Heyy, Eva tuki hahah odločla sem se da bom po dougem času spet napisala eno zgodbo. Ta zgodba je mau občutliva, depresivna, govori o dekletu brez čustev, ki se še nikdar v življenju ni nobenemu odprla. Brez prijateljev je in vsi jo sovražijo. No, upam da vam bo ušeč, ne bom težila kle z nekim uvodom haha x'd btw sam za info. Hanno igra Chrissy, k je na moji profilki tud hah :')
______________________________________________________________________________
Hanna Rose Blankfull je 17 Letno Dekle, Ki Živi pri svojem stricu . Njeni starši so ji umrli v prometni nesrečni pri njenih rosnih 3 letih . Že kot mlado dekle je postajala zaprta vase, znala je kazati le resen obraz - bila je brez čustev. Dolga leta je bila zaprta v svoji sobi, le na obroke, je hodila. V šoli je nihče ne mara , žalijo jo s tem, da jo kličejo budala, čefurka, čarovnica in podobno. Nekega dne na šolo pride neki fant, po imenu Gabriell Edward Hunter , krajše ga kličejo Gab. Temu fantu se je dogodila podobna zgodba kot Hanni. Njegova starša sta umrla zaradi delovne nesreče. Tudi on je fant, ki ne zna kazati čustev . S Hanno pristaneta v istem razredu, vendar sedita na različnih koncih.
Se bosta Hanna in Gab zaradi enakih usod zbližala? Kako se bo vse razpletlo ? Bosta končna znala pokazati svoja čustva? Ja ali ne?

Hanna Rose Blankfull is Chrissy Costanza
Gabriell Edward Hunter is Liam Payne

02. januar 2016
Next
02. januar 2016
u201591
u201591
Next
02. januar 2016
mogoče

Next top začetek všeč so mi take zgodbe
02. januar 2016
neeext
02. januar 2016
neext♥
02. januar 2016
u166863
u166863
Neeeeext
Prosim probi pisat vsak dan
Hwala :***
02. januar 2016
heyy, tuki je 1. Next, sem spackala neki hitr pa objaula haha Next je posvečen prvim bralecem :')
enjoy;')
__________________________________________________________________________


Hanna Rose Blankfull

Sedela sem v svoji sobi kot ponavadi in gledala v strop. Nekaj čisto vsakdanjega. Nimam ne volje, ne veselja do življenja. Odkar se je zgodilo tisto ... Nisem več dekle, ki rado pleše in riše nasmeh na obraz svojim bližnjim. V srcu imam tako praznino, kot je še nikoli nisem imela. Nisem normalno dekle; normalna dekleta žurajo sto na uro in se poljubljajo s svojimi fanti, ki ga jaz nikoli nisem imela. Skoraj vsaka punca v šoli ima tako življenje. Nimam niti prijateljev, ki bi me imeli radi, kaj šele, da bi me kateri fant ljubil.
Imela sem prijatelje včasih, ko so bili starši še živi. Vsak dan sem vstala z nasmehom a obrazu in komaj čakala, da se bom igrala s prijatelji. Ampak ko sta starša- saj veste kaj, sem se zaprla vase in namesto, da bi mi pomagali, so mi zamerili in me zapustili. Ko sem bila malo starejša, sem se zavedala, da to niso bili pravi prijatelji. Ker pravi prijateljji ti pomagajo, ko ti je najtežje in te ne zapustijo. Ker so me, sem se še bolj zaprla vase, ker sem vedela, da me nihče več nima rad. Ker nisem imela drugih sorodnikov, sem mogla živeti k stricu in njegovi družini. Tako veliko in bogato hišo imajo, preveč razkošno, za moje pojme. Moja soba je velika kakor naša prejšnja dnevna in kuhinja skupaj. Rada imam svojo malo sobico s posteljo, eno veliko omaro, pisalno mizico in stolom in metuljem, ki je krasil stene. Tako lepe trenutke sem doživljala tam. Sanjarila sem, imela sem sanje, kako lepo hišo in lepo in veliko sobo bi lahko imela in zdaj? Zdaj nimam več sanj, ker vse že imam. Tako rada bi spet prebivala v naši mali hišici ob robu gozda. Ko bom dopolnila osemnajst let, bom samostojna in sama bom odgovarjala zase - veste kaj to pomeni? Lahko se bom brez, da bi prosila za dovoljenje odšla živeti nazaj v našo malo hišico in bom lahko samo ležala celi dan in sanjarila - skratka, delala bi kar bi hotela.
"Anna, kosilo je, pridi." v sobo vstopi moj štiriindvajsetletni bratranec Alex. On me edini razume, odkar sem tukaj, vsaj tako se mi zdi. Ne pogovarjava se veliko - par besed na dan, ker ve in razume, da mi ni do pogovora. "Anna, vem, da ti ni do hrane ampak prosim te. Moraš jesti, drugače boš še zbolela."
"Ni mi mar, Alex." rečem brez, da bi ga pogledala, vendar vem, da ima na sebi zaskrbljen pogled. To je pač Alex. Nikoli se ni iz nikogar norčeval.
Zaslišim lahno tekanje in vem, da je to Cara, Alexova štiriletna sestrica. Ustavi se in slišim, kako vpraša Alexa: "A plide?" vpraša. Alex ne odgovori, samo odkoraka po stopnicah v jedilnico. Slišim, kako vrata zaškripajo in v sobo vstopi mala deklica.
____________________________________________________________________
Vem, da je kratko ampak sm res zaspana in nimam več idej haha
hope u like it ;')
02. januar 2016
neexxtt!!
02. januar 2016
Next !!
03. januar 2016
u201591
u201591
Next *-*
THATS
IS
PERFECT
I
DONT
GET
HOW
GOOD
U
WRITE
*-*
03. januar 2016
Next+super je upam da bo kaj zapletlo
03. januar 2016
Next
04. januar 2016
Next ušeč mi je zgodba le tako naprej
04. januar 2016
Next bo vrjetn ta vikend #nčneobljubm<3
08. januar 2016
ok
08. januar 2016
u199774
u199774
Next Next Next
nova bralka
08. januar 2016
kdaj bo Next
10. januar 2016
u166863
u166863
Neeeeeeeeext
11. januar 2016
u206425
u206425
Next
11. januar 2016
u206432
u206432
Nexttt
12. januar 2016
u206432
u206432
+nova bralka
16. januar 2016
Neexxtt p nova bralka
16. januar 2016
Jutr bo Next I promise<3
18. januar 2016
dans ga ni blo :c
19. januar 2016
Next
23. januar 2016
neeexxt!!
23. januar 2016
Next Next Next
nova bralka
30. januar 2016
omg res nism prčakvala da bo tok bralceu hahah but thanks anyway...žou mi je k doug ni blo nexxta čeprou sm oblubla tok da upam da nism zgubla bralceu hahah
nextt je posvečen Niall Wife haha<33
enjoypotatoes<3
______________________________________________________________________


Chapter 2 - Hanna Rose Blankfull

Še vedno sem ležala in pogleda nisem obrnila k Cari. S svojimi koraki je pritekla do moje postelje in se nanjo usedla. Čutila sem, da me je gledala.
"Kaj je, Cara?" sem mirno vprašala in še vedno buljila v strop. Ni odgovorila, samo sedela je. Cara je za svoja leta namreč zelo pametno bitje. Čeprav je stara šele štiri leta, a včasih se mi zdi da je bolj pametna kot otrok ki hodi v prvi razred.
"Zakaj ne plides dol?" je vprašala s svojim ljubkim dekliškim glaskom. Potiho sem zavzdihnila in skomignila z rameni. Nisem vedela, ali me je videla ali ne, a to me niti ni zanimalo. Želela sem si le da čimprej odide. Ne v tem smislu, da je ne bi marala. Imam jo rada ampak rada bi imela mir. In miru ne moreš imeti če ni v sobi popolna tišina. Odkar sem prišla sem, sem mislila da ga bom imela in me ne bodo v nič silili a sem se presneto motila. Vsak dan do mene pride ali Alex, ali teta ali stric. Tudi Cara je prišla vendar redkokdaj. Miru očitno ne bom imela dokler ne bom stara 18 in se bom lahko preselila v našo staro hišico na robu gozda.
"Ni zdlavo da ne jes." je pametovala in zdelo se mi je kot bi poslušala Alexa. Zavzdihnila sem, tokrat glasneje in si na obraz 'vrgla' vzglavnik. Cara je splezala na posteljo in mi ga odstranila z obraza.
"Zakaj ne jes? Aleka in mamico in ocija sklbi." je povedala. Še naprej sem gledala v strop in dolgo je bila med nama mučna tišina.
"Nimam več volje in veselja do življenja." sem ji odgovorila in upama da mi bo dala mir. Vendar me je gledala in že odprla usta, ko sem jo rahlo nesramno ustavila.
"Cara prosim, rada bi imela mir!" sem se zdrla nad njo. In je odšla. Bravo, Hanna, vedno vse zaserješ. Užalila sem Caro in res me je peklo v srcu. Brez premišljevanja sem vstala in se ji odločila opravičiti. Lahko bi to opravila tudi potem, a vzgojena sem bila tako da sem se opravičila takoj.
"Cara." sem jo poklicala ko sem stopila iz sobe. Sprehodila sem se do stopnišča, a po njih nisem šla. Vodila so namreč v jedilnico in kuhinjo in se res nisem želela srečati s teto, stricem ali Alexom. Ponovno sem jo poklicala a se ni oglasila. Slišala sem jo iz kuhinje, kako je pela neko pesem.
_______________________________________________________________
men je žou da je kratk Next ampak morm vadt ker mmam jutr nastop pa še ceu tedn od prejšnga ponelka nism vadla so yeaa i will kill myself xđ drgač pa kmau bom objaula en niall horan ff tk da bi bla vesela če bi rale hahah<3
ly
01. februar 2016
Next Next Next Next
01. februar 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani