Samo še tri dni do …
… izida njegove nove in zares težko pričakovane pesmi.Z Justinom odšteva cel svet.

Že cel avgust lahko na Instagramu slavnega zvezdnika, Justina Bieberja, spremljaš kako s pomočjo zvezdnikov odšteva dneve do izida njegove nove glasbene uspešnice 'What do you mean?'.Samo še tri dni ...
Mariah Carey, Kylie Jenner, Ariana Grande, dekliška glasbena zasedba Little Mix, Austin Mahone, Gigi Hadid, Kendall Jenner so le nekateri zvezdniki, ki so bili del njegove promocije prihajajoče glasbene poslastice. Predvidevamo, da bo pesem res vrhunska.

Mi že težko pričakujemo kaj je za nas pripravil slavni zvezdnik. Kaj pa ti? Počakati moramo samo še tri dni.

Odštevajmo skupaj.
Lp vaša Kiwim
25. avgust 2015
SKUPINA ONE DIRECTION SE POSLAVLJA...

Vzela si bo kratek premorFantovska glasbena zasedba One Direction si bo prihodnje leto vzela premor. Ne skrbi, ne poslavljajo se za vedno, ampak samo za eno leto. Izjavili so, da potrebujejo nekoliko časa zase.

Fantje želijo ta čas izkoristiti za uresničenje lastnih projektov. Seveda pa medtem ne bodo pozabili na projekte svoje skupine. Oboževalci so sprva mislili, da gre samo za lažne govorice, a so kaj kmalu ugotovili, da so le-te še kako resnične. Niall Horan je na Twitterju objavil sledeč komentar:

»Dobro, širijo se številne govorice. Ne razhajamo se, ampak si bomo vzeli samo zaslužen krajši odmor.« Po tej objavi pa je sledila še ena: »Ne skrbite, še vedno imamo veliko za doseči. Že komaj čakamo, da slišite novo glasbo, ki jo pripravljamo za vas.« Član zasedbe je verjetno s tem komentarjem želel pomiriti oboževalce, ki so se na novico burno odzvali. Prav nič jim ni po godu, da se skupina poslavlja za nekaj časa.

Tudi Louis Tomlinson in Liam Payne sta s svojimi tviti potrdila govorice o premoru. Želela sta se zahvaliti vsem oboževalcem za izkazano podporo in razumevanje. Prvi je zapisal: »Vaša podpora je resnično neopisljiva. Saj gre le za krajši premor. Ne gremo nikamor!!«. In še dodal »obljubim«. Liam pa je situacijo komentiral s sledečimi besedami: »Zelo sem vesel, da je sedaj vse razčiščeno in vaša podpora je res osupljiva, v kar nismo niti dvomili.« Zapisal pa je tudi: »Se že veselim, da bom lahko namenil več časa vsemu kar počnemo in da se vrnemo z nečem izjemnim. Hvala vam za vse kar ste storili za nas, to je bilo zame najbolj čudovitih pet let, veliko pa še prihaja.«

Njihova odločitev je presenetila tudi nas, a važno je dejstvo, da se skupina ne poslavlja za vedno.

25. avgust 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani