Next
09. april 2018
Next
09. april 2018
Next
09. april 2018
Next
11. april 2018
Neeeeeeeeeeeeeeeeeext
11. april 2018
Next
14. april 2018
Hello, punce moje! Žal mi je, ker nexta ni bilo tok dolg časa ampak šola me res ubija pišem tudi novo zgodbo, ki jo bom mogoče kmalu objavila. Hvala vam, ker ste potrpežljive in hvala za vsak Next, zlate ste

♪ Harry Edward Styles ♪

19.

To, da ima Grace raka me je močno pretreslo. Res si želim, da bo Liam odšel domov z Nicole. Saj bi šel jaz ampak nočem pustiti Nelly tukaj same. Ko se Niall in Liam vrneta, slednjega Nelly odvleče na samo. Verjetno mu bo povedala, kaj se dogaja. Nicole sedi na kavču in njen obraz je ves zabuhel od joka. Razumem jo. Nekako tako sem jaz izgledal, ko sem izvedel, da je Gemma umrla. Ko se vrneta nazaj v dnevno, je Liam vidno pretresen. Sede na kavč zraven Nicole in jo močno stisne k sebi. To je prvič, da je to naredil pred nami. Nicole se spet ulijejo solze. Nelly se mi vrže v naročje in nastane ogromna tišina.
»Bi lahko kdo razložil kaj se dogaja?« mirno vpraša Zayn. Prav ima, zvedeti morajo.
»Z Nicole bom šel v London.« reče Liam in Nicole se odmakne iz njegovih rok.
»Res?« vpraša in v njenih očeh posije žarek upanja. Moj najboljši prijatelj pokima in jo poboža po laseh. Nelly se igra z najinimi prepletenimi prsti in čutim, da jo to žalosti prav tako kot nas čeprav Grace ne pozna.
»Veste, fantje, moja mami ima raka. Nima več dolgo časa. Zato moram tja. Samo za nekaj časa. Mi boste še dovolili, da pridem nazaj, če grem, ane?« začne razlagati Nicole. Louis, Zayn in Niall se zaskrbljeno primejo za glavo.
»Kakšno vprašanje je to, Nic? Seveda ti bomo dovolili. Naša si.« reče Louis in krhko se mu nasmehne.
»Ustavila se bova tudi pri najini mami, Nells.« reče Liam in ona prikima.
»Moraš ji povedat, da sem še živa in da sem v redu.« mu ukaže in se malo nasmehne.
»Poklical bom Mika, da nama uredi letalo. Jutri dopoldne bova šla. Bo to v redu?« vpraša Liam Nicole in ona mu prikima nato pa se spet stisne k njemu v objem. Nekaj časa sedimo tam v tišini in moram priznat, da še nikoli ni bilo med nami tako čudno.
»A bi mogoče naročili kaj za jest?« vpraša Niall. To, bravo Niall! Vsaj nekdo, da je prekinil to čudno tišino.
»Ja, lačen sem.« rečem.
»Tudi jaz bi jedel.« se mi pridruži Louis. Počasi prikimajo še vsi ostali.
»Kitajska?« nas vpraša Niall.
»Meni je prav.« mu odgovorim in ostali se prav tako strinjajo. Dokler čakamo na hrano še vedno buljimo v serijo Hot in Cleveland, ki jo je izbrala moja skoraj da punca.
»Pridi z mano v sobo.« mi zašepeta na uho, da me kar požgečka. Prikimam. Najprej vstane ona in se opraviči, da mora na stranišče. Jaz ostanem tam še kakšnih deset minut, da ne bodo kaj posumili.
»Grem pogledat kje je Nelly.« rečem in vsi zamrmrajo nekaj v smislu, da kar naj grem. Skoraj stečem do sobe. »Nelly?« rečem, ko vstopim. Prikaže se iz kopalnice v rdečem modrčku in čipkastih črnih tangicah. Lasje ima spuščene in malo razmršene. »Kaj za vraga?« je vse kar rečem. Ogledujem si jo kot kakšno lepo sliko v galeriji a res si ne morem pomagati.
»Zakleni vrata.« reče in jaz jo ubogam kot priden kužek.
»Si nora?« jo vprašam. Rahlo prikima in me začne poljubljati po vratu. To me res vzburi in rahlo zastokam. Čutim, da se nasmehne med tem, ko poljublja moj vrat. Ne morem se upreti in dvignem njeno brado, da lahko svoje ustnice združim z njenimi. Moj korenjak se že veselo dviga in razumem ga. Pred mano namreč stoji najlepša punca na celem svetu. Poljub postane vse bolj strasten in dvignem jo v naročje ter jo odnesem do postelje. Umaknem se z njeni ustnic in jo začnem poljubljati po vratu, ključnici in vse bolj nižje. Z eno roko začnem gnesti njeno dojko in ona rahlo zastoka. S poljubi nadaljujem po trebuhu in namesto, da bi šel direktno med njene noge, se raje posvetim njenim stegnom. V eni roki še vedno gnetem njeno dojko in še vedno vzdihuje. S prstom oplazim njen ščegetavček in zdrzne se. Čutim kako zelo mokra je.
»Harry, v sebi te hočem.« reče in jaz jo presenečeno pogledam.
»Si prepričana?« jo vprašam in se s prsti igram z njenim ščegetavčkom.
»Mhm.« zamrmra in jaz prikimam. Vstanem in si dol potegnem hlače ter boksarice. Iz predala njene nočne omarice vzamem kondom. Vem, da so tam, ker sem jih jaz pospravil tja. Še enkrat potipam, če je še vedno mokra. Priznati moram, da se med njenimi nogami dogaja pravi slap. »Harry?« malo prestrašeno reče.
»Ja, ljubezen?« jo vprašam.
»Prvič je. Bodi previden.« reče in jaz prikimam ter jo poljubim na čelo. Svoje ustnice nato nalepim na njene ter počasi prodrem vanjo. Slišim kako zastoka.
»Te boli?« ji zašepetam.
»Malo.« odgovori in jaz prikimam. Počasi se premikam, da se bo navadila. Po kakšni minuti že vzdihuje ampak le od užitka. »Lahko hitreje.« mi naroči in jaz ubogam njen ukaz. Začnem se hitreje premikati vendar vseeno previdno. Prija mi toplota, ki jo čutim in tako zelo uživam, da ne znam opisat. Začne me stiskati in vidim, da se bliža vrhuncu. Še malo bolj pospešim in Nelly še bolj vzdihuje in tudi stoka.
»O moj bog.« reče, ko ji močno pride. Po njenih besedah tudi meni pride in hitro odskočim z nje ter se vržem na hrbet. Vsa zadihana obleživa na njeni postelji. Stisne se k meni in jaz jo poljubim na čelo.
»Bila si neverjetna, Nelly. Noro je bilo.« rečem, ko se malo umirim.
»Tudi ti, Harry. Hvala ti.« reče in jaz se ji nasmehnem.

Mnenja?
15. april 2018
Next
15. april 2018
Next
15. april 2018
Next
15. april 2018
Punce, prilagam še link moje nove zgodbe !

http://www.igre123.com/forum/tema/love-conquers-all/195567/
15. april 2018
Next
15. april 2018
Omg ubila si nas zj lahka veselo umrem
Next
15. april 2018
Next
16. april 2018
Next
16. april 2018
Nov del je tudi pri tej zgodbici, enjoy

ღ Nelly Fay Payne ღ

20.

Kdo je rekel, da se mora prvič zgoditi zvečer? Ali ponoči? Noben. Verjetno sem prva, ki je svoj prvič doživela sredi belega dne, pred kosilom. In bilo je čarobno. Niti malo mi ni žal. Harryja obožujem in nikoli mi ne bo žal, da sem se mu predala.
»O čem razmišljaš?« me vpraša Harry, ko še vedno leživa v postelji. Nasmehnem se.
»Pravzaprav nič takšnega.« rečem in se močneje stisnem k njemu. Poljubi mi čelo in to je zame najlepši poljub kar jih lahko dobim. Nekaj časa še leživa tam v tišini, ko naju zmoti trkanje.
»Ja?« rečem in čakam, da se vrata odprejo. Notri vstopi Nicole.
»Kosilo je. Prideta?« naju vpraša z zlomljenim glasom, zabuhlimi očmi in razmršenimi lasmi.
»Prideva.« namesto mene odgovori Harry in jaz zavzdihnem.
»Saj vaju nisem pri čem zmotila, ane?« bolj kot ne, vpraša mene.
»Seveda, da ne. Samo počivala sva.« rečem in ona se kislo nasmehne. Ko zapusti sobo, se končno dvignem iz postelje.
»Ne bi še malo ostala?« me s tistim zapeljivim glasom vpraša Harry.
»Bi. Ampak morava iti. Hočeš, da ti Liam odreže premoženje? In meni zašije mojo…?« mu rečem.
»Ne, v redu je. Greva.« odgovori in skoči iz postelje. Padem v smeh. Odpraviva se do kuhinje, kjer za mizo že jejo kosilo vsi moji sostanovalci. Sedem in si na krožnik naložim spomladanski zavitek, riž in piščanca. Ošvrknem Nicole, ki brska po krožniku. Vem, da je ona v drugačni situaciji kot jaz ampak nočem, da tudi ona pride do kakšnih traparij.
»Nicole, nekaj moraš jesti.« moje misli prekine Liam, ki je v skrbeh za svojo ljubezen.
»Nisem preveč lačna.« reče in skomigne z rameni. Trudim se spraviti vase kosilo.
»Potrudi se.« ji zagrozi in spomni me na trenutke, ko je tako nadziral mene. Hvala bogu, da tega ne počne več. Zato to zdaj počne Harry. Na žalost. Nicole uboga Liama in začne jesti kosilo, ki je verjetno že mrzlo. Vase spravi kos piščanca in spomladanski zavitek. Ko pojemo, krožnike zložim v pomivalca, saj sem danes na vrsti jaz. Harry sledi družbi v dnevno, kjer bodo verjetno igrali igrice. Obrišem tudi mizo, ki je umazana od riža. Spravim se v dnevno in se vržem Harryju v naročje.
»Zvečer lahko ponoviva.« mu zašepetam in prisežem, da sem začutila kako so se mu naježile dlake na rokah. Prikima mi in jaz ga poljubim.
»Najemita si sobo.« zarenči Niall in jaz se nasmehnem. Harryju zamrmram, da grem do Nicole in on prikima. Odpravim se do njene sobe in počasi potrkam. Ko slišim njen tih naprej, vstopim.
»Hej, Nic, si v redu?« jo vprašam in ona prikima. Iz omare zlaga obleke v kovček in mojemu pogledu se izogiba. »Govori z mano, Nicole.« še dodam in neha zlagati obleke ter se usede.
»Kaj?« me vpraša in jaz zavzdihnem.
»Samo pomagala bi ti rada, dovoli mi. Vsaj, da se pogovarjava.« ji rečem in ona se obrne proti meni.
»Kaj pa ti veš o bolečini? Že celo življenje maš vse. Brata, ki je slaven, starše, ki te obožujeta, obleke, čevlje, vse. Nimaš pojma, kaj je to bolečina, Nelly. Zato ne, ne moreš mi pomagati.« butne iz nje in šokirano jo gledam. Se je to res pravkar zgodilo? V mojih očeh se nabirajo solze in kri po žilah mi vre. Poskušam se umiriti a nekako vem, da mi ne bo uspelo.
»Kako pa lahko to veš?« jo poskušam mirno vprašati in ona se cinično zasmeje. Okej, Nelly, razumeti jo moraš. V stiski je, tudi ti si bila taka. Dihaj.
»Že to, da imaš brata, ki je slaven pove vse.« reče in zdaj čutim, da bom izbruhnila.
»Nicole, preden sem prišla sem, sem bila zaprta v bolnišnici, kjer sem se zdravila zaradi anoreksije, samopoškodovanja in samomorilnih misli. Moja dva starša se ločujeta, ker je mami končno izvedela, da njen mož v službi poriva tajnico. Oči je oplodil to tajnico in veš kaj? Starejša sestra bom. Preden so me poslali v bolnico sem res imela vse. In verjetno me je ravno to poslalo tja. Da sem imela vse. Zato te prosim, Nicole, da ne govoriš bedarij. Jaz sem tukaj, ker ti želim pomagati kolikor se pač da, ker jaz nisem imela prijateljic, da bi mi pomagale čez to sranje. Med hospitalizacijo sem izgubila vse, še brata. Dovoli, da ti ljudje pomagamo. Sploh prijatelji.« skoraj kričim in ko končam, odidem. Tako sem razburjena, da bi lahko nekoga udarila. Ko sem varno v svoji sobi stečem na balkon, da se malo pomirim. V trenutku mi po licih začnejo teči solze čeprav sploh ne vem za kaj.
Mnenja?
18. april 2018
Next
18. april 2018
Next! ful dobr je
19. april 2018
Neeext!
19. april 2018
Next
20. april 2018
Next
20. april 2018
Heyy nov del je tukaj, enjoy!

ღ Nelly Fay Payne ღ

21.

Kar nekaj časa sedim na stolu na mojem balkonu. Moje sproščanje kmalu zamoti hrup v moji sobi. Z lic si hitro obrišem solze, da oseba, ki povzroča hrup v moji sobi ne bi spraševala po njih.
»Nelly?« slišim glas, ki pripada Nicole. Ne zdaj, prijateljica, res ni pravi trenutek.
»Tukaj.« ji odgovorim in kmalu ugotovi, da sem na balkonu. Brez, da bi me kaj vprašala sede na stol zraven mene in svoje noge vrže na ograjo. Sediva v tišini, sliši se le najino dihanje. Kaj hudiča dela tu, če je tiho?
»Oprosti.« reče po dolgi, mučni tišini. Svojega pogleda ji še vedno ne namenim, čeprav čutim njen pogled na meni. »Prav imaš. Ne bi te smela soditi.« še doda. Ne vem, kaj bi rekla. Vedno je ista pesem. Sodijo, se opravičijo, se obnašam, da me ni prizadelo, bla, bla, bla.
»Ni problema.« rečem, ko opazim, da me še vedno opazuje in da njena živčnost narašča.
»Res mi je žal, Nells.« še enkrat ponovi in jaz zamahnem z roko češ, v redu je. »Nisem si mislila, da je bilo pri tebi tudi sranje.« še doda.
»Ja.« rečem. Verjetno pričakuje, da se bom razgovorila. Pa se ne bom. Najraje bi ji rekla, če nima za pakirat.
»Hvala, da dovoliš, da gre Liam z mano.« začne in jaz zavzdihnem.
»Ne rabi mojega dovoljenja. Saj je dovolj star.« rečem in upam, da bo dojela, da ta pogovor ne pelje nikamor. Verjetno je prebrala moje misli, ker je vstala.
»Še enkrat oprosti.« ponovi že tretjič in najraje bi jo treščila v glavo. Dojela sem, prekleto! Pokimam, ker nočem nič več reči in nato odide. Na balkonu spet ostanem sama. Mirno zadiham in zaprem oči. Uživam v tišini, sploh, če me nekdo tako užali in razjezi. Po nekaj trenutkih uživanja spet slišim hrup v svoji sobi. Tokrat vstanem jaz, jezna, ker me ne morejo pustiti na miru.
»Kaj hudiča je zdaj?« zarenčim, ko stopim čez balkonska vrata. Tam zagledam Harryja, ki se mu obraz v trenutku spremeni. »Ti si. Oprosti.« rečem in njegov obraz je še vedno malo šokiran. Poljubi me na čelo in me močno stisne.
»Nicole mi je povedala za vajin prepir.« začne. Bi lahko vsaj enkrat nekdo zadržal nekaj zase? Očitno ne.
»In ti si prišel kot mediator. Razumem.« jezno rečem in se izmuznem iz njegovega objema.
»Nelly-« hoče nekaj reči a ga prekinem.
»Ne. Ne bom govorila o tem, Harry. Rekla sem ji, da je v redu. Ne vem česa ne razume.« rečem in on se vrže na mojo posteljo.
»Pa ve, da ni v redu. Ve, da si še vedno jezna.« reče. Zavijem z očmi in globoko vdihnem.
»Na to bi morala misliti prej.« mu rečem in on prikima. Razpre svoje roke zato, da mi nakaže naj pridem k njemu. Stojim na sredi sobe, saj želim trmariti.
»Fay, ne trmari, prosim. Ne bova se več pogovarjala o tem, prav. Samo pridi sem.« se malo razjezi in malo se nasmehnem. Šele zdaj dojamem, da me je poklical po mojem drugem imenu.
»Poklical si me Fay.« rečem, ko se mu vržem v objem.
»Res sem te.« zamrmra in me nežno poljubi. Kot po navadi, se poljubi stopnjujejo in postajajo vedno bolj strastni. Čutim, da že postajam mokra in prepričana sem, da je nekaj te mokrote že na mojih hlačkah. Harry svoje prste kar takoj vstavi v moje mednožje. Ko se dotakne mojega ščegetavčka in ga začne masirati, zastokam. Spretno z mene spravi majico in čez sekundo naredim to tudi jaz. Na rahlo me odrine tako, da ležim na hrbtu. Začne si odpenjati pas na svojih hlačah, ko naju nekdo zmoti.
»Kaj hudiča?« zavpije Liam, ko naju zagleda. Harry v trenutku odskoči in vse kar zmorem jaz je to, da se primem za glavo. No, bila sem vsaj še v spodnjem perilu. Tudi to je nekaj. »Si ravnokar želel pofukati mojo sestro?« ogorčeno zastavi vprašanje moj brat.
»Hej, lahko malo lepše?« se oglasim in premeri me z ledenim pogledom._
»Utihni.« mi ukaže. Vem, da bo zdaj sledila pridiga. Seks je pri mojih letih strogo prepovedan! Devetnajst let je novih dvanajst. »In ti. Kako si upaš?« zdaj ledeno pogleda Harryja, ki je kar malo prestrašen.
»Liam, to je čisto normalno.« mu reče Harry. Brat enkrat pogleda mene, drugič Harryja. Nase navlečem majico, ki mi jo je prej slekel moj bodoči fant. Trenutno moj prijatelj za seks.
»Ni normalno.« jezno reče Liam.
»Devetnajst let imam, brat. Vem, kaj je seks in vem, s kom želim to početi. Si mislil, da bom ostala devica do poroke?« ga vprašam in gleda me z odprtimi usti.
»Kako se obnašaš?« me vpraša. Zavzdihnem in vstanem s postelje.
»Na trapaj, Liam. Tako ali tako si prepozen. Sploh nisem več devica.« rečem in s Harryjem se nasmehneva.
»Pizda.« je vse kar reče Liam. »No, ja, itak ne morem nič.« še doda.
»Ja, totalno nič ne moreš.« pritrdim.
»Če jo imaš samo za seks, te ubijem.« zarenči na mojega prijatelja za seks. On le prikima in moj brat odide iz moje sobe. Bruhnem v smeh med tem, ko je Harry še vedno čisto iz sebe.
»Ljubezen, v redu je.« mu rečem in ga poljubim na prsni koš. Stisne me k sebi in le prikima.
»Vedno naju zmoti on. Prav on, ki naju ne bi smel. Vsaj ne še.« obupano reče. Zasmejem se in ga poljubim.
Mnenja, kritike?
20. april 2018
Next
20. april 2018
neeeeeeeext!
21. april 2018
Omg hahaha všeč mi je kak nisi nardila da je vsem neroden, kr ju je dubu pr tem ampak kak se prav razpizdi zarad tega
Next
21. april 2018
Next
22. april 2018
Next
24. april 2018
Nov del je tukaj. Hvala vam za vse nexte! Upam, da vam bo všeč✦ Liam James Payne ✦

21.

To, da sem zalotil svojo mlajšo sestro pri skorajšnjem seksu z mojim najboljšim prijateljem mi je v moj želodec prineslo slabost. Nikoli si nisem mislil, da bo seksala pri devetnajstih. Sploh pa si nisem mislil, da bo to z mojim najboljšim prijateljem. Pravzaprav pa je vseeno, nič ne morem. Če pa jo bo oplodil, mu bom odrezal viseč organ med nogami.
»Nicole?« pokličem mojo še ne punco, ko vstopim v njeno sobo.
»Tukaj.« slišim njen zlomljen glas, ki me vodi do balkona. Sedi na stolu in gleda v prazno. Sovražim, da se je ravno njeni mami moralo to zgoditi. Sovražim, da ji ne morem pomagati. Sovražim, da trpi.
»Si v redu?« jo previdno vprašam in svoj pogled preusmeri name. Rahlo prikima nato pa se spet zazre v prazno. Sedem na prosti stol in jo primem za roko ter jo na rahlo stisnem. Stisk mi vrne in malo se pomirim. »Si že spakirala?« jo vprašam, da prekinem to brez vezno tišino.
»Ne še. Še malo mi je ostalo.« mi odgovori in jaz prikimam. Po nekaj minutah vstane in odide nazaj v sobo, kjer se vrže na posteljo. Sledim ji in se uležem zraven nje.
»Vse bo v redu.« ji zašepetam in privije se k meni. Objamem jo tako močno, saj želim, da ve, da je nekdo tu zanjo. Poljubim jo na čelo in na njenem obrazu se nariše nasmeh. Zlomljen, vendar vseeno nasmeh. Svoje roke položi na moj obraz in me začne božati kot kakšnega majhnega otroka ampak všeč mi je. Všeč mi je vse na njej. Nasmeh, oči, njena govorica, telo, vse. Začarala me je.
»Tako lep si.« zašepeta in zasmejem se.
»Aja?« jo vprašam in njene obrvi se spremenijo v jezno pozo. Prekleto seksi je, ko postane jezna.
»Ja.« reče strogo in poljubim jo na usta, ker se ji pač ne morem upreti. Poljub mi vrne in najina jezika se prepletata, samo to. Nič drugega ne poskušam, saj nočem, da misli, da jo izkoriščam ali kaj podobnega. Punce znajo biti zelo čudne s temi njihovimi teorijami.
»Rada te imam, Liam.« reče in svoje ustnice odmaknem z njenih. Pogledam jo direktno v oči, ki se tako močno iskrijo, da bi lahko z njimi zakuril ogenj.
»Tudi jaz tebe, Nicole.« ji rečem nazaj. Ustnice se ji naredijo v lep nasmeh. Spet se privije k meni in poljubim ji čelo ter jo močno objamem. Naredil bom vse, da jo bom rešil. Ne bom pustil, da bi ostala zlomljena. Enkrat sem to napako naredil pri svoji sestri. Mislim, saj sva nekako uredila ampak vem, da to ni to in nikoli ne bo. »Vse bo v redu. Vse bova uredila.« rečem in ona prikima. Leživa v postelji, objeta kot, da bo konec sveta. Vseeno mi je, ta njen objem ne bi zamenjal za nič na svetu. Popolnoma nič. Pomeni mi bolj kot si predstavlja. Če bom izgubil njo se mi bo zmešalo.
»Greva dol? Malo sem lačna.« prekine objem. Zasmejem se ter vstanem. Stegnem roki, da ji pomagam vstati. Ko jih sprejme, jo povlečem in iz nje se razvije smeh.
»Nimaš pojma koliko mi pomeni ta tvoj smeh.« ji rečem in njene ustnice se naredijo v tanko, ravno črto. »Nicole! Pravkar sem rekel, da mi tvoj nasmeh veliko pomeni. Smej se.« ji ukažem in uboga me. Svojo glavo zakoplje v moje prsi in jaz svoje roke ovijem okoli nje.
»Nočem te izgubiti, Liam.« zašepeta. Dvignem njeno brado, da me lahko pogleda.
»Nikoli me ne boš izgubila, ljubezen.« ji odgovorim in jo poljubim.
Mnenja?
25. april 2018
Next ta liam je tko res super vse to povedal
25. april 2018
neeeext
26. april 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg