Hello Nov del je tukaj, enjoy.
ღ Nelly Fay Payne ღ
22.

Danes, ko sta Liam in Nicole odšla, sem s Harryjem, Niallom, Louisom in Zaynom ostala sama. Všeč mi je, da je moj brat odšel. Vsaj malo miru imam pred njim. Lahko sem prepričana, da mi ne bo vdrl v sobo med seksom.
»Nells?« prekine moje misli Zayn. Čakaj, Zayn?
»Uh?« zamrmram in on vstopi v sobo. »Kaj je narobe?« ga vprašam in usede se na posteljo poleg mene.
»Si v redu?« me vpraša in začudeno ga pogledam. Kaj se dogaja?
»Ja, zakaj?« ga vprašam nazaj in vidim, da postaja živčen. Svoje prste prepleta. »Zayn, povej mi.« postajam že malo jezna. Sovražim, če mi nekdo ne pove, kaj se dogaja. Nekaj začne iskati po telefonu in ko najde, mi telefon poda v roke.
Ima Harry Styles novo punco? Slavnega člana skupine smo zalotili s skrivnostno črnolasko po imenu Gillian. Harry ji je namenil kar nekaj poljubov, ki so bili še kako intimni.
Brala sem članek in čutila sem cmok v grlu, srce mi je utripalo kot, da bom umrla. Solze so mi tekle po licih. Zaynu sem telefon dala nazaj in on me je le žalostno gledal.
»To ni res, Zayn. Ni res, a ne?« ga sprašujem med svojim hlipanjem. Skomigne z rameni in me z roko poboža po hrbtu.
»Ne vem, Nelly. Upam, da ne.« reče. Moj jok se stopnjuje in kmalu za tem v sobo pride Harry.
»Kaj je narobe, ljubezen?« me vpraša. Zayn vstane s postelje in se odpravi ven.
»Tole si zajebal, prijatelj.« šepne Harryju in zapusti sobo. Približa se mi in mi briše solze, ki ne glede na njegov trud, še vedno tečejo po licih.
»Boš govorila z mano?« me vpraša in vse kar zmorem je, da jokam. Počutim se kot otrok, ki joka za igračo, ki je ne dobi.
»Kako si lahko to storil?« hlipam. Vem, da bodo sledile laži. Vedno je isto, pri vseh fantih.
»Storil kaj?« zmedeno vpraša. Pretvarja se, da ne ve o čem se gre. A misli, da sem zabita?
»Prevaral si me, Harry.« butne iz mene. V trenutku se njegov obraz spremeni v rdečo barvo. Odpre usta, da bi nekaj povedal, vendar jih zapre nazaj. Potem je vse to res. Članek ni izmišljen. Prevaral me je. »Kako si lahko to storil?« ga vprašam. Ne dobim nobenega odgovora. Še vedno je tiho. Stoji tam kot kip. Sliši se le moje hlipanje, ki se pomirja. »Zlomil si mi srce, Harry. Sestavil si moje zlomljeno srce in zdaj si ga spet zlomil.« rečem obupano. Govorila sem čisto resnico. Srce me je bolelo, saj ga je zlomil na tisoč koščkov. On ga je zlomil še huje kot je to naredila moja bolezen.
»Lahko pojasnim, Nelly.« končno spregovori. Seveda, vsi fantje lahko pojasnijo.
»Kaj boš pojasnil? Kako se je tvoj jezik znašel v njenih ustih? Kako se je tvoj tič znašel med njenimi nogami? Kaj od tega boš pojasnil?« povišam svoj glas. Opazim, da solze ne tečejo več. Vse kar sem zdaj je praznina.
»Nisem seksal z njo, Nelly!« se brani. No, vsaj nekaj. Vsaj svojega tiča ji ni vtaknil med njene noge.
»In? To bi me moralo pomiriti?« ga vprašam in on zmaje z glavo. Ponovno mu zmanjka besed in vse kar počne je, da stoji tam. Prevaral me je. Edina oseba, ki sem jo ponovno spustila k sebi, me je prevarala. Izdal me je. »Kdaj se je to zgodilo?« hladno vprašam. Malo ne siguren me pogleda. »Povej.« še dodam.
»Po tem, ko naju je Liam zalotil. Kasneje, ko sem šel ven. Ti si šla že spat in jaz sem šel ven. Pijan sem bil, Nelly.« mi pove. Postane mi slabo, ko to poslušam.
»Ven.« ga naženem. Gleda me, vendar prostora ne zapusti. »Ven, Styles.« še enkrat ponovim in on končno izgine. Slabost je tako močna, da moram steči na stranišče, kjer vsebino svojega želodca izpraznim. Počutim se prazno. Praznina je nekaj najhujšega kar človek lahko doživi. In to sem jaz, ena sama praznina.
Mnenja?
01. maj 2018
Next
01. maj 2018
Next woooooooooooooooow sploh ne poslušam 1D al pa kaj, niti njihova fenica nisem, ampak tale zgodba je pa waww *____________________________*
01. maj 2018
***1L1V6***
***1L1V6***
neeeeeext
02. maj 2018
Next
02. maj 2018
Next
02. maj 2018
Next
02. maj 2018
Next TOTA ZGODBA JE ZAKON
02. maj 2018
wooow Next *_*
03. maj 2018
Omg men je tole res dobr
Next
03. maj 2018
Next
04. maj 2018
Next?
05. maj 2018
Hey girls! Hvala za vse nexte, ki ste mi jih dale. Opravičujem se, ker ste morale čakati ampak sem imela kar nekaj obveznosti... Tako da, nov del je tukaj. Enjoy!
ღ Nelly Fay Payne ღ
23.

Praznina, ki sem jo čutila v sebi je bila tako močna, da je ne morem opisati. Fant, ki mi je dal nov razlog za življenje, voljo, da ne delam več traparij… Uničil me je. Izdal je mojo ljubezen, prevaral me je. Dal mi je vedeti, da me ima rad, da sem mu najbolj pomembna in potem me je prevaral. Kako lahko narediš to osebi? Kako ji lahko vzbujaš upanje, da ti je vse na svetu, da jo imaš rad in potem jo uničiš? Tega ne bom nikoli razumela. Vsi fantje so isti. Čisto vsi.
»Nelly?« me zmoti Niallov glas, ko brez dovoljenja vstopi v mojo sobo. V kakšni drugi situaciji bi se razjezila nanj, češ, moja zasebnost in to. Pogled preusmerim vanj in čakam, da pove kar ima za povedat. »Prideš dol? Jedli bomo in gledali serije.« me poskuša razveseliti, saj opazim ta njegov butasto prikupen nasmešek.
»Mogoče malo kasneje, prav?« rečem in se poskušam vsaj kislo nasmehniti. Da ne bo ravno mislil, da se bom vrgla čez balkon ali kaj podobnega. Slišim njegov vzdih, ki govori, da ga moja zavrnitev moti.
»Boš v redu?« me previdno vpraša. Če bom v redu? Hja, mogoče. Enkrat.
»Bom.« mu odgovorim. Želim si, da zapusti mojo sobo, da lahko ostanem sama. Vem, da jih skrbi in podobne trapaste stvari ampak trenutno mi je vseeno, želim biti le sama. V miru bi se rada smilila sama sebi, preklinjala Harryja, da me je uničil in butala ter kričala v svoj mehek vzglavnik. Niall prikima in odide iz moje sobe. Zdaj lahko v miru počnem to kar sem mislila. Uležem se na posteljo in prižgem računalnik, ker bom poslušala žalostne pesmi. Predvajam si Eda Sheerana, njega imam res rada. Čutim, da mi solze začnejo teči po licih, ko si že stotič ogledujem spot pesmi. Žalost me kmalu uspava in oči se mi začnejo zapirati in potem nastane tema.
»NELLY!« me prebudi kričanje. Kaj hudiča? Najprej odprem desno oko in nato še levo. Pred sabo zagledam obraz Nialla.
»Si nor?« zamrmram in on zavije z očmi. Očitno noben od teh nekulturnih fantov ne ve, kaj pomeni zasebnost in bonton.
»Ti si nora. Budim te že deset minut. Ustrašil sem se.« otožno reče in jaz se dvignem v sedeči položaj.
»Samo spala sem, Niall. Nisem umrla.« rečem in deležna sem jeznega pogleda. »Okej, oprosti. Nisem tako mislila.« še dodam in dvignem roke v zrak, v znak predaje. Niall se nasmehne, ko vidi, da sem mu predala zmago. Iz nočne omarice vzamem telefon, da pogledal koliko je ura. Štiri popoldne.
»Pridi. Greva dol, Louis je prinesel sladoled.« mi naroči Niall in vstane iz čepenja.
»Sladoled?« vprašam in predvidevam, da imam malo iskric v očeh. Sladoled obožujem.
»Ja. Samo najprej boš mogla pojesti malo lazanje.« strogo reče. No, sem vedela, da bi bilo prelepo, da bi bilo res. Zavzdihnem in vstanem, da lahko skupaj z Niallom odidem v kuhinjo. Ko prideva do njegovega najljubšega prostora v hiši, lazanjo pogreje v mikrovalovni pečici. Kot ubogajoč kužek se usedem za mizo in čakam kosilo, ki mi diši, vendar ga nočem jesti, ker mi ne paše. Ko mikrovalovka zacinglja, Niall skoči do nje ter mi krožnik odloži na mizo. Začnem previdno jesti, saj je vroče in v bistvu mi sploh ne paše ampak nočem, da me Niall zatoži bratu. Prijeten mir zmoti kodrolasec, ki vstopi v Niallov sveti prostor. Najina pogleda se srečata ampak noben ničesar ne reče. Vilica mi pade iz rok in rahlo se prestrašim. Poberem jo in odložim zraven krožnika. Čutim, da me v prsih začne dušiti in boleti.
»Jej, Nelly.« mi ukaže Niall, ki ne vidi moje stiske, ki se dogaja v moji notranjosti.
»Ne morem več.« rečem in kar se da hitro zapustim kuhinjo in stečem do svoje sobe. Zaklenem se, da bom varna. Solze me zopet premagajo in tečejo po mojih licih. Brišem si jih kot nora ampak ne želijo nehati teči. Moje obupno hlipanje postaja vse glasnejše zato si roko postavim pred usta, da ne bi privabila katerega od fantov v svojo sobo. Bolečina je tako huda, da jo moram umiriti. Izginem v kopalnico, kjer preiščem vse predale, da lahko najdem nekaj, kar bo pomirilo bolečino, ki jo čutim. Že skoraj obupana želim razbiti ogledalo, ki ga imam na okenski polici, ko le najdem nekaj ostrega. Rezilo je majhno ampak lahko vidim njegovo ostrost. To je bila nekakšna moja posebnost, talent ali kakorkoli že. Videla sem lahko ostrost predmetov. Hladno rezilo potegnem po svoji koži na roki in v sekundi se črte obarvajo v rdečo. Potegnem še dvakrat in bolečina v notranjosti izginja, jaz pa se umirjam. V glavi začnem prekinjati, ko opazim, da je kri pristala na mojih svetlih kratkih hlačah. Svojo najljubšo igračko spravim na enako mesto kot je bila, hlače slečem in jih namilim, da bi lahko rešila nastalo situacijo. Zmoti me le butanje po vratih in glas, ki me je uničil. Poskušam se ne zmeniti zanj, vendar ne odneha.
»Nelly, če takoj ne odpreš bom notri vdrl. Prisežem!« kriči in jaz panično čistim kri s svojih hlač.
»Tu nimaš kaj iskati, Harry!« hladno zavpijem in pozornost imam še vedno na svojih kratkih hlačah. Potem pa zaslišim vdor v mojo zasebnost. Prikaže se pri meni v kopalnici tako hitro, da ne morem pospraviti vsega nereda, ki sem ga naredila.
»K-kaj si naredila, Nelly?« zajeclja, ko me vpraša.
»Nič. Hlače sem si umazala in zdaj čistim.« rečem pomirjeno. Ko se neham posvečati kratkim hlačam, odidem do omare, da lahko vzamem nove, čiste.
»Tvoje roke, Nells. Kaj si naredila s svojimi rokami?« prestrašeno nadaljuje z vprašanji.
»To nisem naredila jaz.« hladno rečem. On me je prisilil v to. Uničil me je.
»Nelly, poslušaj. Tole morava razkužiti, če ne bo slabo.« ignorira moj odgovor. On je zadnja oseba, ki se me bo dotikal. Nikoli več se me ne bo dotaknil.
»Ne boš se me več dotaknil, Harry.« mu zabrusim in ga pogledam direktno v oči. Hladno, utrujeno in žalostno.
»Samo to mi pusti, da urediva potem pa bom storil kar želiš.« skuša pomirjeno reči, čeprav v njegovem tonu slišim zlomljenost in grozoto. Odkimam in se usedem na posteljo. Odide ven iz moje sobe. Preoblečem si še majico, saj mi je postalo neizmerno vroče. Po parih minutah se pred mano zopet pojavi Harry, s pripomočki. V rokah ima razkužilo in povoje.
»To bova naredila na lep ali na grd način.« reče in poklekne pred mano.

**************
Mnenja?
06. maj 2018
Next
06. maj 2018
Neext takoj kr tole je res supr
Next
06. maj 2018
***1L1V6***
***1L1V6***
neeeeext
06. maj 2018
Next
08. maj 2018
Hey tudi tukaj je nov del! Enjoy.

ღ Nelly Fay Payne ღ

24.
Sovražim dejstvo, da me nikoli ne posluša. Rekla sem, da ne rabim oz. nočem njegove pomoči in glej ga zlomka… Kleči tukaj pred mano. Opazujem ga, kako na gazo zliva razkužilo. V njegovih očeh je žalost, jeza, razočaranje. On kaže čustva, za razliko od mene, ki imam samo praznino. Mogoče pa je tudi praznina neke vrste čustvo. Kdo ve. Previdno prime mojo roko, verjetno zato, ker misli, da me bo poškodoval. Stisnem zobe, ko na ranah začutim razkužilo, čeprav se mi v očeh nabirajo solze, ki bi rade na plano.
»Te boli?« me skrbno vpraša Harry. Odkimam in še vedno stiskam zobe. »Ne laži, Nelly. Vem, da te boli.« reče.
»Tako zelo kot me boli tvoja prevara sigurno ne.« jezno rečem. »Ta bolečina bo vsaj minila.« še dodam in s pogledom nakažem, da mislim na rane. Slišim, kako globoko vdihne in izdihne. Pustim, da do konca razkuži mojo roko ter mi jo povije.
»Končal sem.« reče in jaz prikimam. »Grozno je.« še doda in jaz zopet prikimam. »Se bova vsaj pogovorila?« vpraša.
»Mogoče drugič.« utrujeno rečem. Iz klečečega položaja se spravi nazaj v stoječega.
»Upam.« otožno reče, pobere stvari in odide. V trenutku, ko zapusti mojo sobo se na mojih licih pojavijo solze. Tako rada bi mu povedala, da ga imam rada, da ga hočem nazaj, da mi pomeni največ na svetu. Pa mu ne morem. Neumna bi bila, če bi mu oprostila. Ko se bo Liam vrnil bo Harryju verjetno razbil njegov lep obraz, odtrgal njegovo premoženje in odstrigel njegove lepe kodre. Potem pa se bo lotil še mene, edina razlika bo, da bo mene napadel besedno. V smislu –sajsemtirekel- in, da sem neumna, lahka in podobno. Ne vem, samo predvidevam. Po nekaj minutnem hlipanju in točenju solz se spravim k sebi in se prijavim na Skype, da bi preverila, če je mami dosegljiva. Vidim zelen krog ob njenem imenu in hitro kliknem.

Mami! Ne spiš? Kako si? Sta bila Liam in Nicole že pri tebi?


Pošljem ji in čakam na odgovor. Naj se vsaj ona pogovarja z mano, prosim.

Ljubica. Bolna sem, slabo spim. Javila sta mi, da prideta jutri ali pojutrišnjem. Zelo te pogrešam. Tudi oči te. Ves čas mi piše sporočila, če si se mi javila. Malo se mu zlažem, da se slišiva vsak dan. Vem, da si s fanti na varnem. Pa ti, si v redu?

Joj, mamica! Ko bi ti le vedela, kaj se mi dogaja. Podrl se mi je svet, zdaj, ko me je Harry prevaral. Bolečina je neznosna. Ne samo bolečina, ki jo imam v srcu, tudi ta bolečina na rokah je prekleto huda. Samo, da ti tega ne bom nikoli povedala.

Moraš počivati, nujno. Pozdravi ju in povej bratu, da sem v redu. Očiju sporoči, da ga tudi jaz pogrešam (ne povej mu, da ga ne pogrešam tako zelo kot tebe). V redu sem, ne skrbi. Nič neumnosti! Lahko vprašaš fante.


Kar slabo vest imam, ko ji pošljem to zadnje sporočilo. Odgovori mi, da mi verjame in da bo odšla spat, ker je utrujena. Izklopim računalnik in poskušam malo zadremati. Mojo tišino in mir zmoti trkanje. Jezno odprem oči in zamrmram, naj vstopi kdorkoli pač je.
»Prideš dol?«slišim Zaynov glas.
»Ja, bom prišla.« monotono rečem in on zapre vrata. Odpravim se do dnevne sobe, kjer zagledam fante, ki igrajo igrice. Kot vedno. Usedem se med Nialla in Zayna ter jih opazujem. Čutim, kako me Harry na vsake toliko časa pogleda. Jaz mu pogleda ne želim vrniti. Samo to, da ga vidim mojemu srcu povzroči veliko bolečino.
»Nells, zakaj imaš povito roko?« me vpraša Louis. Zayn in Niall pogled preusmerita vame nato še v mojo roko.
»Padla sem pod tušem.« se zlažem. Harry začudeno pogleda, ko sliši moj izgovor.
»Mogla bi nas poklicati! Peljali bi te na pregled.« zaskrbljeno reče Niall.
»Blondi, v redu sem. Ne skrbi.« rečem in mu skuštram lase. Nasmehne se in jaz mu nasmeh vrnem. Po končanem pogovoru spet začnejo igrati igrice, jaz pa se prepustim spancu, ki me je preplavil.

***********************************************

Mnenja?
11. maj 2018
Next
11. maj 2018
Next
11. maj 2018
Next
11. maj 2018
neeeeeeeeeeeeeext
13. maj 2018
***1L1V6***
***1L1V6***
neeeext
13. maj 2018
neeexttt
14. maj 2018
Next
15. maj 2018
Hello Nov del je tukaj. Vem, da so zadnje čase krajši ampak mam res velik obveznosti v šoli, treningi itd.

ღ Nelly Fay Payne ღ
25.

Zbudim se v svoji sobi. Ošinem uro, ki kaže polnoč. Polnoč? Kdo me je prinesel? Izvijem se iz odeje in se odpravim proti kuhinji, saj sem žejna. Hodim čisto po tiho, da ne bi zbudila mojih sostanovalcev. Ko sem varno v kuhinji, prižgem lučko na napi ter si natočim vodo iz hladilnika v čist kozarec nato pa ugasnem lučko. Sedem na kuhinjski stol in gledam v mizo. Tišina in tema mi prijata. Spijem še zadnji požirek vode iz kozarca ampak še vedno se ne premaknem. Kmalu slišim korake, ki vodijo v kuhinjo. Prestrašim se, a ne vstanem. Čutim, da mi srce začne hitreje biti.
»Fak, Nelly! Kako si me prestrašila.« slišim znan glas, ko se prižge lučka in me zagleda. Harry.
»Enako bi lahko rekla jaz.« zamrmram. Vstanem, da bi lahko odšla nazaj v sobo.
»Ne moreš spati?« me vpraša. Tako rada bi se pogovarjala z njim, ga poljubila in… no, ja, gola ležala z njim v postelji, če se lahko lepše izrazim.
»Samo žejna sem bila.« mu odgovorim in on prikima. Kozarec postavim nazaj v korito in že, ko hočem oditi začutim njegovo roko okoli moje.
»Počakaj.« reče. Obrnem se in ga začudeno pogledam. »Pogovoriva se, prosim.« doda.
»Ura je polnoč, Harry, ne moreva se zdaj pogovarjati o tem.« rečem. Ne morem ga pogledati v oči, saj mi je težko. Ne morem pozabiti, da me je prevaral.
»Če se ne bova zdaj, vem, da se ne bova nikoli. Prosim, Nelly. Prosim.« me začne rotiti. Pogleda me s tistim njegovim pogledom, za katerega bi naredila vse.
»Imaš deset minut. Govori.« se predam in sedem nazaj k mizi. Harry nama nalije svežo vodo in globoko vdihne.
»Tako mi je žal, Nelly. Nisem hotel tega. Sovražim se za to, kar sem naredil. Ti mi pomeniš vse. Nimam pojma, kaj mi je bilo. Ti si tista na katero mislim, ko vstanem, ko grem spat, ko pojem in pišem pesmi. Ti si vse na kar mislim, Nelly. Vem, da sem totalno zajebal stvar. Vem, da pijanost ni izgovor za to, kar sem naredil. Nelly, te ženske sploh nisem poznal. Bila je tam, jaz sem bil pijan in ne vem, zgodilo se je. Verjetno je videla kdo sem in je pristopila k meni. Tako zelo mi je žal, Nelly.« začne govoriti in vidim, da mu solze tečejo po licih. Moj Harry joče. Vidim, da mu je žal. Vem, da mu je žal. »Najprej sem zajebal to in potem, ko sem videl tvoje zapestje, fak, Nelly! Nimaš pojma, kako si me prestrašila.« še dodaja in v glavi seštevam kolikokrat je izrekel moje ime. »Rad bi te nazaj, Nelly Fay Payne. Ti si vse, kar jaz potrebujem. Samo ti.« in tako se njegov govor zaključi. Obraz zakoplje v roke ter si hitro obriše solze.
»Harry…« tiho rečem in pogleda me. Tudi meni so se oči orosile. »Prizadel si me.« dodam.
»Vem, Nells. Vem. Naredil bom vse, da te dobim nazaj, razumeš? Ti si moja prihodnost. Čutim, da si.« reče in potem začutim solze na svojih licih. Obriše mi jih in to me spomni na najin prvi trenutek. Takrat je rekel, da ne čuti nič. Kislo se nasmehnem. »Nasmešek. Napredujem?« spet odpre ta njegova usta.
»Mogoče.« mu odgovorim in moj kisel nasmešek je še vedno na mojem neumnem obrazu. Približa se mi in moje dihanje se pospeši. Ne bom mu pustila. Poljubi me na čelo in jaz zaprem oči.
»Ta tvoj mogoče se bo kmalu spremenil. Rad te imam, Nelly.« reče, vstane ter zapusti kuhinjo. Svoj obraz v svoje roke tokrat zakopljem jaz. Zakaj hudiča mi to dela? Vem, da mu bom kmalu oprostila. Takšna pač sem. Ošinem uro na pečici, ki kaže ena zjutraj. Ena zjutraj?! Kozarca postavim v lijak in tudi jaz odidem v svojo sobo. Uležem se in poskušam zaspati, vendar zaman. Razmišljam o Harryju, moja glava lahko razmišlja le o njem. Videlo se je, da mu je žal. Samo… tako zelo me je strah, da se bo to še enkrat zgodilo. Dala mu bom priložnost, v to sem prepričana, vendar le pod pogojem, da se me bo res trudil pridobiti nazaj. Kmalu spet tonem nazaj v spanec z upanjem, da je Harry govoril resnico.

***********************************************
Mnenja?
15. maj 2018
***1L1V6***
***1L1V6***
Neeeeeeeeeeeext *__*
15. maj 2018
Next
15. maj 2018
Next!!!
16. maj 2018
Next
16. maj 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani