Neeeeeeeeeext
09. november 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
09. november 2014
Next
10. november 2014
next+nova bralka
perfektno pišeš!!!! pa zgodbica je tutu fajna, pa zanimiva
11. november 2014
Hvala ker berete in se opravičujem za kratek in beden next

Zbudil me je dež ki je grobo kapljal na moje okno. Prestavila sem se v sedeči položaj in pogledala na mobitel. Nisem imela nobenih sporočil,kar je bilo seveda jasno. Jaden se je gotovo že pozanimal pri mojima dvema 'stražarjema'kako je z menoj. Vstala sem ter se odpravila v kopalnico. Ko sem končala sem nase navlekla črno trenirko ter razvlečeno majico lase pa sem si spela v čop. Odšla sem v kuhinjo kjer sem si naredila zajtrk in skoraj sem spustila kruh na tla ko sem pogledala na uro in je kazala ob 2 popoldne. Včerajšnji dogodki so me lepo zdelali. Ko sem pojedla sem krožnik odložila v korito ter se odpravila nazaj k svoji sobi. Že sem hotela oditi po stopnicah,ko sem zagledala majhna vrata. Streslo me je ko sem se spomnila kaj je za njimi. A vseeno sem stopila bližje in pritisnila na kljuko. Seveda so bila zaklenjena. Samo zavzdihnila sem nato pa vzela dežnik nase navlekla jakno ter sedla v avto. Ustavila sem se pred vrati in zavzdihnila ko je možakar od včeraj korakal proti meni. A opazila sem da ni bil sam. Na drugi strani so bili še trije drugi moški. Očitno je Jaden povečal okrepitev.
''Gospodična se kam odpravljate?''je vprašal po tem,ko sem spustila okno.
''Da. V knjižnico''sem rekla nejevoljno in upala da bo prikimal in da se bodo nato odprla vrata.
''Razumem''je rekel nato pa odprl vrata avtomobila in sedel ter nakazal naj se vrata odprejo. Jaz sem ga samo zgroženo gledala.
''Gospod Jaden me je prosil naj odidem z vami kamorkoli boste želeli iti.''
''Aha''sem rekla kolikor mirno se je dalo čeprav mi moškega najraje boksnila v obraz pa čeprav on ni bil nič kriv. Pripasal se je nato pa sva se odpeljala v mesto. Ustavila sem se pri majhni knjižnici in seveda mi je možakar katerega ime se pozabila sledil. Prijetno me je pogrelo ko sem vstopila v knjižnico,ki je bila lepo opremljena. Bila je lesena in na desni strani so bile mize ter stoli na levi pa polne police knjig. Na stenah so bile majhne zelene lučke ki so oddajale prijazno svetlobo.
''Takoj bom''sem rekla in mu s tem nakazala naj mi ne sledi. Na srečo je ostal jaz pa sem odšla med police. Vzela sem nekaj knjig nato pa se odpravila do pulta za katerim je sedela starejša gospa belih las in z roza očali. Že čez 5 minut sva se z možakarjem vozila proti domu in vrata so se takoj odprla. Možakar je izstopil jaz pa sem parkirala avto v garažo in stopila v hišo. Sedla sem na kavč pred televizijo v roke vzela prvo knjigo in začela brati. Tako sem preživela svoje popoldne. Ko je zunaj že bila trda tema sem odložila knjigo in se šla stuširat. Oblekla sem sive kratke hlače in razvlečeno belo majico nato pa sem znova sedla na kavč in prižgala televizijo. Naletela sem ravno poročila že sem hotela preklopiti ko me je ustavil napovedovalkin glas.
''Včeraj okrog 11 ure zjutraj so našli moško truplo v osamljeni ulici. Moški,ki se je izkazal za Logana Masterfielda je umrl zaradi strelne rane v glavo. Zločincev še niso odkrili''je zaključila napovedovalka jaz pa sem s kotičkom očesa opazila postavo ki se je naslanjala na podboj vrat. Jaden. V oči so mi stopile solze.
''Kaj si storil?''sem zašepetala a ga nisem hotela pogledati.
''Samo ščitil sem te''je odvrnil jaz pa sem ga končno pogledala.
''Ni bil Logan tisti pred katerim sem potrebovala zaščito…''sem rekla in lahko sem videla da sem ga zadela v živo.
''Noelle ne razumeš… Nikoli si ne bi odpustil če se bi ti kaj zgodilo. Samo ti si še mi ostala… ''je po tiho rekel in vedela sem da je resno mislil. Nato je prišel k meni in pokleknil ter me pogledal točno v oči in s tršim in odločnim glasom nadaljeval. ''In ni pomembno kaj vse bom moral storiti da te bom obvaroval.'' Nisem vedela kaj naj odgovorim. Samo prikimala sem on pa je vstal ter se obrnil in odšel iz dnevne sobe.
12. november 2014
Če bi bla jaz noelle bi se začela dret na njega!!
Faking človeka je ubil!!
Sej vem da so v mafiji in vse ampak vseeno!!
Kak lahko samo prikima?!
Neeeeeeeeeeeeeeext takoj!!
12. november 2014
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
12. november 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
12. november 2014
Next
12. november 2014
Neeeeeeeeeext
13. november 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
13. november 2014
u178956
u178956
Omgomg omg omg faaaaaa *0000000*
Kok popolno mislim omg *________*
Lalalaaaa tuki je pa romanca x'd dont say that is not bby :*

Neeeeeeeeeeeeeereeeeeeeeeeext + nova bralka <3:*
13. november 2014
neext
13. november 2014
Neeeeeeeeeeext
13. november 2014
u179511
u179511
neeeeeeext!!!
13. november 2014
next
14. november 2014
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeect
14. november 2014
next!!!!
15. november 2014
u172325
u172325
Next+ nova bralka+ the best story ever
15. november 2014

Naslednji dan sem hodila po hiši kot duh. Bilo je kot da bi mi nekdo zablokiral vsa čustva in sem bila samo prazna lupina. A se nisem pritoževala. Bilo mi je všeč. Da nisem ničesar čutila. Mislila nisem na nič. Ker sem vedela da če bom začela razmišljati bodo občutki prišli nazaj in imela sem dovolj bolečine in žalosti.
Ko je ura odbila osem sem vzela jakno(v kateri sem imela mobitel in pa solzivec)ter se odpravila ven. Že sem bila pri vratih ko mi je pot prekrižal Jaden.
''Kam greš?''je vprašal in privzdignil obrv.
''Ven. Sita sem te hiše''sem zamrmrala.
''S teboj grem''je naznanil in že začel segati po svojem plašču.
''Jaden…''sem začela ugovarjati a me je prekinil.
''Noelle nočem da sem sama sprehajaš v temi. Ne veš kakšni zlobni ljudje so zunaj''je rekel.
''Pa ne samo zunaj''sem zlobno rekla in ga premerila s pogledom. Lahko sem slišala kako je zajel sapo in v trenutku me je zadelo.
''Jaden oprosti. Nisem mislila tako…Nisem dobro spala in-''prekinil me je a ne z besedami pač pa z objemom.
''Saj vem''mi je šepnil v uho nato pa se odmaknil. To sem vzela kot dovoljenje da lahko grem. Že sem bila zunaj ko sem zaslišala njegov glas.
''Če te nebo do 10 te pridem iskat.''
Samo zmajal sem z glavo nato pa odšla do velikanskih vrat,ki so varovala našo hišo. Tudi tokrat sem zagledala 'stražarje' a tokrat so me brez besed spustili ven. Šla sem po bližnjici skozi park in se kmalu znašla v starem delu mesta ki je bilo ovito v temo le ulične svetilke so oddajale medlo svetlobo. Stopila sem na pločnik in počasi začela hoditi ob starimi stavbami. Nisem prehodila niti dobrih 5 metrov ko sem za seboj zagledala senco. Dih mi je zastala a se nisem upala obrniti. Upala sem da je samo nek človek ki bo kmalu zavil drugam. A ko je minilo dobri 5 minut in mi je senca še vedno sledila mi je vročina začela zalivati telo. Roke so se mi začele tresti,ko sem s počasnimi koraki stopala po razdrapanem pločniku. V glavi sem lahko čutila bitje svojega srce medtem,ko me je strah držal v svojem prijemu. Pospešila sem hojo in zavila okrog vogala. Lahko sem slišala korake za seboj in skoraj zakričala,ko sem zagledala da je nekaj metrov naprej del mesta,ki ni bil osvetljen. Takrat sem se odločila. Ravno sem prečkala slepo ulico,ko sem roko počasi potisnila v žep jakne. Nekaj sekund sem tipala nato pa začutila hladno kovino. Globoko sem vdihnila nato pa v trenutku potegnila ven solzivec ter se obrnila. A še preden bi lahko naredila karkoli me je neznana oseba odvlekla v slepo ulico in me potisnila ob steno da mi je solzivec padel iz rok. Hotel sem zakričati a mi je strah zadrgnil grlo.
''Kaj pa ti počneš tukaj ob tej uri?''sem zaslišala dobro znani posmehljivi glas. Obrnila sem glavo in se zastrmela v zelene oči,ki so radovedno zrle vame. Tisti trenutek bi ga najraje objela.
''Harry''sem dahnila on pa se je nasmehnil in stopil korak nazaj.
''Mislila sem da je morilec''sem rekla a v trenutku,ko so besede zapustile moja usta sem se spomnila kdo on sploh je. Najraje bi se oklofutala. Trapa.
''Imela si prav''je rekel in se nasmehnil meni pa se je obrnil želodec.
''Hočem reči…mislila sem da je nekdo ki me hoče poškodovati''sem se popravila.
''Kako veš da te nočem?''je vprašal in stopil korak naprej jaz pa sem še se bolj stisnila k steni kar je privabila nasmeh na njegove ustnice. To me je razjezilo.
''Če bi me hotel bi me že zdavnaj. Priložnosti si imel več kot dovolj''sem odvrnila jezno on pa se je zahahljal.
''Nisi mi odgovorila na vprašanje''je rekel. ''Kaj počneš tukaj ob tej uri?''
''Šla sem na sprehod''sem skomignila z rameni in se zastrmela v tla.
''Kaj pa tema?Te ne moti,da je tako temno in ti si čisto sama?''je vprašal in bil je tako blizu da sem lahko čutila njegovo toplo sapo na svojem licu. Pogledala sem navzgor in se srečala z njegovimi zelenimi očmi.
''Ni me strah teme. Strah me je tega kar se skriva v njej''sem odvrnila on pa je ostal tiho in se nato umaknil.
''Mislim da bi morala-''njegov stavek je prerezal krik ki se je zarezal v noč. Moj krik.
Nekaj metrov od naju je v kotu bilo zgrblejno moško telo prekrito z gosto rdečo tekočino. Kri. Harry je z hitrimi koraki začel stopati proti telesu in položil sva prsta na njegov vrat. Na naju je padla smrtna tišina,ki je bila bolj grozna od vsakega hrupa. Nato je obrnil glavo k meni in odkimal. Položila sem si dlan na usta in skušala zadušiti krik,ki je grozil da bo vsak čas ušel iz mojih ust. To kar sem videla me ni pretreslo tako kot spoznanje,da je bil ta trenutek skoraj identičen kot tisti izpred dveh let. Zdrsela sem po steni in glavo skrila med kolena ter pustila solzam prosto pot. Kot,da se je zgodovina ponavljala. Lahko sem čutila bolečino,ki me je začela dušiti. Otopelost današnjega dne je izginila in nadomestilo jo je tisoč čustev. Pred očmi sem lahko videla vse. Rumeni trak,ki je gorel v moje oči. Mamini kriki in očetove tihe besede. Ter moje vpitje naj me pustijo k njemu. Policisti in bolničarji. Zvok siren,ki mi je odzvanjal v ušesi.
''Noelle?''sem zaslišala glas a zdel se mi je tako oddaljen.
''Adrian,Adrian,Adrian….''sem šepetala.
''Noelle''tokrat je bil glas bližje in počasi sem vzdignila glavo ter se zastrmela v Harryeve oči. Pričakovala sem posmehljiv izraz a bil je smrtno resen.
16. november 2014
u173906
u173906
next
16. november 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext
NUJNO!
16. november 2014
Neeeeeeeeeeeeeeeeext
16. november 2014
u179511
u179511
neeeeeeeeeext!!!
16. november 2014
O fak!!!
Nujno neeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!
16. november 2014
u172325
u172325
Next
16. november 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
16. november 2014
Neeeeeeext
16. november 2014
Nuujno neeeeeeeeeeext
16. november 2014
Next
17. november 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani