Neeeeeeeeeeext!
20. oktober 2012
o fvala, zarcy, hm gremo jutri, zjutrej, tku, da jutri ne bom pisala, v pondelk, pa bom napisala na word in objavla, če bo WIFI, tko, da se slišmo
20. oktober 2012
Prva oseba, ki smo jo na avtobusni srečali je bila razredničarka: ''Pa a se vi zavedate, da vas več kot en mesec ni blo pr pouku?'' Louis je rekel: ''Pa se zavedamo, pa sej nam bo Simon opravičil.'' ''Aha, kjer Simon že?'' je rekla razredničarka. Pol je Niall rekel: ''Am, Simon Cowell naš menedžer.'' ''Aha, naj vam bo, ampak, da vas danes vidim pri pouku,'' je še rekla potem pa šla na bus in zginla. Mi smo se začeli smejat, čeprov še sama neve, zakaj. Potem je prišel naš avtobus in šli smo gor. Ko smo po desetih minutah prišli do šole, se je od nikoder pojavil Simon (okej, mogoče je prišel izza vogala, kaj pa vem)

Simon J:Jaz LO:Louis L:Liam H:Harry Z:Zayn N:Niall LI:Lily LU:Lucy

S: Torej kaj je s šolo?
J: Nč ni, špricali smo, ne sej ne.
LO: Ja, sam ni se nam dalo, pa smo izkoristli.
S: Pa dejte mal pazt, ker nekak vse pride na TV.
L: Pravzaprav že deset let nismo gledali novic
N: Pa še res je.
S: Hahahaha, NE, to ni smešno.
LI: Kdo pa je rekel, da je.
S: Nobeden. Ampak zdej dost vaše otročjosti.
Z: Prav.
S: Resno mislim.
Z: Ja.
S: Fantje, jutri ob štirih vaje pri Liamu in vsi jutri ob sedmih fotografiranje pri Buckinghamski palači. Jasno?
VSI: Ja.
S: No zdej pa pejte v šolo, jz bom pa že klicu, zakaj ste mankali. (Potem je šel.)
LO: Oh, naš Simon, kdaj se bo navadu, da smo polnoletni?
LI: Pa sej ma prov.
H: Mogoče res.
J: Ma ne mogoče, stoodstotno ma prov.
H: Ok, no pejmo zdej.

Potem smo šli v šolo, ki se je res vlekla kot žvečilka. Ko smo ob enih končali, smo takoj z avtobusi šli k Liamu in se šli kopat v bazen. Kot je rekel Zayn mormo izkoristit dokler ne pride Simon. Na žalost pa so te tri ure za fante dosti prehitro minile. Ko je Simon prišel je rekel, da, če bodo znali bodo hitro končali in naj se samo obrišejo in ne tudi preoblečejo. Me tri smo zudi šle ven iz vode in se odločile, da pripravimo nekaj med kosilom in večerjo za nas pred fotografiranjem. Fantje so končali v pol ure in Simon je zgledal zares fasciniran. Fante je pohvalil, nam puncam pustil neke obleke, potem pa rekel, da moramo biti ob sedmih........in bla bla in, da morajo fantje obleči svojo klasiko. Potem je šel. Fantje so hvaležno napadli hrano potem pa smo šli nazaj v bazen. Ob pol šestih smo šli na našo žalost spet ven. Šla sem v kopalnico, se stuširala in oblekla zeleno obleko, ki sem jo potegnila iz vreče:

Okej, lahko rečemo, da je Simon paničar, stil za izbiranje oblek pa gotovo ima.
31. oktober 2012
u102390
u102390
Nextiiiiii
31. oktober 2012
Neeeeeeeeeeext!
31. oktober 2012
nnnnnnneeeeeeexxxxxttttttt!!!!&!
31. oktober 2012
neext !!
31. oktober 2012
neeeeeeeext
ps nova bralka:*
01. november 2012
u104143
u104143
neeeext
01. november 2012
Sam mene bo v tej obleki zeblo. Tut, če je v Londonu poletje so noči zelo mrzle. Ko sem prišla dol me je Louis pogledal kot, da sem padla z marsa. ''Kaj pa je?'' sem ga vprašala. ''Nič, nič ampak v tej obleki si zelo lepa.'' Potem pa je moj (ne) ljubi bratec tako grdo pogledal, da smo vsi v hipu utihnili. Potem smo nažalost morali iti. Liam je poklical šoferja limuzine, v katero smo se vsi komaj stlačili, in nas je odpeljala do Buckinghamske palače. Ko smo prišli do tja, smo stopili iz limuzine. Kot smo pričakovali, so nas tam pričakali že:
-Simon
-Fotograf
-En, k je pač postavu vse
in en k nam bo ukazvol kku bomo postavljeni.
Tu je blu tku dolgočasnu. Najprej vsak posemznu vsaj desetkrat, potem skupaj fantje in skupi punce in nakonc še vsi skup. Končali smo okoli devetih. Ja, slikanje traja dlje kot vaje. S Simonom stoodstotno. Potem smo se spet stlačli v limuzino. Šofer nas je paljal do hiše od vsakega in midva s Harryjem sva bila na vrsti prva. Rekla sva lahko noč in šla. Šla sem pod tuš in spat. ''Hodila sem po poti v centralnem parku v New Yorku, potem pa sem čisto na robu gozda zagledala postavo. Pohitela sem tja in, ko sem prišla bliže ugotovila, da je Louis. Tekla sem do njega, a me je prehitela neka punca. Eleanor. Louis jo je pozdravil in jo poljubil.'' Zbudila sem se in si govorila: Saj so samo sanje, samo sanje. Nisem mogla več zaspati zato sem vstala. Ura je bila štiri zjutraj. Šla sem v dnevno, kjer sem na kavču našla Harryja. Verjetno je zaspal med gledanjem televizije, saj je bila prižgana. Ugasnila sem televizijo in pokrila Harryja, potem pa šla v fitnes. V prostem času sem najraje v fitnesu, ker rada plešem in so tukaj ogledala. Prižgala sem radijo in začela plasati. Ob šestih sem se zadihana ustavila in se šla stuširati. Oblekla sem:

potem pa šla v kuhinjo. Naredila sem si toast. Kmalu je bila ura pol osem in odločila sem se, da zbudim Harryja, kar očitno ni bilo potrebno, ker je ležal na trebuhu na preprogi in preklinjal. ''Am, Harry, kaj ti je?'' ''Enega copata ne najdem,'' mi je odgovoril. ''Drgač maš oba na nogah,'' sem rekla in se nasmehnila. Sunkovito se je usedel, me pogledal, potem pogledal še svoje noge in se začel smejati. ''Harry, ura je pol osem in čez petinštirideset minut gre avtobus,'' sem mu rekla. ''Ok, se grem stuširat,'' in zgine. Ja, včasih je tud zmešan, na splošno je pa fajn brat. Čez 20 minut se je prikazal in rekel, da je lačen. Nasmehnila sem se in rekla kaj bo jedel. Rekel je, da bo čokolino. Očitno mu je spanec na kavču resno škodil. A sem mu vseeno naredila čokolino. Ko je pojedel me je vprašal, če sem kje videla njegove štunfe. ''OMG, ne!!'' sem odgovorila. ''Vzemi nove.'' Potem je šel vzet nove štumfe.
04. november 2012
u102390
u102390
Nextiiii
04. november 2012
Neeeeeeeeeeext!
04. november 2012
neeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
05. november 2012
Zvečer bom objavila zgodbo......, če jo bom uspela napisat.... drgač pa jutri!!!!!!
19. november 2012
u103180
u103180
nex
19. november 2012
Dočakali ste ga

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Čez deset minut je prišel dol.

J: Pa kulk časa ti rabš, da si obuješ nogavice?
H: Točno deset minut.
J: Ja, a se ti ne zdi to mal preveč?
H: Ne. A greva zdej?
J: Ja greva.
H: Chris počaki, jz morm it sam neki še gor iskat.
(Čez deset sekund je prišel nazaj)
J: Ja, Harry v teh časih je brez telefona res težko živet.
H: Ej, ne žali mojga iPhona, on je mobitel.
J: What ever?
H: Nč what ever, tu je razlika.
J: Ok, potem pa nč, zdej pa morva it.
H: A fantje pridejo?
J: Pomoje ja, vem pa ne.
H: Ok, pejva zdej.

No, in potem sva šla. Ko sva prišla do avtobusen ja bil tam že Louis, ki se je zdolgočaseno igračkal s telefonom. Harryju se je danes res zmešalo. Ves čas se je režal kot obseden. Okoli Louisa se je motal kot kužek, da ga je Lou milijonkrat skoraj pohodil. Na koncu pa se je Louis razjezil in Harryju zagrozil, da mu bo v glavo vrgel korenček, če se ne umiri. Čez nekaj časa je prišel Liam: ''Hej, vsi! Hazza kaj ti pa je?'' (Harry se je še zmeraj kot obseden režal. )

J: Ma, čez noč je spal na kavču, pa mu mal škodi.
L: Vidim.
Lo: Pa a se lh nehate kregat?
H: A si ti tut spal na kavču, korenček?
Lo: Ne, in ne kliči me korenček.
H: Aha, naš korenček hoče, da ga kličemo Louis.
L: Ali Loui, ali Lou.
Lo: Natanko tako.
J: Drugače pa....Louis, nihče se ne krega.
Lo: Tudi prav.

Čez nekaj časa je prišel tudi Zayn. Like that:


A je krivo fotografiranje ali noč. Al pa so vsi spali na kavču.

Z: Was happening??
Lo: Nč se ne dogaja, če te že zanima.
H: Nekdo je vstal na levo nogo.
Lo: Kdo?
H: Ti!
Lo: Hahaha, zelo smešno.
L: Pa sej je res.
Lo: Ne ni.
L: Ok, ni.
Z: Pa sej res ni. Kdo ve? Ali je Niall zaspal?
N: Nisem.
J: Kje si pa bil.
N: Malo tu, malo tam.
Z: Tut prov.
L: Bus gre.

Potem smo šli na avtobus.

--------------------------------------------Po pouku---------------------------------------

Ok. Petek in sedaj smo do nedelje zvečer prosti.
L: Pejmo k meni.
H: Ne, pejmo k meni.
J: Ne, pejmo k Liamu.
H: Ok, pejmo k Liamu.
Z: Ja.
N: Lahko.
J: Louis?
Lo: Jap.
Potem smo šli k Liamu. Pri njem je vedno zabavno. Najboljša je pa njegova psička. Najprej te poliže od glave do peta. Pol se gre pelat na sprehod (jap, sama se pele na sprehod) in potem, ko se ti usedeš na kavč, ti skoči v naročje (edini problem je, da ni ravno lahka (sej je labradorec, čeprav je še mladič)) in hoče, da jo božaš. Ko se naveliča, ti skoči iz naročja in začne lajat, dokler ji ne daš za jest. V glavnem. Liam je imel ogromno dela. Ves čas je hodil gor in dol z njenimi posodami. Drugač pa za informacijo. Kliče se Nely. To je po mojem mnenju zelo lepo ime. Pa še paše ji.

Nely:Ko smo se naveličali gledat televizijo smo se odpravili k bazenu. Nely je bila z enim skokom noter. Louis pa tut (v obleki), nekako se je šele potem, ko je bil v bazenu spomnil, da je bolečen. Nialla je skoraj pobralo od smeha, Louis pa je žalostno pogledal svoje rdeče hlače, kar je pri Niallu povzročilo še več smeha.
19. november 2012
u103180
u103180
next
20. november 2012
u102390
u102390
Nextiiiiiiii
20. november 2012
Ko se je Niall umiril, smo šli v hišo in naročili pico. Kot že vedno do zdaj, me je presenetilo koliko lahko poje Niall. Ko so pice prišle (nismo jih naročili ravno malo) smo se vsi spravili na pice. Ko je vsak pojedel eno pico (Niall je pojedel dve) je skozi vrata stopil Simon.
S: Živijo, družba!
L: Živijo, Simon.
Lo: What's up, Simon?
S: Nič posebnega. Nekaj sem prišel Chris vprašati?
J: Mene?
S: Ja tebe.
J: Kaj pa?
S: Boš šla s fanti na svetovno turnejo 2013?
J: Mislim, da ne.
L: Daj no.
J: Ne.
Z: Zakaj ne.
J: Zarada več razlogov.
Lo: Npr?
J: Zaradi Harryjeve mačke, Liamovega psa, zaradi šole, zaradi Lucy in Lily. Poleg tega pa bom pospravila čisto vse hiše.
H: Ne pa ne boš. Moje že ne.
L: Noben te ni nič vprašal. Ja, Chris ti kar. Moje sicer ni treba, ker je vsaj za silo pospravljena.

To je bilo res. Liam je med fanti edini poskrbel, da ni živel v svinjaku. Moje in Harryjeva pa je bila pospravljena samo za to, ker sem jo pospravljala jaz. Ostali so imeli čistilke. In njihove hiše (govorim o Louisu, Zaynu in Niallu) so bile pospravljene en dan v tednu.

H: Zemlja kliče Chris!!!!
J: Kaj?
L: Kam si odtavala?
J: Nekaj sem premišljevala.
L: Kaj pa?
J: To, kako bom do popolnosti pospravila 5 hiš.
Z: Aha. Tudi prav, če ti hočeš.

Skomignila sem z rameni. Ne, da bi mi bilo to v kakšno veselje, ampak vseeno.

S: No, samo, da vem, za vse hotele in letala. Kaj pa Perrie, Zayn?
Z: Hm, jo bom poklical.
S: Ja, pa hitro.

Zayn je šel poklicat Perrie.

H: Upam, da ne bo šla.
Lo: Zakaj pa to?
H: Malo razmisli.
Lo: Ker potem, bo hotela sabo vzeti svojo klapo?
N: Klapo?
H: Little mix, bučman.
N: Aja. Pa sej to ni njena klapa. To je enako, kakor, če jaz rečem, da ste vi moja klapa.
L: Jaz vsekakor nisem tvoj.
Lo: Jaz tudi ne.
N: Pa sej to govorim.
H: Niall, zapri gobec.
L: Ja. Niti ene besede več.
N: Ok.
Lo: Rekel sem niti ene.
N: Ma nisi ti Jimmy, da bi mi ukazoval.
S: Družba, dovolje je.
Z: Hej!!
S: A si že?
Z: O, ja.
S: A gre.
Z: Na srečo ......... ne.
L: Na srečo?
Z: Ja. Zadnje čase se samo še vesi po meni.
L: A?
H: Liam?
L: Kaj?
H: Ne zaduši se.
L: A-a!
H: Liam!!!
L: Če sem pa šokiran.
J: Aja?
L: Ja.
S: Ok, jaz zdej grem. Jutri vam bo Lou takoj po šoli prinesla Lux. Kje boste?
J: Pri meni in Harry?
Z: Ok.
S: Velja, se vidimo.
09. december 2012
u102390
u102390
Nextiiiiiii
09. december 2012
Neeeeeeeext!
09. december 2012
next
09. december 2012
next
28. december 2012
POSLUH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Te zgodbe ne bom več pisala, bom pa eno drugo. Tukaj maste link: http://www.igre123.com/forum/tema/do-you-love-me-%28ft.-one-direction%29/46931/1

Za vse ljubitelje (ki vaj je bilo bolj malo, predvidevam) te zgodbe. Se opravičujem.
22. januar 2013
u102390
u102390
https://www.igre123.com/forum/tema/prijateljice-pa-gozd-pa-tabor-in-surprise/48236/
to je moja pa od vivy<3 prva zgodbica pa bi ble zlo vesele če bi kdo brau pa 1D so not
škoda da jo nauš več pisala
23. januar 2013
neeeeeeext+nova bralka
13. avgust 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg