ittt *OOOOO*
19. november 2014
Next
19. november 2014
next
20. november 2014
Neeeeeeeeeeeeeeext
20. november 2014
Omg to je tk svetovna zgodbica da je joj *OO* SVETOVNO pis + nova bralkaes!!
20. november 2014
u179511
u179511
omg neeeeext!!
20. november 2014
next!!!!!!!!!!!
20. november 2014
neeeeeeeeeeeeeext
21. november 2014
Hvala za vse nexte <33

-NOELLE'S P.O.V-
Vso noč sem se premetavala po postelji. Slika Maina mi ni šla iz glave. Spomnila sem se kako sva še se pred nekaj dnevi pogovarjala zdaj pa… Hotela sem oditi. Sovražila sem ta svet in nikoli nisem hotela biti del njega. A zdaj nisem imela ravno izbire. Strmela sem v strop in poskušala odvrniti misel na nekaj drugega kot na smrt in kri. Takrat sem zaslišala pogovarjanje. Prihajalo je od spodaj. Počasi sem vstala in se odpravila navzdol po stopnicah. Pogledala sem v kuhinjo in v jedilnico a tam ni bilo nikogar. Nato sem opazila da so bila vrata dnevne rahlo priprta in snop svetlobe je metal luč v temo. Lahko sem slišala pogovarjanje a sem lahko razločila le nekaj besed.
''Ne vem…Prekleto…Že drugič…Kdo…''
Počasi sem prijela za kljuko in vstopila. Srečala sem se z 6 pari očmi. Harry in njegova dva prijatelja sta se pogovarjala z Jadenom Liamom in Louisom.
''Noelle smo te zbudili?''je zaskrbljeno vprašaj Jaden.
''Ne, nisem spala''sem rekla in želodec mi je obrnilo,ko sem se spomnila na prizor ki sem ga videla nekaj ur nazaj.
''Potem pa po-''
''Kaj se dogaja?''sem prekinila Louisa.
''Nič ni''je rekel Jaden a vedela sem da laže.
''Jaden,kaj se dogaja?''sem ponovila in vedela da mi odgovor ne bo všeč.
''Našli so še eno truplo. Tokrat je šlo za člana Mala Noche''je rekel in pomignil k Harry Zaynu in Niallu.
''In kaj ima to z nami?''sem rekla in osupnila ko sem se zavedala kaj sem rekla. Nisem rekla z vami. Rekla sem z nami. Očitno je tudi Jade to opazil in nekajkrat zmedeno pomežiknil.
''Noelle tudi ta moški je imel narisano kobro in zmaja. Umor je bil namenjen nam. Vsem''je rekel Liam medtem,ko je Louis prikimal.
Ko sem to slišala se mi je rahlo zavrtelo in opotekla sem se nazaj. Kako sem se lahko znašla na sredini tega?
''Noelle…'' je zaskrbljeno začel Jaden.
''Vredu sem''sem odvrnila nato pa se obrnila in odšla nazaj v sobo. Takoj ko sem legla v posteljo me je premagala neverjetna utrujenost in potonila sem v nemirni spanec.
Zbudil me je dež,ki je z vso močjo udarjal ob moje okno. Zastrmela sem se v strop in za sekundo pozabila kje sem in kaj se dogaja. A takoj ko sem pogledala po svoji sobi je vse prišlo nazaj. Pogledala sem na budilko,ki je kazala 10 zjutraj. Odšla sem v kopalnico,se znebila oblek in stopila pod tuš. Ko sem končala sem ovila brisačo okrog svojega telesa nato pa si umila zobe. Stopila sem do omare in si oblekla sivo raztegnjeno trenirko in modro majico z naramnicami. Lasje sem si pogladila nato pa si jih spela v visoki čop in odšla v jedilnico. Doletel me je šok ko sem tam zagledala Harry-a in njegova dva prijatelja kako jedo zajtrk skupaj z Jaden,Louisom in Liamom.
''Kaj oni delajo tukaj?''sem rekla in ni mi bilo mar kako zlobno je zvenelo.
''Ostali smo tukaj ker smo se morali pogovoriti o problemih'' se je oglasil Niall in zagrizel v kruh z nutello.
''Kakšnih problemih?''sem vprašala.
''Noelle umora sta bila namenjena nam in to v naših vrstah pomeni grožnjo. Ker grozijo nam in njim smo se odločili da se bomo združili in preprečili nadaljne umore in ugotovili kdo stoji za tem''je razložil Jaden jaz pa sem skoraj prevrnila stol ko se to slišala.
''…in potem mu bomo odpihnili glavo''je rekel Harry in zagrizel v žemljo.
''Mislila sem da se mafijske tolpe ne združujejo''sem zamrmrala in vzela skodelico ter vanjo stresla kosmiče in mleko.
''Saj se ne. A to so posebne okoliščine. Zato moramo zdaj na žalost držati skupaj''je rekel Liam in jih ledeno pogledal in očitno je bilo da še se vedno sovražijo.
''Super. Kaj je naslednji korak?Se bodo preselili sem?''sem sarkastično vprašala in nastopila je tišina. Ko po 10 sekundah še vedno ni nihče odgovoril sem dvignila glavo in jih pogledala. Harry me je gledalo točno v oči in se mi zlobno smejal.
''Se ti je zmešalo?''sem zavpila na Jadena,ki me je gledal.
''Meni to ni nič bolj všeč kot tebi Noelle a tako je najboljše. Varnost je v številu. Poleg tega bomo morali povečati varovanje in narediti načrte''je odvrnil.
''Neverjetno''sem zavpila nato pa sedla nazaj na stol.
''Tvoja mama te pride obiskat''je rekel meni pa se je zaletelo in sem začela kašljati kot nora.
''K-kaj?''sem vprašala in naredila požirek pomarančnega soka.
''Danes. Čez dobro uro''je rekel in skomignil z rameni.
''Kako lepo od nje da se je spomnila da še ima hčerko ki je mimogrede prisiljena biti del preklete mafije''sem rekla nato pa vstala in odšla iz jedilnice ter lahko čutila vse poglede na sebi.
23. november 2014
Popolno je!!!
NEEEEEEEEEEEEXT!
23. november 2014
Neeeeeeeeeext
23. november 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
23. november 2014
next
23. november 2014
u179511
u179511
next!!
23. november 2014
Neeext!
23. november 2014
neext
23. november 2014
Neeeext
23. november 2014
neeeeeeeeext
25. november 2014
Next
26. november 2014
Neext
26. november 2014

''Ljubica''je v trenutku rekla moja mama ko je vstopila skozi vrata in me močno objela. Hotela sem se zasmejati. V vsem tem času,ko sem bila tukaj mi je napisala en sms zdaj pa se je pretvarjala da me je pogrešala.
''Živjo mami''sem zamrmrala.
''Grayson na žalost ni mogel priti''je žalostno rekla meni pa je kri zavrela.
''Sta še vedno skupaj?''sem strupeno rekla.
''Noelle prenehaj. Dobro skrbi zame in če ga ne bi bilo bog ve kaj bi bilo z menoj''je rekla in lahko sem videla da je še vedno bila nora nanj. Odločila sem se spustiti to temo.
''Teta Amelia''se je na pragu pokazal Jaden in jo stisnil v objem.
''Jaden kako si zrasel. Kako so starši?''je vprašala Jaden pa se je zasmejal.
''Dobro so''je rekel ona pa je smeje prikimala.
''Kot vidim ti v očetovem podjetju gre dobro če si lahko privoščiš vse to''je rekla in z roko nakazala po hiši. Otrpnila sem Jaden pa je brez oklevanja odgovoril.
''Oh da. Posel gre čudovito''je rekel in me pogledal. ''Pridita v jedilnico. Kmalu bo kosilo''je rekel midve pa sva mu sledili. Za mizo so že sedeli Liam,Louis,Harry,Zayn in pa Niall.
''Takoj pridem''je rekel Jaden in me pustil samo.
''No Noelle mi ne boš povedala kdo so ti prekrasni fantje?''je vprašala in se jim nasmehnila. Moje mame ni motilo da so bili potetovirani ali to da so imele pirsinge. Razlog zato je bil Grayson ki je tudi sam imel nekaj tatujev in pa pirsing v obrvi.
''Fantje to je moja mama Amelia. Mama to so Zayn,Niall,Harry,Liam in pa Louis. Moji...''nekaj časa sem oklevala ker nisem vedela kaj naj rečem. ''Prijatelji'' sem rekla ona pa je pokimala in se jim nasmehnila. Kmalu se je vrnil Jaden in vsi smo sedli ter začeli jesti.
''Torej Jaden a tvoji prijatelji tudi delajo v podjetju?''je vprašala mama.
''Ja''je na kratko odgovoril.
''In kaj pa počnete?''je vprašala in Jaden me je pogledal preden je odgovoril.
''Ah saj veš. Kjer potrebujejo pomoč''je rekel jaz pa sem segla proti pladnju kjer so bili postavljeni kozarci z šampanjcem in enega na dušek spraznila. Če bi mama le vedela.
''Torej ste pridni. Spomnim se kakšne službe si bile ko sem bila še jaz vaših let. Zelo malo jih je bilo in redkokatere so bile poštene. Pa zdaj poglejte kako dobro vam gre''je rekel jaz pa sem segla po še enem kozarcu ter tudi tega spraznila. Ko sem ga odložila sem se srečala z Harryevimi očmi.
''Kako pa je z Noelle?''je vprašala meni pa se je zaletel požirek šampanjca ki sem ga pila iz že tretjega kozarca. Lahko sem videla da ga je vprašanje zmedlo a le za nekaj trenutkov.
''Super se imamo tukaj''je rekel in srknil požirek rdečega vina in bila sem mu neskončno hvaležna da je uporabil množino.
''Sem vedela da ji bo sprememba dobro dela''je rekla in me premerila s pogledom.
''Ko je bila doma ni bila ravno srečna''je še dodala jaz pa sem hotela zakričati. Pogovarjali so se o meni kod da me sploh ne bi bilo tam.
''No zdaj vsekakor je. Vsak dan se nekaj dogaja''je rekel jaz pa sem se hotela glasno strinjati z njim.
''Čudovito. Ko je bila doma je bila resnično nesrečna. Vse odkar je Adrian...''glasno sem zajela sapo. To je bilo kaplja čez rob. Sunkovito sem vstala da je stol grobo priletel na tla in so se vse oči obrnile k meni. Zgrabila sem še en kozarec šampanjca nato pa odvihrala ven.
''Noelle!''sem zaslišala za seboj a sem nadaljevala pot dokler nisem bila v svoji sobi. Ne vem koliko časa sem bila tam a zapustila sem jo šele ko se je začelo mračiti. Nato sem stopila na velik balkon ki je bil približno 5 metrov nad tlemi in se zastrmela v daljavo.
''Ljubica''sem zaslišala za seboj in se obrnila. Zagledala sem mamin obraz.
''Kot vidim ti tukaj nič ne manjka''je rekla jaz pa sem samo prikimala ker se nisem hotela z njo prepirati.
''Poslušaj razmišljala sem...morda bi lahko tukaj nadaljevala šolanje''je rekla jaz pa sem se šokirano obrnila k njej.
''K-kaj?''sem vprašala ona pa je zamišljeno nadaljevala.
''Z Graysonom sva preverila in možno se je prepisati. Tvoje ocene bi lahko gledala na računalnikih in vsake toliko časa bi te obiskala''je rekla jaz pa sem roke stisnila v pesti.
''Seveda. Graysonu bi bilo to všeč kajne?Znebil bi se me''sem rekla.
''Noelle dobro veš da naju ima Grayson rad''je rekla jaz pa sem se začela kislo smejati.
''Seveda. To najbolje izkaže z kričanjem. Ob tem resnično čutim njegovo ljubezen''sem sarkastično rekla on pa je zajela sapo.
''Grayson je dober moški ki dobro skrbi za naju. Veš kako zelo se je moral žrtvovati? In ko je tvoj oče odšel je bil tam zame...za naju''je rekla jaz pa sem se zasmejala.
''Seveda. Ni imel dobre službe in potreboval je nekoga ki bi ga preskrboval in kateremu bi lahko zlezel v poste-''prekinila me je ostra bolečina v levem licu in skozi noč je zadonel udarec,ki mi ga ja zadala mamina roka.
''Da nikoli več ne govoriš tako o njem''je siknila jaz pa sem si roko položila na lice ter se srečala z njenimi hladnimi očmi. Še nikoli,nikoli me ni udarila. Ne tako. Ko sem bila majhna me je morda malce zlasala a nikoli še me ni klofutnila. To je bilo to. Popolnoma si jo je podredil in jo spremenil. In zdaj se je hotel znebiti še mene mama pa je samo gledala in mu prikimavala. Ne vem kaj bi se zgodilo če ne bi mojo pozornost ujele mamine roke. Najprej sem mislila da si domišljam ali pa da ne vidim dobro ker je zunaj že bilo temno a ko sem pobližje pogledala sem lahko jasno videla modrice. Nekatere so bile črne nekatere rjave druge rumene nekatere pa vijolične. Te so bile najhujše saj so nastale pred kratkim. Lahko sem tudi videla ureznine in pa odtise prstov. Ko je videla kam gledam je prijela rokav in si popravila nazaj na zapestja. Jaz sem pograbila njene roke in majico potegnila navzgor in se srečala z še več modricami.
''Grayson''sem zasikala in njegovo ime je z mojih ust zvenelo kot strup. ''Kdaj se je to začelo?''sem vprašala.
''Prekleto Noelle''je zavpila mama in mi iztrgala roke. ''Kriv je alkohol ki iz njega izvleče najhujše. Drugače je dober moški''je rekla meni pa se je vrtelo od slabosti.
''Pretepa te. Kako je lahko to dobro?!''sem zavpila.
''Zdaj res vidim da si popolnoma znorela. Grayson je imel prav. Najbolje bo da te prepiševa na to šolo''je rekla jaz pa sem čutila kako so se v mojih očeh začele nabirati solze. Brez besed se je obrnila in brez pozdrava odšla. Jaz sem samo stala tam in premlevala kaj se je pravkar zgodilo.
''Je vse vredu?''sem zaslišala za seboj a se nisem hotela obrniti. Oseba je prišla do mene jaz pa sem naposled le obrnila glavo in se srečala z zelenimi očmi ki so strmele vame.
''Vse je...super''sem rekla nato pa mu vzela steklenico prozorne tekočine ki jo je držal v roki in si jo ponesla k ustom ter nagnila nato pa zdrsela po zidu navzdol. Grlo me je začelo peči od grenkega okusa vodke a mi ni bilo mar.
''Vse je popolno''sem rekla in čutila kako so se mi ulile solze. Harry je sedel nasproti mene mi vzel steklenico ter še sam nagnil.
''Zakaj ne bi bilo?Mislim moj bratranec je šef največje mafijske tolpe v mestu,ki je mimogrede v sporu z še eno največjo tolpo jaz pa sem se znašla na sredini vsega. Potem seveda še nekdo ubija ljudi iz obeh tolp in umore namenja nam. Poleg tega mojo mamo pretepa njen fant ona pa misli da je to popolnoma normalno. In zdaj me hočeta še prepisati v tukajšnjo šolo,da se me bosta lahko znebila jaz pa bom zavedno obtičala tukaj. Torej ja vse je vredu''sem rekla in si z hrbtno stranjo dlani obrisala solze. Nisem mogla verjeti da sem se izpovedala njemu in pretreslo me je ko sem občutila olajšanje ker sem se nekomu zaupala. Ničesar ni rekel samo ponudil mi je steklenico jaz pa sem še enkrat nagnila in ga hvaležno pogledala. Naslednjo uro sva preživela v tišini.
26. november 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani