Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Ko se ti vse obrne na lepše ..... padeš globoko in težko nazaj vstaneš . Mogoče je tu nekdo
ki ti lahko zaceli rane začasno ampak ali je ta oseba pri tebi zaradi slave , denarja , hiše ?
Je to res pravi človek v tvojem življenju ? Ne ni ..... preberi zgodbo o tem kako se je iz tega
rešila Selena Gomez in kako ji je vse pokvaril nekdo , ki nima pravega življenja .
ki ti lahko zaceli rane začasno ampak ali je ta oseba pri tebi zaradi slave , denarja , hiše ?
Je to res pravi človek v tvojem življenju ? Ne ni ..... preberi zgodbo o tem kako se je iz tega
rešila Selena Gomez in kako ji je vse pokvaril nekdo , ki nima pravega življenja .
04. julij 2016

u193768
Next
09. julij 2016
SELENA
Zjutraj sem se zbudila , ura je bila okoli devet . Sama pri sebi sem upala , da bo dan hitro minil . Vstala sem se , oblekla črno mini krilo in belo adidas majico , po tem sem zajterkovala in se odpravila ven . Ko sem prišla do studija v katirem snemam novo serijo Sirenski pokol. Sem si iz avtomata natočila kavo . Tedaj me je nekdo prijel za komolec .
"Selena ? Tudi ti snemaš Sirenski pokol ? " Ta glas mi je bil znan . Bil je Taylor Lautner.
" Ja ! Igram znanstveno zdravnico " Zvok mojega glasu je bil ob njem zmeraj vesel . On je bil tisti , ki sem mu zaupala .
" Superca . Se veselim . " njegov obraz je kar sijal. Objela sva se , ko je do naju stopil Ian Somerhalder .
" No Taylor , pusti jo še zame " se je oglasil ko ga je odrinil od mene
" Spelji se Ian !" je Taylor kar zarenčal .
" Pomirita se no . Jaz grem pozdraviti ostale "
Zjutraj sem se zbudila , ura je bila okoli devet . Sama pri sebi sem upala , da bo dan hitro minil . Vstala sem se , oblekla črno mini krilo in belo adidas majico , po tem sem zajterkovala in se odpravila ven . Ko sem prišla do studija v katirem snemam novo serijo Sirenski pokol. Sem si iz avtomata natočila kavo . Tedaj me je nekdo prijel za komolec .
"Selena ? Tudi ti snemaš Sirenski pokol ? " Ta glas mi je bil znan . Bil je Taylor Lautner.
" Ja ! Igram znanstveno zdravnico " Zvok mojega glasu je bil ob njem zmeraj vesel . On je bil tisti , ki sem mu zaupala .
" Superca . Se veselim . " njegov obraz je kar sijal. Objela sva se , ko je do naju stopil Ian Somerhalder .
" No Taylor , pusti jo še zame " se je oglasil ko ga je odrinil od mene
" Spelji se Ian !" je Taylor kar zarenčal .
" Pomirita se no . Jaz grem pozdraviti ostale "

u193768
Neeext
Ja, borita se za njo... (mislim, da bo Kat zelo vesela da je notr Ian). Samo en majhen pisateljski nasvet. Pred ločili presledka.
Ja, borita se za njo... (mislim, da bo Kat zelo vesela da je notr Ian). Samo en majhen pisateljski nasvet. Pred ločili presledka.
09. julij 2016

u193768
Pred ločili ni presledka*
09. julij 2016

u193768
Ka sm rekla? Ko se pojavita Kat pa Ian na kupu...
09. julij 2016

u193768
Ja Kat... verjamem.
09. julij 2016

u193768
Ja nadaljuj.
Kat, potem si pa naredi načrt kam vse gre Ian po Evropi in pejdi slučajno tja kjer bo on. In pol udri na predstavitev oz. karkoli že bo.
Kat, potem si pa naredi načrt kam vse gre Ian po Evropi in pejdi slučajno tja kjer bo on. In pol udri na predstavitev oz. karkoli že bo.
09. julij 2016
Hahaha da bi bilo tako lahko. Šla bom na najbliznjo lokacijo in samo ena vstopnica bo verjetno okoli 200 evrov
09. julij 2016

u193768
Aha... kje pa je najbližje?
09. julij 2016
Odvisno kakšna bi organizacija. Vsekakor pa v Italiji. Pa tudi meni ustreza zaradi malega
09. julij 2016

u193768
Aha verjamem
09. julij 2016
IAN
Selena je že odšla Taylor pa za njo.Če ne bi bilo njega bi jo z lahkoto že dobil.
Zmeraj mi je bilo vse samo za sex a pri Seleni je nekaj drugačnega.Z vso silo sem brcnil v smetnjak,ki je stal ob meni.Mimo je prišla Nina,kot vedno se je morala oglasiti.
" Spet Taylor ? Preboli jo že ! Nikoli ne bi bila Selena s tabo . Čas si tratiš "
Na žalosten način je imela prav . A jaz si želim dobiti Seleno samo zase in tako tudi bo.
" Scvri v peklu Nina . Med nama je konec to ti naj bo jasno "
Ian. Takrat,ko ni bilo Taylorja in Iana skupaj sem uživala v njuni družbi .
" Smem vstopiti ? " Je rekel,ko sem odprla vrata. Prva stvar,ki sem jo videla je bil njegov angelski nasmeh.Po resnici povedano mi Ian ni šel na živce kot drugim .
" Seveda " sem odgovorila .
" Greva skupaj na snemanje ? "
" Lahko . "
Medtem,ko sva hodila je spet začel govoriti.
" Oprosti za prej, a še vedno nisem dobil svojega objema " njegova izivalnost me je vedno nasmejala . Objela sem ga in se nasmejala . Poljubil me je na lice in odšla sva na snemanje .
Selena je že odšla Taylor pa za njo.Če ne bi bilo njega bi jo z lahkoto že dobil.
Zmeraj mi je bilo vse samo za sex a pri Seleni je nekaj drugačnega.Z vso silo sem brcnil v smetnjak,ki je stal ob meni.Mimo je prišla Nina,kot vedno se je morala oglasiti.
" Spet Taylor ? Preboli jo že ! Nikoli ne bi bila Selena s tabo . Čas si tratiš "
Na žalosten način je imela prav . A jaz si želim dobiti Seleno samo zase in tako tudi bo.
" Scvri v peklu Nina . Med nama je konec to ti naj bo jasno "
Ian. Takrat,ko ni bilo Taylorja in Iana skupaj sem uživala v njuni družbi .
" Smem vstopiti ? " Je rekel,ko sem odprla vrata. Prva stvar,ki sem jo videla je bil njegov angelski nasmeh.Po resnici povedano mi Ian ni šel na živce kot drugim .
" Seveda " sem odgovorila .
" Greva skupaj na snemanje ? "
" Lahko . "
Medtem,ko sva hodila je spet začel govoriti.
" Oprosti za prej, a še vedno nisem dobil svojega objema " njegova izivalnost me je vedno nasmejala . Objela sem ga in se nasmejala . Poljubil me je na lice in odšla sva na snemanje .
09. julij 2016

u193768
Neeeext
09. julij 2016
________________________________________________________________________________
SELENA
Na snemanju je bil pri kameri bolj on , jaz pa sem ga gledala iz odprte scene . Ko je bilo čez kakšni dve uri današnje snemanje gotovo sem odšla v garderobo in se preoblekla . Nadela sem si obleko , ki sem jo nosila , ko sem prišla . Spustila sem lase in hitro po garderobi začela iskati sončna očala . Nikjer jih ni bilo . Spomnila sem se , da sem jih pozabila v Ianovi garderobi , ko sem se z njim pogovarjala . Vzela sem torbo in odprla vrata . Ko sem videla kaj je v njeni notranjosti sem kakor hitro kar se je dalo zaprla vrata . Bil je Ian .... in preoblačil se je . Zasmejala sem se , ko sem slišala njegov glas .
" Nočeš videti predstave ? " je rekel posmehljivo .
" Ne in tukaj sem zaradi svojih očal , ki sem jih zadnjič pozabila ." vrata so se odprla , le da se jih tokrat nisem dotaknila jaz . On jih je odprl . Pred menoj je stal v kavbojkah in brez majice . Nasmejala sem se .
" Ali se lahko prestaviš ? Če želiš voditi predstavo , mislim , da je Nina še zmeraj v svoji garderobi . " rada sem ga izzivala , kot je on mene . Podal mi je očala . Zgrabila sem jih ampak ni popustil .
" Če želiš očala , boš danes prišla k meni na obisk . " na obrazu je imel svoj čar za osvajanje . Vzela sem mu očala iz rok in se podala po hodniku .
" Pridem ob treh , pripravi mi kosilo . " so bile moje zadnje besede . Prišla sem do parkirišča , do svojega avta . Na njem je bilo sporočilo .
Selena ,
danes te vabim na kosilo in večerjo , k meni domov . Tam bo tudi Paul Wesley in njegova spremljevalka . Prosim prikaži se okoli treh . Hvala , vem , da prideš .
Taylor

u193768
Next.
Ian
Ian
20. julij 2016
Na Taylorja sem gledala kot prijatelja, na Ivana pa ne. Če grem k Ianu se lahko kaj zaplete, če pa obiščem Taylorja pa vidim svoje prijatelje. Poklicala sem Taylorja in odpovedala. Bil je razočaran nad mano. No na kavo s prijatelji lahko grem tudi jutri,če ti da pa Ian šanso ni kar tako. Odpravila sem se domov in takoj pod tuš. Ko sem prišla ven mi je zazvonil telefon. Bil je Paul, Paul Wesley.
"Selena? " se je oglasil glas na drugi strani.
" Ja jaz sem... Oprosti ampak me danes ne bo. Lahko se pa dobiva jutri namesto današnje zabave." poskušala sem prikriti dejstvo, da se dobim z Ianom.
" Ja, seveda. Lahko. "
Na Taylorja sem gledala kot prijatelja, na Ivana pa ne. Če grem k Ianu se lahko kaj zaplete, če pa obiščem Taylorja pa vidim svoje prijatelje. Poklicala sem Taylorja in odpovedala. Bil je razočaran nad mano. No na kavo s prijatelji lahko grem tudi jutri,če ti da pa Ian šanso ni kar tako. Odpravila sem se domov in takoj pod tuš. Ko sem prišla ven mi je zazvonil telefon. Bil je Paul, Paul Wesley.
"Selena? " se je oglasil glas na drugi strani.
" Ja jaz sem... Oprosti ampak me danes ne bo. Lahko se pa dobiva jutri namesto današnje zabave." poskušala sem prikriti dejstvo, da se dobim z Ianom.
" Ja, seveda. Lahko. "

u193768
Next
25. julij 2016
Hvala bogu, da je Paul zmeraj tako prijazen .Preoblekla sem se, Vzela sem torbo in sem torbo in se sprehodila do avta. Nisem vedela zakaj me Ian tako privlači, ampak me in pika. Ko sem se parkirala me je pred hišo me tam čakal on. Lepotec z črnimi lasmi in modrimi očmi . Wow je ušel iz moji ust.
I: "Ti je všeč kar vidiš?" na ustih mu je zrasel nasmešek in jaz sem zardela. Bil je sanjski.
Čakal sem jo pred hišo, ko je prišla je na sebi nosila belo obleko. Selena je prava srčica. Všeč mi je in od kar sem končal z Nikki in Nino sem bil prost za tega angela. Videl sem, da ji je iz ust ušel wow, kar pomeni, da sem ji všeč .
I:" Ti je všeč, kar vidiš? " ko je zardela je bil to dovolj dober odgovor. Povabil sem jo v notranjost hiše in sedla sva za mizo. Bila je prikupna, ampak jaz sem Ian... spet sem mislil le na to, da jo bom nocoj položil in bo moja. Ko se je naveličam, pa jo lahko prevzame Justin, saj vem da mu je všeč .
________________________________________________________________________________
14. avgust 2016