Živijo! Sem Christy Styles. Živim v Londonu. Mojega brata vsi poznate. Kliče se Harry in je član skupine One Direction, znane po vsem svetu. Zahvaljujoč njemu imamo veliko hišo z bazenom. Moja BFF je moja sestrična. Tudi ona se piše Styles, kliče pa se Lucy.

Jaz:Lucy:

Next?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

02. september 2012
Bom kr nextala

Drin, drin. Sovražim budilko, to pa zato, ker napoveduje šolo. S težavo sem vstala s postelje in se jezila sama nase, ker sem šla prejšno noč na party, ko pa ni bila sobota ali petek. Zaslišala sem trkanje. Vprašala sem kdo je. Zaslišalo se je: "Jaz sem, Harry" Zadrla sem se: "Pejdi stran. Ni se ti treba naslajat." Spet sem slišala: "Saj se ne, zbudit sem te prišel." Odgovorila sem: "Budna sem, zdaj pa pojdi stran." Šel je. zavzdihnila sem. Včasih je bil res siten. Oblekla sem se take kavbojke na korenčka, da sem rabla pol ure, da sem jih oblekla in majico.

Kavbojke:Majica:Vzela sem šolsko torbo in šla po stopnicah v spodnje nadstropje in pojedla zajtrk. Jedla sem kosmiče z mlekom. Med jedjo sem ves čas grdo gledala Harryja, ki se mi je režal, kot pečen maček. Pogledala sem na uro. Bila je dvajset do osmih. Čez pet minut odpelje avtobus. Harryju sem rekla naj pride, ker se nama mudi. Šla sva proti avtobusni in takrat sem ga zagledala ....

next?
02. september 2012
next
02. september 2012
Louisa, najboljšega prijatelja Harryja. Nasmehnil se je Harryju in pritekel do njega. Objela sta se, mene pa je pozdravil. Kar stopila sem se na mestu, dokler nisem slišala Lucy, ki me je poklicala. Hitro sem odzdravila Louisu, potem pa sem pohitela do Lucy. Šli sva na avtobus in celo pot mi je razlagala o Liamu:

L-LUCY J-JAZ
L- Prej me je pozdravil, veš kakšen glas ma. In tako je luškan.
J- Lucy, a si ti zaljubljena?
L-Mislim, da. Ampak jaz vem kako si gledala Louisa.

Zardela sem in obmouknila. Mislim, da sem se tudi jaz zaljubila. A saj je bilo vseeno. Louis me pozna samo kot sestro svojega best frenda. Nikoli me ni gledal, kot jaz vsako jutro gledam njega. Kmalu smo prišli pred našo šolo:Imamo res lepo šolo, čeprav je ne maram. Z Lucy sva odšli do razreda za Italjanščino, ki smo jo imeli prvo uro. Kmalu je v razred prišla učiteljica in rekla, da nas bo danes presedla. Mislila sem si: Super. Do takrat sem sedela z največjim kretenom na svetu. Vsi smo vstali in šli pred tablo. Mene je posedla v drugo klop na sredini, zraven pa je sedel...
02. september 2012
nextam?
02. september 2012
Neext!!
02. september 2012
u104143
u104143
neeeext!!!!!
02. september 2012
Louis. Ker sem bila zaposlena s pijačo sem ga opazila šele, ko je učiteljica rekla naj zamemo zvezke in napišemo prosti spis o tem kar bomo počeli poleti. Beda. Louis se mi je nasmehnil in jaz sem se njemu nazaj. Ozrla sem se okoli in iskala Harryja in Lucy. Harry je sedel čisto odspredaj z Lily (eno izmed mojih prijateljic), Lucy pa eno klop za mano z Jackom (največji kreten na svetu). Pogledala me je in se mi nasmehnila, pomignila je na Jacka in zavila z očmi. Nasmehnila sem se ji v znak razumevanja. Učiteljica je rekla naj začnemo. Obrnila sem se, vzela list in napisala:

File gratis: Qello che ho fatto dorante le vacanze

(Prosti spis: Kaj bom počela med počitnicami)

Začela sem pisati uvod. Čas je hitro minil saj imam rada Italjanščino. List sem obrnila narobe, v znak, da sem končala. Louis je to storil takoj za mano. Učiteljica nama je pokimala. Vzela sva torbo in odšla ven. Louis je odšel na wc, jaz pa sem se usedla na klop pred učilnico in čakala Lucy. Namesto nje pa sta ven prišla Harry in Lily. Smejala sta se in držala za roke. Zavila sem z očmi in še naprej čakal Lucy. Čez nekaj časa je prišla ven in jokala je. Vprašala sem jo, kaj je narobe. Rekla je, da učiteljica spise ocenjuje. Ob tem sem postala malo nervoza. Vprašala sem jo zakaj joče, ali je samo to, da ocenjuje. Lucy je rekla, da je učiteljica njej rekla, da je vse narobe. Tudi naslov in, da je dobila 1. Ugriznila sem se v spodnjo ustnico. Njeni starši so zelo strogi. Ne odpustijo enke. Rekla sem ji da se bom pogovorila z mojo teto (njeno mamo). Postala je čisto histerična in je rekla, da ne smem. Rekla sem ji, da ne bo nič hudega in poskušala sem jo pomiriti. Takrat pa je ven prišel Liam. Zagledal j Lucy in jo vprašal kaj je narobe. Pogledal me je, jaz pa sem mu pomignila. Razumel me je in je odpeljal Lucy po hodniku. Šla sem v nasprotno smer in poklicala teto Mirianne in ji vse lepo povedala. Prosila sem jo naj bo razumevajoča. Rekla je, da bo razmislila. Prekinila je jaz pa sem obstala na hodniku. Mimo je prišel....

1.Next?
2.Vam je ušeč?
3. Komentarji?
02. september 2012
u104143
u104143
1. a je to sploh še uprašanje itak da NEEEEXT!!!!
2. ja fuuull
3. carska zgodbica!!!
02. september 2012
next in res res je zgodba ful dobra
02. september 2012
Jack in me pogledal. Vprašal sem ga kaj hoče. Rekel mi je: Tebe! Rekla sem naj, kar pozabi, ker se ne bom družila z največjim kretenom na svetu. "A, tako," je rekel. Porinil me je ob steno in me na silo poljubil. Začela sem se upirati a ni pomagalo. Bil je fant in bil je močnejši. Zgrabil me je za rit in takrat mi je bilo dovolj. Izprožila sem nogo v najbližjo točko, ki sem jo dosegla. Zaslišal se je krik in kar naenkrat je Jack ležal na tleh, se zvijal in se držal za trebuh. To je bila gotovo točka, ki boli in še kar nekaj časa bo. Vsa v solzah sem stekla stran in se v nekoga zaletela. Na hitro sem se pobrala, rekla oprosti in šla naprej. Ampak roka človeka, ki je ležal na tleh me je ustavila in potegnila na tla. Šele takrat sem videla kdo je. Bil je Louis. Zardela sem.

L-LOUIS J-JAZ
J-Oprosti, nisem te videla.
L-Je že v redu, ampak zakaj jočeš.

Nisem mu mogla povedat, ker bi se potem zlomila in povedala tudi to, da sem zaljubljena vanj.

J-Padla sem.
L-Ne verjamem ti.
J-V redu no. Nekdo me je na hodniku na silo poljubil.

Louis je obmoknil in rekel: "A si za kosilo?" "Sem, a kaj naj rečem učiteljici?" sem vprašala. "To prepusti meni," je rekel Louis.

1. Komentarji?
2.Next?
02. september 2012
u104143
u104143
neeeeext!!!! full dobra zgodbica
02. september 2012
neeeeexxxt!!!!!
02. september 2012
-------------------------------------------------Lucy------------------------------------------------------

Jokala sem kot nora, čeprav me je Liam poskusil potolažiti. Christy pa je šla nekaj urejat, namesto, da bi me še ona prišla potolažit. Liamu sem rekla: Mislim, da je Christy nepravična in me nima rada.
Liam me je čudno pogledal in rekel: Neumnost. Tvoji mami je šla povedat, da si dobila ena. In jaz mislim, da je boljše, da ji ona pove, ker nanjo se ne upa jezit.
Odgovorila sem: Name se pa lahko.
Liam še kar ni odnehal: Ampak bo razumevajoča.
Jaz: Upam.

Potem sem se malo pomirila in šla sem do naslednje učilnice: Matematika.

Usedla sem se na klopco in čakala, potem pa se je nekdo usedel zraven mene. Pogledala sem in bil je Jack. Vprašala sem ga kaj hoče. Potem pa me je vprašal zakaj je moja prijateljica tako čudna. Odgovorila sem, da ni. Jack se je namrdnil, vstal in šel na drugi konec hodnika.

--------------------------------------------------Christy------------------------------------------------
Tisto kar bo rekla Lucy, ker me ne bo pri pouku bo hudo. Oklevam, ker ne vem kaj si želim. Rada bi bila pri Lucy in jo potolažila, ampak rada bi z Louisom šla na kosilo. Hm. Louis je šel učiteljici za matko povedat, da se slabo počutim in, da me bo peljal domov. Odločila sem se, da bom tokrat, ampak samo tokrat špricala pouk. Louis je prišel nazaj in se mi smehljal.

--------------------------------------------------Louis------------------------------------------------

Šel sem do Christy in se ji nasmehnil. Smehljaj mi je vrnila. Takih oči nisem videl že celo večnost. Oh ko bi vsaj vedela .....

C-Si uredil?
J-Mhm
C-Kam me boš peljal?
J-V nek prijazen kraj. Pridi.
C-Prav.

Potem sva šla in se držala za roke. Šla sva ven iz šole in po ulici navzgor. Ups... Zagledala sva Harryja in Lily...
03. september 2012
u48865
u48865
next
03. september 2012
next
03. september 2012
Neeeeext!
03. september 2012
u94098
u94098
next
p.s. sem nova bralka
03. september 2012
---------------------------------------------------Louis-------------------------------------------------------

Hodila sta proti nama in naju nista opazila. Bila sta vse bližje in na uho sem zašepetal Christy: Bliža se trčenje. Christy me je začudeno pogledala, pogledala Harryja in Lily, me prijela za roko in me potegnila stran s poti. A bilo je prepozno. Harry me je opazil. Lily je spustil, šel do mene in me udaril.

----------------------------------------------------Christy---------------------------------------------

Šla sem do Harryja, da bi mu primazala klofuto, a me je prijel za roko in odpeljal domov. Obrnila sem se in videla Louisa. Z ustnicami sem oblikovala besedo oprosti. Skomignil je z rameni in se obrnil okoli. Po licu mi je spolzela solza.

Pogledala sem Harryja in mu s pogledi namenila vprašanje: ZAKAJ?

H-Zakaj jokaš?
J-Naj razmislim. Naj grem jaz tepst Lily, ker hodiš z njo.
H-Če b-b-bo-boš t-to n-nare-naredila te bom zasovražil.
J-Jaz te že sovražim in, če me ne spustiš te bom še bolj.

Spustil me je jaz pa sem tekla do Louisa. Prišla sem do kraja kjer se je zgodilo. Ni ga bilo. Šla sem naprej in ga zagledala. Ležal je na travi, obrnjen na bok. Stekla sem do njega. Obrnila sem ga na hrbet in iz žepa mu je nekaj padlo. Pobrala sem škatlico in ugotovila, da so tablete. Zgrabila sem mobitel in poklicala rešilca. Potem sem poklicala še Harryja in mu rekla: Harry, z Louisom je nekaj hudo narobe. Prosim, pridi sem. Harry je rekel prav. Potem pa sem poklicala še Liama.

J-Jaz L-Liam

L-Christy, k pouku moram.
J-Liam, Louis je v nezavesti.
L-KAJ?
J-V nezavesti je.
L-Takoj pridem, kje pa sta.
J-Po tisti ulici.

Potem je prekinil. Prišel je Liam in pokleknil zraven mene, k Louisu, takrat pa se je zaslišal zvok sirene rešilega avtombila. Reševalci so Louisa spravili v avtomobil in vprašali kdo gre zraven. Liamu sem rekla naj gre on in bom jaz prišla. Privolil je.

----------------------------------------------Liam--------------------------------------------------------

Šel sem v rešilni avtomobil in se usedel na klop. Louisa sem pogledal v obraz, ki ga je zastirala dihalna maska. Sestro sem vprašal, kakšne možnosti ima. Sestra pa mi je odgovorila: Polovična. Potem mi je ratalo tako slabo, da sem skoraj bruhal. Prišli smo v bolnišnico in najprej sem moral na stranišče bruhat. Šel sem ven in popil kozarec vode. Čez največ deset minut (takrat nisem imel občutka za čas) sta prišla Harry in Christy. Christy se je usedla zraven mene in me vprašala kako je. Rekel sem, da niso še nič povedali. Potem pa je ven prišla medicinska sestra....
03. september 2012
Neeeeeeeeeext!
03. september 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
03. september 2012
-----------------------------------------------Harry------------------------------------------------------

Ven je prišla sestra in rekla, da je Louis pojedel 38 tablet in, da se mu možnosti se preživetje zmanjšujejo. Pogledal sem Christy. Odločno je gledala medicinsko sektro in solze so ji tekle po licih. Rekla je: To se ne sme zgoditi, ne sme umreti.
Sestra pa je rekla samo: Se bomo potrudili.
Christy je vstala in šla. Liam jo je sicer vprašal kam gre a mu ni odgovorila.

-----------------------------------------------------Christy---------------------------------------------

Šla sem ven in od tam poklicala Zayna in Nialla. Rekla sta, da bosta kakor hitro bosta mogla prišla. Nisem pa ima mogla povedati kaj je z Louisom. Saj bosta sama videla. Usedla sem se na tla. Zaprla sem oči in na svojih lash občutila veter. Kmalu sem zaslišala, da se je nekdo usedel zraven mene, odprla sem oči in videla, da je Liam.

L-Liam
J-Laz

L-Če želiš, te lahko pospremim domov.
J-Ne
L-Prav, potem pa se vsaj vrni noter
J-Ne
L-Ali kaj ali koga čakaš?
J-Ja
L-Koga ali kaj pa?
J-Zayna in Nialla.
L-V redu, potem pa pojdi noter pa ju bom jaz počakal.
J-Ni treba.

Zavzdihnil je in odšel. Spet sem dobila solzne oči.

Razmišljala sem o tem, da sem preveč občutljiva. Spet sem zaprla oči in na ustnicah sem občutila slan okuz solze.

Potem sta se pojavila Zayn in Niall. Oba sta bila zaskrbljena in me takoj zasula z vprašanji.

--------------------------------------------------Liam-----------------------------------------------------

Ker me skrbelo za Christy sem se še enkrat odpravil ven. A tam ni bila sama. Bila sta tudi Niall in Zayn. Christy sta zasuvala z vprašanji. Jaz pa sem rekel: Fanta, Christy je trenutno pod stresom, vama bom jaz vse razložil. Šla sta za mano. Ko smo prišli do Harryja sem z glavo pomignil proti izhodu.

***************************************************************************************************************

1. Next?
2. komentarji?
3. Kaj se bo zgodilu z Louisom?
03. september 2012
1. Next? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
2. komentarji? Jih ni.
3. Kaj se bo zgodilu z Louisom? Preživel bo.

Neeeeeeeeeeeeeeext!
03. september 2012
neeeeeeeeeeeeeeeext!
03. september 2012
u104143
u104143
neeeext!!!!!
03. september 2012
bom jutri nextala, ker mi tastari težijo da morm it spat kr mamo preduro
03. september 2012
neeext
04. september 2012
next!!!!!!!!!
04. september 2012
-----------------------------------------Harry------------------------------------------------------

Liama sem razumel in sem hitro odšel ven. Ob steni je sedela Christy in tiho jokala. Usedel sem se zraven nje. Prestrašila se je in skočila na noge. Rekel sem ji: Pomeri se.
Usedla se je na tla. Potem sva se malo pogovarjala.
J-Jaz C-Christy

J-Oprosti, ker sem te prestrašil.
C-Nič hudega.
J-A bi šla domov?
C-Ne.
J-Prav. Pridi greva noter.
C.V redu.

Potem sva šla noter in se usedla na stole. Liam je Zaynu in Niallu šen vedno razlagal situacijo.

------------------------------------------------------Christy---------------------------------------------

Rekla sem, da grem na stranišče. Šla sem tja, se zaklenila v wc in se do konca zjokala. Ko mi je zmanjkalo solz. Sem odprlo vrata, si umila roke in obraz. Potem pa odšla nazaj v čakalnico. FAntje so bili videti boljše volje. Začudeno sem jih pogledala in vprašala, zakaj?
***************************************************************************************************************

Sorry za kratek next
05. september 2012
Neeeeext!
05. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg