neeeeeext
27. oktober 2014
Neeeext
28. oktober 2014
Noooov del, končno! Sicer so deli precej redki, se pa še bolj potrudim, da so dobri in daljši! Kakorkoli, zgodba postaja vroča!!! + komentarji zaželjeni

PART FIFTEEN

Po dolgem in napornem tednu, mi danes v petek, po glavi hodi samo še sproščujoča kopel. S Harryjem sva se nazadnje videla v sredo, ko sem mu pokazala še nekaj skic s katerimi sem se precej namučila, vendar sam nad njimi seveda ni bil navdušen. To počne že vse od prvega sestanka z namenom, da bi lahko večkrat prišel v mojo pisarno. Danes sem narisala nove skice in mu jih dostavila kar na dom, ko sem se vračala iz službe. Na srečo ga ni bilo doma, hkrati pa zato pričakujem, da se bo v ponedeljek vrnil k meni s kopico komentarjev in kritik. Kako naj sploh delam za človeka, ki še sam ne ve kaj bi rad? Čeprav sem pričakovala, da bo to delo morda malce lažje in da ga bom delala z veseljem, temu ni več tako. S Harryjem očitno nobena stvar ni lahka. Vse spremeni v pekel.

Mami na srečo danes ni, saj je šla z dvojčicama k daljnim sorodnikom na kratke počitnice. Neizmerno sem hvaležna za tiho in prazno hišo in odlično priložnost, da končno naredim nekaj zase in se pripravim na nove izzive prihodnji teden ali morda prihodnje tedne, glede na to kako počasi napredujem pri delu s Harryjem. V kopalnici sem si v veliko kad natočila skoraj vrelo vodo in vlila dišeč šampon, ki ustvari mehurčke. Prižgala sem nekaj sveč in si nastavila sproščujočo glasbo. Slekla sem si kopalni plašč in se ulegla v toplo dišečo vodo, ki je zaobjela moje telo čisto do vratu. V trenutku sem začutila olajšanje in počutila sem se, kot da bi mi celotno breme padlo z ramen. Nisem pomislila na službo, na probleme doma in vsekakor nisem želela misliti na Harryja.
Presenetilo me je, ko sem pogledala na uro in je kazala že pol šestih. Postavila sem rekord, saj mi še nikoli ni uspelo zdržati v banji več kot dve uri. Ugasnila sem sveče, saj si nisem želela gasiti požara in se znova ovila v kopalni plašč. Dolge lase sem si obrisala z brisačo in jih še mokre pustila, da padejo na moj hrbet. V kuhinji sem si pripravila čaj in se namenila v svojo sobo, ko sem slišala, da je nekdo močno potrkal na vhodna vrata. Presenečeno sem se obrnila proti vratom, saj mi ni bilo jasno, kdo bi prišel ob tej razmeroma pozni uri na obisk, ko nikogar razen mene ni doma. Skodelico sem odložila na kuhinjsko mizo in previdno odprla vrata.

Pred vrati je stal postaven, visok, kodrolas moški, oblečen v črne ozke hlače in črno športno majico. Naslanjal se je na zid in se predrzno nasmehnil.
»Harry, kaj za vraga počneš tukaj?«Moj glas je bil visok in zadirčen in šele ko sem videla njegov pogled, kako je potoval od vrha pa do tal mojega telesa, sem se spomnila, da sem oblečena v samo kopalno haljo in prav nič drugega spodaj. Prepričana sem, da sem ob tej misli zardela in on je to vsekakor opazil.
»Pregledal sem skice, ki si mi jih prinesla.« Je res ravno zdaj pravi čas za debato o skicah?
»In to ne more počakati do ponedeljka. Ali vsaj do jutri popoldne?« Zmajal je z glavo in še zmeraj stal pred vhodom v mojo hišo. Očitno mi ne preostane drugega, kot da ga spustim notri.
Stopila sva v dnevno sobo in brez povabila se je usedel na sedežno. Ostro sem mu naročila naj počaka tukaj in mi pod nobenim pogojem ne sledi. Pohitela sem v sobo in si oblekla pajkice in razvlečeno majico, ki jo imam vedno rada oblečeno doma, saj je tako udobna. Tisto breme, ki naj bi mi med sproščanjem padlo z ramen, se je v sekundi, ko sem pogledala Harryja, zopet vrnilo. Nisem se mogla načuditi kako predrzen in nesramen mora biti, da kar tako po šesti uri pridrvi do moje hiše in želi razpravljati o oblekah.
V dnevno sem se vrnila po treh minutah (kar je mimogrede presenetljivo malo časa za to, da se punca preobleče in si lase splete v kito), kjer je Harry še vedno sedel na sedežni in čakal name. Z mize sem pograbila delovno mapo, ker sem imela kopije zadnjih skic in jih položila na moja kolena.
»Všeč si mi, ko imaš lase spletene v kito.« Odločila sem se, da bom njegov komentar preslišala, zato sem začela z vprašanji o mojem delu.
»So ti bile tokrat skice všeč? Nekaj časa je počakal z odgovorom in nato po pričakovanjih negativno pokomentiral moje delo.
»Harry. Ni mi všeč, da hodiš v mojo hišo. Ni mi všeč, da se srečujeva izven mojega delovnega časa. In vsekakor si ni treba ustvariti mišljenja, da sva prijatelja, ker nisva. Zaradi Victorie sem se strinjala, da delam s tabo in prizadevam si, da čim prej opraviva s tem. Zato te prosim, da nehaš z odklanjanjem vsake moje ideje, ker jih počasi nimam več.« Zasmejal se je in čeprav si nisem želela priznati mi je bil njegov smeh všeč.
»Všeč so mi odločne ženske,« se je ponovno zasmejal in opomniti sem se morala, da je moja stranka in ga ne smem napasti. Saj ne da bi ga lahko, glede na to, da je skoraj enkrat večji od mene in absolutno močnejši, vendar bi bil užitek, ko bi se moja dlan srečala z njegovim obrazom.
Nekajkrat sem živčno zajela sapo in očitno je to opazil, saj se je vstal in se napotil proti vratom.
»Oprosti, ker sem te zmotil. V ponedeljek pridem v pisarno pogledati nove skice, mogoče mi bodo tokrat všeč. In obožujem tvojo majico. Vse se vidi skozi,« obrnil se je proti meni, mi pomežiknil in zapustil hišo.

02. november 2014
neeeeeeeeeeeeeeext
02. november 2014
Neeeeext :3
02. november 2014
Next
02. november 2014
Neeext
02. november 2014
next zdajle takoj
dobesedno se režim ob 22.20 zvečer
02. november 2014
hahahahahahhahahah jap, ušeć mi je tale njegova predrznost pa lepo jo je ubil s tistim zadnjim stavkom hahahha
neeeeeeext!
02. november 2014
Next
03. november 2014
ooo, hudooo nextttt nujno + nova bralka
05. november 2014
Nova bralka *o* Wow.
05. november 2014
Ahahaha kk jo je zabil,zelo je predrzen tale naš Harry
Next
06. november 2014
NEXT
06. november 2014
Jutri pride next in pričakujte nekaj nepričakovanega )
Zanima me samo, če ste za kakšne bolj "vroče" prizore, ali ohranim vse bolj umirjeno?

In pozdravljene nove bralke
06. november 2014
lahk vroče
hahahahha naj bo mal akcije
http://natscq.tumblr.com/post/101941901893 ka ste slišale
aja pa next
06. november 2014
vroči prizori so vedno zabavni tak da vroče ahhah in komi čakam next
06. november 2014
Vroci prizori Nujno hahha
Pa next legendarno pises :12:12
06. november 2014
:12
06. november 2014
06. november 2014
šρєℓčєк<З
šρєℓčєк<З
vroče przore ti kr piš hahah.. omg obožujem tvojo zgodbo
07. november 2014
1DFOREVER! hvala za link Kakorkoli, ne morem vam povedat, kok se zabavam ob pisanju, ker sem dobila en kup novih idej. Čeprov si na začetku nisem Harryja nisem predstavljala tok predrznega pa zabavnega, mi je kar všeč In ja... boga Jade!
Še enkrat dobrodošle nove bralke, upam da bo vsem tale zgodba vedno bolj všeč!

PART SIXTEEN

»Ti je ta možnost všeč? Rokavi bi bili iz usnja. Pripeljali bi ga iz drugega konca države, kjer imajo najbolj kakovostno usnje. Drug del jakne bi bil iz blaga. Vsak bi imel lahko drugačen odtenek rjave. Morda bež ali bordo rdeče? Hlače bi bile oprijete, črne verjetno, ker bi se najbolje podale k jakni. Spodaj bi imeli lahko bele majice, ali pa morda črne. Pa potem nekaj trakov za v lase in nakita. Priskrbeli bi vam še superge in tebi očitno škornje. Nekako želim, da se vse ujema. Poskrbeti bi morali za podobno scenografijo in oder. Bi ti bilo všeč?« Pogledala sem Harryja, ki je sedel nasproti mene, zopet v moji pisarni (Dva tedna je že od njegovega obiska pri meni doma in od takrat mu še nobena kreacija ni bila všeč. Pričakovano). Spodnjo ustnico je imel ujeto med zobe, za trenutek se mi je zazdelo, da mogoče zares razmišlja o tem kar sem povedala. Mogoče bo mojega trpljenja konec in mu bo moj predlog všeč. Mogoče bova končno podpisala dogovor.
»Kaj si rekla?« Njegov pogled je postal zbegan in v tem trenutku bi najraje zavpila in začela razbijati po pisarni. Petnajst minut mu razlagam kakšno kreacijo imam v mislih in on me sploh ne posluša?
Vstala sem in se premaknila do konca mize, nekaj centimetrov stran od Harryja. Moj obraz je bil napet, glas sem poskušala kljub temu čim bolj nadzorovati. Hotela sem biti resna in odločna. V mislih sem si cel čas prigovarjala naj bom mirna in naj mu na lep način sporočim, da naj se jebe.
»Harry, že kar lep čas se ukvarjam s tem projektom in se prekleto trudim, da bi ti bilo karkoli všeč. Za ideje sem prosila celo prijateljico iz južne Amerike, s katero sem bila nekaj časa na oblikovalski akademiji. Vem, da me ne maraš in se na vse načine trudiš, da bi mi otežil življenje, ampak a bi se lahko prosim, prosim, prosim, strinjal z vsaj eno idejo? Ti sploh ne veš kako…« Nisem mogla dokončati stavka, saj se je Harry nenadoma vstal in pritisnil svoje ustnice ob moje. Vse se je odvijalo tako zelo hitro. Sploh nisem dojela kaj se dogaja, dokler ni svojih rok ovil okoli mojega pasu. Nisem vedela ali naj se umaknem ali pa naj nadaljujem poljub. Razpeta sem bila med tem, ali bi sploh rada, da me poljubi ali pa si tega zares ne želim. Preden sem se lahko zavedala kaj počnem, sem svoje roke ovila okoli njegovega vratu in razprla ustnice v želji, da nadaljuje poljub. Izgubila sem vso razsodnost. Če bi v tem trenutku v sobo vstopila Victoria me verjetno sploh ne bi motilo. Prijel me je za stegna in me previdno dvignil na mizo. Zaprla sem oči in čutila, kako mi z rokami počasi drsi po hrbtenici in nazaj do vratu. Njegovi prsti so drseli po mojih stegnih in nekajkrat je zanalašč pritisnil ob moje boke. Obliznil je mojo spodnjo ustnico in čutila sem, da se je nasmehnil. Nenadoma je poljub prekinil in se odmaknil nekaj centimetrov nazaj. Pogledal me je s sijočimi očmi, na obrazu je imel tisti butasti nasmešek, ki sporoča, da je končno dobil kar je hotel. In takrat me je zadelo. Ravnokar sem vrnila poljub osebi, ki jo najbolj sovražim. In kar je najhuje: poljub mi je bil všeč. Uživala sem v njegovih dotikih.
»Prekleto,« sem zaklela, ko sem se spustila iz mize in si popravila krilo, ki mi je med najino »akcijo« zlezlo navzgor. Stopila sem na drug konec sobe. Nisem ga želela pogledati, saj me je bilo v tem trenutku neznosno sram. Pa ne zato, ker sem pravkar poljubila stranko (Kar je sicer precej narobe. Verjetno bi me lahko odpustili.), ampak zato ker sem poljubila njega. Harryja.
»Ti je bilo všeč?« Kakšen domišljavec. Seveda sem pomagala, da se je njegov moški ego dvignil v višave, ko mi je menda končno dokazal, da je imel prav.
»Ne.« Moj odgovor ni bil takšen kot bi si želela. Ni bil odločen »ne«. Bil je negotov, komaj slišen »ne«.
»Nisem dobil takšnega občutka, ko so se tvoje ustnice prilepile name in ko sem komaj dihal zaradi tvojega objema.« Začel se je smejati in to me je prizadelo. Vedela sem, da od njega ne smem ničesar pričakovati. In vedela sem, da me bo ob prvi priložnosti prizadel. Ampak šele zdaj sem dojela, da sem zanj igra in da me ima samo za zabavo. In prav za nič drugega.
»Meni je bilo všeč,« je pripomnil, ko je iz obešalnika vzel plašč. Ko se je približeval vratom, sem se nagonsko umaknila na drugo stran, zopet tja, kjer sva pred nekaj trenutki stala oba.
»Kolikor sem lahko ujel, medtem, ko sem sanjaril o tebi, o tem kako bi te položil na to mizo in si te vzel, ti lahko povem, da mi tvoja ideja ni všeč. Usnje in blago mi nekako ne gresta skupaj. Še razmišljaj Anna, išči nove ideje. Se vidiva jutri.«

07. november 2014
next
07. november 2014
next
07. november 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
07. november 2014
next
07. november 2014
Ahahahahaha boga
Harry ti si pa res mal poreden,ti ti ti!
Next
07. november 2014
Next
07. november 2014
neext
08. november 2014
hahahhahahahahaha zadnji stavek me je ubil, neeeeeeext!
08. november 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani