to zgodbico bomo pisale ponce iz HS-a. Ja tudi ta bo od one direction ker so pač zakon in oprostite če bojo v zgodbici kake čudne besede ampak ko je človek pijan pač ne govori pravilno slovensko
UŽIVAJTE!!!!
07. februar 2013
superca
07. februar 2013
bom šla zdej pisat
07. februar 2013
prosim ja
07. februar 2013
Prvi next:
Sem Lily Hall.Prihajam iz Slovenije in imam najboljšo sestro na svetu. Stara sem 18 let. Imam tudi tri brate in najboljše frendice ever! Skupaj smo že od osnovne šole in nikoli se ne skregamo. Z mojo sestro Katie sva znani po osvajanju fantov. Zavedam se da sem lepa ampak kaj hočemo. Vsi pravijo da sem hot in to je čisto res. Zaradi bratov in legendarnega očeta fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul rada skejtam in ne zamudim niti ene tekme nogometa. Itak da navijam za barco!!! Z puncami obožujemo one direction. Oni so največji cukrčki na svetu in jst se bom itak poročila z harryjem . Obožujemo tudi partije,poletje,fante…… aja in še to rade pojemo in imamo svojo skupino ONLY GIRLS. Jst igram na kitaro ostale pa pojejo.Naše sanje so da bi zmagale na ameriškem x factorju in da se preselimo v London. Tam se nameravamo vposat na umetniško gimnazijo in spoznamo ONE DIRECTION!!!
No to je naša zgodba:

Evo prvi next !!! naslednjega dobite od ane

To sm jst
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mb6txnarZ31qixmhko1_500.jpg
07. februar 2013
KATIE
Se Katie Hall. Prihajam iz Slovenije in mam najboljšo sestro na svetu!!!!!!! Stara sem 18 let in imam tut tri nore brate. Mam tut mamo, ki je najbolj tečna med vsemi in legendarnega očeta, ki je res najboljši. Vse mu lahko zaupam pa mi nebo nič rekel. Obožujem sveje štiri najboljše prijatlce vključno z Lily in pa itak da 1D. Moj najlepši, najpopolnejši in najprfektnejši je itak da Louis čeprav so vsi srčki. Ful rada tut skejtam, jaham in v glavnem športam. Nikoli ne zamudim niti ene tekme fuzbala in absolutno navijam za Barco. Z Lily sva znani po tem, da osvajava hot tipčke do onemoglosti... Čeprav smo vse lepe se vsi lepijo na naju ampak kaj češ... Kot sem že rekla fulllllll rada jaham čeprav nisem nikoli dobila konja saj je mama mislila da sploh neznam jahat ampak sem zmagala že na veliko tekmovanjih ampak je pač mama kot mama... Tečna. No saj ni važno... Fulllllllll rada pojem in s puncami svojo pevsko skupino ONLY GIRLS. Velikokrat smo že zmagale na različnih tekmovanjih in hočemo se vpisat na ameriški X-factor, tam zmagat, spoznat 1D in se vpisat na umetniško gimnazijo v Londunu. Obužujem partyje in zmeraj se znorim do konca. S puncami se še nikoli nismo skregala za več kot 5 minut čeprav smo si skupaj že od osnovne šole... No to je naša zgodba...

Vem da je next mal beden ampak nevm kaj naj napišem...
(jst sm pa taka kot na profilni)
07. februar 2013
u85929
u85929
~~Edisa~~
Sem Edisa Hally,stara 18 let. Prihajam iz Slovenije in imam najboljše frendice ever. Sem edinka in to mi je kar všeč. S puncami se nikoli ne skregamo in skupaj smo že od osnovne šole. Obožujemo Party pozno v noč in hot tipčke. Rada pišem pesmi in pojem-napisala sem tudi besedila za pesmi Rock me in One thing. Aja pa obožujem One direction,ampak oni ne znajo da sem jst napisala besedili za pesmi,kar me zelo jezi,ker so najbolj prfekt tipi na svetu. Punce pravijo sa sem obsedena z Niall-om in to je čist res. On je enostavno prfekten. Obsedena sem z hrano(tko kot on)vendar nisem debela!!
¨Nevem kako imam lahko tako srečo,da lahko veliko pojem in se ne zredim.
Naš cilj je da se vpišemo na Ameriški X faktor in zmagamo.Rada bi se preselila v London,ker bi lahko spoznala Niall-a.
To je naša zgodba…♥
I LOVE NIALL HORAN
TO SM JA…………♥
07. februar 2013
u85929
u85929
TO SM JA.........♥
[img]http://www.igre123.com/hs-girl/slike/zgodba/231787
07. februar 2013
ok zdej bo nextala sara
07. februar 2013
u85929
u85929
SM JA SM SE ZMOTLA PRI SLIKI
SORRTE
JA SM UNA PRED TI GOR
07. februar 2013
kera je tvoja?????
07. februar 2013
u85929
u85929
1. OD 54
07. februar 2013
SARA
Živjo. Sem Sara Rose in živim v Sloveniji. Mam sestrično Bello in štiri najboljše prijatelce ever vključno z Bello. Imava isti priimek in vse smo nore na 1D. Najlepši mi je Zayn, čeprav so vsi lepi. Fullll rada plešem, se zabavam in osvajam fante. Naše sanje so, da se preselimo v London, zmagamo na ameriškem x-factorju, spoznamo 1D in se vpišemo na umetniško gimnazijo v Londunu. S puncami mamo tut pevsko skupino ONLY GIRLS. Rada tut kegla, jaham in v glavnem športam. Nikoli ne zamudim niti ene tekme od Chelsea saj navijam za njih non stop. S puncami smo skup že od osnovne šole in še nikoli se nismo skregaleza več kot pet minut.
07. februar 2013
u85929
u85929
~~Bella~~
Sem Bella Rose.Prihajam iz Slovenije in imam najboljše prijateljice na svetu.Imam tudi popolnega fanta in najboljšo sestrično.Ona je ena izmed mojih prijateljicˇSaraˇ.Imam mlajšega brata in sestro.Stara sta 2 in 10 let.Rada imam Party in žure,vendar sem pred neznanimi ljudmi bolj zadržana.Ko sem z puncami se znorim do konca in osvojim mojega fanta do onemoglosti.Pred drugimi ljudmi me je pa zeeeeeeeeeeeeeeeelo sram.Spuncami imamo glasbeno skupino Only girls.Naš cilj je da bi zmagale na Ameriškem X faktorju in da bi se vpisale na umetniško gimnazijo v Londonu.Fuuuul rada imam One direction. Oni so največji cukrčki na svetu!!!Upam da jih bom nekega dne spoznala!!!!!!!♥♥♥
07. februar 2013
ju3 dobite še next od belle pa slikco tut
07. februar 2013
mislim ups nekj me računalnik neca pa sm se zmotla. tlele je next od belle
07. februar 2013
ona je misnla rečt da bo ju3 od lily <3
07. februar 2013
u71415
u71415
Omg.....komu vi to pišete če nihče NE bere?? Pa malo kratki nexti so...
Pa oglašujte malo!!
07. februar 2013
same sebi... D
sej bomo sam da napišem next
07. februar 2013
u71415
u71415
O gosh...... Pa probaj daljšega napisat ....
07. februar 2013
sej zdej pišm pa bo daljši ...
ok?????
07. februar 2013
u71415
u71415
Ok....
08. februar 2013
#Lily

Get out, get out, get out of my head…… se je oglasila budilka. Bil je petek in zadnji dan šole. Takoj sem se vstala in ugasnila budilko. Stekla sem v Katiino sobo in začela skakati in kričati:¨Katie, zbudi se zadnji dan šole je poletje prihajam¨ sem se drla Katie na uho. Sitno me je pogledala in probala nazaj zaspati. Kaj si pa misli zadnji dan šole je ona bo pa spala????
Dokler sem jst v hiši ne! Vrgla sem jo iz postelje in se zlobno nasmehnila. ¨Pa, kaj bi rada???¨ Mi je sitno zabrusila. Z roko sem pokazala na koledar na katerem je bil današnji datum označen z rdečo barvo. Katie se je takoj zbudila in se mi pridružila z skakanjem po sobi. Prižgala sem radio na katerem se je vrtela pesem Rock me. I want you to rock me rock me….. sva si prepevali tja v en dan. Skakali sva po sobi in se veselili poletja,žurov,hot tipčkov….in še bi lahko naštevali. Kmalu je bila ura že preveč in morali sva se pripraviti za šolo. Stekla sem v svojo sobo in se oblekla,ter nadela malo make-upa in vzela torbico. Odšla sem v kuhinjo. Katie še ni bilo. Verjetno je šla zbudit brate sem si mislila in naredila zajtrk za vseh pet. Ja v tej hiši nas je pet otrok. Bratje so stari 18,19 in 20 let.¨ Naši starši so pa pridno delali otoke¨sem si mislila in se ob tem nasmehnila. Kmalu je prišla Katie z brati. ¨Jutro¨ so rekli Alex,Matej in Jan naenkrat. ¨Jutro¨ sem odvrnila in sedla za mizo. Katie in fantje so se mi pridružili in skupaj smo pojedli zajtrk. Jaz in Katie sva se v šolo odpravili kasneje saj so imeli Alex,Matej in Jan pred uro. Ravno sva se odpravili ven ko je Katie rekla: ali nisva nekaj pozabili¨ prikimala sem in obe na enkrat sva stekli v svoji sobi. Prišla sem v sobo,stopila pred poster Harryja in ga poljubila. ¨by by my love ¨ sem rekla in se odpravila proti šoli. Z kaie sva šli z rolkama ker sva že skoraj zamudili. Na poti do šole mi je Katie pripovedovala o njenih sanjah vedar jaz sem bila v svojem svetu. Razmišljaja sem o tem ali je z mano kaj narobe… mislim poljubljam posterje,pogovarjam se z rastlinami… z mano mora biti nekaj narobe. Kmalu sva prišli do šole ko so naju takoj napadli fantje. Z puncami smo na šoli veljale za ta priljubljene in vsi fanti so se limali ne nas. Saj smo vse rade osvajale fante ampak te iz naše šole lahko primerjaš z prašiči. Dobro malo pretiravam ampak vseeno niso lepi.¨Kako te imam rad¨, mi je rekel en od njih.¨Tudi jaz se imam¨,sem odvrnila in se odpravila proti razredu,ko sem ugotovila da Katie ni več z mano. Obrnila sem se nazaj in zagledala nekega tipa ki se je zvijal po tleh in se držal za svoje premoženje. Nad njim je stala Katie in se mu sladko nasmihala. Nisem hotela vedeti kaj se je zgodilo. Pritekla je do mene in skupa sva odšli do razreda. ¨Lily,Katie¨ sva zaslišali vpiti punce. Stekli sva jima v objem in se nato skupaj odpravile k pouku.
08. februar 2013
#Katie

¨Ja Louis seveda bi bila tvoja punca¨,sem rekla. Louis se je nasmehnil in se mi približal. Najina nosova sta se dotikala in malo je manjkalo do filemskega poljuba ko se mi je Lily začela dreti na uho: Katie zbudi se zadnji dan šole je, poletje prihajam, se je drla in skakala po sobi. Ona je res preveč divja. Probala sem nazaj zaspati ko me je vrgla iz postelje. ¨Pa kaj bi rada?? Sem sitno vprašala. Lily je z roko pokazala na koledar na katerem je bil današnji datum označen. Pa res danes je zadnji dan šole. O moj bog!!! Poletje prihajam, sem se drla in skakala z Lily po sobi. Prižgala je radio in ravno se je vrtela pesem rock me. Prepevali sva in se veselili saj sva vedeli da bodo te počitnice popolne. Zdaj sva polnoletni in lahko počneva karkoli hočeva. To omeni da gremo z puncami končno lahko v London. Ko sva se naveličali skakanja po sobi Sva se morali urediti za šolo.
Jaz sem imela oblečeno:

https://data.whicdn.com/images/48086695/388256_191453134329359_1713857052_n_thumb.jpg

Lily pa to:
https://data.whicdn.com/images/48074976/879ef7f9a04eaa713f43867e5e83d781_thumb.jpeg

Nanesla sem si še malo make-upa in šla zbudit brate. Prišla sem v njihovo sobo ( ja vsi tri so v eni sobi ampak jih to ne moti saj tam tako ali tako samo spijo) in najprej zbudila Alexsa. Imel je razmršene lase,belo širšo majico in neko trenirko. O moj bog kako je bil sexsi. Ampak bil je moj brat….. in Louis je bil lepši. ¨Jutro¨ je rekel in se pretegnil. ¨Jutro sem ponovila za njim in zbudila še Jana in Mateja. Ko so se oblekli smo se skupaj odpravili v kuhinjo kjer je Lily pripravila zajtrk za vseh pet. Jedli smo kosmiče…spet! Verjetno sploh nismo sposobni pripraviti kaj drugega. Alex,Jan in Matej so odšli prej saj so imeli pred uro. Ko sva z Lily pomili sva vzeli rolke in se odpravili do vrat ko sem se spomnila da sva pozabili poljubiti najine fante. Obrnila sem se k Lily in rekla: ali nisva nekaj pozabili? Prikimala je in obe na enkrat sva stekli v svojo sobo. Odprla sem vrata in se zapodila k posterju Louisa. Poljubila sem ga in rekla: by by my sweet love,in se odpravila iz sobe. Pred vrati me je že čakala Lily in skupaj sva se odpravili do šole. Bili sva že pozni zato sva vzeli rolki. Na poti sem ji razlagala ( razlagala sem Lily ne rolki ) o mojih popolnih sanjah in kako neumna je da me je zbudila ampak ona me sploh ni poslušala. Ko sva priši do šole so naju takoj napadli fantje. Nekaj smo se pogovarjali ko mi je kar naenkrat en rekel: pridi punči greva, in me prijel za roko ter me probal odvleči stran. Sanjaj sem si mislila, če nočem iti z njim pač nebom šla .
Istrgala sem se mu iz prijema in ga z kolenom brcnila v mednožje. Zgrudil se je na tla in se držaj za svoje premoženje. Prav mu je sam si je kriv. Nagnila sem se nad njega in rekla: niti ne poskušaj in stekla k Lily. Nič me ni vprašala. Še dobro saj niti sama nevem kaj točno se je zgodilo. Lily,Katie sem zaslišala punce kako so kričale. Z Lily sva stekli k njim in naredile smo group hug, skupaj smo se odpravile k pouku.
08. februar 2013
http://www.igre123.com/forum/tema/spet-ljubezen-in-lt-333-...-(1d-notr!!!)/50212/1
pliiis berite!
One direction so notr in jaz bi bla fuuul srečna!!!
mvaa! <3333
08. februar 2013
u110196
u110196
next
08. februar 2013
# Sara

Zjutraj me je zbudila Inna. To je moja mlajša sestrica,ki je stara komaj dve leti vendar je zelo brihtna . ¨Sara,Sara¨ je govorila medtem ko sem se jas delala da spim. Preden ji je uspelo reči Sara še enkrat sem se obrnila in jo požgečkala. Zasmejala se je in se zvijala. Tako ljubka je bila ko se smeji. Dvignila sem jo v naročje in malo sva se pogovarjali ko je v sobo vdrla Bella. ¨Tara¨ je rekla kot da bi hotela nekaj predstaviti in razširila roke. Inna ji je stekla v objem. Zavrtela jo je v zraku,ko je kar naenkrat Belli spodrsnilo in je padla. Planile smo v smeh in se smejale toliko časa dokler nas niso boleli trebuhi. Ko smo se malo umirile sem ugotovila da dobesedno ležimo ena na drugi. Zopet smo se začele smejati. Kmalu smo se naveličale in Bella ter Inna sta odšli jaz pa sem pogledala na uro. Bila je ŠTIRI ZJUTRAJ!!!!
Sploh mi ni jasno kako sem se lahko zbudila tako zgodaj. Šla sem pod tuš in pela pesmi od one direction. Ker sem obleke in spodnje perilo pozabila v sobi sem se zavila v brisačo in šla v sobo vendar me je na hodniku zalotil Matic. ¨Opa!¨ je rekel in se nasmehnil. Matic je bil moj brat….. mlajši brat. Star je bil deset let in bil je najbolj perverzna oseba na svetu. ¨Spokaj!!¨ sem se zadrla on pa je pripomnil exsy body in odšel. Joj kako mi gre na živce. Oblekla sem se in ko je Bella prišla k meni v sobo. ¨Pokličem Ediso da pride zgodaj v šolo?¨
Je rekla. Prikimala sem in tudi sama v roke vzela telefon. Poklicala sem Dejana mojega fanta:
J = jas D = Dejan
J: Hojla srček!
D: Živjo miška! Kako si spala?
J: Dobro, ti?
D: Tudi.
J: A prideš kmalu v šolo?? (bil je bolan in že en teden ga ni bilo v šolo)
D: Ja verjetno jutri.
J: OK by by
D by!
Dejan je bil najbolj prijazen človek na svetu. Čeprav se je zadnje čase malo čudno obnašal. Mah verjetno si le domišljam sem si rekla in šla v kopalnico po make-up. Vzela sem torbico in se odpravila v Bellino sobo. Malo sva se pogovarjali nato pa šli v kuhinjo in si naredili toaste. Ko sva pojedli je šla Bella v sobo po torbico jas pa z njo,v sobi pa je bilo toliko one direction posterjev da se ni videlo sten. Medtem ko je ona iskala torbico sem se jaz zagledala v poster Liama. Bil je tako popoun ( nevem kk se napiše kaj češ ) te oči, nasmeh…. Vse na njem je bilo perfektno. Čakaj malo kaj pa počnem saj imam fanta ampak po pravici povedano me je Liam takooooooo privlačil. Nisem vedela kaj mi je zato sem Belli ki je še kar iskala torbico rekla naj pohiti. Našla jo je in odpravili sva se v šolo. Preden sva odšli je poljubila poster Zayna in v tistem trenutku sem jaz hotela Liama. V šoli sva počakali Ediso ki je povedala da jo je mama zalotila pri poljubljanju posterja. Kmalu sta prišla Lily in Katie. Naredile smo group hug in se odpravile k pouku.
Ta next je bil namenjen
MrS.ToMLinSoN naši prvi bralki!
08. februar 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani