Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
hy!
ta zgodba bo malo drugačna.
za vsako nadaljevanje bo potrebnih vsaj 1 nextblush ni pa jih sploh treba

imaš rad ferero rosher?

če želiš glasovati se prijavi ali včlani

17. maj 2014
slik mogoče ne bo.....
pa vedno prosim pokumentirajte kako se vam zdi clap
17. maj 2014
jaz: ne ozrajte se na ime ki je napisano wink

naša hiša:

18. maj 2014
tist da se ne ozirat na ime sem po pomot napisala unsure
18. maj 2014
ka vas še zanima kok je zgledal?blush
22. maj 2014
Nekoč,dolgo dolgo časa nazaj je živela bujno bogata deklica po imenu Rocher. V šoli je bila odlična. Prijatelji so jo zmerjali s piflarko in ni bila popularna. A nihče ni vedel da bo najmanj popularna deklica na šoli spremenila svet……
»kako je bilo v šoli?? So te spet zafrkavali??« »ja danes je bilo še huje kot zadnjič, vame so metali sadje in nekateri celo jajca…., grem se skopat« »kaj niso bogati otroci običajno najpopularnejši?« »na naši šoli že ne…«, tak je bil pogovor med mamo in mano. Ko sem se skopala sem šla delati nalogo,nisem je imela veliko saj sem jo delala v šoli. Naslednji dan je bila sobota,končno nekaj miru pred sošolci. Dan je bil normalen.Nedelja: »ob 9.00 greva na letališče po očeta« »že pride? Kaj ni malo prehitro prišel?« »ne saj hčerinega rojstnega dneva ne sme zamuditi« aja,čez 2 tedna imam 21 roj.dan.
Pa naj vam povem še nekaj o sebi:
Sem Rosher (Rošer se izgovori),živimo v majhnem mestecu ob obali imenovanem Kelys. S starši smo veliki bogataši. Na šoli sem izobčenka,ker imam same 5, vsi mislijo da moji starši podkupujejo učiteljico.
Končno je bila ura 9. Oblekla sem se v eno svojih najljubših oblek: zelena obleka brez naramnic z bleščicami in črnim pasom. To je bila očkova najljubša obleka (od mojih). Prispeva na letališče in takoj ga zagledam;najlepšega fanta kar sem ga kdaj videla,bil je princ mojih sanj. A on je bil enakega mišljenja kot ostali sošolci zato nisem imela možnosti;mogoče ko bomo starejši. Končno prispe naše letalo (imeli smo svoje letalo;v bistvu 2 in helikopter),takoj ko zagledam očeta mu skočim v objem: »oči!« »oh rosh (tako me je klical) kako sem te vesel!« »kako je bilo na potovanju?« »odlično če ne štejemo tega da sem vaju ves čas pogrešal« prišla je tudi mami in odidemo do limuzine. Vidim nekaj sošolcev in takoj mi začnejo kazati zjale. »jim bom že pokazal enkrat tem mulcem!« se takoj razjezi oče. Stopa do njih in takoj jih ni več. Vedo da sem očijeva punčka in se mojega očeta zelo bojijo (hahahaha). Odpeljali smo se domov in očetu so odpeljali kovčke. Nato pride do mene in najin pogovor je zgledal takole:
O-oče
j-jaz
oblushi šla z mano na naslendje potovanje?
J: kam boš pa šel?
O:v rim,brizilijo nato pa v pariz
J: seveda grem s tabo,kdaj greva?
O:čez kakšen teden,mogoče le nekaj dni
Objamem ga in dan se konča zelo srečno.
22. maj 2014
http://www.igre123.com/forum/tema/prepovedana-ljubezen/71333/1 bi kera prosim brala ? Ne bo vam žal !
22. maj 2014
no ta tema ni ravno namenjena temu da bi devali linke svojih zgodb..........prosim da jih ne devate veliko in namesto tega komentirate zgodbo
23. maj 2014
hvala
23. maj 2014
pozabila sem omeniti:
v zgodbi sem jaz tista deklica Rosher
rabim 3 nexte (še 2)
1.kako se vam zdi?
2.bi kaj dodali?
3.next??
01. junij 2014
4.kaj vas še zanima kakšno je zgledalo?
01. junij 2014
u171411
u171411
next
01. junij 2014
še 1
01. junij 2014
next
04. julij 2014
ta next posvečam _Lovely-girls_
pa to je pravljica
...............................................................................................................
naslednji dan pa mi oče sporoči novico:
o: rosher,oprosti,a na žalost greva na potovanje šele nekaj dni po tvojem rojstnem dnevu
j: no,škoda,apmak zakaj??
o: na tvoj rojstni dan je bolje da sva doma...pa še več časa bomo skupaj
j: no oče nekja ti moram povedati
o: ti kar
j: no,emmmm.....moji sošolci so še hujši kot prej.....vsak dan je slabše....nimam prijateljev.....moj rojstni dan bo totalna polomija...
o: o ne,to pa že ne,na rojstni dan pa res ne boš žalostna,zmenil se bom s starši da te bodo sošolci sprejeli tako kot si
j:res?? hvala oči (ga objamem)
o: ni za kaj (me objame nazaj)
oče je poklical starše mojih sošolcev. čez nekaj časa je opravil vse klice in mi povedal da bom imela zelo kmalu veliko prijateljev.........
nekaj dni je minilo in v sredo sem se odločila da se končno spet soočim s sošolci (v pon. in torek nisem šla v šolo). pridem v šolo kot normalno in vse je tiho.pogledam na uro in vidim da nisem pozna. zakričim: "dobro! če je to kakšna fora me kr napadite!!"
do mene stopi moja zdajšna BFF (zgleda takole):

in mi reče: "ej,veš,tvoj oči je poklical mojega in mu vse povedal.jas tega nisem povedala oči in bil je zelo jezen. no jaz sem Elena,ti pa Rosher,kajne??....no priznam da sem se tudi jaz norčevala iz tebe in mi je zelo žal...v to me je prisil moj fant (to je on):

in tudi njemu je zelo žal." "sej je oki"
no do mene je stopila še ena ki je zdaj tudi moja BFF:

"živijo! tudi jas in moj fant

se ti iskreno opravičujeva" "sej je oki" nato je do mene stopilo še najmanj pol šole in postali smo frendi.

med zadnjimi do mene stopi moj zdajšni fant:

z rožo v roki (kot na sliki) vprašal me je če bi bila par (OMG!)in seveda sem potrdila.to je bil moj najljubši dan v življenju. vsi smo bili frendi in veliko punc je bilo zavistnih ker sem postala par z najlepšim fantom na svetu.
04. julij 2014
no moji drugi BFF je bilo ime Britney,njenemu fantu William,mojemu fantu pa Stefan.
04. julij 2014
next super zgodba
04. julij 2014
No ko me je stefan uprašal će bi bla pr ni biu tok diskreten....tkole je blo:
ko ko so se mi vsi opravičl pa smo bli frendi,se je začev pouk.po pouku je stopu do mene pa mi reku "ob osmih pride po tebe limuzina" "ok".velika časa sem porabla za urejanja in bila sem takala-no pač mela sem tako obleko:

in res;ob 20:00 je pome prišla limuzina. peljala me je na obalo in tam mi je vrata odprl stefan. zavezal mi je oči in ko mi jih je odvezal sem zagledala tole:

bla sem čist prevzeta in tkole je zgledal najin pogovor:
r-js
s-stefan
s:ti je všeč???
r-všeč???! navdušena sem! čisto sem prevzeta! ampak zakaj si to pripravil??
s-usediva se ti bom vse povedal (se usedeva) no veš najprej bi se ti še enkrat opravičil zaradi zajebavanja.jas pri tem nisem sodeloval in mi niti ni žal. no veš....em...dolgo si mi že všeč in zanima me če bi slučajno postala moja punca?
r-tudi ti si me že zelo dolgo všeč veš?? in JA SEVEDA JA!
stefan mi je dal vrtnico

in rekel:"to naj bo dokaz moje ljubezni heart"
no nato sva večerjala in se zelo zabavala.pogovarjala sva se kako bodo punce zavistne in tudi fantje zaradi mene ker nisem več samska. ko sva pojedla sva odšla v limuzino in preden sem odšla v hišo me je stefan polubil
05. julij 2014
OMG! nisem mogla verjeti! takoj ko sem prišla v hišo me je oče vprašal kako je bilo v šoli in kako na zmenku?" "v šoli je blo D BEST zdej smo čist vsi prjatli.zmenek je bil pa čarobn...morim it poklicam frendico" šla sem v sobo in poklicala Brit (Britney):
b-britney
r-js
r-hey
b-hey
08. julij 2014
"kok si" "gre" "aja lepo" no pa pač povedla sem ji za vse.par dni so nama s stefanom težil če sva par pa tko naprej. no čez neki dni sem pa mela rd in sem priredila zabavo na našem kopališču

bilo je res fuuul noro carsko. fantje so nas punce metali v vodo,špricali smo se,skakali,se drajsali po toboganih,.... ko se je končalo so vsi govorili "blo je noro""ni še blo bolše Žurke" in pohval kar ni in ni bilo konec.tudi daril je bilo ogromno in po zabavi smo ji jas,stefan in moji bff-ji (elena,britney,wiliam) odpirali. ob 23. so moji bff-ji šli a stefan je ostal...no le on mi še ni dal darila.rekel je "no moje darilo je bolj skromno dal mi je šopek vrtnic

in me poljubil

še en čaroben dan se je končal.
08. julij 2014
u172777
u172777
next dobro pišeš
08. julij 2014
no pa next sem posvetla Tjaši Bieber <3
08. julij 2014
1-kok se vam zdi?
2-next?
rabim vsaj 2 next
09. julij 2014
u172777
u172777
1full dobr

2 next
next
14. julij 2014
next
15. julij 2014
u172777
u172777
napiši nadaljevanje
15. julij 2014
ja sori me ni blo zdej par dni tle gor....jutr al pa dons nextam
16. julij 2014
šla sem v hišo in bla sem popolnoma v oblakih.nisem mogla verjet da me je moj fant poljubil. smile
preden sem zaspala sem razmišljala o tem lepem dnevu.
naslednje jutro:
m-mama
j-jaz
m-pridi dol na zajtk
j-ja takoj
ko sem prišla dol mi je mami rekla:
"dons ne greš peš v šolo...oče te bo peljal z limuzino" "ampak mama!" "ne skrbi za vse je poskrbljeno.sproti bo limuzina pobrala še Eleno,Britney in Wiliama.....in seveda Stefana.
ko sem prišla do limuzine (bla je taka:

) sta v njej že bila Wiliam in Britney.pobrali smo še ostale in se odpeljali v šolo. no seveda pohval nad limuzino ni in ni bilo konec.ko je bilo konec pouka je po nas spet prišla tista limuzina in oče (ki je bil v njej) nam je rekel "čez eno uro pridemo po vas".po eni uri je prišla limuzina.nisem vedela kam gremo. kmalu smo pobrali Wiliama in Britney

nato še eleno,stefana pa je bilo. šli smo na čudovito jezero/slap

seveda vsi navdušeni.tam smo noreli po gozdu,adrenalinskemu parku,po poteh in celo plavali smo. bilo je super in spet smo se vrnili v otroška leta. ko je bila ura 9 zvečer in smo pojedli (večerjali smo v restavraciji ob jezeru) smo malo hodili in prišli do limuzine ki nas je odpeljala domov.vse je bilo super dokler.......
17. julij 2014
u172777
u172777
next
17. julij 2014
next
30. julij 2014
tema je zaklenjena