neeeeeext
15. marec 2018
Next
17. marec 2018
Hello. Nov Next je tukaj. Enjoy!

ღ Nelly Fay Payne ღ

9.

Res sem imela dovolj, da se igrajo z mojimi čustvi. Bolj kot ne sem mislila na Harryja. Postajal mi je vse bolj všeč in zdaj, ko sem ugotovila, da res nima nič z Nicole… Ah, kaj sploh razmišljam o takih stvareh. Jasno mi je dal vedeti, da midva nikoli nič ne bova imela.
»Končno hrana!« vzklikne Niall in ne morem si pomagati, da se ne bi zasmejala.
»In še moj najljubši sok, breskev!« reče Nicole in tudi njej se nasmehnem. Prijetna punca je. Namestim se na kavč in opazujem kako moj brat, Niall, Zayn in Louis igrajo igrice.
»Si za to, da greva jutri v šoping?« me vpraša Nicole. Že dolgo nisem bila v šopingu in priznam, da potrebujem nove, lepše obleke.
»Ja, seveda. Že dolgo nisem bila.« ji rečem in prikima. Harryja še vedno ni iz kuhinje in postajam vedno bolj radovedna. »Na stranišče grem.« se ji opravičim in tokrat ona prikima meni. Vstanem in odidem do kuhinje, ki je prazna. Pogledat grem še v zgornje nadstropje, v njegovo sobo. Previdno potrkam po vratih in ko dobim odobritev, vstopim.
»Kaj počneš tu?« me vpraša in vidim, da ima solzne oči.
»Si v redu?« ga vprašam in on prikima. »Saj mi lahko zaupaš.« še dodam in zavzdihne.
»Samo spomnil sem se na sestro.« reče in tokrat prikimam jaz. Iz rok mu vzamem sliko na kateri je on s sestro, na morju.
»Lepa je. Jo pogrešaš?« ga zopet vprašam.
»Zelo.« mi odgovori in se kislo nasmehne.
»Zakaj jo ne pokličeš, da pride k nam? Z veseljem bi jo spoznala.« navdušeno rečem.
»Ne morem, Nelly.« dobim malo bolj hladen odgovor. Začudeno ga pogledam.
»Zakaj?« me daje radovednost. Slišim kako zavzdihne in stavit grem, da mu param še tiste živce, ki jih ima.
»Mrtva je.« me šokira.
»Žal mi je.« rečem in ga pobožam, ko sedem zraven njega. Pogleda me s tistimi njegovimi lepimi zelenimi očmi v katerih se vsakič zgubim.
»Saj je v redu.« reče in me rahlo stisne k sebi. Svojo glavo naslonim na njegovo ramo.
»Kaj ji je bilo?« vprašam. »Če ne želiš odgovoriti potem je v redu.« še dodam in Harry prikima.
»Počela je take stvari kot ti.« reče ostro in v pljučih me začne stiskati.
»Kako to misliš?« rečem.
»Bruhala na skrivaj, uničevala svoje telo z žiletko in podobnimi stvarmi.« mi odgovori bolj jasno in jaz se odmaknem.
»Zato me ne maraš.« rečem in vstanem, saj želim čim prej zapustiti sobo
»Ni res. Rad te imam, Nelly.« ga slišim in za trenutek se mi ustavi srce.
»Res?« ga vprašam in prikima. Približa se mi in me prime za roke.
»Rad te imam ampak strah me je zate. Ne morem dovoliti, da se ti zgodi enako kot Gemmi.« reče in jaz se rahlo nasmehnem.
»Ne bo se to zgodilo, Harry.« mu odgovorim in on skomigne z rameni. Spet me pogleda naravnost v oči in moje srce začne hitreje biti. Svoje čelo prisloni na moje in najina nosova se dotikata.
»Tako zelo si te želim poljubiti.« zašepeta in jaz prikimam. Njegove ustnice se združijo z mojimi in jaz se zopet počutim kot v sedmih nebesih. Še vedno imava ustnice ujete v poljub in njegove roke primejo moje boke. Malo bolj me stisne k sebi a poljuba še vedno ne prekine. Vem, da on uživa enako kot jaz. Ne vem pa če on čuti isto kot čutim jaz.
Mnenja?
18. marec 2018
u231314
u231314
Next
18. marec 2018
Next!
18. marec 2018
Omg čim prej nexti!
Next
18. marec 2018
u198831
u198831
neeeext
18. marec 2018
Next
18. marec 2018
Hey girls, nov del je tuki Enjoy!

ღ Nelly Fay Payne ღ

10.

Najin poljub se prekine, ko nekdo potrka po vratih.
»Naprej.« reče Harry in prisežem, da me postane strah, ko pomislim, kdo je.
»Kaj počneta, vidva?« vpraša glas. No, točno njega sem se bala.
»Nič.« mirno rečem svojemu bratu in Harry me pogleda.
»Slišala je, ko sem razbijal po steni. Prišla je preverit kaj se dogaja.« je prepričljivo rekel. Če ga ne bi poznala bi mislila, da je nekakšen igralec. V mislih se zasmejem, moj obraz pa ostane resen.
»Aha, velja. Prišel sem povedat, da gremo v lunapark. Gresta zraven?« vpraša Liam in jaz sem takoj za.
»Ne vem, ne počutim se v redu.« reče Harry in pogledam ga.
»Daj no, saj zato pa je lunapark. Da se razveseliš. Pridi z nami.« mu rečem in se nasmehnem.
»Ah, prav. Naj bo.« reče in z bratom si dava petko, saj oba obožujeva lunaparke. Že od majhnega jih obožujeva. Vsak vikend sva hotela preživeti v lunaparku. Enkrat sva šla na vrtiljak in potem ko sva prišla spet na tla mi je bilo tako slabo, da sem pobruhala ubogega Liama po novih čevljih. Bil je tako jezen, jaz pa sem močno jokala.
»Grem se preobleči.« rečem fantoma in izginem. Iz omare vzamem črne kratke hlače z visokim pasom in bel crop top, okoli pasu pa si zavežem karirasto srajčko. Lase si naredim v kito, na vekah si naredim eyeliner in namažem še svoje trepalnice. Na lica si dam highlighter in že sem pripravljena.
»Vau, Nelly, tako lepa in suha si.« me pohvali Nicole. Ustnice se mi spremenijo v velik nasmeh, saj mi veliko pomeni, če nekdo pohvali moje telo.
»Tudi ti si zelo lepa.« jo pohvalim nazaj. Res je bila. Imela je lepe rjave lase, malo višja od mene in lepo postavo je imela. »Pa kje se zdaj obirajo? Nismo punce tiste, ki smo počasne?!« vzkliknem, da se me bo slišalo do njihovih sob.
»Ne bodi zoprna, Nells. Tu smo.« reče moj brat. »Vau… Nicole, zelo si lepa.« še doda in naša nova prijateljica kar zardi. Tale moj brat je pa pogumen.
»Lepa ampak naporna, prijatelj.« reče Harry in Liama potreplja po rami.
»Hej!« reče Nicole in vsi bruhnemo v smeh. Harry stopi do mene.
»Tako prekleto seksi si. Delaš to namenoma?« mi zašepeta v uho in postane mi nerodno. Odkimam.
»Tudi ti nisi tako zelo slab.« mu šepnem nazaj in oba se zasmejeva. Po dvajsetih minutah smo le prispeli do lunaparka.
»Sladkorna pena!« vzkliknem in začnem teči do stojnice s sladkorno peno. Za sabo slišim Nicole, ki se dere naj jo počakam, da ne more tako hitro.
»Si nora? Od kje ti taka kondicija?!« zadihano vpraša Nicole, ko me končno ujame. Skomignem z rameni in se zasmejem. »Še meni eno sladkorno peno, srednjo, prosim.« naroči gospodu in počakam, da še ona dobi to sladko stvar.
»Kje so fantje?« jo vprašam. Skomigne z rameni.
»Tako si tekla, da sem jih izgubila.« žalostno reče. V sms napišem bratu kje so in čakam na odgovor. Po petih minutah mi odpiše, da so pri vlakcu smrti. Z Nicole se odpraviva tja.
»Končno. Mislili smo, da smo vaju izgubili.« me okara brat in jaz zavijem z očmi. Opazim Harryja, ki me tudi jezno gleda. Približa se mi.
»Si nora? Ne zbeži več.« mi zašepeta na uho in čutim, da je zelo jezen. Le nasmehnem se mu in se vrnem k Nicole.
»Gremo gor?« vprašam in vsi skomignejo z rameni. »Reve.« rečem in že odidem do blagajne.
»Meni ne bo noben govoril, da sem reva.« slišim Harryjev glas za sabo in se zasmejem. »Dve karti.« reče blagajniku.
»Nista pri pravi!« se zadere za nama Zayn, jaz pa mu le pomaham.
»Hvala, Hazza.« se mu zahvalim, saj mi je kupil karto. Prikima mi in že se usedeva na vlakec. Prvič po dolgem času res uživam, iskreno uživam. Odločila sem se, da jim bom dala priložnost, Harryju, bratu, fantom in Nicole. Tudi Gwen, če se bo še kaj javila. Hočem biti srečna.
Upam, da vam je všeč
20. marec 2018
Ok ful mi je všeč, tale Next ker si dala neko pozitivno energijo na koncu. Mam filing, da jo bo Gwen na koncu kriva, da se ji bo Nelly stanje poslabšalo, pa da bo Harry tut na to vplivu pač nenamenoma. Next
20. marec 2018
u231314
u231314
Next
21. marec 2018
Next
21. marec 2018
u198831
u198831
Next
21. marec 2018
Nov del je tukaj. Povedala pa bi še to, da pišem še eno zgodbo, ki jo bom mogoče tudi objavila. Odvisno kako bom z njo zadovoljna Enjoy!

♪ Harry Edward Styles ♪

11.

»Si v redu, Nelly?« jo vprašam, ko le prideva dol s tega vlakca smrti. Opazim, da se oprijema ograje.
»Ja.« reče. Njen obraz je ves bled. »Harry, v bistvu nisem najbolje. Vrti se mi in zelo mi je slabo.« tiho reče. Jaz samo prikimam in stopim bližje nje, da se me lahko oprime. V naslednjem trenutku začne bruhati.
»Nells!« prihiti Liam in ostala družba. »Louis, pojdi po vodo.« naroči Liam Louisu, jaz pa Nelly primem lase. Ko se Louis vrne z vodo jo malo spije in sede na klopco.
»V redu sem, hvala vam.« se zahvali in malo nasmehne.
»Mogoče bi bilo bolje, če bi šli domov.« predlaga Liam in vsi prikimajo.
»Ne! Ostanimo, želel si si to, Liam. Saj sem v redu.« mu ugovarja.
»Vsa bleda si, Nells. Ne moreš biti tu v takem stanju.« se z njo še vedno pregovarja. Vem, da bo zdaj sledil prepir.
»Lahko jo odpeljem domov, vi pa ostanete še malo tu.« se ponudim in vsi pogled preusmerijo vame. »Kaj?« rečem in skomignem z rameni.
»Bi res?« vpraša Liam. »Res bi rad še malo ostal tukaj, že celo večnost nisem bil v lunaparku.« še doda in jaz prikimam.
»No, problem rešen.« se oglasi Nelly in jaz se nasmehnem. Ko se posloviva končno odideva proti avtobusni postaji. Hoja poteka v tišini in to mi gre rahlo na živce.
»Je kaj narobe?« jo vprašam. Pogleda me in odkima. Z roko pomaham taksiju, da nama ustavi. Še vedno je med nama tišina, vseh dvajset minut. Oddahnem si, ko prideva nazaj domov. »Nelly Fay, kaj je narobe, prekleto?!« skoraj zakričim, ker mi gre vsa ta tišina blazno na živce. V lunaparku je bila še čisto prijazna ne glede na situacijo.
»Nič. Samo razmišljam.« reče in zavzdihnem.
»O čem?« jo vprašam in usede se na kavč in jaz sedem poleg nje.
»Nicole. Kako to, da ti ni všeč? Tako lepa in prijazna je. Si prepričan, da nočeš imeti nič z njo?« zblebeta in jaz svoj obraz zakopljem v roke.
»Prepričan sem.« hladno rečem. Kako lahko dvomi v to, da nočem nič z Nicole? Poljubila sva se že, nisem povedal njenemu bratu, da še vedno bruha in ona še vedno dvomi.
»Kako si lahko tako prepričan?« še vedno ne odneha. Znorel bom, prisežem, ta punca me bo spravila ob moje zadnje živce.
»Pač, sem.« spet odvrnem hladno. »Pripravit ti grem čaj.« dodam in izginem v kuhinjo. V grelnik dam vodo in čakam, da zavre. Med tem iz omare vzamem čaj z okusom gozdnih sadežev, med in skodelico na katerem so rožice. Sploh ne vem zakaj imamo mi, fantje, skodelico z rožicam. Mogoče je od Louisove bivše. Moje misli prekinejo koraki in med vrati zagledam Nelly.
»Saj bi ti čaj prinesel tja.« rečem in ona se nasmehne. Nadaljujem s pripravo čaja. Vzamem še skledo piškotov in postavim na mizo.
»Hvala.« tiho reče in sede na stol. Jaz prikimam in vzamem piškot.
»Vzemi piškot.« ji rečem in skledo potisnem bolj k njej.
»Ne bom, hvala.« zavrne. Kmalu ugotovim za kaj gre.
»Kdaj si nazadnje jedla?« jo vprašam in čaj se ji zaleti v grlu. Prestrašeno me pogleda.
»Zjutraj.« reče.
»Ne nisi. Nehaj lagati. Vrtelo se ti ni zaradi vlakca. Tudi bruhala nisi zaradi vlakca.« povzdignem glas.
»Nehaj se dreti, Styles!« kriči nazaj. Besno vstanem s stola in zapustim kuhinjo. »Harry, kam greš? Počakaj me!« se dere za mano a mi je vseeno. Dovolj imam. Vse bom povedal Liamu. Slišim, da je za mano
»Konec je teh skrivnosti, Nelly. Vse bom povedal Liamu. Ne bom dovolil, da on izgubi sestro tako kot sem jo jaz. Moj najboljši prijatelj je, ne morem se iti več tega.« se zaderem nazaj in se v sekundi obrnem.
»Ne, ne boš naredil tega. Zaprl me bo nazaj. Če sem ti všeč mu ne boš povedal, Harry.« še vedno se dere in čutim, da se ji glas trese in da se bo vsak čas zlomila.
»Saj ravno zato gre. A ne razumeš? Prav zato, ker si mi všeč mu bom povedal. Zaradi teh bedarij ne bom izgubil še ene ljubljene osebe! Ne bom več lagal svojemu najboljšemu prijatelju.« se skušam pomiriti.
»Ne boš mu povedal, prosim. Liamu ne smeš povedat.« reče in v naslednjem trenutku vstopi njen brat in moj najboljši prijatelj ter družba
»Česa mi ne sme povedat?« zmedeno vpraša in vidim kako njen obraz spet postane bled.
»To da-« začnem a me prekine.
»To da sva se poljubila.« reče in šokiran jo pogledam.
»Kaj sta se?!« se zadere Liam.
»Ne, ni to, Liam. Mislim ja, tudi to je ampak je še nekaj drugega kar je bolj pomembno.« tokrat rečem jaz. Vem, da bo zdaj tema pogovora najin poljub.
»Harry, poljubil si mojo mlajšo sestro?!« po sekundi reče in jaz samo prikimam. Nima smisla, da mu povem bolečo skrivnost Nelly.
»Ja, sem. Zato, ker mi je všeč. Lahko me udariš, lahko ne naženeš. Vseeno mi je. Poljubil sem jo, ker mi je všeč in ni mi žal. Nikoli mi ne bo.« rečem in odhitim do svoje sobe. Slišim, da me Liam kliče ampak se ne oziram. Vseeno mi je kaj bo naredil. Rad imam Nelly. Zaljubil sem se vanjo.
Hope you like it
21. marec 2018
u198831
u198831
neext
22. marec 2018
Next
22. marec 2018
u231314
u231314
Next
22. marec 2018
Next
22. marec 2018
Wauuuu šele zdle sm odkrila tvojo zgodbico in .... kook je to popolno omg upam, da bo hitro Next!!
24. marec 2018
Hey girls nov del je tukaj in upam, da boste zadovoljne. Enjoy

ღ Nelly Fay Payne ღ

12.
Ko je Harry odšel v svojo sobo je moje srce začelo hitreje biti, saj vem, da me čaka zaslišanje. Nisem mogla dovoliti, da pove, da nisem še čisto zdrava. Upam, da mi ni zameril.
»Je to res?« je prvo vprašanje, ki mi ga zastavi brat. Pokimam in upam, da to ne bo dolgo trajalo. »Zakaj mi nisi povedala?« še doda in jaz zavzdihnem. Fantje se razkropijo, saj nočejo biti zraven pri prepiru.
»Bi morala?« ga vprašam nazaj in on me jezno pogleda. »Liam, preprosto je. Všeč sem mu in on je všeč meni. Nisem ti povedala prav zato, ker vem, da tega ne boš nikoli odobril. Nikoli ne boš sprejel, da imam Harryja rada, ne boš sprejel, da ima tvoj najboljši prijatelj čustva do tvoje sestre. Zato ti nisem povedala.« rečem in upam, da se bo zdaj res ta pogovor zaključil. Rada bi odšla do Harryja in se mu opravičila.
»Kdo je rekel, da ne bi odobril vajine zveze?« me vpraša in jaz spet zavzdihnem. »Če bi mi povedala bi jo odobril. Mislim, saj je vseeno kaj si jaz mislim in kaj podpiram. Jaz bi samo rad, da bi bila moja sestra končno srečna. In če to pomeni, da bo skupaj z mojim najboljšim prijateljem, prav.« še doda in nasmehnem se. Močno ga objamem, saj je končno po dolgem času povedal nekaj lepega o meni. Se mi zdi.
»Grem do Harryja.« rečem in on prikima. V prvo nadstropje kar stečem in potrkam na njegova vrata. Čakam, da odobri moj vstop a nič. Močneje potrkam. Še vedno nič. Začne me skrbeti zato vstopim brez dovoljenja.
»Harry?« rečem ampak odgovora ne dobim. Na tleh vidim oblačila zato sklepam, da je v kopalnici. Vdrem v kopalnico. »Skoraj bi umrla od strahu! Trkam in kličem te že celo večnost.« ga naderem.
»Si nora? Pojdi stran, tuširam se!« se zadere nazaj in jaz se zasmejem.
»Ne, pridi ven. Nekaj ti moram povedat.« rečem in spet ne dobim odgovora, saj me ignorira in se naprej tušira. Slečem se do spodnjega perila in vstopim k njemu v kabino.
»Nelly! Kaj za vraga?!« šokirano reče, ko začuti moje roke okoli njegovega pasu. To, da je gol me sploh ne moti. Nasprotno, všeč mi je.
»Če nisi hotel ven. Pač sem prišla jaz notri.« rečem z najbolj nedolžnim glasom. Obrne se in se nasmehne.
»Nora si.« mi reče in me zmoči z vodo. Stisne me k sebi in po telesu dobim mravljince. Z nosom se dotakneva in najine ustnice s združijo v poljub. Poljubi kmalu postanejo strastni in Harryjeve roke se znajdejo pri mojemu hrbtu, da bi mi lahko odpel modrček.
»Harry.« zamrmram in v trenutku se odmakne.
»Oprosti, zaneslo me je.« se opraviči in zraven si zmoči obraz. »Tako si lepa in res si te želim…« doda in nasmehnem se.
»Tudi jaz tebe, zelo. Ampak počasi.« rečem in on prikima. To, da je gol mi čisto meša glavo in res se zadržujem, da mu ne rečem naj nadaljuje z vsem kar je mislil. Vodo izklopi in se pokrije z brisačo ter odide nazaj do postelje.
»Pridi. Rekla si, da mi moraš nekaj povedat.« se zadere. Ovijem se v brisačo in se mu pridružim. Sedem na posteljo in ga opazujem pri izbiranju svežih oblačil.
»Siva trenirka in črna majica bosta super.« rečem. Uboga moja navodila in vzame prav to.
»Torej?« me vpraša in vem, da mu zdaj končno lahko povem.
»Nič. Liam je rekel, da nama dovoli biti skupaj. Vse bi dovolil samo, da bi bila njegova sestrica srečna.« rečem in njegove ustnice se spremenijo v ogromen nasmeh.
»Res?« vpraša in jaz prikimam. Poljubi me in spet postanejo strastni. Prepustim se. Potem pa se odmakne. Styles, prekleto, zakaj to delaš? »Nelly, prosim, obleci se, ker bom znorel. Nočem biti prehiter. Obleci se, takoj.« mi ukaže in jaz bruhnem v smeh ampak ga vseeno ubogam. Odvijem brisačo, da sem le v mokrem spodnjem perilu in zanalašč se malo bolj prepognem, da vzamem obleke s tal. »Nelly Fay! Nehaj!« spet ukaže in jaz prikimam.
»Naj bo.« rečem in se hitro oblečem. Zadovoljno se nasmehne in jaz ga poljubim. »Grem v sobo. Se vidiva na večerji.« rečem in on prikima. Ko hodim do svoje sobe tiho upam, da ne bom srečala nobenega. Ampak na mojo srečo…
»Nelly.« slišim Nicole. Prosim, brez zasliševanja, prosim. »Kaj pa sta počela s Hazzo, da si vsa mokra?« me vpraša.
»Nič. Zmočil me je z vodo od veselja, ko sem povedala, da je moj brat dal dovoljenje.« si izmislim.
»Aha.« reče in pomežikne. Skomignem z rameni in odidem v svojo sobo. Vržem se na svojo posteljo. Kako imam rada tega kodrolasca!

Mnenja?
24. marec 2018
Next
24. marec 2018
u198831
u198831
zanimivo pač zlo zanimiva je bla tale ideja...da je kr k njem pod tuš udrla
drgač pa...neeeeeeeeext
24. marec 2018
neext
24. marec 2018
u231314
u231314
Next
25. marec 2018
Neeeeeext!
25. marec 2018
neeeeeeeeeeeeeeeeeext
25. marec 2018
Hello nov del je tukaj, mogoče malo krajši, ker se malo slabo počutim. Upam, da vam bo všeč
♪ Harry Edward Styles ♪

13.

Ne morem opisati sreče, ki jo čutim. Tako srečen sem, da je Liam odobril najino ljubezen. To mi je uspelo. Zdaj mi mora uspeti še to, da Nelly preneha z bedarijami.
»Naprej.« rečem, ko slišim trkanje po vratih. »Liam.« dodam, ko malo zmeden ampak po moje vesel vstopi moj najboljši prijatelj.
»Če mojo sestro prizadeneš ti prisežem, da ne boš imel več jajc, Harry.« butne ven z grožnjo in ne morem si pomagati kot pa da bruhnem v smeh. »Resno mislim. Dovolj je pretrpela.« doda in jaz se zresnim. Liam, tvoja sestra ima še vedno težave!
»Ne bom je prizadel, Liam. Verjemi mi. Rad jo imam.« mu zagotovim in on me objame preko ramen.
»Žal mi je, ker motim ampak večerja je na mizi. Pridita dol preden naš lačen Niall vse poje.« vdre v sobo Louis in z Liamom zavijeva z očmi. Potrkam še v Nellyjini sobi.
»Ljubezen, večerja.« tiho rečem, ko opazim, da spi. Na rahlo jo stresem.
»Huh?« zaspano trzne.
»Večerja je.« ji še enkrat rečem in se uležem poleg nje.
»Nisem lačna.« mi odgovori in priznam, da me to jezi ampak se skušam umiriti.
»Nelly.« rečem z globokim glasom in v trenutku je zbujena.
»Prav. Greva.« reče in tako hitro vstane kot, da bi šlo za življenje in smrt. Sledim ji do kuhinje.
»Tukaj sta naša zaljubljenca!« zakliče Nicole čez kuhinjo in oba se nasmehneva. Na krožnik si dam kos pice in začnem jesti. S pogledom ošinem Nelly, ki si je prav tako dala hrano na krožnik. »In, sta se že dala dol?« direktno vpraša Nicole in kos pice se mi skoraj zaleti. Čutim Liamov pogled na meni.
»Niti slučajno.« ostro reče in vsi bruhnemo v smeh.
»Pa saj to ni nič kaj takega, Liam.« mu reče Zayn in grdi pogledi kar švigajo od mene do Zayna, do vseh.
»No, a sta se že?« še enkrat vpraša Nicole in jaz čakam, da na to odgovori Nelly.
»Nisva.« reče in ugrizne v kos pice. Nasmehnem se ji, saj sem ponosen, da bo pojedla večerjo.
»Gremo v klub danes?« nas vpraša Louis.
»Ne vem, meni se ne da.« reče naš očka in vsi zavzdihnemo.
»Liam, sprosti se malo, no. Kmalu boste imeli turnejo in skrajni čas je, da še malo uživate.« namesto nas to pove Nicole in res sem ji hvaležen. Vsi se strinjamo in seveda Liam popusti. Nelly primem za roko in skupaj greva do moje sobe.
»Kaj?« me vpraša.
»Ponosen sem nate.« rečem in to tudi resno mislim. Nasmehne se mi in ne morem se upreti zato jo poljubim.
»Moram se obleči. Se vidiva.« prekine najin poljub in jaz prikimam. Ko zapusti sobo se jaz zapodim v omaro. Ven potegnem temno modre kavbojke in črno majico.
Mnenja?
26. marec 2018
Next - ful dobr pišeš!
26. marec 2018
u198831
u198831
Next
26. marec 2018
Next
26. marec 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani