Hej Hoj!

Odločila sem se da bom začela pisati blog o modi,trendih,modni kiksih...Vsakič bom tudi priložila kakšen DIY dodatek.Pač če vam je všeč napišete next in je to to
Za začetek vam povem nekaj osnov.Za začetek morate zaupati vase!
➡NOBODY'S PERFECT
Nihče ni popoln,vsak je oroginalen in po svoje popoln.Bodi to kar si!Nauči se nositi in ceniti to kar imaš,ker drugače neboš nikoli zadovoljna.Tudi če si malo bolj močna to ni nič slabega pač taka si.


➡WHO AM I?
Vsak kdo se kdaj vpraša kdo je.Seveda je to čisto normalno in odgovor na to jei tisto kar hočeš biti in nič drugega!
➡VEČNE MODNE ZAPOVEDI
Modni trendi se hitro menjujejo, vsakemu pristajajo različni stili in barve, določena pravila pa so skupna vsem in jih je potrebno vedno upoštevati.
No pa začnimo...

OBLAČILA MORAŠ ZNATI NOSITI
- Pravijo, da oblačila naredijo človeka, ampak brez tega, da se boš v oblačilih dobro počutila, ne bo super videza. Tvoja privlačnost izhaja iz tega, da se v oblačilih počutiš samozavestno in imaš vzravnano in ponosno držo. Takrat izžarevaš vso svojo lepoto in šele takrat pridejo do izraza tudi tvoja oblačila.
- Če boš po svetu hodila negotova vase in v svoj videz, ne boš zažarela niti, če bi te oblekli priznani stilisti. Pri tem je pomembno, da si oblečeš tisto, v čemer se dobro počutiš saj je udobje na prvem mestu! Prav tako mora stil nekako sovpadati s tvojemim načinom življenja.
- Privlačna boš, ko se boš dobro počutila v svoji koži in v tistem, kar boš oblekla. Ni torej toliko pomembno kaj izbereš, koliko tehtaš in meriš v višino, kot to, da se v svoji koži počutiš odlično. Tako v okolico oddajaš same pozitivne vibracije in le tako, boš z izbranim stilom in barvo, ki ti pristaja, privlačna in opazna za okolico. Privlačnost se skriva predvsem v tebi in ne na tebi!

VSE JE V BARVAH
- Ker si mlada, nosi in uporabljaj barve. Žalostno je videti, kako se mlada dekleta oblačijo le v črno, sivo ali temno modro barvo. Bodi živahna in vesela ter to upoštevaj tudi pri svojem oblačenju. Poudari, kar moraš poudariti in ustvarjaj z barvami.
- Uporabljaj modne dodatke, ki bodo vsak navaden kos poživili, mu podali izvirnost, vdihnili življenje. Namesto še ene črne majice, si kupi rdečo, rumeno, oranžno, zeleno.
- Ko boš načrtovala nov pohod po trgovinah, preglej katere barve pristajajo tvojim očem, lasem, obliki obraza, polti in si kupi nekaj v novih barvah. Boš videla kako boš zažarela in si postala všeč v barvah, ki jih sploh nisi uporabljala in nosila.

VELIKO JE V PRIČESKI
- Urejena pričeska je del celotnega videza in je prav tako viden in pomemben dodatek k tvojemu stilu. Tako kot smo že omenili, da moraš oblačilo znati nositi, moraš ob tem imeti tudi urejeno pričesko. Tukaj ne potrebuješ vsakodnevnega obiska frizerja ali dnevno ure in ure preživeti v kopalnici. Urejena pričeska so lahko le preprosto počesani in spet lasje.
- Poskrbi, da na tvoji glavi ne bo zmešnjave, ali da bodo tvoji lasje mastni in videti zanemarjeni. Poudarjamo, da je z neurejeno pričesko vsaka moda in trud, da boš oblečena po nekih zapovedih, zaman! Uporabi kakšen lasni dodatek, uredi in neguj lase pa bodo na tebi zasijala tudi najpreprostejša oblačila.

SLEDI SVOJEMU NAČINU ŽIVLJENJA
- Svoj stil oblačenja moraš prilagoditi načinu življenja. Če si po duši umetnica in imaš rada drugačne in zanimive stvari, verjetno ne boš prisegala na klasična oblačila, ampak se boš tudi na tem področju želela izraziti in poiskati nekaj, kar te odraža. Če si športnica se prav tako ne boš stisnila v najožjo obleko in nadela stroge modne dodatke ter visoke pete. V tem se ne boš počutila udobno zato boš verjetno za čas, ko ne boš v športnih oblačilih, posegla po malo bolj sproščenem stilu, ki je še vedno lahko zelo moden in ne deluje športno.
- Glede na to katere barve so ti všeč, kakšna je tvoja predstava o popolnem videzu tvoje sobe ali stanovanja, kakšno glasbo najraje poslušaš, v kakšni družbi se gibaš, - ¦vse to se bo zagotovo odražalo tudi na tvojem stilu oblačenja. Le sledi temu in pri vsem le upoštevaj da moraš ne glede na izbrani stil, vedno delovati negovano in urejeno dekle. Tu odpadejo modne zapovedi, ki na primer narekujejo razkuštrane lase; široko odprte in zmečkane majice; umazane čevlje; puste barve; strgane hlače; ličenje, ki je popolnoma skregano z lepotnimi pravili, - ¦ Sledi svojemu načinu življenja in se izražaj, vendar pri tem nikoli ne pozabi na osnovna lepotna in modna pravila!
VIR-smrklja


Next,če ti je všeč


23. marec 2014
Next
25. marec 2014
Hvalaaaaaa
Zdej mormo počakat vsaj še enga
26. marec 2014
next
03. julij 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani