HEY! Toreh šla sem mal na forume pa gledala teme in sm vidla, da je ogromno kratkih strašnih zgodbic ker dolge je enostavno malo težko narediti...

Zato sem se odločila, da naredim to temo! Na njej lahko brez problema objavite strašno zgodbico, ki je dolga do max. 1500 besed (Če je res potrebno tudi več.) Pravil za zgodbo ni! Lahko si jo izmisliš, lahko se ti je zares zgodila ampak edino kar moras narediti je to da ves besedilo objaviš <b>na enkrat</b>! Potem pa jo bodo ostali komentirali.
PRAVILA NA TEM FORUMU:
~~NE ZALIŠ PISATELJEV IN PISATELJIC, ČE TO NAREDIŠ SI BLOKIRAN
~~NE OBJALVLJAŠ STVARI, RAZEN ČE ME PROSIŠ ZA DOVOLJENJE PO SPOROČILIH
~~NE PREPIRAJTE SE NAREDITE TO PO SPOROČILIH!

<b>UPAM DA SEM DOVOLJ JASNA!</b>

Kaj še čakaš?? Ajde pejt pisat!
11. junij 2017
u220684
u220684
"Ne,ne spet!!" sem zakričala v avtu ko sem ga vozila skozi tunel."Prosim samo tega ne!!"
sem rekla in nato zamižala.Zaletela sem se.Nič več nisem videla.Bila sem v mrtvem položaju vsa krvava po telesu.Za mano in za drugim avtom je stala gromozanska kolona.Srečo sem imela,saj je neka punca v avtu za mano poklicala rešilce.V 5 minutah so prišli do kraja nesreče.Tolkli so in razbijali vrata na moji levi.Steklo je letelo na vse mogoče dele avta.Največ pa ga je šlo vame.Zaradi tega sem samo še bolj krvavela.Ko so ga končno razbili so me takoj vzeli iz avta in me položili na voziček.Mogla sem iti (že drugič) v to glupo bolnico.

Doma:
"Oči,oči!Kdaj bo pišla mami domov?"je vprašala moja hčerka Alina.Stara je 5 let."Joj!Kako naj ti razložim" je rekel očka."POVEJ MI!!" je rekla zelo jezno Alina in ga pogledala z ostrimi očmi."Am,am.Nevem kak..." Aldina se je tokrat spremenila v grozno pošat.Bila je črne barve in imela je rdeče oči.Johana (očija) je začela pretepati na vso silo.Začela mu je tečti kri.Pretepala ga je še tako dolgo časa dokler ni bil čisto na tleh.Umrl je.Alina tudi sama ni vedela zakaj je to naredila.Spremenila se je v navadno punco.Šla je do kuhinje in iz predala vzela nož.Prijela ga je in si ga položila pred vrat.Čez nekaj časa je rekla "Če sem lahko pretepla Johana da sem ga ubila moram tudi sebe.Nimam drugega." in res.Prerezala si je vrat.Umrla je tudi sama.
Tako je vsa družina umrla.

Vem da je kr ena zgodba.
17. junij 2017
drgač je full kul
17. junij 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani