u40823
u40823
Hej! Odločila sem se, da bom napisala še eno zgodbico. Upam, da vam bo všeč
za začetek malo manj
__________________________________________________________________________________
Bil je petek. Bil je petek, kar je nakazovalo na začetek novoletnih počitnic. Zunaj je bila zima in mraz je pritiskal na mojo kožo. Ležala sem v topli postelji in razmišljala o življenju in stvareh okoli mene. Ura je odbila natanko polnoči in počasi sem začela zapirati oči. Postopoma sem padala v spanec. Nisem bila človek, ki bi veliko sanjala, a ta noč je bila malo drugačna. Ko sem zatisnila oči, sem dobila nekakšen čuden občutek. Občutila sem kot, da v sobi nisem sama. To noč sem zaspala vznemirjena, saj sem čutila, da je nekdo z menoj in da bedi z mano. Nisem imela veliko sanj, katere bi se v življenju spominjala. Vendar včasih so bile tako doživete...tako kot tisto noč. V sanjah sem se znašla na prelepi jasi, sredi gozda. Bila sem na pikniku, okoli mene pa so cvetele vrtnice. Če bi lahko rekla, da sem bila v raju, te besede ne bi bile dovolj. Bila je pomlad in vse okoli mene je cvetelo. Ptički so žvrgoleli na vejah in veter je prijetno pihljal. Oblečena sem bila v kratko oblekco z rožnatim motivom. Vse je bilo popolno. In takrat sem spet začutila tist bližino. Bližino človeka. Naenkrat sem za seboj zaslišala glas nekega fanta.

5 nextov
pso 5 nextov dam nadaljevanje in fotke
bay petra 126
31. marec 2012
nEXT DOBR PIŠEŠ!
31. marec 2012
u40823
u40823
ps: po*
31. marec 2012
u40823
u40823
hvala
še 4
31. marec 2012
next next next next
31. marec 2012
u40823
u40823
hvala
31. marec 2012
u25329
u25329
next
31. marec 2012
next
31. marec 2012
u40823
u40823
ok bom zdej nextala
hvala moje bralke
___________________________
Ta glas je bil poln toplote in nežnosti. Bil je odločen in nežen. Obrnila sem se in če bi lahko komu opisala sanje...bi rekla, da je pred menoj tisti trenutek stal angel. Bil je tisti sanjski fant, katerega si vsako dekle lahko samo želi. Imel je malo daljše lase postrižene na stran. In njegove oči, bile so tako omamno lepe. Rjave, kot bi se v njih pretakalo na tone čokolade. Takšne pojave v življenju še nisem videla. Fant je zrl vame z odločnim a nežnim pogledom, oblečen je bil v temne kavbojke in belo srajco. V njegovem pogledu sem zaznala tudi pričakovanje in veselje. Bil me je vesel. Hotela sem izvedeti, kdo je.
Fant me je nežno ogovoril:Živjo Mia. Lepo te je končno videti."
Isti hip sem se zgrozila. Kaj se dogaja? Kako fant pozna moje ime? Previdno sem spregovorila: "Jaz...am..."
Med govorjenjem se mi je zatikalo. "Kako veš moje ime? Se poznava? Kdo si?"
Zazrl se je v moje modre oči in me nekaj časa samo opazoval. Vase je hotel poskrkati vsako mojo podrobnost.
"Ne veš koliko časa sem te čakal. Sedaj pa si končno tu. Tako si lepa. Ne skrbi. Nič ti ne bom storil."
Še vedno sem ga malo začudeno gledala. Vendar sem bila presenečena. Njegova lepota me je preprosto osupnila.
"Jaz...kako misliš, da si me čakal?"
Prijel me je za roko.
"Ne sprašujem me vsega. Še veliko noči bo, da boš lahko izvedela odgovore. Lahko ti povem samo, da sva si usojena. Nekoč mi boš še v resničnem življenju zrla v oči. Sedaj pa mi dovoli, da se kdaj srečava v sanjah."
Sedaj sem ga jaz opazovala in si hotela zapomniti vsako potezo njegovega obraza. Nisem vedela kaj vidi na meni. Dolgi rjavo-skodrani lasje in modro izbuljene oči. Nisem bila popolna. On pa je bil. Vanj sem se spet zazrla s presenečenim in prestrašenim izrazom.
"Kdo si?"
Fant se je nagajivo nasmehnil in mi prišepnil: "Se vidiva v tvojih naslednjih sanjah. Če mi boš seveda, to dovolila...Drugače pa mi je bilo in mi je še vedno ime Mike."
Njegov nasmeh je počasi začel bledeti. Pomahal mi je v slovo, nato pa počasi izginil. Ostala sem sama, sredi vrta. V glavi se mi je še celo noč vrtelo samo to ime. Mike, Mike, Mike.
slikce:
iz 1 dela rožce:


jst/Miajst/Mia in fant iz sanj/Mike


ž
vam je ušeč??
31. marec 2012
u40823
u40823
po pomoti mi je uskočil ž
bay
31. marec 2012
ušeeč..next
31. marec 2012
u40823
u40823
hvala
31. marec 2012
Hey :3 bi lahko prebrala še mojo zgodbo? / upam da ti bo ušeč :] .. --> https://www.igre123.com/forum/tema/dreams-or-really-life/31601/
PS: nadaljuuuuj
31. marec 2012
u40823
u40823
hvala bom
31. marec 2012
neextt!!!
fuul ušečč
31. marec 2012
u71300
u71300
nexttt
31. marec 2012
u84822
u84822
next
31. marec 2012
u40823
u40823
rada vam mam

nadaljujem
Zjutraj sem se zbudila spočita. Morala sem se uščipniti, da sem se začela zavedati resničnosti in se prebudila iz sanj. Njegov pogled in celotne sanje so bile tako resnične in...njegove oči in njegovi gladki lasje...Nekajkrat sem požmrknila in se vrnila v realnost. Bila sem v svoji sobi, zunaj pa je padal sneg. Zima je bila moj najljubši čas v letu in z veseljem sem opazovala snežinke, ki hitijo plesati po zraku. Z veseljem si zvečer pripravim vroč kakav in se skrijem med tople odeje. Ni boljšega kot zimska idila zunaj hiše, jaz pa sem notri na toplem, s knjigo v roki. Tisti dan je bil še bolj poseben. Zaradi njega. Mike. Tisti trenutek sem si zaželela, da bi bil resničen in da bi bil ob meni. Ta trenutek bi se lahko stiskala med odejami in če bi me zeblo, bi se mu lahko skrila v objem. Njegova pojava se mi je v mislih vrtela cel dan in komaj sem čakala, da spet tonem v spanec. Bila sem vznemirjena. Kaj, če si vse samo domišljam? Kaj, če so bile sanje samo posledica filma? Zamislila sem se in še isti trenutek me je nekaj vrglo pokonci. Koža se mi je naježila in po telesu me je spreletel strah, ko so se moja odprta vrata naenkrat zaprla. Nekaj trenutkov sem samo zrla v vrata nato pa si oblekla jopico in se odpravila pogledat, kdo je zaprl vrata. Poklicala sem očeta in mamo, vendar sta se mi oba oglasila v spodnjem nadstropju. Prestrašilo me je, saj škripanja stopnic nisem slišala in to je pomenilo, da ni bilo nikogar tukaj gor. Pogledala sem vsa okna in vrata, če bi bil slučajno kriv veter. Vsa vrata in okna so bila zaprta. Tudi moja šestmesečna sestrica ni mogla zapreti vrat. Vrnila sem se v sobo in začutila hladen zrak. V sobi, katera je bila še maloprej topla je postalo hladneje. Začelo me je zebsti in spravila sem se nazaj v posteljo. Od vsega tega, se mi je začelo vrteti in pomislila sem, da se mi meša. Prva misel, ki mi je prišla na pamet, so bili duhovi. Je možno, da res obstajajo? Začela sem se tresti in trepetati od strahu. Tako sem sedela zvita v klopčič nekaj minut. Kaj kmalu pa sem nekaj zaslišala. Otrpnila sem. Zaslišala sem tisti glas iz sanj. Zaslišala sem nežen in prijeten glas, ki sem si ga tako izrazito zapomnila. Vedela sem, da nisem sama v sobi in da je nekdo z menoj. Občutila sem bližino fanta, katerega sem v sanjah srečala na jasi. Mike. V glavi se mi je vrtelo nešteto misli in v trebuhu se je nekaj začelo dogajati. Ne vem ali sem občutila metuljčke ali kako bi lahko opisala to stvar. Mika nisem videla, vendar sem ga čutila. Slišala sem njegov glas in ta glas mi je šepetal vzpodbudne besede. Nekatere sem celo prepoznala..."Nisi sama. Ne skrbi in ni se ti treba bati. Imaš mene." Ob teh besedah sem se pomirila in se nehala tresti. Njegov glas me je pomiril. Na svojem licu sem začutila roko, ki me je nežno pobožala. Vedela sem, da je on. Bil je Mike. Nisem pa vedela ali sem bila v resničnem svetu ali v sanjah. Se mi je mešalo?

Naj nadaljujem?
31. marec 2012
Next!!! Zakon pišeš!
31. marec 2012
u40823
u40823
hvala
še 4 nexte
31. marec 2012
next
31. marec 2012
u40823
u40823
še 3 nexte
31. marec 2012
u71300
u71300
next
01. april 2012
neeextt!!!!!
01. april 2012
u40823
u40823
še 1 ali pa več nextov
01. april 2012
plis nextej.... Prosim!
01. april 2012
next
01. april 2012
neeext
01. april 2012
mi narediš eno uslugico??
N
NE
NEX
NEXT
NEXT
NEX
NE
N
01. april 2012
u40823
u40823
NADALJUJEM
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Lahko bi prisegla, da sem čutila njegov dotik. Njegov dotik, ki je bil tako nežen in topel. Božal me je tako nežno, kakor nisem občutila še nikoli. Pomiril me je in kmalu sem začela toniti v globok spanec. Vedela sem, da sem v bližini čutila Mika in da je bil to res on. V hipu sem zaspala in se spet znašla v sanjah. Spet sem sanjala kar je bilo preprosto neverjetno. Upala sem, da bom tokrat spet srečala Mika. Spet sem se znašla na jasi, vendar tokrat je bila vsa zasnežena in na moj obraz je padalo na stonine majhnih snežink. Bila je prava zimska idila in sonce je zlato obarvalo ves sneg okoli mene. Lahko bi rekla, da sem bila v nebesih. Tudi ta beseda bi bila skromna, za to kar sem pravkar doživljala. Kar malo sem se začudila in ustrašila, ko sem ugotovila, da sem sama. V mojih očeh se je narisalo razočaranje, saj na jasi ni bilo videti Mika. Vsaj tako sem mislila. Malo sem se sprehodila in takrat sem zaslišala nekakšen zvok. To ni bil zvok mojega teptanja snega, vendar je bilo nekaj bolj globljega. Zaslišala sem nežno ihtenje človeka. Človeka, ki je jokal. Obrnila sem se in svoj pogled zapičila v drevo, na katerem se je svetila ptičja hišica. Na ptičji hišici so se ptički tepli za svoj delček hrane. Mojo pozornost pa je pritegnila postava, ki je sedela na drugi strani drevesa. To postavo bi lahko prepoznala na nevemkoliko kilometrov. Bila je postava fanta iz sanj. Bil je Mike.Stopila sem k njemu in opazila, da v klobčiču leži zvit na tleh pod drevesom. Na njegovem obrazu se je zarisalo trplenje in žalost. Nekaj ga je moralo pretresti in to me je prizadelo. Presenetila sem samo sebe. Sklonila sem se k njemu in kolena naslonila na mrzel sneg. Najina pogleda sta se srečala in v njegovih očeh se je zaiskrilo upanje. Solze je na silo pogoltnil, samo zato, da jaz ne bi videla, da je bil prizadel. Vedela sem, da se mu je nekaj zgodilo ali pa da ga je nekdo prizadel. Pred menoj ni hotel jokati in obrisal si je vse solze, katere je prej potočil. Opazoval me je nekaj sekund.
"Mia...pravi angel si. Pojaviš se tisti trenutek, ko te najbolj potrebujem. Hvala, da mi dovoliš biti v tvojih sanjah. Hvala, da si tu."
Gledal me je s toplim in nežnim pogledom. Ta pogled mi je segel do srca. Bila sem zmedena.
"Jaz...am...Mike..ničesar ne razuumemm" sem jecljala.
"Kako ti dovolim, da si v mojih sanjah? Ne razumem. In zakaj si jokal?"
Moj glas je postajal žalosten, saj me je res začelo skrbeti zanj.
"Ne skrbi zame. Prosim samo dovoli mi, da sem s teboj. Prosim. Te lahko objamem? Obljubim ti, da ti bom potem vse pojasnil. Vem, da si zmedena."
Res me je potreboval. Potreboval je neko bližino in podporo. V njegovih očeh se je videlo, da trpi in da njegovo življenje ni lahko. Imela sem toliko vprašanj, a sem vedela, da mi bo enkrat vse pojasnil. Vprašanja sem pustila na strani in se mu zazrla globoko v dušo. Videla sem vso njegovo lepoto in nežnost. Kar naenkrat sem začutila tisto željo, da bi mu pomagala. Brez besed sem ga prijela za roko in ga potegnila k sebi. Prepustil se mi je. Svojo glavo mi je naslonil na ramo, jaz pa sem se prepustila njemu in njegovemu objemu. Še močneje se me oklenil.
next
slikce:


01. april 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani