neeeeeeeeeeeext.. k
15. september 2015
*brez besed*
neeeeeeeeeeext!
15. september 2015
Neeeext
20. september 2015
kdaj bo next? (:
20. september 2015

In v trenutku sem vedela odgovor. Ne. To ni bil konec. Ni se moglo končati tako. Ne na tak način.
Sklonila sem se k Jadenu ter mu natvezila zgodbico o tem kako mi je slabo in da odhajam domov.
''Prav. Ampak pokliče me v trenutku, ko prideš v hišo'' mi je zaskrbljeno rekel nato pa me nežno prijel za roko preden se je znova posvetil pogovoru z mojim novim ravnateljem. In ko sem takole tekla pa zapuščenih hodnikih univerze, in se je večerno sonce nežno razlivalo pa marmornastih tleh, sem točno vedela kaj hočem. Kaj potrebujem. Moje misli še nikoli niso bile tako jasne in nekako je vse padlo na svoje mesto.
Z vso hitrostjo sem se pognala skozi vrata na svež zrak in globoko vdihnila. Nato sem stekla po travnikih, ne da bi se zmenila za zgrožene poglede, ki so mi jih namenjali nekateri dijaki. Ko sem se končno vsa zadihana usedla v taxi, ki mi ga je že poklical Jaden in sem vozniku dala naslov, mi je srce že z vso močjo butalo ob rebra in vedela, sem da to ni bila samo posledica teka.
Vožnja je trajala dobrih 15 minut in vso pot, sem neučakano pogledovala na uro, ki se je bližala 8 zvečer. Jadenu sem hitro napisala sms, da sem doma nato pa pogled preusmerila na pokrajino, ki je bežala mimo mene. Ko je voznik, končno ustavil sem mu brez odzdrava dala denar ter izstopila iz taxija. V trenutku me je zajel močan veter, ki je moje lase dvignil v zrak, ter zaobjel mojo kožo. Lahko sem čutila še zadnje žarke sonca na svojih rokah, ko sem pogledala navzgor v nebo ter pustila, da so mi po licih zdrsnile solze. A nisem bila žalostna.
Še enkrat sem globoko vdihnila nato pa sem se s počasnimi koraki odpravila po stopnicah ter glasno potrkala. A slišala sem le šelestenja papirja, ki ga je premetaval veter po cesti za menoj. Moje srce je zdaj bilo tako močno, da mi je pognalo vso kri v glavo in moje telo je zajela vročina. Še enkrat sem potrkala in tokrat sem zaslišala oddaljene korake. Nisem se mogla zadržati in moja pest je še enkrat zabutala po vratih.
''Kaj je tako-Noelle?'' Lahko sem videla, kako mu je vsa barva izginila z obraza in njegove zelene oči so se razširile v presenečenju.
''Ljubim te'' sem samo rekla preden sem stopila korak naprej in ga poljubila. In takrat sem se prvič po dolgem času počutila... svobodno. Kot, da mi nekdo odstranil zlate verige v katere so me vklenili.
Njegove ustnice so bile tople, rahlo hrapave in popolnoma nepremične. Počasi sem se odmaknila ter njegov obraz zaobjela v roke.
''Noelle, tako zelo mi je-''
''Ne, ne'' sem zmajala z glavo in se nisem zmenila za solzo, ki mi je zdrsela po desnem licu. ''Meni je žal.''
''Ampak jaz-'' je znova začel in takrat sem prvič zares videla, kako močno ga je dušila krivda.
''Ne'' sem odločna rekla. ''Vse kar se je zgodilo, vse kar je bilo... Je v preteklosti. Jaz... Odpustim ti Harry'' sem rekla in lahko sem videla, kako je vsa napetost izginila iz njegovih ramen njegove ustnice pa so se razvile v majhen nasmešek preden so se združile z mojimi. Pustila sem, da me je zdignil s tal ter ovil moje noge okrog pasu, nato pa zaprl vrata in me odvedel v spalnico. In v tistem trenutku ni obstajalo nič drugega. Samo midva. In ko sva se končno rešila vseh oblek in med nama ni bilo več ničesar...tisti trenutek sem spoznala, da je bilo vse vredno. In da je bil on moja rešitev. Vse je imelo smisel a ob enem nisem razumela ničesar. In ni mi bilo treba. Kajti, ko je končno vstopil v mene in iz mene pridobil boleč vzdih sem vedela, da ne bi tega zamenjala za nič na svetu. On je bil moja bolečina in on je bil moj užitek. On je bil moja poguba in moje odrešenje. Moja preteklost in moja prihodnost.
In ko se je vrtinec strasti in vročine končno polegel in sem bila v njegovem objemu ter poslušala pospešeno bitje njegovega srca je tudi moje srce, končno zabilo v ritmu sreče.
''Noelle-'' je zašepetal, ko sem že skoraj zaspala in s tem pridobil mojo pozornost. Vzdignila sem glavo ter ga vprašujoče pogledala. V njegovih očeh je bilo nekaj resnega in odločnega, in je pregnalo vse sledi spanca.
''Ne morem te izgubiti. Ne še enkrat...'' glas se mu je zlomil a mu ni bilo potrebno povedati ničesar več, kajti razumela sem njegovo vprašanje. Razumela sem kaj je hotel, kajti sama sem hotela isto.
''Ne boš me izgubil. Harry... nikoli več.''
----------------------------------------------
Gledam, kako Jadenov avto počasi požira voda jezera, medtem ko stojim na rečnem bregu. Vem, da ga bodo našli. Čeprav je okrog mene tema, in je edini vir svetlobe luna, še zmeraj lahko vidim blede sledi krvi, na okenski šipi in čeprav tistih na volanu in sedežih ne vidim vem, da so tam. Tudi moja in njegova oblačila so na zadnjem sedežu. Bila sva pazljiva, da sva vse to skrbno pustila tam.
Trdo stiskam obesek ogromne kače v svoji dlani medtem, ko me objema zvok potapljajočega se avta. Vse skupaj me navdaja z grozo in vse bolj ko avto tone, se moje srce trga od bolečine. Kajti vem, da je to konec, čeprav se nisem poslovila. Vsaj ne zares. Fantom sem povedala, da odhajam v mesto in da bom kmalu nazaj. Moj trebuh se boleče obrne ko se spomnim Louisovega nasmejanega obraza ter Liamovih toplih oči, ko sem ju stisnila v objem ter na vso moč zadrževala solze. Spomnim se tudi Jadenovega toplega in varnega objema ter njegovega mehkega glasu, da naj pohitim drugače bom zamudila na večerjo. Spomnim se Zaynovih in Niallovih presenečenih vzdihov ko sta me zagledala ter kako sta me prižela k sebi. A najbolj se spomnim svojih besed, ki so bile zlomljene in razsekane čeprav nihče ni opazil in nihče vedel, da je to zadnje kar jim bom kdaj koli rekla.
Iz misli me iztrga dotik njegove tople roke, ki se preplete z mojo. Ko ga pogledam v oči se spomnim zakaj sva naredila kar sva naredila. In to je dovolj. Nato počasi razprem pest ter pogledam obesek, ki mi ga je podaril Adrian. Ko z nežnim pljuskom pristane v vodi, me zaobjame olajšanje. In odpuščanje. Jaden je imel ves ta čas prav. Resnično nisi mogel oditi drugače kot pa mrtev. In ravno zato se počitim malo bolje, ko streha avta potone pod gladino.
Zdaj je v temni noči moč slišati le še moje in njegovo globoko dihanje. Privijem se k njemu in pustim, da se najine ustnice prepletejo. Rahlo se odmakne ter me pogleda v oči.
''Za vedno.''
Izgovorjeno je tiho, a je prežeto s čustvi. Ob nogi lahko čutim težo najinih potovalk, na katerih so tudi vozovnice iz tega kraja in iz tega življenja in to me navda z dih jemajočo bolečino a ob enem olajšanjem in svobodo ter najpomembnejše; ljubeznijo.
''Obljubiš?'' šepnem v odgovor ter ga pogledam izpod trepalnic.
Moje srce naposled mirno zabije, ko njegova topla sapa poboža moj obraz.
''Obljubim.''
-------------------------------------------------------------
Tako punce moje...pa smo prišle do konca Najprej bi se rada vsem zahvalila, ker ste brala mojo zgodbo in mi neštetokrat z vašimi lepimi komentarji polepšale dan <3 Resnično vam ne morem povedat, kolko mi to pomeni... In vem, da ta zgodba ni bla nekaj vesela in srečna in da je blo veliko več bolečine kot česarkoli drugega, a če pišeš o taki temi ne more biti vse rainbows in sunshine... Imam pa še eno slabo novico... Jaz sem na tem portalu že 3 leta in sem nenehno pisala zgodbice.. Ko sem končala z eno sem začela z drugo a se bojim, da je prišel čas, da se to konča. Vsaj za zdaj. Dejstvo je da, čeprav je šele september, komaj najdem čas, za nalogo, učenje, druženje s prijatelji in podobno kaj šele,da bi v svoj urnik stisnila pisanje povsem nove zgodbice... Imam seveda idejo, ki upam, da bo nekoč postala zgodbica a za zdaj imam preprosto premalo časa... No kakorkoli še enkrat vam hvala ker ste brali mojo zgodbico in upam, da še se kdaj vrnem <3 Vaša Nika <3
20. september 2015
to je bil en najbolših ffjev*O*
waaaaaaaaaaaaaaaa*O*
jaz te čisto razumem da ni časa in upam da boš spet kdaj začela pisati novo zgodbico(:
20. september 2015
u199774
u199774
Kaj konec že??
20. september 2015
Js se tko jočeeeem :'C. KOOOOOONEC JE ŽE?? TOLE JE NAJBOLŠI FF KAR SEM JIH OZ. JIH BOM KADARKOLI PREBRALA :0. BLO JE TUK PLOT TWISTOV *O* bil je popoln *o*.. Skos sm sam čakala da vidim da si ti komentirala tole temo.. Usak trenutek v tej zgodbi je bil napet in usak next se je tak končal da sploooooh nisi mogu na naslednjega *0*
Zdle sm celo zgodbo še enkrat prebrala in se čist tko počutla ob tem ko prvič stokrat *w*. Resno mislim da si pa ti ena izmed najbol nadarjenih pisateljev na svetu *w*. Ce bos kdaj mela čas, in znaš anglešk bi jo mogla prevedit in objavlat na wattpadu kr bi blo pa to res noro *0*.. Konec je popoln, točno tak kot more bit in upam da se bo mogoč zgodil še drugid el tele zgodbice, drgač pa bom čakala da boš kda to svojo idejo uresničla. *o*.
Hvaalaa ti za tole zgodbico.. Blo je popolno<333
20. september 2015
konc je ze? ta zgodba je tp! in mi ni zal niti minute tu zraun! res res the best!
jaz te cisto razumem in vzame si cas. ce pa se bos odlocila da bos pisala novo pa si lahko 100% da bom brala
20. september 2015
u172325
u172325
Ze je konc???
Res to je eden najboljših ff.-fov
Iskreno upam da se cimprej vrnes
Pogresal te bomo ♥
Ko bo pa nova zgodbica pa bom 100% brala
20. september 2015
u43401
u43401
Res ena najboljsih zgodb, kar sem jih kadarkoli tu prebrala
21. september 2015
O moj booooooog*o*
Thats....it?
O ma goooood!!
Torej aghm...
Pisateljica, lej
Najboljsa zgodbica
Na igrah, ISKRENO!
Tak mi je vsec in res
Svaka ti cast za pisanje
Ker res popouno pises!!
O moj bog!!!! *o*
Waaaaaaa*o*
Kar ne morem verjet
Da je vse to res!!
Cak js mam pomisleke...
A sta Harry pa Noelle
Ubila Jadena al je meu
Prometno ker mi ni
Jasn tole najbolj....
Zgodba me je ze na
Zacetku takoj pritegnila
K branju in nisem je
Spustila izpred oci
In mam razloge
Ker to je res najboljsa
Zgodbica na celem fakin
Svetu in moja prva u bistvu
Na igrah in brala sem jo skos
Do sedaj...dala mi je tudi navdih
Za eno zgodbico ki je tudi
Ze zakljucena in morem povedat
Da je bla res uspesna!!
Noelle in Harry sta koncno
Spet skupaj...hvlaa bogu da
Sta no...sm misla da ne bosta
Nikol skupi spet no...
Res zgodbica perfektna
Kot tudi pisanje pisateljice...
Waw en sam velik waw
Res klanjam se ti... Si mi
Vzor resno...
Zgodbica mi je pa itak
Vsec ker mam rada ffje
Kjer so 1D oz. En od 1D
Bad boyi ljubim te ffje
Kokr tega.. Res najboljsi
Je in wauuuuu klanjam
Se ti resno!! Najboljsa
Zgodbica majkemi!!!!
Hvala za pisanje in za cas
Da si si vzela ga za nas
Ki smo nestrpno cakale na
Next....hvala ti in komaj
Cakam na naslednjo!!!
21. september 2015
omojbog im gonna cry. U FOOKING KIDDING ME.
i kinda can't belive this is the end? no it just can't end like this. Wb others?
fuck no.
but lets get smt clear.
ce pa ima kdo talent za pisanje, si pa to ti.
nacin kako pises, se izražaš, tvoje besedišče je bogato, res vsaka ti čast da lahko kaj takšnega spraviš skupaj.
jaz tega nikoli nebi mogla.
ob tem ff-ju sem se zjokala, nasmejala da sem komaj dihala, potem sem kdaj pa kdaj namerava lajti tvojo hišo in te obesiti, spet drugič objet, res iz mene si naredila emotional wreck.
ampak bilo je vec kot vredno.
še vedno se ne zavedam dobro da ne bo vec naslednjih delov, nic prav pogresala bom to zgodbo.
konec si naredila res tako unikaten, drugačen, da kapa dol.
če boš kdaj koli pisala nadaljevanje, me prosim obvesti ker so vse tvoje zgodbice branja vredne.
Res vsak trenutek je biu napet, prežet z čustvi, dau ti je res misliti.
if u truly love somebody, you wont give up on him.
prav vsak dan sem sla na igre- kar drugace nebi- samo da bi pogledala ce si napisala next in vedno sem bila tisto 'fuck yea' ko sem videla nadaljevanje. Po pravici povedano?
jaz imam tri petine te zgodbe screenshotane bc feeeeelzzz.
Hvala ti, da si pisala in nisi obupala (:
upam da bos napisala še kakšno zgodbo, mogoce med pocitnicami, verjamem da je sola in bo malo tezje, ampak ce bos uspela, verjemi da bom z veseljek brala (:
ily xx
21. september 2015
SHIIIIIIIIIIIIIT! ITS OVER!!! OMFG SPLOH NE MORM ŠTEKAT, DA SE JE TAKŠNA LEGENDARNO ZGODBICA DEJANSKO ŽE KONČALA...
MOJA THE BEST ZGODBA EVER PRISEŽEM...OK MOGOČE RES KAR VELIK BOLEČINE IN SOLZ BUT IT WAS FUCKING WORTH! *__________*
NOELLE IN HARRY STA KONČNO ZDRUŽENA... YAAAY! HAHAHAHAHAH, PRAV SI SE ODLOČILA NOELLE. VESELA SEM, DA SI SE SPMETOVALA. AND SOOOOOO CUTE END. NOW GONNA BE BOTH HAPPY, TOGETHER FOREVER. C:
IN JA RAZUMEM KAK SE POČUTIŠ KER SE SAMA ČIST IST SAM...VSEENO UPAM, DA BOŠ POSKUSLA PISAT TKOJ KO BOŠ MELA ŠE KAJ ČASA. KER NE VEM KAKO DOLGO BOM ZDRAŽALA BREZ TVOJIH ZGODB!
LOOOOOOOOOOOOOOOOVEEEEEE IT!
21. september 2015
kr tak se je končal.. in res sm žalostna
ampak tut vesela da sta skupi

-brez besed sm-

next!!
21. september 2015
Cak kaj?!!! Omfg kr ze konc?! Nika!!! Dej noo Nika(me) bi rada se!!!!!!! Just for me??! Pls?! Haha
21. september 2015
omojboog!! koncala si! zares si faking koncala... to je biu eden najboljsih fanfictionov, kar sem jih kdaj prebrala. res bolsi je od dveh miljonov na wattpadu, tukaj na igrah je pa tko ali tako top of the top. nevem kako ampak najbrs si pac naravni talent, ker js sm pri tej zgodbici jokala, se smejala(bol malo haha) umirala od awwwwh momentsov...res wauu. ko si rekla da hvala nam ker smo ti polepšale dneve s komentari... HVALAAAA tebi ker si si uzela čs pa pisala to prfekcijo, ker bi igram brez nje neki manjkal pa ce po pravici povem bi tud men neki manjkalo... takoj ko si zacela me je potegnilo notr in jaaaa haha res unbelieveable.. hahah js nei mela ic proti ce bi napisala se 28939437 nextov ampak je ta konec tok najbolsi pa najbol misterious da res wiiiiii hvalaaa ker tok dobr pišeš!!!
lots of louuuf <3 <3 <3
26. september 2015
Drage Directionerke/Directionerji...
S skupnimi mocmemi smo se dokoncno odlocili, sa HOCEMO, da 1D opazijo Slovenijo kot normalno drzavo in da jo tudi obiscejo v cim krajsem casu, zato bomo:

JUTRI OB TREH POPOLDNE
VSI NA TWITTER IN BOMO TWITTALI
NASLEDNJI HASHTAG:
#1DNoticeSLOVEnia in nic druga!

Oznanite in poslite to novico naprej, naj se razsiri in da nas bo cimvec! Torej od jutri naprej od treh dalje in nato vse naslednje dni kadarkoli, vedno in skos twittamo ta hashtag in upamo da pride med world wide! S skupnimi mocmemi nam lahko uspe in upam da nam bo!!

Love, Ann xxx
24. oktober 2015
Rabiš nov profil,profilno,oceno profila,nov nejm ali le kakšno the best sliko? Klikn
https://m.igre123.com/forum/tema/profilcki-by-me/78278/
Ne zamer za oglaševanje
25. oktober 2015
O jojjj!!!! Ne morm vrjet d se nism komentieala!!!! Ojoj hahahah prou povutm se ponizano.... jst sm ze mislna d sm ze komentirala!!! Al p sm slepa pa ne vidm ahhahah velikrat se mi jr ze to zgodil hahah....
No kakorkoli...
SE ENKRAT SM SI SLA PREBRT!!!
Ce smem rect je ti prekleto dobro sranje k se ga ne mors navelicat.
To zgodbo sm iskala ze kksne 3 mesce? Mozn da se bl doug!!!! Napisala sm use (1d harry styles criminal....) pol pa so de moji 'brihtni' mozgani spomnil, da bi lahk sam napisala zelena kaca. In taramtadadam (ne vem ce se tko res napise) mi je vrgl vm!!! In pol je prsla na vrsto spet moja obsedenost in bla bla bla bla hahahhaha
Ta tazadn del.... Do jokanja te sprau!!! DO JOKANJA!!!!!!!!! pa tist na zacetku (strah, pa to...) use sm zacutla. To je sam se en dokaz da si tok tok tok tok tkn dobra pisatlca!!!!!!!!!!!
Se vedno se mi solzijo oci hahahah
Ful usec mi je to pozelenje k sta ga mela ta dva hahahha tok paseta skp♡♥♡♥♥♡
mam sam eno zahtevo:
NAPIŠ NADELJEVANJE
Sej bi napisala nova bralka sam sm ze brala....
Sam kot sm rekla: nc se ne spomnm-nej bo ppreklet moj spomin bababha zato........:
《NOVA BRALLLKKKKKAAAAAAA》 ce se nism rekla hahahahhaha zdej... pa selahko... odpravs.... pisat.... nadeljevanje?
Sej si sama rekla da mozn da to ni konc? Ane?
Vem d mas to prizadeto psihopatsko solo k ti unic ziulenje ampak... mogoce.... bi lahko tko 'mal za hec napisala nedeljevanje za obsedenke!!??????
Hahqhha zavedam sekk se to slis :"""")
Next nexg nexf Next (to sm komentirala sam zato k se obarva Next hahahahha-vem d ni zanimiu....
CE SE TI NE DA USEGA BRT:
GLAVNA STVAR JE: MORS NAPISAT NADELJEVANJE TE THE BEST STORYYY!!! NUJNO!!! TUKI SMO ENE OBSEDENKE AHHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!!!!
03. februar 2016
Next*** top of the top**
13. februar 2016
u208800
u208800
se vedno ne razumm zakaj ne piss nextaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! plis razloz mi to!!!!!!!!!!!!!!!!!!
al pa cak
grem pogledat n tvoj profil cega ze piss
sam minutko heheh
17. februar 2016
u208800
u208800
ZAKAJ NE PISS NEXTA????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? WHY? TELL ME WHY???????
pa drgac ful dobr piss IN NIKOL NE NEHI PISAT!!!!!!!!!!! a ti je jasn hhahhahahahahahahhahahaha?????????????????????????????
17. februar 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani