u115470
u115470
D O B R O D O Š L I :3

Ja, kar naenkrat sem se spomnila, da bi zelo rada pisala zgodbico. Govorila bo o vsem po malem. Bo pa zelo zanimiva in pustolovska na momente. Nimam še nekga načrta kaj vse se bo dogajalo, spontano c: Vesela bom kritik, pohval, komentarjev in seveda nextov. Uživajte. < 33

-------------------------------------------------------------------
Sem Lauren Samantha Castle. Obožujem fotografiranje in gimnastiko. V šoli imam dobre ocene, popularna pa nisem ravno veliko. Sem pač normalna najstnica s svojimi težavami. Pravzaprav nisem ravno normalna, vsaj ne več. Moje najboljše prijateljice so Melanie, Angelina in Elleanor. No, Elleanor lahko kar odštejem, saj ni več moja bff, vsaj ne stvarno. S tem hočem povedati, da je umrla. Pred kratkim. Zadnje čase sem zelo depresivna Melanie in Angelina pa tudi. Včasih smo bile srečne, še posebno takrat, ko smo se odpravile v gozd in smo tam našle star zapuščen, svetlo turkizen kombi in se vlegle nanj, še vedno na steni visi ta slika.Elleanor je umrla v nesreč v katero smo bile vpletene tudi same. Nekega dne, ko smo se vse štiri odpravile k jezeru v središču gozda in začele skakati v vodo se je vse zgodilo. Zaslišale smo pištolo, nato pa krike. Vse smo stekle ven iz vode in odhitele proti domu. Vse razen Elleanor. Takrat je ostala tam, nobena ji ni pomagala, nobena si še sedaj ni priznala, da smo sebičnice, ki ne bi dale svojega življenja za prijateljico. Trupla niso našli nikoli, o sledeh ni ne duha ne sluha. Naobena od nas ne čuti nevarnosti zaradi preteklih dogodkov, ker si vsaka po malem želi, da bi umrla, vemo, da si to zaslužimo.Nobena od nas ni več punca kot je bila. Sama se oblačim le še v črno, zjutraj se pogosto sploh ne počešem, zajtrk sploh ne jem, spim pa tudi nič. Enako je z Angelino in Melanie. Včasih smo bile vesele, polne energije, nenehno smo se smejala, sedaj pa nič.
Starši mi grejo zelo na živce, ker me nenehno pošiljajo k zabitim psihologom, ki pa itak vsi poskušajo doseči ena in isto, da bi se jim nekaj odprla. Pri vsej tej zgodbi pa me muči ena stvar; zakaj ni nikjer nobene sledi, ne trupla.?.
TO BE CONTINUED.
-------------------------------------------------------------------
Vam je všeč.? Pišem naprej.?
23. januar 2013
^.^
jaaa next!!!
26. januar 2013
ja, ja
(next)
26. januar 2013
u115470
u115470
H E J H O J. :3

Zdejle bom napisala novi del zgodbice. Vama obema resnično hvala za nexte in verjemita, da bo zgodbica res dobra. V tem delu bom predvsem opisala najboljše prijatejice naše glavne junakinje.

-------------------------------------------------------------------
~Melanie oziroma Mel kot jo vsi kličemo, je stara enako kot jaz. Spoznala sem jo na gimnastiki, takrat, ko še ni hodila na našo šolo. Kasneje se je s starši iz mesta preselila v predmestje kjer živimo tudi ostale. Mel obožuje rock in metalic glasbo, ampak ni uporniška, ravno nasportno, v šoli je dobra in pridna tako kot jaz. S starši živijo v eni imed vrstnih hiš. Je popolna, ima dolge lase in modre oči, pa perfektno postavo.~Angelina oziroma Angel //Ejnđel// kot jo kličemo je stara enako kot jaz. Poznam jo že od malega, še iz vrtca. Ona je edina izmed nas, ki ne trenira gimnastike. Z mamo prav tako kot Mel živi v eni izmed vrstnih hiš, tako, da sta si njuni hiši skoraj nasproti. Njena starša sta ločena že zelo dolgo. En teden je pri mami in en teden pri očet, ki živi v hiši nekaj ulic proč. Posluša predvsem pop glasbo, je pa zelo uporniška. Učiteljem se ne pusti zavesti in me vedno nasmeji. Njene pripombe so legendarne. Sicer pa trenira košarko že kar nekaj časa. Glede na vse bi rekli, da ji gre v šoli slabo, a je ravno obratno.Ima rjave lasi, ki pa zelo vlečejo na oranžkasto barve. Suha je še enkrat bolj kot Mel, pa ima že Mel hudo postavo, mislim helof.?!~Elleanor ali Elle kot smo jo klicale je bila prav tako stara enako kot jaz. Poznam jo še iz prvega razreda, pa tudi na gimnastiko je hodila z menoj. Bila je nabolj umirjena in sramežljiva izmed nas vseh. A njen videz je varal. V družbi je bila tiha punca, ko pa smo bile le me tri same so njene hudičkaste oči pogosto izdajale skrito osebnost. Živela je s starši v predmestju a, ker je le to zelo veliko predaleč stran, da bi se lahko obiskale peš ali s kolesom. Njena postava je bila podobna Melanie-ni. Imela je rjave lase. Poslušale je Seleno in Demi, tudi v šoli ji šlo dobro.
Pograbila sem dres, gamaše in plastenko vode ter vse vrgla v mini rožnato potovalkico. Vzela sem majhen samolepilni listek, ki sem ga našla v svoji sobi in nanj nakaracala obvestilo za mami, da sem odšla na trening. Mudilo se mi je. Najprej sem le hitro hodila a sem kmalu začela teči. Na sredi ulice sem naredila enega izmed elementov, kar tako za foro. Nekaj ljudi se je obrnilo za mano, celo neka gruča fantov. Zardela sem a sem se vseeno odpravila naprej.Vstopila sem v v šolo na kateri so potekali treninge. Odšla sem do garderobe kjer je že bilo nekaj mojih prijateljic. Pozdravila sem jih, nato pa sem se preoblekla in si nadela gimnastične copatke. Vstopila sem v telovadnico kjer nas je že čakala naša trenerka. Ogrele smo se, raztegnile, držale špage; vsako po dve minuti, ko je v telovadnico pridervelo neko dekle. Bila je popolna, prisežem, nisem še videla lepše punce. Zdela se mi je tako znana, tako podobna nekomu..TO BE CONTINUED.
-------------------------------------------------------------------
Vam je všeč.? Pišem naprej.?
26. januar 2013
u120952
u120952
♥♥ ηєχт ♥♥
28. januar 2013
u75505
u75505
next ♥
28. januar 2013
^.^
next <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
02. februar 2013
next..............to me na neki spominja, vsaj večina oseb......boga eva.....NEXT <3 <3 <3
02. februar 2013
in ja moreš naprej pisat, res........
NEXT
NEXT
NEXT
NEXT
NEXT
NEXT
NEXT
NEXT
NEXT
.......
03. februar 2013
u115470
u115470
H E J H O J :3

Sedaj pa novi del. Ja vem, da nisem že sto let napisala novega dela, ampak sem počakala, da se je malo več nextov nabralo. Torej še vedno upam na čim več novih bralk in se zahvaljujem vsem ostalim, ki berete to zgodbo. < 3

-------------------------------------------------------------------
Povedala je trenerki, da bi se rada vpisala na gimnastiko, potem pa se nam je pridružila pri treningu. Moj pogled je nenehno taval k njej in včasih, ali bolje rečeno nenehno so se najini pogledi srečevali. Opazila sem, da je znala vse, celo moško špago, ki je še sama nisem znala narediti. Bila sem osupla, a sem se na koncu zadovoljila z razlago, da je gotovo prej trenirala v drugem klubu.Po končanem treningu je stopila do mene in pričeli sva se pogovarjati. 'Hej, kako ti je ime.?' me je prijazno vprašala in se mi nasmehnila. Že takoj se mi je zdela simpatična: 'Lauren Samantha Castle, kliči me samo Lauren ali Sam, kot želiš, in tebi.?', nekaj časa je bila tiho, nato pa se je zazdelo, da se je le predramila iz svojih misli: 'Evelyn sem.' Tako sva se spoznavali in spoznavali dokler nisva postali že skoraj best frendici. Sedeli sva na robu praznega šolskega igrišča. Naenkrat sva se že slikali, se smejali kot, da bi se poznali že sto let.Kmalu je k nama pristopila Mel, nato pa še Angel, ki je ravno odhajala iz košarke, ki jo trenira. Tema pogovora se je kmalu zasukala k zimskim počitnicam, ki naj bi se začele jutri. In seveda sem jaz polna norih idej predlalgala, da bi šle skupaj na morje, kjer bi se lahko kopale po mili volji, saj smo od Floride oddaljene 'le' 200km, kjer je toplo nonstop, si pozabila.? Vse tri so kar zakričale ob misli, da bi nam starši resnično dovolili iti, in najeti lasten apartma ter se zabavati. Vse štiri smo istočasno dvignile telefon in klicale starše. Vse smo se po telefonu pol ure drle kako dobre ocene imamo in, da si to zaslužimo, dokler niso končno privolili. 'Adijo, ne pozabite na osebne izkaznice, ki jih bomo nujno potrebovale za najem apartmaj.!', sem zaklicala prva, nato pa je Mel rekla: 'Jaz grem, ker si moram še vse spakirat, saj gremo že jutri.!', 'Čaww.!', sta se v en glas zadrli Evelyn in Angel. Tekla sem do doma in, ko sem prispela sem tekla še do moje sobe, kjer sem začela s pakiranjem. Ko sem končala je bil moj kovček zapolnjen do vrha in še malo čez.
Zbudila sem se v prelepo sončno jutro, ki pa je bilo neverjetno mrzlo. Komaj sem pomislila na toploto, sem se predramila iz spanca in zakirčala: 'FLORIDA PRIHAJAM.!!!', tako naglas, da sem zbudila še vse ostale člane moje družine. Imela sem občutek in po vse verjetnosti tudi prisluh, da so istočasno to storile tudi Mel, Angel in Evelyn. Zbasala sem zajtrk vase, nato pa sem se prav poletno oblekla in se odpravila do avtobusne postaje, kjer so me že čakale vse tri prijateljice.TO BE CONTINUED.
-------------------------------------------------------------------
Vam je všeč.? Pišem naprej.?
04. februar 2013
u117837
u117837
nextttttt hitro!!! :*
04. februar 2013
Next, kaj pa druzga..... pa hitro.....
04. februar 2013
u120952
u120952
next ♥
04. februar 2013
u75505
u75505
ηυנησ ηєχт..♥
05. februar 2013
^.^
next plissss hitrooooo <3
05. februar 2013
u115470
u115470
H E J H O J :3

Sedaj pa novi del. Ja vem, da nisem že sto let napisala novega dela, ampak sem počakala, da se je malo več nextov nabralo. Torej še vedno upam na čim več novih bralk in se zahvaljujem vsem ostalim, ki berete to zgodbo. < 3

-------------------------------------------------------------------
Pozdravila sem jih, nato pa smo se vsedle v rumenno-črn taxi in se odpeljale, tja kamor smo komaj čakale. Med vožnjo definitivno ni manjkalo napadov smeha in pripomb. Včasih se mi je celo zdelo, da nas je mlad, voznik, prav lušten voznik grdo premeril s pogledom. Zavila sem z očmi, nato pa nadaljevala pogovor s puncami. Kasneje smo začele početi zabavne reči, ker nam je postalo dolgčas. Noge smo dajale ven iz avta in kričale sledi temu avtu, sedaj pa temu in tako naprej.Kmalu se je voznik ves siten obrnil nazaj in rekel naj se normalno vsedemo in utihnemo. Sama sem bila vražje jezna in že sem mu hotela zariti moj lastni phone v usta, ko me je prekinila, vedno uporniška Angel in mu povedala kar nekaj krepkih, nato pa se je oglasila še Mel in ga sarkastično nahrulila (kot temu pravi Angel). Nazadnje sem se še sama opogumila in mu pokazala sredinca. Vse so me osuplo a z nasmeškom na obrazu pogledale, le Evelyn je bila videti zgrožena, saj je bila vedno takoo vljudna. Šofer nas je odložil kar sredi ceste, mi pa smo odšle do prvega hotle, ki se je pravzaprav izkazal za tistega v katerega smo nameravale iti. Torej, sem pomislila nas je voznik le odložil na Flordi.Odšle smo do recepcije kjer naj bi si vzele eno dvoposteljno sobo (zakonske postelje). Morale smo oddati svoje podatke, ki jih je receptor vnesel v računalnik. Nazadnje je zahteval še osebne izkaznice. Vse smo mu jih dale, le v Evelyn-inih očeh sem opazila negotovost. Prijel je izkaznice, a mu je oz roke padla izkaznica od Evelyn. Sklonila sem se, da bi jo pobrala nato pa sem jo ošinila s pogledom in se dvignila nazaj gor, ter s strahom v glasu rekla: 'Elleanor.? '

TO BE CONTINUED.
-------------------------------------------------------------------
Vam je všeč.? Pišem naprej.?
07. februar 2013
u120952
u120952
next
08. februar 2013
u117837
u117837
Next next
08. februar 2013
u75505
u75505
next ♥
08. februar 2013
NEXT <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
pa čimprej.......
10. februar 2013
<3 (pač)
10. februar 2013
noče narisat srčka (((
10. februar 2013
next!
13. februar 2013
NEKŠTTTTTT.... še enkrat...:*
13. februar 2013
u120727
u120727
next
●σρяσѕтι, кєя σgℓαšυנєм
●тσ נє мσנα ησνα zgσ∂вιcα
●тσ נє яєѕ ƒυℓ нυ∂α zgσ∂вιcα νяє∂ηα вяαηנα
●zαтσ кℓιкηι ℓιηк
http://www.igre123.com/forum/tema/mission-impossible./50550/
●ιη šє єηкяαт σρяσѕтι
14. februar 2013
u115470
u115470
TE ZGODBICE NE BOM VEČ PISALA, KER; Je bila ta zgodbica namenjena mojim trem best frendicam, in za dve od teh bff sem ugotovila, da me sovražta in sta cel klas naščuvali name in na ta drugo bff tko da nama zdej vsi v razredu govorijo, da sva kurbu, zarad njiju in ja..
15. februar 2013
nekšt???
09. marec 2013
??????????????????????
09. marec 2013
plis? .......
09. marec 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani