Hmmmmmm.... to bo pa zelo teska odločitev zato bom naredila seznam kdo je nardil kaj boljše oz katero mi je bolj všeč potem pa bom seštela in zmegovalko povedala. Torej pa začnimo:
Za iziv ki sem ga naredila jas:
frizure: pri frizurah mi je bolj všeč style od Demi saj je preprost in na njej zgleda fenomenalno.
style: style pa mi je na tehh slikah bolj všeč od Selene. Saj je je drugačen in samosvoj in tudi lep in udoben.
Iziv ki ste ga mogli sestavit: bolj mi je všeč od directioner saj je zelo inovativen in drugačen. Vendar opravljen iziv mi je bolj všeč od neverletyougo.
Tako da smo spet na izenačenju. Tako vama povem. Ker nwm za katero se naj odločim si naj vsaka izbere en iziv ki ste ga pri tej temi že opravile in ga naredite še enkrat. Po tem bom določla zmagovalko. Vso srečo še zadnič
02. avgust 2013
jst sm se odločila za iziv z videom, ker je bil res nekaj posebnega, izbrala sem si tut mal bol težji iziv, ne čist najlažjega torej izbrala sem pesem od rihanne- diamonds. pesem je lepa, nekaj posebnega, tut kr popularna ja izbrala sem jo tudi zaradi diamantov, ker so nekaj posebnega lepega, so drgai kot nekak naši diamanti v življenju- družina in prijatelji in sem od začetka to pesem predtavljala tako kot da so družina in prijatelji diamanti našega življenja in tak je tut naslov pesmi, čeprav nima glih takega pomena. ima pa pomen ljubezni ki je tud povezana z družino in prijateljki. uglavnm to je ta pesem:

za to pesem pa sem izbrala obleko iz daimantov, zaradi naslova obleke, obleka se mi zdi primerna za to pesem saj ju naslov povezuje obleka je tudi bogata in lepa prav tako kot je pesem nekako bogata z sporočilom pesmi oz. bogata z tem kar si jaz predstavljam in tudi lepa. tole pa je obleka:ali pa tale obleka:vem, da je ta pesem bila za ta iziv že dana, ampak sem jo vseeno izbrala(ko sem jo že izbrala sem vidla da je že), ker ma zame nek pomen, in tudi obleka ni popolnoma nič podobna moji, in upam, da ni narobe, če sm jo vseeno dala to pesem
uglavnm, upam, da ti je všeč in to je to<3
02. avgust 2013
ok je
02. avgust 2013
Za naslednji iziv pa si zberite eno zvezdnico, ki vam ma najbolši stil. Opišite ZAKAJ vam je najbolši in zberite sliko na kateri je oblečena vsakdanje in eno na kateri ima oblečeno obleko iz kakšne podelitve nagrad.
----
Zberem si Demi Lovato, ker prej sem mela Cher Lloyd. Njen stil ni obstojen ampak se spreminja iz dneva v dan. Je raznolik in ravno to mi je pri njej všeč.
Nagrade:Vsakdan:v slavnostnih in preprostih oblačilih izgleda fantastično
02. avgust 2013
Hm... zakaj morata bit tak presno dobri? OK. po presneto teški odločitvi sem se odločla za.... ♥пενεяʟεтчσυɢσ♥ . Saj me je pri zadnji nalogi majčkeno bol navdušla. Za nagrado pa dobi... karte za svojo najljubšo pevko/pevca/skupino in to za prvo vrsto in za zaoderje. Čestitam:Za Dıяεcтıσпεя. pa tolažilna nagrada. DObila si bon za 100 evrov v 1D world. HVala vsem ki ste sodelovali pri tej temi. BAYYY <3
02. avgust 2013
zaslužla si je !!!! čestitam
02. avgust 2013
hvalaaa<3 tudi ti Dıяεcтıσпεя. si bila super tekmovalka
02. avgust 2013
u120669
u120669
čestitam ♥пενεяʟεтчσυɢσ♥. čestitam obema!
02. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg