u231314
u231314
Next
27. marec 2018
Hello nov del. Enjoy!

ღ Nelly Fay Payne ღ

14.

Potem, ko pridem do svoje sobe me tam čaka Nicole.
»Kaj pa ti tu?« jo vprašam in se nasmehnem.
»Stvar je taka, da nimam nič za obleči in rabim pomoč. Prosim?« reče in naredi najbolj nedolžen obraz. Prikimam in odprem omaro. »Vau, toliko oblek imaš in ti nosiš najbolj bedne. Poglej ti to!« reče, ko v roke prime svetlo roza obleko, ki sega malo nad koleni in z globokim v izrezom. »To boš oblekla danes, Nelly.« mi ukaže in jaz odkimam.
»Ne. Ne bi.« rečem. Grdo me pogleda. »No, lahko jo poskusim obleči. Da vidim, če mi je sploh še prav.« skomignem z rameni in zadovoljno se nasmehne.
»Lahko jaz vzamem to črno?« me vpraša, ko vzame črno obleko z odprtim hrbtom. Prikimam ji. V kopalnici se preoblečem v obleko in se pogledam v ogledalu. Še vedno mi je prav. Sama sebi se nasmehnem, saj to pomeni, da se nisem preveč zredila. Odidem iz kopalnice, da se pokažem Nicole.
»Kako ti paše! Harry bo padel dol, ko te bo videl. Verjetno te bo hotel, khm, že na hodniku.« reče in jaz bruhnem v smeh.
»Tudi tebi paše tale črna. Podarim ti jo.« rečem in presenečeno me pogleda.
»Resno?« me vpraša negotovo in jaz prikimam.
»Saj jih imam še veliko, a ne vidiš?« jo vprašam in skupaj se zasmejeva. Nicole mi naredi še lepe kodre in me naliči. Jaz ponovim postopek pri njej, le da ji lase zravnam. Ko sva pripravljeni se ponosno pogledava v ogledalo.
»Kaj pa čevlji?« obupano reče Nicole, jaz pa le odprem predal, kjer imam pospravljene čevlje. »O moj bog, Nelly.« reče in spet se zasmejem.
»Izberi si.« ponosno rečem in jo objamem preko ramen. Res sva se super ujeli čeprav sem mislila, da je punca mojega Harryja. Izbere si rdeče salonarje, jaz pa vzamem podobne, le v bež barvi. Nase dava še parfum nato pa odideva dol. Tam že čakajo Liam, Niall, Harry in Louis.
»O moj bog.« reče moj brat in skomignem z rameni.
»Kaj?« ga vprašam.
»Lepi sta.« reče Liam in jaz ga objamem. Občutek imam, da mu je Nicole malo všeč. Odidem do Harryja, ki je opazno živčen.
»Kaj pa je s tabo?« ga vprašam in on me jezno pogleda.
»Ne greš taka ven.« mi ukaže in šokirano ga pogledam.
»Prosim?« rečem in upam, da bo rekel nekaj drugega.
»Taka ne greš ven.« še enkrat ponovi isto in poskušam se umiriti.
»Zakaj ne?« ga vprašam.
»Obleka je prekratka, nočem, da te gledajo drugi.« živčno reče in priznam, da je prikupno.
»Vseeno mi je. Jaz hočem, da me gledaš ti.« nagajivo rečem in opazim, da se je malo pomiril.
»Pa saj te! Nimaš pojma kaj mi počneš! Znorel bom.« mi zašepeta na uho, saj noče, da brat sliši.
»Tu sem. Lahko gremo.« prekine napete pogovore Zayn.
»Ti si huje kot onidve, prisežem.« obupano reče Louis in vsi se strinjamo z njim. Mike nas že čaka z avtom oz. kombijem. Sedemo notri in že se odpeljemo do kluba.
»Notri bodo Nicholas, Eric, Wren in Ian. Pazite kaj počnete, prav?« nam da navodila Mike in vsi mu prikimamo. »Uživajte. Ob treh vas pridem iskat. In prosim, vsi bodite tukaj. Nočemo škandalov.« še doda in zopet mu prikimamo. Ko vstopimo v klub mi glasba povzroči, da si skoraj zatisnem ušesa. Vonj po alkoholu in znoj ljudi mi stopi v glavo. Prerinemo se do pulta, kjer si naročimo pijačo.
»Tekile!« zavpije Nicole in vsi se strinjajo. Že dolgo nisem pila in malo me skrbi kako bo moje telo reagiralo na to. Spijemo prve tekile in Nicole naroči še ene. Spijemo še te, ko me Harry zvleče na plesišče.
»Si v redu?« mi zakriči na uho, saj ga drugače ne bi slišala popolnoma nič. Jaz mu prikimam. Začneva plesati in res uživam. Kmalu spet odideva do pulta in si naročiva pijačo.
»Jaz bom vodko, ti?« me vpraša.
»Tudi.« zavpijem in v trenutku dobiva pijačo. Naročiva še eno rundo. Alkohol počasi začnem čutiti in svet se mi v sekundi zdi lepši. S pogledom gledam na plesišče, kjer opazim svojega brata in Nicole kako plešeta. Plesalko najde tudi Niall, Zayn se poljublja z neko rjavolasko in Louis pleše sam. Harry me spet zvleče na plesišče. Vsi plešemo in res se počutim super.
»Pridi z mano.« moj ples s Harryjem prekine Nicole in jaz ji prikimam. Prime me za roko in skupaj odideva do stranišča. »Nekaj ti moram povedat. Mislim, rabim tvojo odobritev.« začne govoriti in ne vem v katero Nicole naj gledam, saj mi postane zelo slabo.
»Aha.« rečem, ker le to spravim iz sebe.
»Mi dovoliš, da imam nekaj s tvojim bratom? Če bo prišlo do tega, seveda.« reče in jaz se zasmejem. Sem vedela, da imata neko kemijo!
»Ja, dovolim.« se potrudim reči. Objame me in odide. Ostanem sama na stranišču in začnem piti vodo, ker je slabost vse večja. Moje noge se začnejo rahlo tresti in kmalu to čutim tudi v rokah. Močneje se oprimem za lijak in upam, da bo kmalu minilo. Zaprem oči in vse se vrti trikrat hitreje kot pa če imam odprte.
»Nelly!« notri vdre Harry in srečna sem, da me je našel. Odpre wc in kmalu se znajdem pred školjko. »Potrudi se bruhati, ljubezen.« reče in še bolj se začnem tresti. Nikoli si nisem mislila, da me bo kdo prosil, da bruham. »Ne bom jezen, Nelly. Moraš bruhati, preveč si spila.« mi reče in jaz ga pogledam. »Vse bo v redu, tu sem, prav?« še doda in jaz prikimam.
»Obrni se stran.« rečem, saj ne želim, da vidi kako si rinem prste v grlo. Uboga me in jaz ubogam njega. Prvič sem bruhala na ukaz. Ko končam si sperem usta in priznam, da čutim olajšanje. Tresavica je minila in tudi vrti se mi ne več.
»Hvala, Harry.« rečem in stisne me k sebi. Poljubi me na čelo in potem skupaj odideva nazaj.
Mnenje?
29. marec 2018
***1L1V6***
***1L1V6***
neeeeeext
29. marec 2018
neext
29. marec 2018
Next
30. marec 2018
Top je... Next
30. marec 2018
u231314
u231314
Next
30. marec 2018
Men je tale zgodba res tko najboljsa
Next
30. marec 2018
Enjoy!

ღ Nelly Fay Payne ღ

15.

Ko se zjutraj zbudim z ogromnim mačkom obžalujem vsak požirek alkohola, ki sem ga včeraj spila. Spomnim se čisto vsega a prisežem, da me maček ali pa kar tiger v moji glavi ubija. Pogledam na telefon, ki kaže, da je ura že ena popoldne. Hočem vstati, ko nekdo začne močno trkati po vratih.
»Lahko tišje prosim?« zarenčim in notri vstopi Nicole. »Trapa, se ne da bolj mirno?« vprašam in se vržem nazaj na hrbet.
»Prinesla sem ti zdravilo.« reče in mi pod nos pomoli kozarec vode in aspirin. »Bodi hvaležna.« še doda in se zasmeje.
»Mogoče ti je zdaj oproščeno. Hvala, rešiteljica.« rečem in vase vržem aspirin ter popijem vodo. »Samo mene boli glava?« vprašam.
»Ne, tvoj brat je na pol mrtev. Očitno imate v družini, da ne prenašate alkohola.« reče in skomigne z rameni. Grdo jo pogledam in ji v obraz vržem vzglavnik v obliki srca. »Hej!« zakliče in jaz se zasmejem.
»Kaj se je včeraj zgodilo med vama?« jo vprašam in Nicole postane v obraz rdeča kot kuhan rak.
»Am, v bistvu nič.« se zlaže.
»Nicole! Ne laži. Prosila si me za dovoljenje, če lahko poljubiš mojega brata. Oziroma, če lahko imaš nekaj z mojim bratom. Povej mi.« rečem in s fotelja se premakne k meni na posteljo.
»Nič takega. Poljubljala sva se in to je bilo to. Verjetno se sploh ne bo ničesar spomnil.« reče in slišim, da je njen glas malo žalosten.
»Sigurno se bo spomnil. Samo počakaj, da pride k sebi.« jo potolažim in ona prikima. Najin pogovor prekine nežno trkanje in vem, da je to Harry. Zamrmram, da naj vstopi.
»Oh, sem mislil, da bom prvi, ki ga boš videla, ko se zbudiš.« reče in nasmehnem se.
»Prinesla mi je zdravilo.« mu povem in on prikima. Poljubi me na čelo.
»Vaju bom pustila sama, golobčka.« se oglasi Nicole in čez sekundo že izgine.
»Veš, da sta z Liamom nekaj imela?« me vpraša Harry in jaz prikimam.
»Vem. Včeraj me je vprašala, če lahko nekaj ima z mojim bratom.« rečem in bruhnem v smeh. Še nikoli me ni noben vprašal za odobritev. Moj starejši brat je, poljublja ga lahko kdorkoli hoče.
»Se vsega spomniš?« začudeno vpraša Harry in jaz ga grdo pogledam.
»Seveda, ljubezen.« rečem in ga pobožam po licu. »Hvala za pomoč včeraj.« se zahvalim in on prikima.
»Vedno.« odgovori in se uleže poleg mene. Močno se stisnem k njemu. »Nočem biti nesramen, ljubezen ampak bi se šla mogoče stuširat?« me vpraša in jaz prikimam. Vem, da smrdim po alkoholu, znoju, bruhanju in še po ne vem čem vse. Spala sem kar v obleki od včeraj. Fuj!
»Komaj čakam, da spravim vse to s sebe.« rečem in nasmehne se.
»Jaz ti bom pa preoblekel posteljo, okej?« vpraša in strinjam se. Vstanem in iz omare vzamem sveže brisače, spodnje perilo, črno majico z naramnicami in sive kratke hlače. Iz drugega predala vzamem svežo posteljnino in jo vržem na fotelj.
»Saj ne bomo šli danes nikamor, ane?« ga vprašam, ko mu pokažem kaj imam namen obleči.
»Prepričan sem, da ne. Včeraj je bilo dovolj.« se zasmeje in jaz odhitim v kopalnico. Slečem se in smuknem pod tuš. Ko me zalije topla voda se sprostim. Šampon si vtrem v lase in ga temeljito izperem. Postopek ponovim na telesu. Na koncu si dam na lase še balzam in tudi tega previdno in temeljito izperem. Stopim ven in se zavijem v brisačo. Lase si obrišem in jih pustim prosto padati. Ko se hočem obleči ugotovim, da mi je spodnje perilo očitno padlo na tla v sobi. Odidem po spodnje perilo in opazim kako se Harry muči s posteljnino.
»A bo šlo?« ga vprašam in se zasmejem. Grdo me pogleda.
»Že tretjič sem zgrešil gumbe. Zmešalo se mi bo.« obupano reče in jaz se ne morem nehat smejati. »Vidim, da aspirin že deluje.« zamrmra in stopim do njega, da ga poljubim. Kot po navadi mi poljub vrne in v trebuhu začutim metuljčke. Previdno me vrže na posteljo a poljuba ne prekine. Priznam, da se začne tudi v mednožju nekaj dogajati. Harry z roko previdno objame mojo dojko in rahlo zastokam. Brisača mi pade na tla in pred njim sem spet gola. Nežno masira mojo dojko in moje dihanje se pospešuje. Ko se naveliča se s prsti počasi sprehaja po mojem trebuhu do mednožja. Čutim, da imam v sebi že rahlo poplavo. Tako zelo si želim, da gre s prsti tja noter. Tako močno. Očitno sliši moje misli, saj s prvim prstom počasi polzi notri. Zastokam, saj mi je všeč.
»Saj lahko, kajne?« mi zašepeta in jaz prikimam. Svoje delo nadaljuje in ko hoče dodati še en prst naju zmoti trkanje.
»Nelly?« slišim svojega brata in Harry hitro odskoči. Prekleto, Liam, ubila te bom. Nase hitro vržem brisačo in stopim nazaj v kopalnico češ, da sem se tuširala.
»Vstopi, Liam.« slišim kako Harry odobri bratu vstop. »Nelly se tušira, jaz pa se trudim s posteljnino.« mu reče in slišim bratov smeh. Vrnem se nazaj v sobo kot, da se ni dogajalo nič.
»Dobro jutro, bratec. Boš preživel?« ga zbadljivo vprašam.
»Bom, Nicole mi je že dala zdravilo.« reče in njegove ustnice se zopet postavijo v nasmeh. »Prišel sem vama povedat, da je kosilo na mizi. Danes je mehiška.« doda in jaz prikimam.
»Samo oblečem se in prideva.« rečem in Liam odide.
»Ubil ga bom.« obupano reče Harry.
Mnenja?
01. april 2018
Zaka liam zaka???
Next
01. april 2018
***1L1V6***
***1L1V6***
neeeeext
01. april 2018
Next
01. april 2018
u231314
u231314
Next
01. april 2018
Hello! Nov del je tukaj. Upam, da vam bo všeč

♪ Harry Edward Styles ♪

16.

Prekleto, svojega najboljšega prijatelja bom ubil, prisežem! Tako vroče je bilo med nama in jaz sem neizmerno užival in vem, da je tudi ona. Edina napaka je bila to, da je njen brat potrkal na vrata. Maščeval se mu bom, enkrat. Najbrž.
»Greva?« me vpraša Nelly, ko se končno uredi in dokonča s preoblačenjem posteljnine. Prikimam in preden greva na stežaj odpre balkonska vrata. Pametno, notri smrdi po alkoholu. Odpraviva se v kuhinjo, kjer vsi že jejo svoje kosilo.
»Vau, celo prišla sta.« je zadirčno rekel Liam. Samo še nekaj slišim iz njegovih ust pa mu bom odtrgal jezik! Zmotil me je pri opravilu. Sicer z njegovo sestro ampak saj to ni pomembno. Sedeva za mizo in začneva jesti mehiško. Spet opazim, da Nelly brska po krožniku in hrano kar malo premetava samo, da bi bilo videti, da je jedla.
»Lahko nehaš s tem? Vsi smo opazili. Vidimo, da nisi dala niti grižljaja v usta. Nehaj že s tem.« se razjezi Liam. Razumem ga, jaz sem bil pri Gemmi enak.
»Še vedno me daje slabost od včeraj.« se pritoži in vsi se zasmejemo.
»Verjamem. Če bi jaz toliko popila…« začne Nicole in Nelly jo jezno pogleda. »Ok, oprosti!« reče in roke dvigne v znak predaje.
»Jaz sem bil edini trezen.« ponosno reče Niall in jaz zavijem z očmi.
»No, tako trezen pa tudi ne.« rečem in deležen sem grdega pogleda.
»Zdaj vsaj vemo kdo slabo prenaša alkohol.« se oglasi Zayn in namigne na Liama ter Nelly.
»Hej! Že dolgo nisem pila, se zgodi pač.« se brani moja skoraj punca. Poljubim jo na čelo.
»Lahko za vikend pride Eleanor?« nas vpraša Louis.
»Meni je prav.« rečem in vsi prikimajo.
»Komaj čakam, da jo spoznam.« reče Nelly navdušeno. Po kosilu se vržemo na kavč in začnemo predvajati serijo Stalker.
»Halo, to je res strašljivo!« se zadere Nicole, ko je ravno prizor, da nekdo živi v omari neke punce.
»Okej, ja, strinjam se.« se pridruži Nelly. Leži v mojem naročju in res mi je prijetno. Pogledamo še ene deset delov. Serija je res dobra. Zmoti me edino zvonjenje Nellyinega telefona.
»Oprosti.« reče in izgine na hodnik. Mine skoraj dvajset minut, ko se le vrne.
»Kdo je bil?« jo vpraša Liam. Sede nazaj k meni.
»Megan.« reče.
»So jo spustili?« vpraša njen brat. Predvidevam, da je ta Megan njena prijateljica iz bolnišnice.
»Ja, so.« živčno odvrne.
»Kaj je hotela?« jo vprašam in jo božam po laseh, saj opazim njeno rahlo živčnost.
»Pravzaprav je rekla, če lahko pride sem. In jaz sem rekla, da ne vem, da nisem jaz tukaj glavna. Potem pa je rekla, da naj vprašam in jo pokličem nazaj. Baje nima nobenega h kateremu bi lahko šla. Njen oči se namreč zdravi zaradi alkohola, mami pa je zbežala z drugim moškim v Sydney.« hitro zdrdra, da jo komaj kaj razumem.
»Boga punca.« reče Zayn in vsi prikimamo.
»Bi si želela, da pride?« jo vpraša Louis in ona skomigne z rameni.
»Ne vem. Rada jo imam ampak me skrbi, da še ni čisto v redu in da boste oz. bomo imeli probleme z njo. Že jaz sem problem.« reče in šokirano jo pogledam.
»Noben problem nisi. Naša družina si.« malo jezno rečem in ona se mi prikupno nasmehne. No, moja jeza je izginila.
»Harry ima prav. Ti si naša družina.« se strinja z mano Niall.
»Pokliči jo, da za nekaj časa lahko pride.« končno pridejo besede ven z Liama. Vidim, da Nicole postane malo ljubosumna. Ne vem zakaj ampak pač opazim. Nelly se hvaležno nasmehne in odhiti nazaj na hodnik poklicati Megan. Prav zanima me kako bo vse to šlo. Upam le, da nam Megan ne bo spet spravila Nelly na stara pota. Že brez nje ji ne gre ravno super.
Mnenja? Teorije?
02. april 2018
Next
02. april 2018
***1L1V6***
***1L1V6***
neeeeext
02. april 2018
u231314
u231314
Next
02. april 2018
Next
03. april 2018
Zaka mam filing, da megan ne bo vplivala pozitivno na nelly?
Next
03. april 2018
Nov del je tukaj, enjoy!

ღ Nelly Fay Payne ღ

17.

To, da bo k nam prišla Megan me malo bega. Ne vem kaj naj si mislim. Odpravim se nazaj v dnevno in sedem k Harryju.
»Si uredila?« me vpraša in jaz prikimam. Močno se stisnem k njemu in on me objame s svojimi velikimi rokami. Končno ugotovim, da so začeli predvajat drugo serijo. »Hej, Stalker je bil čisto v redu.« rečem.
»Ja. Ampak rabimo malo komedije.« mi odgovori Nicole. »Hot in Cleveland je tudi kul. Boš videla.« še doda in jaz prikimam. Nekaj časa še gledam serijo potem pa zaspim.
»Ljubezen?« slišim Harryjev tih, nežen, pomirjajoč glas.
»Uhm?« nekaj zamrmram.
»Večerja.« mi reče in v trenutku odprem oči. Kakšna večerja? Saj smo imeli komaj kosilo.
»Večerja? Komaj sem pojedla kosilo, Harry. Si nor?« ga vprašam. Iz postelje se ne ganem. Še vedno sem varno pod odejo in glavo imam na svojem mehkem vzglavniku.
»Spala si od treh pa do zdajle. Ura je šest. Pridi.« reče in pred mano stegne roke, da me dvigne z moje udobne, lepe, tople postelje.
»Nočem.« rečem in si odejo vržem prek glave.
»Moraš.« strogo reče moj bodoči fant? Smešno. Predam se usodi in vstanem. Ogrnem si jopico in kot kakšen kužek sledim Harryju v kuhinjo. Že na hodniku diši po hrani.
»Kdo se je tako trudil?« vprašam.
»Tvoj brat.« reče Harry in steče do mize kot kakšen otrok. Na mizi so pečena jajca s slanino, pomarančni sok, kruh in še palačinke.
»Kdo bo vse to pojedel?« vprašam brata, ki mi poda grd pogled. »Pa saj samo vprašam, prekleto!« rečem in dvignem roke v zrak, v znak predaje.
»Jezik.« mi reče Louis. Stegnem jezik in mu ga pokažem. Kmalu za nama pride tudi Nicole, ki ima razmršene lase in popacano šminko.
»Imaš mogoče fanta za katerega ne vemo?« jo vprašam in vidim kako močno zardi. Na hitro poškilim še k bratu, ki je rdeč ravno tako kot ona. »Okej, razumem. Ti tudi časa ni dal, da se urediš?« še vedno sprašujem in vsi bruhnejo v smeh.
»Hej, spala sem!« se brani in jaz prikimam.
»S tičem med nogami.« tiho reče Zayn, ki sedi zraven mene in jaz še bolj bruhnem v smeh.
»To sploh ni smešno. Res sem spala.« se še vedno brani, ostali pa zavijemo z očmi. Pa zakaj preprosto ne priznata, da sta si všeč in da seksata že od včeraj? Noben ni več star 10. Sigurna sem, da moj brat noče povedat novice. Itak, kdo pa drug? V miru pojemo svojo večerjo potem pa se odpravim v svojo sobo. Iz omare vzamem svojo svežo pižamo in spodnje perilo. V enem dnevu se že drugič tuširam. Vseeno mi je, ker to je res prijetno. Voda me pomiri. Preoblečem se v pižamo in se vržem v posteljo. Prižgem računalnik in malo brskam po internetu. Ne mine deset minut, ko dobim sporočilo. Gwen.
Nelly! Kako si?
Odgovorim ji, da sem v redu in nekaj časa še klepetava o šoli in podobnih stvareh dokler notri v sobo ne vstopi Harry. Poslovim se od Gwen in hitro zaprem računalnik.
»Kaj gledaš, da si tako hitro zaprla računalnik? Porno filme?« me vpraša in jaz se primem za glavo.
»Za to imam tebe.« rečem in zadovoljno ter nagajivo me pogleda. Začne me poljubljati in mislim, da bova nadaljevala tam, kjer naju je prej moj brat zmotil. Poljubi se stopnjujejo, v svoje roke spet vzame moji dojki in ju počasi masira. Moje dihanje se pospeši in tudi med nogami se spet naredi poplava. S svojimi prsti se približa mojemu mednožju in se preko spodnjic dotakne mojega ščegetavčka. Rahlo zastokam, saj je prišel do ženske šibke točke. Spretno pride pod spodnjice.
»Zelo si mokra, Nelly.« tiho zašepeta in jaz zamrmram. Z enim prstom kroži okoli mojega ščegetavčka in čutim, da se moje telo začne rahlo tresti. Bližam se vrhuncu. Glasno mu zastokam v najin poljub. Vesela sem, da sva imela ustnice v poljubu, če ne bi fantje sigurno prišli pogledat kaj je narobe. »Pridna.« reče Harry, ko konča. Moje dihanje je še vedno pospešeno. Stisnem se k njemu in ga poljubim na ustnice.
»Ni bilo tako slabo.« rečem in se zasmejem.
Mnenja?
03. april 2018
***1L1V6***
***1L1V6***
neext
03. april 2018
Next
04. april 2018
Next
04. april 2018
Next
04. april 2018
u231314
u231314
Next
06. april 2018
Next
07. april 2018
Next
07. april 2018
Hello girls! Hvala vsem za nexte, nov del je tukaj. Malo sicer krajši in verjetno malo beden ampak mam trenutno veliko stvari v šoli in bla bla.

ღ Nelly Fay Payne ღ

18.

Zjutraj se zbudim naspana. Že dolgo nisem spala normalno. Vstanem in si ogrnem svojo jutranjo haljo. Umijem si obraz in počešem lase nato pa se odpravim do omare. Vzamem spodnje perilo in svetlo modro oblekico, ki jo bom danes oblekla. Odprem balkon, da se bo moja soba prezračila. Ko se uredim mirno zapustim svojo sobo in se odpravim v kuhinjo. Naredim si kavo in odrežem kos kruha ter si namažem marmelado.
»Jutro. Kje so vsi?« vprašam Nicole, ko se prikaže v kuhinjo, razmršena, s podočnjaki in v pižami.
»Mislim, da imajo vaje. Saj veš, kmalu bo turneja.« zaspano reče in jaz prikimam. Še zanjo naredim kavo in ji odrežem kos kruha z marmelado.
»Si v redu? Nisi videti ravno najbolje.« jo vprašam. Srknem kavo in čakam na njen odgovor. »Nicole, povej mi. Saj sva prijateljici?« rečem. Slišim kako zavzdihne. »Prav, je že v redu. Ne rabiš.« dodam in vstanem ter s skodelico kave odidem nazaj v svojo sobo.
»Nelly.« slišim Nicolin glas a se nanj ne oziram. Sedem na stolček na balkonu in v miru pijem svojo kavo. V roke vzamem svoj telefon in pokličem svojo mamo. Pogrešam jo.

Halo? Ljubica?
Mami, zakaj nič ne pokličeš?
Veliko dela v službi imam ampak mislim na vaju.
Oh, oprosti. Pogrešam te.
Tudi jaz tebe, ljubica. In Liama. Je vse v redu?
Ja, vse je super. Samo slišati sem te hotela.
Prav, miška. Morala bom prekiniti, v službi sem.
Se slišiva, mami.
Slišiva!


Seveda, da ima delo. Kaj sem vendar mislila? Ravno, ko klic končam po mojih vratih potrka.
»Ja, naprej.« rečem in čakam koga bom zagledala. »Nicole.« dodam. Stoji pred vrati in noče naprej. »Vstopi.« jo povabim naprej in ona uboga ter sede na posteljo.
»Oprosti, ker ti nisem povedala.« se opraviči in jaz zamahnem z roko češ, da je že mimo. »Moji mami so odkrili raka.« po premoru reče in besede mi stopijo direktno v glavo.
»Kaj?« rečem in upam, da bo odgovor drugačen.
»Raka ima. Na trebušni slinavki.« govori naprej. Solze ji tečejo po licih a si jih ne obriše. Sedem k njej in jo objamem okoli ramen. »Umrla bo, Nelly.« že močno hlipa.
»Hej, ne bo umrla. Kaj vendar govoriš?« jo skušam tolažiti.
»Kdo bo umrl?« slišim Harryjev glas, ko vdre v sobo.
»Tudi tebi živijo, ja.« zamrmram in še vedno božam Nicole po hrbtu. To je pomagalo meni, ko sem imela krize. Nicole si malo obriše solze.
»Mami.« reče in glas se ji spet zlomi. Harry se usede zraven nje, da je zdaj ona na sredini in čutim kako se postelja rahlo udre.
»Kaj hudiča govoriš?« jo vpraša. Opazi se, da je rahlo zmeden. »Grace pa že ne bo umrla.« doda in ne vem več koga naj gledam. Svojega bodočega fanta ali mojo zlomljeno prijateljico.
»Raka ima, Hazza. Na trebušni slinavki. Nima več veliko časa.« spet hlipa in jaz ne vem več kako naj jo potolažim. Harry svoj obraz zakoplje v roke kakor vedno, ko ne ve kaj bi rekel ali naredil. Nekaj časa sedimo v tišini.
»Šla bom nazaj k njej.« reče Nicole in s Harryjem se pogledava.
»Nekdo mora s tabo.« zdaj reče Harry in nekako se strinjam z njim. »Naj gre Liam.« predlaga. Ja, Liam bi moral iti.
»Strinjam se s Harryjem, Nicole. Sama ne moraš tja.« rečem.
»Ampak ne morem prositi Liama, če bo šel z mano. Nikoli ne bo privolil.« obupano reče Nicole.
»Rad te ima. Mislim, da ga je samo strah, da ti ne čutiš nič do njega.« jo potolažim. In resno mislim. Moj brat zna bit res tepec ampak čutim, da mu je všeč. »Pridi, mu gremo povedat. Pa še naročili bomo kosilo.« rečem. Odpravimo se do dnevne sobe, kjer sta Louis in Zayn. Tako kot po navadi igrata igrice.
»Kje sta Liam in Niall?« vpraša Harry. Vidno se prestrašita in jaz se malo zahihitam.
»V trgovino sta šla.« dobimo odgovor od Louisa. Sedemo zraven njiju dveh in z daljincem prekinem igrico in dam na serijo.
»Hej!« reče Zayn in pokažem mu jezik. »To ni bilo lepo.« še doda in zavijem z očmi. Začnem predvajati Hot in Cleveland in takoj vsi pademo notri. Harry nam prinese sok in kokice. S kavča se ne premaknemo dokler se ne vrneta domov Niall in moj brat.
Uživajte
08. april 2018
Next
08. april 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani